Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 25. 19:53

Paggy, nem kell törölnöd semmit, mindenki azt ír ami foglalkoztatja. S hidd el tanulunk is egymástól!
szép estét továbbra is! Meg kell nézzem milyen képeket tettem be utoljára..de azt most nem..mert mennem kell
csemetének beadni az esti gyógyszerét! :x
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. április 25. 19:59

Sziasztok!
Pár pillanatra ugrottam én is csak be, de irok is picit
Paggy, ne törölj semmit! Legalább tudjuk milyen hangulatba van az ember, minek örül, mi nyomasztja, úgyhogy nyugodtan ird csak ki a gondolataid!!
Kata, nem akarlak elkeseriteni, de az ultrahangtól - már ha kezelés- ne várj sokat.
Miért nem használod a biotron lámpát???
Remélem ez csak a bolond időjárás következménye, hogy igy érzed magad. Amilyen idő most van, ez borzalom. Mondjuk az eső kell, mindjárt zöldebb is a kert
Lányok, megyek festek...
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 25. 20:11

Kata!A lab nem trefa!!!!Gyorsan fel kell keresni egy orvost Barmi lehet.Jobb felni, mint megijedni!Holnap barhogy,de menjetek el.Akar taxival is!Nem robbanhatsz. le!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 25. 20:13

Ági, az nem kezelés lenne, hanem átvilágítás a cisztára.
hozok egy két mostani és régi képet...
Kép
Egyik legkedvesebb képünk! 2011 ben költöztünk ide a Bán Aladár utcai lakásba!
Kép
ha már kézmúvesség.. egyik év képei
Kép
2017-es
Kép
Kép
Kép 11 évvel ezelőtt

maiak
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

https://www.bien.hu/kurkuma-parositasa- ... kCKop15DQ4
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. április 25. 20:23

Kata,nézték már a gerincedet? Akkor szokott ilyen fájdalom lenni.
Olyan éles, és végigfut a lábon.
Vagy történt veled még más is amitől lehet? Nem tudom írtál-e róla, mert nem emlékszem, hogy olvastam. elestél talán?
Ági úgy néztem, eddig nagyon szépen haladsz a festéssel, és nagyon szép lesz. Tanár úr meg lesz veled elégedve.

A kutya nagyon jó famászó. A miénk nem tud ugrani sem, mert nem tudom eredeti állapot-e nála, vagy később történt az összenövés a csipője és gerince táján.
Paggy mi ez a hisztaminos baj?
Gyönyörű lett a narancs lekvár. Egyszer csináltam, lehet, hogy még a készletben van is, de én valamivel összefőztem.
Itt hatalmas eső volt, dörgött és villámlott .

Régen írt Rita? Vagy csak nekem tűnik úgy.

Köszönöm a nagyon szép fotókat, tényleg nagyon jó látni más merre jár, és mi tetszik neki.
Szép estét.
Netes barátnőm kért tőlem képeslapnyi festményt. Ezt a hármat kapta.
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 25. 21:02

Ildikó, nem a mérete, hanem a tartalma a fontos! Legalábbis a kapónak! Biztosan nagyon örült neki!
Nem tudom miért most jönnek ezek a fájdalmak, igazából jó visszeres is lett a lábfejem a térdem meg dagadt.
Hát amennyit én ebben a két - három évben elestem...nem is csodálom! Jut eszembe még nem is küldtem el mit vettem, de inkább mint reklámot teszem be úgy talán sikerül...betennem

https://www.topshop.hu/wellneo-3d-body- ... masszirozo
remek, nem bántam meg hogy megvettem..minden másnap harmadnap használom...még mindennap nem merem.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. április 25. 21:54

Sziasztok!

Kata, csak a térded dagad? Máshol nem?
Azt ugye tudod, ha viszeres a láb, azt masziroztatni nem szabad!
Ezt a maszirozót láttam már a tv-ben, aki használta azt modnta, hogy jó.
Ildikónak is igaza van, tudom magamról, mert a csontkovács is mondta, hogy a gerincből indulhatnak ki ilyen nyilalások.
Amúgy van sürgősségi ellátás is. Most hogy voltam a szemészeten ott is ki volt irva, meg mellette a belgyógyászaton is, hogy a sürgősségi, akut esetek elsőbbséget élveznek.
Menj, próbálj meg valamit intézni, mert a június nagyon messze van még!!
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. április 25. 22:14

Igen, gerincsérülésnél vannak térdfájások is. az én lábam is dagad, a törött sípcsont miatt is.
Több sérv is előfordulhat esés nélkül is. Van egy deréktámaszom, néha hordom.
Én már menet közben nem nézegetek semmit sem, mert többször történt így esés. A sérveket nem akkor szereztem, az jött már sokkal fiatalabb korban. Valahogy oldd meg a helyzetet. Nálunk a sürgősségin órákat kell várni.

Van egy kardiológiai beutalóm, jun 16-ra, már egy hónapja megkaptam. Nem tudom ki tudom-e várni.
Tudom Katának Samu miatt nagyon nehéz elmenni egy ilyen vizsgálatra. Várni kell mindenhol, ezt nem biztos hogy Samu kibírja.

Jaj nagyon szépek a felhőfotók. Annyira szép kék az ég, hogy az már mese, és azok bodor felhők? Szépek a színek. Samu nagyon csinos.
A sütik is tetszenek, nem tudom mennyire lehetnek finomak.
Jó éjt, fájdalommentes éjszakát. :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 26. 7:21

Sziasztok Lányok! Köszönöm , mindent megpróbálok! Ma délután rendel az orvos 4-ig! :) :ympray:
Hátha tudunk érdemben lépni valamit. Még csak most ültem ide, és máris zsibbad a bal lábfejem..na helyzetváltoztatás,
egy lehelettel jobb.!
Most ébredtem. a tegnapi nagy alvás után 4 órát bírtam fent lenni és eddig bealudtam.
Ma még ki kell találjak valami finomat ebédre! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. április 27. 10:42

Szép napot nektek. Itt megint csak esett, és esik az eső. Már nagyon unóm.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 27. 13:33

Sziasztok Lányok, itt is ugyanaz van, esik eláll esik eláll. De jó hogy ma nem muszáj sehova mennünk!
Úgyhogy amíg meg a mosógép meghallgattam egy Istentiszteleti közvetítést, sajnos mindjárt vége, de utána majd egy kis pihenés után folytatom a filmezést is!

Nagyon guszta az a kávé, én meg csemegének kókuszos tejberízst csináltam! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 28. 18:15

Sziasztok!
Először köszönöm a képeket:a csészét a felhőt,Samut. :) :flower1:"
Másodszor,írjatok ,ha van olyan dolog,amiről szívesen "diskurálnátok"!
Kíváncsi lennék rá,mi foglalkoztat TITEKET! :ymdaydream: :ymdaydream: :ymdaydream: :flower1: :movingflower: :YMSICK: :YMDEVIL: :AR! 3:-o :O3 ;;) :ymblushing: O:-) 8-| :^o :-w :ympeace: :!! \m/
Betettem néhány furcsaságot,amik jelképesen a környező világunk sokféleségére utalnak/szerintem/
Tehát Lányok,ne várjátok,hogy állandóan tüsténkedjek! :) ;) :))
Ez itt egy jó kis "TERMELŐI PIAC",ha valami érdekel,tedd fel,hagy lássák mások is!ÉS ,miért ne lehetne egész más dolgokkal foglalkozni,mint eddig?
Pld.Elgondolkodtam azon,hogy ha fiatalabb lennék,belépnék egy zöld pártba.Azt még nem tudom,hogy melyikbe,de belépnék.Micsoda új élet lenne!!Vagy pld.hallottam a rádióban egy olvasó klubbról.Annyira elfelejtettünk olvasni.Tessék,hoztam egy könyvet Izlandról.Nem sértődöm meg,hogy nem szóltatok róla,de egyáltalán érdekel valakit ?Nem azért ,mert én hoztam.Jó,Rita "mániájában" :littlehearth: csak kicsit veszekrészt,de már sok mindent ,a hatására másképp csinálok!!!Kata rendszeresen hoz a HIT rádióból videót.Nem értek egyet mindennel politikailag,de néhány nagyon jó adás volt.Nem szabad mereven elzárkóznia másfajta dolgoktól!Tudom, idősödünk,de már nem is érdeklődünk mások iránt?Nagyon díjazom,hogy Ági a sok baja, ,festése mellett már a kérésemre, a biciklizése alkalmával, fotózott utcarészletet. ^:)^ ^:)^ :) :littlehearth: :) És tudom,hogy elfoglaltak vagytok,bár mindenki arra szakít időt,ami fontos neki,de mennyi energiát teszünk bele a mai világunk barátságosabbá tételébe?Vagy már semmit se,csak a saját köreinket rójuk????
Lányok!Fáradt vagyok és betegeskedő,mégis idegrohamot kapok,ha látom,apátiába süllyedve éljük az életünket.EZÉRT MOST ISMÉT "KI FOGOK KAPNI TŐLETEK",mert nem veszem figyelembe a betegségeket,elfoglaltságokat stb.stb...Igen nem veszem figyelembe!!!Már írtam..,ha kell valami tegyél érte!!!Ha érdekes,izgalmas,élő életet akarsz érni idős korodra is,akkor kapcsolódj bele valamibe!Akár csak szellemileg,akár fotózással,akár főzéssel,akár kertészkedéssel,nyelvtanulással,zenetanulással/már majdnem minden elérhető a you tube-n/ :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :flower1: :)
Tehát Lányok!
Ma megtanultam képviselőfánkot süni/Csak megnéztem ,hogy kell,mert majd karácsonykor készítek./Tegnap furulyáztunk a barátnőmmel,felmostam a lépcsőházat,görcsölt a hasam,fájt a hátam,szemerkélő esőben kivittem a kutyát,találkoztam néhány hülyével az utcán,de jófejekkel is.Bevásásroltam,kuktában főztem ISTENI húslevest és sütőben sütöttem halat,nem adtam fel a lottóm,mert inkább félreteszem azt a kis pénzt 300ft/hét=1 év alatt 15600ft = egy sportcipő ára.2 lottó=31200ft,mit is vehetnék rajta????? :)) :)) :)) És elhatároztam,hogy sokkal,de sokkal gondosabban takarítok,hogy mire az életem végére élek ,igazán tühtig legyek.Mert másban /néhány dologban!!!/már elfogadható vagyok,Átraktam a komposztot , elcsereberéltem néhány eperpalántát másikra,voltam orvosnál,elviseltem a párom zsörtölődését,hallgattam zenét,....
Tehát Lányok!Elolvastam ildikó elfoglaltságairól a beszmmolót.Szuper és köszönöm,hogy megírtad.Kata kókuszos tejberizse is izgat....
Szóval-szóval gyertek vagy ne gyertek ,ahogy akarjátok! =)) :)) :) :littlehearth: :flower1: Üdv.Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 28. 18:17

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 28. 18:41

Sziasztok Lányok! Délután rendelés után egyszercsak betoppan a háziorvosunk! :)) Néztem is nagy szemekkel. mert nem mondta hogy ideugrik. De úgy látszik mégis meggondolta magát, ha már nem tudunk orvoshoz menni, legalább biztos ami biztos megnézte Samut, és Hála Istennek nem covidos! Tegnap óta szenvedünk a láztól 40,6 és 38.5 között Algopirin mellett.
Megyek is gyorsan ránézni, mert pihenésképpen megnéztem egy filmet ..Dilmara varrós sorozatát.
na még jó hogy benéztem már ébren van, még mindig lázas. étvágy van.
Almalevest csináltam, most meg vajaskenyeret eszik kolbásszal. Csak az izek miatt, hogy valami legyen a tegnapi nap után a gyomrában,

Most két könyvet hajtok, pedig vagy 3-mal félbevagyok, de annyira izgalmas témák, hogy ha sikerül beszereznem mindenképp megosztom.
A múltheti Hetek cikkek is fantasztikusak voltak. Bár mindig izgalmas és jó témák vannak feldobva, de mindig érik az embert meglepetések.
A Youtubon fel lehet iratkozni az interjúkra is.
A közélet is izgalmas, még ha nem is tudok mindent egymásután meghallgatni, de utólag is van rá lehetőség.!
Porszívózni kellene, de lehet passzolom, holnap letörölgetek :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 28. 19:18

f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. április 28. 22:30

Sziasztok Lányok!
ÓÓÓ, Kata, gyógyuljatok!!!
Paggy, élvezettel olvastam amit irtál, de most nem válaszolok irok, mert nemrég értem haza.
Egy könyvbemutatón voltam, amire fél hatkor gondoltam,hogy elmegyek. Hétkor kezdődött. Ramos gyorsvágta etetése, konyha összepakolása, teák lefőzése, valahogy kinézni és bicajjal ott voltam kezdésre.
Csak gyors beteszem miről is volt szó

Online közvetítés:

A beszélgetés a magyar irodalom kínai jelenlétét és a kínai irodalom magyarországi jelenlétét járja körül két különleges ember segítségével. Az SZTE BTK Hungarológia Központ és az SZTE Konfuciusz Intézet szervezésében Yu Zemin íróval, a magyar irodalom vezető műfordítójával és Mohr Richárd, Kína-szakértővel és műfordítóval, az SZTE Konfuciusz Intézet igazgatójával beszélgetünk, irodalomról, műfordításról, kulturális kapcsolatokról. A beszélgetés apropóját Yu Zemin 2021-ben megjelent "Papírakvárium" című, Mohr Richárd által fordított regénye adja.

Mára csak ennyi voltam, holnap doglozom, fáradt vagyok.
Kész a képem is, hozom majd azt is.
Jó pihenést mindenkinek és góygyulást!!!
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. április 28. 23:08

Lányok, csukva van a szemem úgy gépeleek, de viszsajöttem pár sort irni.

Kata, azért rendes volt a háziorvos, hogy elment. lTesztet csinált Samunál?
Remélem minél hamarabb meggygfógyul. Ha már tud enni, az fél siker!
A porszivózás , törölgetés ráér. Ápolgasd, legyél mellette, ha kivánja, úgysem csinálja meg senki helyetted.

Paggy, jó sok minden fért a mai napodba!
Akartam is már kérdezgetni, hogy hogy van a komposztod. - de jó igy csukott szemmel gépelni :-)
Nekem is rendbe kellene tennem a fűszeresem, kiszedni a gazt belőle, meg a tárkonyt megritkitani. Tavaly egy makkot elejtett valami madár és kihajtott. Hát nem lett belőle semmi, mert ahogy növekedésnek indult elszáradt az új levélkezdemény. Most ugyanúgy néz ki szerintem.
Ráadásul a bent kihajtatott fügefám hajtásaán is lettek valami izék. Szétnyomtam és leve volt, tehát valami élősködő. Dobom is ki a francba. Az egyik vendégemnek nevelgettem, de feladom.
Paggy, ezért sodállak a palántáiddal is, nekem nem, vagyis nincs hozzá türelmem. Vagy nem locsolom, vagy mittudomén....
A férjem pont most beszéli meg Ramossal, hogy elmegy fürdeni. Gondolom elengedte. :-)

Ahogy ma hazaértem a könyvbemutatóról látom, hogy a fiam itthonhagyta a sütött virslis kiflikat, amit direkt a társasjátékukhoz csináltam. Majd lefagytam a bicikliről, átöltöztem melegebbe és elvittem nekik. Szrencsére tiz perc volt kb. oda-vissza.
Azt modnta, hogy neki van a legjobb anyukája. :-) Hát már ezért megérte. A bandának meg addig csorgott a nyála, mig oda nem értem. Szretik, mikor sütök nekik valamit.
A könyvbemutató után is jót beszélgettünk még kint az egyetemi könyvtár mellett. fél tiz volt mire hazaértem. Kicsit be is voltam parázva, mert nem ép a legbiztonságosabb úton kellett hazatekernem.

ma töltött káposztát főztem holnapra, mert a párom még mindig éhen akar veszni. A fiam mondta is neki, hogy meg ne hallja, amig nincs itthon a kajával izélgessen. :-) Milyn rendes :-)
Ma jó kis zuhé volt délelőtt nálunk, a fű is kezd életre kelni. Nem volt még meglocsolva, mert akkor Ramos házában a szalma is bevizesedik.
Ma megkaptam a táppénzem. Hát nem futja ki a szemüvegbe alencséket. Pedig azt hittem.... A multis jó, csak nem tudok vele sorozatot nézni fekve. A szemüvegembe meg a csere hetven valamennyi lenne. Iy marad a régi, azt modnták jó az is. Hát nem tudom. Amúgy meg a multis új szemüveg nagyon jó, festeni, meg mindenre, de most sajnálok még ennyit kiadni azért, hogy fekve nézzem a tévét.
Na majd látom.
Bezsélgettük most a bemutató után a lányokkal a szemüveget és az egyik elájult a multisom árától. Hát még nem is volt drága., ahhoz képest, hogy lencséket bele darabját kétszázért akarták adni.
Lámpázni kellene a szivem, mert ez az idő, vagy nem tudom én mi nem tesz jót neki.
Mágnesen sem voltam ma.
Reggel elmentem a piacra venni a töltött káposztához valót, a bácsikát már hétfő óta nem látom a szokott helyén....
Megyek most má rfekszek le. Bekapcsolom a filmet, de úgy elalaszok rajta, mint a pinty. :-)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. április 29. 11:31

Sziasztok Lányok, ! Gyógyulgatunk, legalábbis a felét úgy látszik átvettem. De mindegy egy órát aludtam délelőtt!
Megyek, irány a konyha, csinálok egy jó kis tojáslevest, meg talán egy villám smarnit, éppen annyi lekvár van itthon hogy éppen jó lesz rá! De lehet azt majd egy kicsit későbbre hagyom, hogy had dagadjon meg a dara, úgy még kiadósabb!
Ági, milyen izgalmas lehetett a könyves ismertető és utána a beszélgetés!
Na megyek beveszem a fájdalomcsillapítót, nehogy megijedjen Samu milyen fájdalmaim jönnek már megint.
Tele a hócipőm ezzel az egésszel!
DE jó hogy volt felétek egy kis eső, gondolom a természet arrafelé is mennyire örült.
Ne dobbd ki a fügefát, tegyél bele 5-6 szál gyufát fejjel lefelé.. és öntözd. kioldja a foszfort és a dögök elmenekülnek!
mindegyikhez.4 nap múlva dobd ki és újra....
Pont tegnap olvastam a neten. :x :ymhug: :-bd :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. április 29. 14:40

Szia Kata!

Örülök,hogy talán kicsit jobban vagytok. Hát a smarninak utána kell néznem mit takar...
Nagyon jókor jött a gyufás tanácsod, ma takaritok a festés befejezése után, nem sok volt hátra a fügének. Szúrom is bele a gyufát, hogy a dögök kinyúljanak! Köszönöm a tanácsot!
Ramost is le kell kefélnem, mert kezd hullani a szőre darabokban. A férjem is nemsokára hazaér a messzi útról, ebédeltetem a kis éhenkórászt és utána lehe tmegyek fúrni a roló részeit a z emeletre. Ma megjártam a piacot, dogloztam, bácsikával történt valami, egy hete nincs kint a szeretetládánál. Feladtam a táppénzeseknek a baleseti kérdőivet, elmentem A3-asba nyomtatni az új festenivalót, főzés, most takaritás, lámpázni kellene aszivem, de tegnap is elaludtam, ...
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 29. 15:12

Sziasztok!Ulok a kertben a kupis udvaron,idetuz a nap.Rengeteget irtam mar es hopp,rossz gombot nyontam meg ,m eltunt :((
Majd ha felmegyunk a lakasba, irok rendesen,mert szemembe sut a nap.Elovastam mindent! \:D/
Kép
Kép
A párom felvágta helyettem a 2 óriási zellert.Nagyon nehéz a törött karommal,nem tudok nagy erőt kifejteni vele,cipelni igen.
Már feljöttünk,így jövök.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 29. 16:14

Kata!
Régi kép Samuval. :-bd :) :flower1: Ki volt Bán Aladár,az utcátok névadója?Milyen gépet lehet látni a fotón?Csiszoló ?
Fantasztikusan élesek az égképek!Hányfajta kék látható rajtuk!!
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 29. 16:30

Kedves Ildikó!
Nem használod a narancslekvárt?pedig túróhoz,vajas kalácsra nagyon finom.A tejberizst is ízesíti vagy a vanília krémet.Mocsoda aranybánya lehet a spejzodban!!!Biztos finom,régi lekvárom,amit már gyümölcskenyérbe szeletelni lehet!!HÚÚÚ!!! \:D/
Szépek a képeslapok,örülhet neki,aki kapta.Egyedi és személyes.A hisztamin intolerancia egy emésztőenzim hiányos betegség.mindha babot ennél,csak belemegy a véráramba és mindenhová eljut.Hol a szememben,hol a szívembe,hol a lábamban érzem a húzást.VACAK!!!!!!Nem szívódnak fel az ásványok ezért szédelgek.Szigorú diéta,bacilus,mozgás,nyugalom kell a gyógyuláshoz.Ildikó!A nagytestű kutyákat el sem tudom képzelni,hogy felmennének a fára.Ez egy különleges fáramászó kutya. :))Elegáns nagyon a kávéscsésze.!!Köszönöm,hogy lefotóztad,imádom a teás-kávés csészéket.Föleg ,ha minimális környezetet is látok mellette.ENTERIÖR.https://www.decoronline.hu/dizajnos-kav ... elamlique/
Kép
Ez nem elegáns,csak jól néz ki.Igazából a gyönyörű porcelánokat szeretem.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 29. 16:50

Találtam egy majdnem olyan szépet,mint a TIÉD ILDIKÓ:
Kép
Kata!Samu sajnálatos lázáról már írtál,de magadról,hogy zsibbadnak a lábaid ,nem.Samuka reméljük hamarosan jobban lesz!!De TE??????Beszéltél az orvossal,amikor kijött?
Ágika!40 percet meghallgattam a szegedi előadásból.Addig hallottam néhány érdekességet.Azért nem tovább,mert sajnos vagy fene tudja,annyira nem érdekel a modern szépirodalom.Persze vannak kivételek.Inkább módosítok:a novellák igen,a hosszabb lélegzetű regények nem.Nem voltam képes Eszterházy könyveit olvasni,.Viszont Nyáry Krisztiánt megértem.És pont ezért hallgattam az előadást 40 percig,Pld.,hogy mindkét nyelvnek vannak olyan szavai,melyek a másik nyelvben sokkal több szinonimával helyettesíthető.Így a nagynéni és az ikertestvér.A kínaiban nem mindegy,hogy anyai vagy apai ágon rokon és idősebb vagy fiatalabb.vagy nincs is olyan szó,hogy ikertestvér.Köszönöm szépen,hogy betetted.Viszont találtam mögötte egy másik videót,amit majd meghallgatok.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 29. 17:03

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. április 29. 17:17

Ági!Van bazsalikomod a fűszeresben?Azt én csak frissen vagy lefagyasztva szeretem.Vettem egy görög bazsalikom növényt ,isteni illata van.Milyen fűszert ,mire használsz?.Kérek 3 különleges párosítást!
Nálunk
a bazsalikom: citromos sajtkrém a tortába-csokiba
Fahéj,szegfűszeg:azeri töltött káposzta
rozmaring+aszaltszilva:sült kacsa-csirkemáj
Koriander:húsleves,túrós-sajtos pogácsa tetejére
Gyömbér/pici/ és reszelt srépa/kicsi/palacsintatészta
Kapor:húsleves,paprikás krumpli,kapros galuska a csirkepörkölthöz,töltött káposztához
A fügefához nem értek.A fiad irtó rendes,örülj neki,amíg lehet!!! =)) =)) =)) =)) ,mármint,amíg nem nősül meg. :-bd
A palántáim a kompos és a teknősök alól kikerülő ,higított víz miatt van.
Örülök,hogy új barátokra találtál a festés által.IGAZI,VALÓDI KINCS A JÓBARÁT.Nem csal meg,nem az érdekek kötik hozzád és kitart melletted.Tudunk hülyéskedni,de együtt sírni is ..Lehet a gyerkekről panaszkodni,mert ő nem mondja,hogy "TÉNYLEG MILYEN RETTENETES GYEREKED VAN",hanem még veled szemben is megvédi kicsit,így segít elfogadni a nehézségeket,de ugyanakkor együttérző is.Nekem is van és volt x_x ilyen.
Drukkolok a bácsikának,hogy megtaláljad és jó kis finom ételt ehessen!!! \:D/
Vigyázz a szívedre,ne idegeskedj!!!
A festéssel is csak LANGSAM!!!!
Rita!Írhatna pár sort!!csak pár sort!!De ,inkább unokázzon!!! :)) :) :flower1: :-bd
Sziasztok.Paggy

Vissza: “Társalgó”