Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2023. április 15. 8:50

sziasztok Lányok és Elthan!
Kellemes hétvégét, bár ettől a sok esőtől lassan olyanok leszünk mint a kiöntött ürge... :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Ildikó örülök hogy sütöttél kenyeret magadnak, annyira klassz dolog ...Majd képet is kérünk szépen ha lehet. :x :-bd :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2023. április 15. 16:28

Sziasztok!

Tegnapelőtt Ágival bezárólag olvastalak benneteket, most folytatom.

Paggy, ezek szerint Dorina filmjét néztétek meg a házimoziban?

A lekicsinyített fotó még hangulatosabb, mint a felső. Egyáltalán nem baj a szembefény. Van egy kis sejtelmesség
benne. És nagyon szeretem az ablak előtti fát. Jó, hogy nincs összehúzva a függöny, és kilátni rá. Nálam sincs egy
függöny se behúzva, mert csupa zöldet látok.

Spoiler: mutasd
Még február 23-án fotóztam csak úgy. Első emelet. Úgy tűnik, hogy a konyhaablakon be van húzva a függöny, de csak
az ablak tükröződik.
Kép

A tulipános képpel sincs semmi gond! Én is szoktam kerítésen át fotózni. Mit tegyünk, ha útban volt? Vagy mi voltunk
útban? Ki tudja? ;)

Szeretem a régi temetőket.

Kép

Most olvasom, hogy ellenfénynek hívják, amit én szembefénynek szoktam írni. Csak el ne felejtsem! Igen, tetszik a
fotó.

Kata, zongoráztál is? Mennyi mindennel foglalkoztál!

Nálunk se volt pár napig jó idő, de ma végre jó meleg van. Sejtettem, hogy így lesz, mert nagyon nagy köd volt reggel.

Hű, azt nem gondoltam volna, hogy apukád részéről testvéreid is vannak, bár írtad, hogy "nagy természetű" volt.

Nagyon jó, hogy a gyülekezetben nem feledkeznek el rólatok. Te is ott ismerted meg a férjedet?

Szóval sajt és újhagymaszár! Nagyon jó ötlet! Olvasom, hogy jól sikerült.

Ilyen hosszú idő után már én is vágyom haza. Jól fog esni egy újra fordítani, meg egy kicsit magamban lenni is. Szeretek itt
lenni, de egy idő után hiányzik a megszokott életem. De azért nagyon jó lesz májusban újra találkozni. Jövő szeptembertől,
ha Lilyke "iskolás" lesz, másként fogok kijönni. Az iskolai szünetekben lesz rám nagy szükség, mert itt sincs annyi szabija a
szülőknek, hogy fedezni tudja azt a sok napot.

Ildikó, egyszer úgy megnézném a te kenyeredet is!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. április 15. 16:45

Lányok!Mielőtt elkezdem az olvasást,leírom,hogy tegnap az esőben esküvőn voltam.Olyan boldogság öntött el,mert ergy tanítványom,akinek nagyon nem ment a tanulás és bukdácsolt,a gyakorlati életben egy ügyes,talpraesett felnőtt nő lett.Vonult be az apukája karján és láttam,hogy milyen TÖKÉLETES EGY EMBER.Biztosan jó anya lesz,a baba már ott van a pocakjában.Csak úgy sugárzott,nekem meg titokban ömlöttek a könnyeim,a meghatódottságtól. :ymdaydream: :ymdaydream: :ymdaydream: :flower1: :flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: @};- @};- @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. április 15. 17:02

ÚR ISTEN,ÚR ISTEN!!!!Milyen szuperek voltak a leszálló repülős videók RITA!!!!!!!!Köszönöm szépen.Mintha ott lettem volna.!!!! \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ :-bd :-bd :-bd :-bd :-bd
Kezdem az írást.
Kata:
A magnézium bevétele előtt Te sem vagy jól?Feszül,vagy húz ,esetleg szívdobogásod van?Milgammát nem szedsz?....Zongora helyett mit szólnál egy kis szintetizátorhoz?Azon gyülekezeti énekeket is lehetne játszani!!/JÓL KITALÁLOM NEKED!!! :)) :)) :)) :)) /Milyen az az improvizált rakott krumpli?
Nyáron találkoztok Bori unokájával?Szuper!!!Samu is biztosan élvezni fogja!!!
Lányok 2 óra múlva jövök vissza,mert jött valaki hozzánk,akire nem számítottam./az esküvős kislány mamája/
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2023. április 15. 17:32

Két spoiler is van, nézzetek be mögé!

Láttatok már ennyire picike szivárványt? Megpróbáltam utánanézni, és valószínű, hogy ez egy ún. tűzszivárvány,
ami nem is igazi szivárvány. Olyankor képződik, amikor a felhőkben lévő jégkristályokon szóródnak a napsugarak.

Kép

Lilyke viszi a húsvéti kalapját a bölcsibe.

Kép

Noellal az utószülinapon:

Kép

Ezt csak úgy, mert olyan szép.

Kép

Láttatok már utazó bilit? Na nem a bili utazik, hanem a gyerek és vele a bili. :))

Egész pici és lapos összecsukva. Van egy kis zsákja, amibe bele lehet tenni. Bőven elfér egy hátizsákban, de úgy, hogy
mellé még sok mindent lehet pakolni. Úgy nyílik és záródik, mint az összecsukhatós poharak. Kis méretű szemetes zsákot
kell beletenni, hogy könnyen és tisztán megszabaduljunk a tartalmától. Út közben az autó ülésén gyorsan elintézi a gyerek
a dolgát, ha sétálunk a városban, akkor meg bemegyünk egy pláza vagy egy McDonald's pelenkacserélős részébe, és ott ül rá.
Nagyon szeretjük. Tudom, régen, leguggoltattuk a kislányokat egy bokor tövébe, a kisfiúknak meg csak egy fa kellett, de
már nem azt a világot éljük.

Kép

Kép

Kép

Ildikónak fotóztam le, mert kíváncsi volt, hogy nekem milyen absztrakt művek tetszenek. Például ezek. Jobb felső és alsó,
meg bal alsó. Tetszenek, el is tudom képzelni, hogy egy ideig a lakásomban legyenek, de azt nem hiszem, hogy életem
végéig akarnám nézni őket. Egy jótékonysági boltban láttam ezeket. Mindig eszembe jut Ildikó, mert olcsók a képek, és
némelyiknek csak a kerete a többszörösét éri. És még ott a paszpartu is.

Kép

Paggynak fotóztam le. Ez az egyetlen virágüzlet a városban, amit eddig láttam, pedig nagyon sok szegletét bejártam már.
A plázában van még egy, és a piacon egy műanyagvirágos. Ennyi. Csak most vettem észre, hogy egy tolós banyatankot is
sikerült megörökítenem. :))

Kép

A piacon ennyi zöldséges rész van:

Kép

A boltokban friss, nem szárított tésztát is lehet kapni.

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. április 15. 18:46

Hú,megint klassz képeket hoztál Rita!Majd megnézem.Most ment el a vendég.Leviszem a kutyát és jövök. :-h
Visszaértem.Közben a párom beállított egy egész kacsával a Tescoból.Nem élő!!!Sajnálom szegényt így egyben.Álszent vagyok.
Folytatom:
Rita:
A piaci fotóról:
Látom az áruházi képeket,sokféle zöldség van.
Tudom,hogy van aki nem szeret közvetlen kapcsolatba kerülni a sáros,vagy piszkos zöldséggel.Meg ugyan nem értem,de elfogadom.A házban is egy nő ,sőt az anyóstársam is nagyon tiszta,irtózik a piszoktól,ezért a csomagolt,megmosott zöldséget szereti.Azt is gondolom,hogy minél jobbmódú egy társadalom,annál inkább távol tartja magát a"földes"cuccoktól.A föld adja az élelmet.ÉN VISZONT, ÁLSZENTKÉNT, SAJNÁLOM AZ ÁLLATOKAT,és, AZ UTÓBBI IDŐBEN, HÚSEVŐ LETTEM:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2023. április 15. 18:48

Sziasztok Lányok.
Köszönöm Rita a képeket.
Lilyke a kalappal nagyon szép, és milyen boldogan viszi. Szépen fel van díszítve.
Kenyeret már tettem ide fel, a legutóbb megsütöttet nem fotóztam le. Most fehér lisztből csináltam, finom lett, máskor tönkölybúza, rozslisz, teljes kiőrlésü búzalisztből csináltam. Szép lett. Egy másfajta élesztővel sütöttem, amivel talán nem is kell keleszteni, de nem mertem megpróbálni, nem volt itthon kenyerem és nem akartam kockáztatni. Nagy lyukak lettek a kenyérben. Már láttam ilyet Katánál is. Legközelebbi sütés majd akkor lesz, amikor ez elfogy. Bár valahol van talonban képem, majd megkeresem.
A festmények nagyon egyszerűek, csak pár ecsetvonás és kész. Egy paszpartut én is szeretnék, de még nem vettem. Keretek drágák, de mostanában zömében vászonra festettem, és arra nem kellett keretet venni.
Nagyon tetszik a repülős videó, micsoda zaj lehet ott, még sosem repültem, nem is vágyom rá, aki a körhintát és az óriáskereket sem bírja, főleg felfelé menet, az álljon csak a földön, még néha az sem biztonságos. :D A virágfotó is nagyon szép. Mostanság festettem egyet, margarétákat. és egy erdőrészletet, amit a hegymenetben láthatok, nem egészen ilyen sűrű mint a festményen, de ilyen lett. Ma volt egy feladat, egy nagyon szép fotó amin különböző színű virágok vannak, és egy fenyves körben, fent felhőkkel. Akvarellel festeni. Túl színes lett. Persze a minta is az volt. Még nem tudom hogy tetszett a társaságnak és a tanító mesternek, mert ecsetet, és mindenféle tárgyat mostam.Persze nem lesz igazságos, mert senkit sem akar elrettenteni saját alkotása lehúzásával, inkább megdicséri. Így magamra számíthatok.

Paggy kaptam tőled még szegfű magot, várom hogy nőjön. Kint hideg van, még eső előtt földbe került a fokhagyma egy sor, és sárgarépa egy sor/. Ez csak nyáron kell, télre mindig akkor veszek, ha szükség van rá. Még van egy méter ásnivalóm. Nem kell sietni paradicsom kerül bele, amit még el sem vetettem. Egy részét megveszem palántaként. Megható esküvőn voltál Paggy.

Hú mennyi tészta van az egyik kirakatban, tegnap gyúrtam egy keveset, darástészta lett belőle. Már régen ettem, ja és tökfőzelék volt még. Valami süteményt megennék, de nem csináltam, mert akkor éjjel-nappal eszem. Nem szeretnék visszahízni, pedig lehet, hogy megtörténik.

Kata, te zongoráztál? Megáll az eszem. Igaz valamikor én is hegedültem, a Boci boci tarkát tudtam. Eddig terjedt a tudomány. Apukámnak volt hegedűje. Ő ügyesebb volt sokkal nálam, Anyukám citerázni tudott, Bencém is citerázott.
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2023. április 15. 18:59

Margaréták papirszalvétáról festve maszkolóval,
Kép

Cím, A természet temploma az erdő.
Képupload photo to internet for link

mai borzalom
Kép
Kékvirág régi, csak most az utamba akadt.
Kép

Ennyi, mert a legutóbb festett virágos rét havas hegycsúccsal nem találom.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. április 15. 20:01

Rita folytatás:
Milyen érdekes ,a tésztából frisset is lehet kapni!Vajon,Rita,meg tudnád szokni a kinti létet?Nem,ha muszáj lenne,hanem egyébként?
Köszönöm a horpadt hűtőre adott megoldásodat,majd veszek jópofa hűtőmágneseket.
A csöndről:
Igazad van,hogy kell.DE!!Te tudsz mellette youtubozni,nekem meg teljes csönd kell.Köszönöm szépen Lilyke játszós képeit,itt is látszik,hogy már nem bébike,mármint a személyisége.Szép barna a haja és még mindig "loknis".A lányodé milyen volt?Copfos kislány volt?Mi újság az ottani másik fiaddal?Szoktál hozzá is menni?HŰŰŰŰ,tényleg "honvágyad" van??? :) :) :) Tetszik a kerítésen keresztül látszó temető fotó,FÚÚÚÚÚ,de jó az utazó bili!!KLASSZUL NÉZ KI!!!!!Ez is olyan,isten őrizzen,hogy kapcsolatba kerüljünk az "ANYAGGAL"!!!Fújjjj!!! :(( :(( :(( De ettől lesz a földnek ereje,s az erőtől pedig a termés.Vajon az öregeket hogyan ápolják?Sokfélék vagyunk. :-?? Ki mosdatja meg a bepisilt nénit,bácsit?Kicsit elidegenedett a világ..Láttam már ilyen törpeszivárványt,csak nem tudtam,hogy keletkezett.
Igen,Dorina filmjét láttuk.Jó volt!!! :-bd A bátyám is absztrakt képeket fest-szeretem.
Köszönöm a szuper reptéri videókat!!!!!!!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. április 15. 20:30

Ildikó!Köszönöm az erdő-festményt,tetszik!!!A többi is,de ez a legjobban.
Hozom ide Paál László képét a tied mellé:

Mindkettő jó!! :-bd :-bd :-bd :-bd
Mégegyszer leírom,nagyon tetszik a tied!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. április 15. 20:42

A kertedről,ha lehet ,tegyél be több fotót!Kíváncsi vagyok,hogy milyen most a zalai táj.Igazán ügyes vagy,ha mindig magad sütöd a kenyered.Vagy ez szokás nálatok?Tudom,sokan megtanultak sütni a járvány alatt.Tényleg Ildikó,Ti hová jártatok ,óvodás korban, kifliért?Azt hiszem 50 fillér volt nálunk.Vagy nem is?
Nem emlékszem,hogy szegfű magot adtam,de a fahéj illatú bazsalikomra igen. Hálás,szuper növényke.Megvéd a poloskáktól.Illatosítónak is használom a megszáradt termését.
Köszönöm szépen Mindenkinek a képeket.Szép estét kívánok!Paggy
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2023. április 15. 21:15

Drága Paggy én és Paál László?!
Köszönöm szépen, hogy az enyém is tetszett.
Kenyérsütés pár hónapja kezdődött, egy olyan recepttel amit nem kell dagasztani, csak hajtogatni, ezzel csapkodjuk bele a levegőt. Több éve már sütögettem kenyeret, volt egy csomó receptem, de azt már nem csinálom. Csak ezt az egy fajtát. Tettem ide már fel kenyeret, most nem tudom, hogy hol van a fotója.
Első osztályos koromra emlékszem vissza amikor elküldtek bennünket Anyuék a boltba, hazafele úton mindig megettük a kenyér végét. Ugye két vége van a kenyérnek. Minden nap nem jártunk boltba, így az öcsémmel vittünk haza 2 db-ot egyiket ő csipkedte meg, a másikat én. Anyukám szerint egyet kellett volna csak megcsipkedni.
Óvodába egy nap voltam, végigsírtam a napot, abban az egy napban fejtetüt is szereztem magamnak, megérték kiszedni belőlem, mert csak pár nap után fedezték fel. Többet nem kellett mennem. Nem szerettem.

Ez virágos Zalaegerszeg lenne, ha nyitható.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. április 15. 21:48

Ildikó!Szépségesek a fák Zalaegerszegen.Köszönöm szépen a videót,meg lehetett nyitni.
:)) :)) :)) HAHAHA!!!Ti is megrágcsáltátok a kenyeret!!Milyen finom volt az,igazi kenyér ,nem felfújt vacak.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. április 16. 11:57

Halihó!Szép nap van!Ragad a kezem a hatalmas műcsonttól,amit szép kellet áztassak,hogy Csoki hajlandó legyen rágcsálni.A külsejét,fene tudja,hogy miért,de nem szereti.
Kép
Kép
Kép
Amit írtam,nem nagy hír,VISZONT,RÖPKÖDNEK KÖRÜLÖTTEM A VILLÁMOK :(( :(( :(( és közben IGYEKSZEM NORMÁLIS MARADNI! :))
Pld.Az egyik jóbarátnőm fiánál a kamasz kor előhozott autisztikus tulajdonságokat-a másik fia élsportoló,rátették az életüket x_x és darabos törése lett a lábában,szegecselték-a harmadik ,aktív 60 éves ,hirtelen elvesztette az emlékezetét....Szóval,próbálok normális maradni,mert mindenkinek van jócskán a hátizsákjában.És a rossz dolgok is elmúlnak.Ahogy visszaemlékszem néhányra,olyan távolinak tűnik.
Ja, Csokinak egy szemölcs /remélem nem más!!!/ nőtt a nyelvére,pénteken leégetik/altatásban/...
Ennyi rossz után,nézzünk egy kis jót!Például virágoznak az eperpalántáim.Mindjárt megmutatom.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. április 16. 13:12

https://welovebudapest.com/cikk/2023/4/ ... -kiallitas
Részlet:

Megbabonázott minket az a színorgia, ami Csontváry festményeit jellemzi, és alig akartunk eljönni az életművét bemutató tárlatról. A Szépművészeti Múzeum Csontváry 170 kiállításán jártunk.
Feltétlen nyisd meg a linket!!
El szeretnék menni az unokámmal,remélem sikerül !!!
Kép
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. április 16. 13:26

Most keresek valami vidám zenét!!! :)
Inkább ezt:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Toszk%C3%A1na
Kép

Kép
Kép
Nagyon-nagyon-szeretem Firenzét.Nem dicsekszem,mert még csak 1x voltam 30 éve,de akkor is!!! :-bd :-bd :-bd

A mai Toszkána földje nagyjából megfelel az egykori etruszk városállamok által uralt területnek. Az etruszkokat a rómaiak igázták le, akik a földet lakóiról, az ún. Tuszikról vagy etruszkokról Tusciának hívtak. .............

Toszkána a borvidékeiről és gasztronómiájáról IS!!!!! nevezetes. A borok közül a leghíresebbek a Chianti vidékéről származók, valamint a Vino Nobile di Montepulciano és a Brunello di Montalcino). A borok alapanyaga a vidék fő szőlőfajtája, a Sangiovese, melynek helyi variánsai ismertek Prugnolo Gentile, illetve Morello di Scansano néven is.

Mezőgazdaságának jelentős terményei még - többek között - a búza, a kukorica, az olívabogyó és a dohány.

Ipar
Nagy mennyiségben bányásznak márványt, sót, vas- és cinkércet.

Magasan fejlett iparágak: a fémgyártás (Piombino), a hajógyártás (Livorno, Carrara, Viareggio), a vegyipar (Solvay), az üvegipar (Valdarno, Empoli, Pisa, Livorno), a kerámiagyártás (Sesto Fiorentino, Firenze). Fontos ipari termékei a textíliák.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. április 16. 14:09

Ha tudsz ,menj el,ha nem ,nézd meg itt a csodálatos Firenzét!Ne nyáron menj,mert kibírhatatlan a hőség!.Amikor mi voltunk,bár fél évet készültem az utazásra,de majdnem csak az egyik szökőkúttól futottam a másikig.Este viszont kellemes volt és gyönyörűűű!Lányok!Mint írtam,Firenzében csak 1x voltam,de Olaszországban többször.Ha az igazi Olaszországot akarod látni,akkor kisvárosokba kell menni és nem nyáron.Lányok!Látni,átélni,beleszagolni a levegőbe és megkóstolni kell!Tudom,nincs mindenkinek módja rá,ÁM ,HA ELMÉSZ EGY IGAZI!!!!!!!!olasz étterembe Magyarországon,legalább egy kicsit kipróbálhatod.És ,emlékeztek az olasz tekerős krémfagyikra?Mekkora szenzáció volt régen!Kemeancés pizza,finom szőlő,bor ÉS MINDENEK ELŐTT A KULTÚRA!!El is határoztam,hogy benézünk Firenzében az UFFIZI KÉPTÁRBA.Nemsokára!!!/online!!! :)) /
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. április 16. 14:33

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. április 16. 14:40

Itt van.Most viszont mennem kell kutyát sétáltatni.Próbáljátok ki a sétát!
https://www.florence.net/virtual-tour-u ... allery.asp
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. április 16. 14:43

Jesszus,ezt nézzétek!!!!
https://www.quanswer.com/hu/covid-19-vi ... -legjobban
Mennem kell!!!Paggy
Hiába nem vagy múzeumlátogató,azért meghatódhatsz a lehetőségen!Nem?????
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. április 16. 20:27

Csak reemenykedem, hogy az egyhazmegye kiveti magabol azokat a neveloszuloket, akik bantalmazzak a fogadott gyerekeiket!Merhetetlenul utalom az alszent dolgokat.Ugye hallottatok a szornyu esetrol?
Lehetne esetleg az egyhaz a szolidaritas, gondoskodas,a felebarati szeretet mintaja?Mindenkinek jot tenne.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. április 17. 0:23

Lanyok!Megint en vagyok,mert nem hagy aludni a nagy felfedezesem.Valami olyan klassz dolgot talaltam, mint Ritanak a TENE, de ez a muveszetekkel kapcsolatos.Ne ijedjetek meg, nem ontom ratok azonnal, de elobb utobb megmutatom.Micsoda csoda ez az internet!!!Szoval Lanyok, majd jovok a felfedezesemmel valamikor, addig is szep almokat!Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. április 17. 6:08

O:-) Szep reggelt!Mivel egesz ejjel kepeket nezegettem,ugy dontottem, megis beteszem, amit talaltam.Dontsetek el ,hogy megnezitk-e, vagy sem! :-??Tegnapi friss !!!!
Megyek az asztali gepemhez.

https://hvg.hu/kultura/20230416_27_Verm ... ijksmuseum
Részlet:
Jártunk már sok kiállításon a világban, de amit az amszterdami Rijksmuseumban láttunk, semmihez sem fogható. És nemcsak azért, mert valószínűleg soha többé nem gyűjtenek össze ennyi Vermeer-festményt egy helyen.......
....Elvégre a Rijks Európa egyik leghíresebb művészeti intézménye, a XVII. századi holland mester neve pedig már önmagában garancia a sikerre. A ma ismert körülbelül 35-37 Vermeer-festményt hét lakat alatt őrzik a világ legnevesebb múzeumai. ...
...A Rijksmuseum tárlata így lesz egyszerre monumentális és hihetetlenül intim....
De kicsoda is Jan Vermeer van Delft?
:ymparty: Jan Vermeer van Delft, a delfti Vermeer Rembrandt mellett a holland festészet aranykorának másik legnagyobb festője, „Észak Mona Lisájának” alkotója. :ymparty: Műveit sokáig csak kortársai ismerték el, majd évszázadokig névtelenség kísérte. Wikipédia
Született: 1632. október 31., Delft, Hollandia
Meghalt: 1675. december, Delft, Hollandia

https://www.wikiart.org/en/johannes-vermeer/all-works#!#filterName:all-paintings-chronologically,resultType:masonry
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. április 17. 6:34

JÖJJÖN A KÜLÖNLEGESSÉG!!! :ymparty: :ymparty: :ymparty:
https://www.rijksmuseum.nl/en/johannes-vermeer

Kattints rá a DISCOVER for Youerselfre! Jelentése:Fedezd fel magad!
Nektek is van a jobb felső sarokban ,amikor megjelenik GOOGLE TRANSLATE?Akkor kapcsolj át magyarra!
Ez a kép jelenik meg,ha rákattintottál:
Kép
Jobb oldalt a számok 1-1 képet jelölnek.Ha rákattintasz jön a kinagyítás,a magyarázat, a történet magyar felirattal
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2023. április 17. 7:29

HURRÁ! \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ Sikerült egy kis rész felvennem belőle.Ezt látjátok,ha elindul a történet.Az 1. számra rákattintasz.SEMMIKÉPPEN NE ARRA FIGYELJETEK,HOGY MILYEN POROS A KÉPERNYŐM,mert 1 napja nem takarítottam!!!
https://youtu.be/yuQkJk2UTeE

Szerintem ZSENIÁLIS DOLOG.Minden képnél/számozás= képjelölés/kipróbálhatod.
Remélem nektek is ad némi örömet!
Kép

Most megyek tusolni és kutyát sétáltatni.Sziasztok.Paggy

Vissza: “Társalgó”