Sziasztok!
Először köszönöm a képeket:a csészét a felhőt,Samut.

"
Másodszor,írjatok ,ha van olyan dolog,amiről szívesen "diskurálnátok"!
Kíváncsi lennék rá,mi foglalkoztat TITEKET!
Betettem néhány furcsaságot,amik jelképesen a környező világunk sokféleségére utalnak/szerintem/
Tehát Lányok,ne várjátok,hogy állandóan tüsténkedjek!
Ez itt egy jó kis "TERMELŐI PIAC",ha valami érdekel,tedd fel,hagy lássák mások is!ÉS ,miért ne lehetne egész más dolgokkal foglalkozni,mint eddig?
Pld.Elgondolkodtam azon,hogy ha fiatalabb lennék,belépnék egy zöld pártba.Azt még nem tudom,hogy melyikbe,de belépnék.Micsoda új élet lenne!!Vagy pld.hallottam a rádióban egy olvasó klubbról.Annyira elfelejtettünk olvasni.Tessék,hoztam egy könyvet Izlandról.Nem sértődöm meg,hogy nem szóltatok róla,de egyáltalán érdekel valakit ?Nem azért ,mert én hoztam.Jó,Rita "mániájában"

csak kicsit veszekrészt,de már sok mindent ,a hatására másképp csinálok!!!Kata rendszeresen hoz a HIT rádióból videót.Nem értek egyet mindennel politikailag,de néhány nagyon jó adás volt.Nem szabad mereven elzárkóznia másfajta dolgoktól!Tudom, idősödünk,de már nem is érdeklődünk mások iránt?Nagyon díjazom,hogy Ági a sok baja, ,festése mellett már a kérésemre, a biciklizése alkalmával, fotózott utcarészletet.

És tudom,hogy elfoglaltak vagytok,bár mindenki arra szakít időt,ami fontos neki,de mennyi energiát teszünk bele a mai világunk barátságosabbá tételébe?Vagy már semmit se,csak a saját köreinket rójuk????
Lányok!Fáradt vagyok és betegeskedő,mégis idegrohamot kapok,ha látom,apátiába süllyedve éljük az életünket.EZÉRT MOST ISMÉT "KI FOGOK KAPNI TŐLETEK",mert nem veszem figyelembe a betegségeket,elfoglaltságokat stb.stb...Igen nem veszem figyelembe!!!Már írtam..,ha kell valami tegyél érte!!!Ha érdekes,izgalmas,élő életet akarsz érni idős korodra is,akkor kapcsolódj bele valamibe!Akár csak szellemileg,akár fotózással,akár főzéssel,akár kertészkedéssel,nyelvtanulással,zenetanulással/már majdnem minden elérhető a you tube-n/
Tehát Lányok!
Ma megtanultam képviselőfánkot süni/Csak megnéztem ,hogy kell,mert majd karácsonykor készítek./Tegnap furulyáztunk a barátnőmmel,felmostam a lépcsőházat,görcsölt a hasam,fájt a hátam,szemerkélő esőben kivittem a kutyát,találkoztam néhány hülyével az utcán,de jófejekkel is.Bevásásroltam,kuktában főztem ISTENI húslevest és sütőben sütöttem halat,nem adtam fel a lottóm,mert inkább félreteszem azt a kis pénzt 300ft/hét=1 év alatt 15600ft = egy sportcipő ára.2 lottó=31200ft,mit is vehetnék rajta?????

És elhatároztam,hogy sokkal,de sokkal gondosabban takarítok,hogy mire az életem végére élek ,igazán tühtig legyek.Mert másban /néhány dologban!!!/már elfogadható vagyok,Átraktam a komposztot , elcsereberéltem néhány eperpalántát másikra,voltam orvosnál,elviseltem a párom zsörtölődését,hallgattam zenét,....
Tehát Lányok!Elolvastam ildikó elfoglaltságairól a beszmmolót.Szuper és köszönöm,hogy megírtad.Kata kókuszos tejberizse is izgat....
Szóval-szóval gyertek vagy ne gyertek ,ahogy akarjátok!

Üdv.Paggy