https://24.hu/kultura/2020/12/11/meghal ... ronavirus/
fb photo uploadLátszik,hogy különböző állapotban vannak.A bal oldalit májusban fogom használni,a jobb oldalit szeptemberben.

,HANEM A CSAK KICSIT ÉS KÖZEPESEN BETEGEKRE,AZ ÉLETKORTÓL DEPRESSZIÓSRA VÁLÓKRA.Tudom mindent másképp élünk meg.Bár nem vagyok egy "mosolyalbum",de keresem az örömöt pld.ebben a szürke időben is.EZÉRT LÁNYOK,csináltam egy csomó színes képet a vásárlás folyamán.Nem nagyon különlegesek,de színesek és szerintem életet sugároznak a COVID ideje alatt.Kata,Ági ,Ildikó,Dorina és én mutatgatunk magunkból egy-egy darabkát.Vidéki Évától a boldog papagájtartást tanultam,Gabócitól a szép utazásokra emlékszem,Kriszti a gyűjteményéről mesélt,Rita pedig sok évet töltött,hogy mi magyar nyelven nézhessük a kedvenc filmeinket.Nagyon hiányzik a sokféleség,ami arról szól,hogy milyen szép és értékes az életünk a gyerekeink útrabocsájtása után is.Most megyek kutyát sétáltatni,takarítani és este,miután a páromnak hazatért a munkából és megvacsoráztattam,a nagy békességes csendben,hozok képeket.És megmutatom még azt is milyen klassz kis társast találtam Lillának.Bár úgy volt,hogy könyvet kap,de azt már rengeteget kapott,így elmentem a kedvenc JÁTÉKFORRÁS boltomba,ahol előre minden játékot a vásárlás előtt ki lehet próbálni és vettem egy jópofát.majd megmutatom.Úgy hogy Lányok este jövök.És azután karácsonyig elcsendesülök,mert már megint felpörgettem magam.Sok sütögetnivalóm lesz.Lányok!Gyertek ,ha tudtok!Mutassátok meg milyen a környéketek,vagy hozzatok bármit,amit szerettek.most megyek,mert Fruzsi vár a lépcsőházban.
Paggy

Már megint elkanyarodtam.Ildikó köszönöm szépen a szép virágokat és az igazán gyönyörű karácsonyfát.Hol állították fel?

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 31 vendég