Ezt FÉLIG
másképp látjuk,ami természetes, hiszen mások vagyunk.
Szeretném megmagyarázni ezt.Nem igaz szerintem,hogy minden kisgyerek aranyos pld 5-6 évesen.Sokszor már akkor is látszik,hogy milyen a személyisége.Egyszer vigyáztam egy kislányra,amíg az anyukájának dolga volt.5 emeletes, gangos bérházban laktak.A gangon a korlát nem ért valami magasra.A kislány azt kérte,menjünk biciklizni.Jó-mondtam.Kiderült, ő azt gondolta,hogy a gangon fog biciklizni.Túl veszélyesnek tartottam és javasoltam,menjünk le a parkba.Azt válaszolta,hogy az anyukája megengedi.DE ÉN NEM.Hiába ajánlottam helyette bármit,nem tágított.Jó,akkor nem -mondtam.Olvasok neked-Nem-válaszolta-Beülök a szekrénybe és ha jön az anyukám ,megmondalak neki.-Hiába olvastam fel félhangosan,hogy hátha érdekli és majd kijön a szekrényből,nem jött ki.Kivárta a 2 órát és mikor megjött az anyukája ,zokogva panaszolta,hogy milyen szörnyű vagyok,nem engedtem biciklizni és még büntetésből a szekrényben kellett ülnie.NA AKKOR ÚGY ÉREZTEM MINDJÁRT AGYONCSAPOM A KIS "DÖGÖT".Van,aki nem tart gondnak néhány fenékre csapást,Más pedig mindvégig toleráns,amikor már rég oda kellett volna csapni.Így gondolom a mások vagyunkat Kata. Köszönöm,hogy reagáltál az éjszakai agymenésemre.
Hozok egy hírt reggelre.
EL SEM HISZEM!!!!!
67 éves
https://femina.hu/vilagsztar/richard-cl ... szuletett/