Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 15. 18:17

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 16. 8:51

Jó reggelt!Mindjárt futok tovább.Csak hoztam 3 képet.
A komposztom:
Képfb photo uploadLátszik,hogy különböző állapotban vannak.A bal oldalit májusban fogom használni,a jobb oldalit szeptemberben.
Időjárásjelentés:

Kép
Kép

Most megyek vásárolni.Sziasztok.Jókedvet kívánok!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. december 16. 9:34

sziasztok! nem tudom hogy át tudok e hozni egy képet, de úgy megörültem neki, Rita kedvenc hegyéről..
Kép
https://www.idokep.hu/hirek/a-magas-tat ... a-bukkbol-
Na csak így sikerült. Köszönöm a pesti képeket is. mi is rohanásban, mert most telefonáltak ránk :x
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 16. 12:06

Kedves Lányok!Megjöttem a vásárlásból.Eszembe jutott,hogy megírom:
Az ,hogy hozok képeket,az hogy irkálok az csak nagyon kis részben azt jelenti,hogy HŰ?DE BE SZERETNÉM MUTATNI MI TETSZIK NEKEM-sokkal inkább azt jelenti:
Lányok!Élek,van még életcélom ,van minek örülni 65 évesen.Bármilyen kicsi dolog is az.EZT AZ ÖRÖMÖT OSZTOM MEG.VANNAK MÉG BARÁTAIM,de sokan besavanyodnak,NEM A HALÁLOS BETEGEKRE VAGY RETTENTŐ SZEGÉNYEKRE GONDOLOK ^:)^ ,HANEM A CSAK KICSIT ÉS KÖZEPESEN BETEGEKRE,AZ ÉLETKORTÓL DEPRESSZIÓSRA VÁLÓKRA.Tudom mindent másképp élünk meg.Bár nem vagyok egy "mosolyalbum",de keresem az örömöt pld.ebben a szürke időben is.EZÉRT LÁNYOK,csináltam egy csomó színes képet a vásárlás folyamán.Nem nagyon különlegesek,de színesek és szerintem életet sugároznak a COVID ideje alatt.Kata,Ági ,Ildikó,Dorina és én mutatgatunk magunkból egy-egy darabkát.Vidéki Évától a boldog papagájtartást tanultam,Gabócitól a szép utazásokra emlékszem,Kriszti a gyűjteményéről mesélt,Rita pedig sok évet töltött,hogy mi magyar nyelven nézhessük a kedvenc filmeinket.Nagyon hiányzik a sokféleség,ami arról szól,hogy milyen szép és értékes az életünk a gyerekeink útrabocsájtása után is.Most megyek kutyát sétáltatni,takarítani és este,miután a páromnak hazatért a munkából és megvacsoráztattam,a nagy békességes csendben,hozok képeket.És megmutatom még azt is milyen klassz kis társast találtam Lillának.Bár úgy volt,hogy könyvet kap,de azt már rengeteget kapott,így elmentem a kedvenc JÁTÉKFORRÁS boltomba,ahol előre minden játékot a vásárlás előtt ki lehet próbálni és vettem egy jópofát.majd megmutatom.Úgy hogy Lányok este jövök.És azután karácsonyig elcsendesülök,mert már megint felpörgettem magam.Sok sütögetnivalóm lesz.Lányok!Gyertek ,ha tudtok!Mutassátok meg milyen a környéketek,vagy hozzatok bármit,amit szerettek.most megyek,mert Fruzsi vár a lépcsőházban. :-h :flower1: @};- Paggy
KATA!NEM LEHET LÁTNI A KÉPET! :flower1:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. december 16. 13:03

S ziasztok!
Csak gyors bejelentkezem, mert ma festészet, addig meg ezer a dolgom.
Irok majd, csak nem akarom most egy-egy modnatban elkapkodni. Lehet addig a felét elfelejtem mit is akartam. Az is lehet, hogy dög fáradt leszek megint tanár úr előadása után, mert ez most a festészetről egy átfogó előadás lesz. Bónuszként és csak nekünk :-)
Egy halom információt fogunk kapni, elég lesz az agynak egy hétre, hogy feldolgozza.
Jövök majd! Mindenkinek szép napot!
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. december 16. 13:13

Paggy, az alatta levő link a kép, csak a többképért majd lejjebb kell görgetni. Annyira megörültem hogy átlátni a Tátrára!
Nekem egyébként Rita napkelte napnyugta, madárcsicsergős, cicás képek hiányoznak nagyon. Meg úgy amblock egy egy bejelentkezés!
Ági akkor neked is elég kemény napod lesz koncentrációt igénylő! Fel is veszed nem a tananyagot, hogy vissza tudd nézni!
Hát drukkolok neked hogy sikeres legyen ez a bónuszos tanítás.
További szép napot mindenkinek, egy picit én is ledőlök, hogy aztán sokáig fenn lehessek, ugyanis szerda Istentisztelet! \:D/ :-h :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Ui.: Az ismertető alapján, nekünk nem ajánlott az oltás egyenlőre! :x
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 16. 14:57

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. december 16. 15:17

wow micsoda guszta sütemény
Én most megrendeltem a két diós és egy mákos beiglit , nem sütök csak apróságokat!
Úgyis csak megennénk, annyira keveset nem tudnék csinálni, hogy esetleg ne romoljon meg...a többlet meg úgyis hizlalna :))
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2020. december 16. 17:46

Sziasztok.
Olvasom valamit kértek, v alami üditőt talán, ami feldob benneteket. Ez a legfrissebb.
Kép

Itt egy kicsit megrepedt, de már meg is ettük, senki sem látja :D

Kép
Nem tudom megéri-e a karácsony estét, hátha nem, akkor bizony megettük.
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2020. december 16. 18:04

A repedtben volt a legtöbb töltelék, mert ami megmaradt, azt mind beletettem.
2 diós és 4 mákos készült. Már évek óta nem sütöttem.

Ági, nem tudom,de úgy érzem, ennyire részletesen talán nem kellene ismernetek a festészeti stílust. Ezt inkább írásban kellene a tanárnak megadni. Rá vagytok kényszerítve a jegyzetelésre.
Paggy sajnos nincsenek képek, nem jelentek meg, majd v alamikor felteszed.
Ma fényképeztem én is. a városháza előtti karácsonyfát, de még a telefonomban van.
Képek, kis nyár, ebben a zord időben.

Kép

Kép

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 16. 19:52

Kedves Ildikó!
Nagyon gusztusos a bejgli,gondolom karácsonyra csináltátok.Igaz,hogy írtad már megettétek. :)
Kedves Ildikó!Nem arra gondoltam,hogy fel kell dobni engem,hanem arra,hogy esetleg megismerhetjük minek örülnek a társaink.Szépek a nyári virágaid.A lilásrózsaszín micsoda?Saját nevelés?A muskátlik is virítanak!Hiába ,más az éghajlat Zalában!-Mikor Sopronban laktam,még anno 50 éve,nagyon éles szél fújt télen az Alpok felől és metsző hidegek voltak.Viszont az ősz,mindig gyönyörű volt!csodaszép!Gesztenyeszüretre voltunk kirendelve az osztállyal.Sok orosz katona volt ,kedvesek és aranyosak/főleg a lányokkal-nem kell rosszra gondolni!!!-de azért mi is megnéztük a szép szőke,kék szemű fiúkat-DE CSAK TÁVOLRÓL-ábrándozva-mint a csíkos könyvek lányregényeiben-szóval az orosz katonák kitelepültek nagy gulyáságyúval és osztották az ételt.Mi nyelvtagozatos gimnazisták,tudtunk velük oroszul beszélni-AKKOR MÉG TUDTAM!!! :)) :ymdaydream: Már megint elkanyarodtam.Ildikó köszönöm szépen a szép virágokat és az igazán gyönyörű karácsonyfát.Hol állították fel?
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 16. 19:53

Kedves Lányok!Megjöttem,hozom a képeket és a társasjáték ismertetőt.
A Fehérvári úti piac.Mindjárt hozok egy német nyelvű videót,ami arról szól,hogy Budán van néhány jó piac,többek között ez:

Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 16. 20:03

@};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 16. 20:06

A piac emeleti ablakából kinézve látszik a mellette lévő nagy bevásárlóközpont :
Kép
Kép
Kép
Folyt.köv.Le kell vinnem a kutyát.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 16. 20:57

Lányok!Ezek mind nem lényeges képek,csak egy kis budai piacos valamik.Kis mozgásról szólnak.Majd mindjárt teszek be mást:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 16. 21:00

Most jönnek a számomra jobb dolgok.
A KERTEM,JELENLEG, FELÜLRŐL:

%%-
Kép
Kép
lENTRŐL:
Kép
a MÉG MINDIG ÁPOLATLAN HÁTSÓ KERT/NEM MIATTAM!/
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 16. 21:05

jÖNNEK A KEDVENC KÉPEIM:
Kép
eGY TANÍTVÁNYOM KISLÁNYA RAJZOLTA RÓLAM:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 16. 21:11

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 16. 21:17

Most pedig bemutatom a társasjátékot,amit Lillának vettem.
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 16. 21:22

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 16. 21:24

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 16. 21:27

Kedves Lányok!Ha nem találkoznánk addig,MINDENKINEK BÉKÉS,SZERETETBEN GAZDAG ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!Amennyire lehet és megengedett.Vigyázzatok MAGATOKRA és legyetek örömre hangolva!Üdv.Paggy @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 16. 21:35

Így kell játszani. :-h
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. december 16. 21:59

Paggy, milyen szuper az a kirakós...pontosabban társasjáték.! Milyen okos ez a kisgyerek..teljesen temészetesen beszélget..jó nagyon a légkör.. :flower1: :littlehearth:
Mindenkinek szép álmokat, jövök majd... :x :ymhug: #:-s i-) :flower1: :littlehearth:
A kis tanítványod rajza nagyon megfogta a lényeget.. szuper! tényleg egy angyal vagy..csupa tennivalóval, törődéssel.
a pesti képeket, a piacot is köszönöm, úgy látszik mi nem nagyon jutunk el. mert ami fontos az elveszi az idejét.
Holnap a dokit kell felhívjam, meg gyógyszert feliratni és majd csak utána megyünk gyógyszertárba, feltéve, hogy az időjárás engedi!
Holnap mégegyszer kigyönyörködöm magam a képeken meg az otthoni környezeten, a kiskerteden stb.
:x :ymhug: :flower1: :littlehearth: i-)
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. december 16. 22:35

Paggy, ez a társasjáték nagyon jó! Jól emlékeztem én ahogy elolvastalak benneteket, hogy nekünk is megvan. A fiam azt modnta, hogy ... jó. :-)
Sokat játszanak a haverokkal vele. Amúgy nagy lovak, jövőre 30 évesek, de imádnak társasjátékozni.

Kép

Mondta a fiam, ha akarsz majd valamikor még ehhez hasonlót, ami nagyon jó, akkor megad egy másikat is.

Kata, nagyon régen egy ismerős linkelt be videót ahogy kutatóorvosok beszélnek a nyugtatókról. Hát rémálom mit csinál belül az emberrel. Ha lehet, akkor ne! Jól döntöttél. Annyira megható volt olvasni, hogy Samuka hogy reagálta le a mezitlábas jeleneted!

Ildikó! Nem kell jegyzetelnünk, ezek az előadások ismeretnövelő előadások. Én jegyzeteltem a könyvet, mert érdkeelt, hogy a szimbólumokat hogy hozzák ki egy képnél. A régieknél. Az új festők már nem figyelnek erre.
Most a két előadás az beszélgetős volt. Képekről, kalligráfiáról beszélt a tanár úr, utána feltettük a kérdéseinket, amit igazából úgy húzott ki belőlünk, mrt nagyon sok volt az új ismeret és lesokkolódtunk. :-)
a kinai festészet nagyon más, mint az európai.

Paggy, az a kép rólad valami fantasztikus! A kutyus, a virág szereteted, az arany szárnyaid! :-)
A baglyos kép az meg valami csúcsszuper!!!
mára ennyi telt tőlem az előadás után.
Legyetek jók és karácsonyig még jelentkezzen azért mindenki!

Vissza: “Társalgó”