Kellemes hétvégét, bár ettől a sok esőtől lassan olyanok leszünk mint a kiöntött ürge...
Ildikó örülök hogy sütöttél kenyeret magadnak, annyira klassz dolog ...Majd képet is kérünk szépen ha lehet.

/Milyen az az improvizált rakott krumpli?

A virágfotó is nagyon szép. Mostanság festettem egyet, margarétákat. és egy erdőrészletet, amit a hegymenetben láthatok, nem egészen ilyen sűrű mint a festményen, de ilyen lett. Ma volt egy feladat, egy nagyon szép fotó amin különböző színű virágok vannak, és egy fenyves körben, fent felhőkkel. Akvarellel festeni. Túl színes lett. Persze a minta is az volt. Még nem tudom hogy tetszett a társaságnak és a tanító mesternek, mert ecsetet, és mindenféle tárgyat mostam.Persze nem lesz igazságos, mert senkit sem akar elrettenteni saját alkotása lehúzásával, inkább megdicséri. Így magamra számíthatok. 
upload photo to internet for link

Tetszik a kerítésen keresztül látszó temető fotó,FÚÚÚÚÚ,de jó az utazó bili!!KLASSZUL NÉZ KI!!!!!Ez is olyan,isten őrizzen,hogy kapcsolatba kerüljünk az "ANYAGGAL"!!!Fújjjj!!!
De ettől lesz a földnek ereje,s az erőtől pedig a termés.Vajon az öregeket hogyan ápolják?Sokfélék vagyunk.
Ki mosdatja meg a bepisilt nénit,bácsit?Kicsit elidegenedett a világ..Láttam már ilyen törpeszivárványt,csak nem tudtam,hogy keletkezett.
A bátyám is absztrakt képeket fest-szeretem.
HAHAHA!!!Ti is megrágcsáltátok a kenyeret!!Milyen finom volt az,igazi kenyér ,nem felfújt vacak.

és közben IGYEKSZEM NORMÁLIS MARADNI!
és darabos törése lett a lábában,szegecselték-a harmadik ,aktív 60 éves ,hirtelen elvesztette az emlékezetét....Szóval,próbálok normális maradni,mert mindenkinek van jócskán a hátizsákjában.És a rossz dolgok is elmúlnak.Ahogy visszaemlékszem néhányra,olyan távolinak tűnik.

/
Szep reggelt!Mivel egesz ejjel kepeket nezegettem,ugy dontottem, megis beteszem, amit talaltam.Dontsetek el ,hogy megnezitk-e, vagy sem!
Tegnapi friss !!!!
Jan Vermeer van Delft, a delfti Vermeer Rembrandt mellett a holland festészet aranykorának másik legnagyobb festője, „Észak Mona Lisájának” alkotója.
Műveit sokáig csak kortársai ismerték el, majd évszázadokig névtelenség kísérte. Wikipédia

Sikerült egy kis rész felvennem belőle.Ezt látjátok,ha elindul a történet.Az 1. számra rákattintasz.SEMMIKÉPPEN NE ARRA FIGYELJETEK,HOGY MILYEN POROS A KÉPERNYŐM,mert 1 napja nem takarítottam!!!Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 38 vendég