szép estét továbbra is! Meg kell nézzem milyen képeket tettem be utoljára..de azt most nem..mert mennem kell
csemetének beadni az esti gyógyszerét!

11 évvel ezelőtt

"
csak kicsit veszekrészt,de már sok mindent ,a hatására másképp csinálok!!!Kata rendszeresen hoz a HIT rádióból videót.Nem értek egyet mindennel politikailag,de néhány nagyon jó adás volt.Nem szabad mereven elzárkóznia másfajta dolgoktól!Tudom, idősödünk,de már nem is érdeklődünk mások iránt?Nagyon díjazom,hogy Ági a sok baja, ,festése mellett már a kérésemre, a biciklizése alkalmával, fotózott utcarészletet.
És tudom,hogy elfoglaltak vagytok,bár mindenki arra szakít időt,ami fontos neki,de mennyi energiát teszünk bele a mai világunk barátságosabbá tételébe?Vagy már semmit se,csak a saját köreinket rójuk????
És elhatároztam,hogy sokkal,de sokkal gondosabban takarítok,hogy mire az életem végére élek ,igazán tühtig legyek.Mert másban /néhány dologban!!!/már elfogadható vagyok,Átraktam a komposztot , elcsereberéltem néhány eperpalántát másikra,voltam orvosnál,elviseltem a párom zsörtölődését,hallgattam zenét,....
Üdv.Paggy
Néztem is nagy szemekkel. mert nem mondta hogy ideugrik. De úgy látszik mégis meggondolta magát, ha már nem tudunk orvoshoz menni, legalább biztos ami biztos megnézte Samut, és Hála Istennek nem covidos! Tegnap óta szenvedünk a láztól 40,6 és 38.5 között Algopirin mellett.

Hát már ezért megérte. A bandának meg addig csorgott a nyála, mig oda nem értem. Szretik, mikor sütök nekik valamit.
Milyn rendes 

Elegáns nagyon a kávéscsésze.!!Köszönöm,hogy lefotóztad,imádom a teás-kávés csészéket.Föleg ,ha minimális környezetet is látok mellette.ENTERIÖR.https://www.decoronline.hu/dizajnos-kav ... elamlique/

,mármint,amíg nem nősül meg.
ilyen.
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 19 vendég