Sziasztok Lányok.
Köszönöm Rita a képeket.
Lilyke a kalappal nagyon szép, és milyen boldogan viszi. Szépen fel van díszítve.
Kenyeret már tettem ide fel, a legutóbb megsütöttet nem fotóztam le. Most fehér lisztből csináltam, finom lett, máskor tönkölybúza, rozslisz, teljes kiőrlésü búzalisztből csináltam. Szép lett. Egy másfajta élesztővel sütöttem, amivel talán nem is kell keleszteni, de nem mertem megpróbálni, nem volt itthon kenyerem és nem akartam kockáztatni. Nagy lyukak lettek a kenyérben. Már láttam ilyet Katánál is. Legközelebbi sütés majd akkor lesz, amikor ez elfogy. Bár valahol van talonban képem, majd megkeresem.
A festmények nagyon egyszerűek, csak pár ecsetvonás és kész. Egy paszpartut én is szeretnék, de még nem vettem. Keretek drágák, de mostanában zömében vászonra festettem, és arra nem kellett keretet venni.
Nagyon tetszik a repülős videó, micsoda zaj lehet ott, még sosem repültem, nem is vágyom rá, aki a körhintát és az óriáskereket sem bírja, főleg felfelé menet, az álljon csak a földön, még néha az sem biztonságos.

A virágfotó is nagyon szép. Mostanság festettem egyet, margarétákat. és egy erdőrészletet, amit a hegymenetben láthatok, nem egészen ilyen sűrű mint a festményen, de ilyen lett. Ma volt egy feladat, egy nagyon szép fotó amin különböző színű virágok vannak, és egy fenyves körben, fent felhőkkel. Akvarellel festeni. Túl színes lett. Persze a minta is az volt. Még nem tudom hogy tetszett a társaságnak és a tanító mesternek, mert ecsetet, és mindenféle tárgyat mostam.Persze nem lesz igazságos, mert senkit sem akar elrettenteni saját alkotása lehúzásával, inkább megdicséri. Így magamra számíthatok.
Paggy kaptam tőled még szegfű magot, várom hogy nőjön. Kint hideg van, még eső előtt földbe került a fokhagyma egy sor, és sárgarépa egy sor/. Ez csak nyáron kell, télre mindig akkor veszek, ha szükség van rá. Még van egy méter ásnivalóm. Nem kell sietni paradicsom kerül bele, amit még el sem vetettem. Egy részét megveszem palántaként. Megható esküvőn voltál Paggy.
Hú mennyi tészta van az egyik kirakatban, tegnap gyúrtam egy keveset, darástészta lett belőle. Már régen ettem, ja és tökfőzelék volt még. Valami süteményt megennék, de nem csináltam, mert akkor éjjel-nappal eszem. Nem szeretnék visszahízni, pedig lehet, hogy megtörténik.
Kata, te zongoráztál? Megáll az eszem. Igaz valamikor én is hegedültem, a Boci boci tarkát tudtam. Eddig terjedt a tudomány. Apukámnak volt hegedűje. Ő ügyesebb volt sokkal nálam, Anyukám citerázni tudott, Bencém is citerázott.