Tudjátok, ez volt az a pár nap, amikor elég nagy hó is esett, és nem mindig jöttek ki a buszok a faluba, ezért
le kellett gyalogolnom a főúthoz, és ott vett fel a kolléganőm. A fotók a gyaloglás alatt készültek telefonnal,
kék szűrővel.

Sokat nőtt már.Köszönöm a fotókat.
Milyen mély színei vannak a hunyornak.Kicsit vad !Gyönyörűűű!Olvastam,hogy méregtelenítik a kutyuskádat.Mit kapott,Homoktövist?Ildikó!Ha lehet,mosolyogj sokat!!Vidámnak kell lenni!!!
Örülök,hogy megjavult a postimage.!!

Szegénykét megtanítottam repülni,mármint az egérkét,mert ijedtemben felkaptam egy piroskockás konyharuhát és kihajítottam az előkertbe.-Majd holnap elviszem onnan-gondoltam!!!ÁM AZ EGÉR AZ UTCÁN,a fűben landolt,miközben a házunk előtt megállt egy taxi.A konyharuha lehullott az egérről.Épp az utolsó pillanatban húztam be a fejem,ne hogy meglásson a taxiból kiszálló utas.Nagy sunyin lestem az ablak mögül, mit kezd majd az égből hullott piroskockás konyharuhával és arra már nem is szeretnék gondolni,hogy mi lesz szegény egérkével kilapítva???
Majd jól megbűnhődöm érte,ha SZENT PÉTER számon kéri a FELELŐSSÉG ÁTHÁRÍTÁSÁRA IRÁNYULÓ TÖREKVÉSEM.MEHETEK a POKOLBA és biztos ott is takarítanom kell,mert azt utálom a legjobban.
Régebben,amíg a lakáson nem volt macskaajtó,nem volt ilyen zűrös a dolog,mert ha erősen nyávogott, tudtam valami "AJÁNDÉKOT" HOZOTT. CSAK RITKÁN FORDULT ELŐ,HOGY BESLISSZANT EGY EGÉRREL.MOST ,A Covid MIATT, A LAKÁSAJTÓRA IS TETTÜNK MACSKAAJTÓT, NEM CSAK AZ UDVARRA MENŐ AJTÓRA,ÍGY ,BÁRMIKOR JÖHETNEK MEHETNEK,HA ESETLEG MI KÓRHÁZBA KERÜLNÉNK.ReméleM nem!!!Tegnap este lezártam ,de hajnalban kinyitottam.most még nem ,ezért történt megint ez az AFFÉR.

Ja és persze PIXIZZEL TESZEM MAJD FEL,hogy ne foglaljak itt sok helyet. 
.

Nagyon köszönöm mindkettőt.
Egyetlen kép maradt meg,az sem a telefonomon,hanem a fényképnézegetőn a szgépen.Most bitonyítékul az ajánlott könyv milyenségére, ezt ide másolom.Lefényképeztem a szgépen látható képet.

.

Nos Lányok!Mindjárt indulok....Délután megmutatom NEKTEK is.Szép napot!Paggy

Lányok!Bármelyik oldal/pártok/sajátítja ki a hősöket,az tény,hogy életüket áldozták a szabadság eszményéért.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 17 vendég