Paggy, ez a társasjáték nagyon jó! Jól emlékeztem én ahogy elolvastalak benneteket, hogy nekünk is megvan. A fiam azt modnta, hogy ... jó.
Sokat játszanak a haverokkal vele. Amúgy nagy lovak, jövőre 30 évesek, de imádnak társasjátékozni.

Mondta a fiam, ha akarsz majd valamikor még ehhez hasonlót, ami nagyon jó, akkor megad egy másikat is.
Kata, nagyon régen egy ismerős linkelt be videót ahogy kutatóorvosok beszélnek a nyugtatókról. Hát rémálom mit csinál belül az emberrel. Ha lehet, akkor ne! Jól döntöttél. Annyira megható volt olvasni, hogy Samuka hogy reagálta le a mezitlábas jeleneted!
Ildikó! Nem kell jegyzetelnünk, ezek az előadások ismeretnövelő előadások. Én jegyzeteltem a könyvet, mert érdkeelt, hogy a szimbólumokat hogy hozzák ki egy képnél. A régieknél. Az új festők már nem figyelnek erre.
Most a két előadás az beszélgetős volt. Képekről, kalligráfiáról beszélt a tanár úr, utána feltettük a kérdéseinket, amit igazából úgy húzott ki belőlünk, mrt nagyon sok volt az új ismeret és lesokkolódtunk.

a kinai festészet nagyon más, mint az európai.
Paggy, az a kép rólad valami fantasztikus! A kutyus, a virág szereteted, az arany szárnyaid!

A baglyos kép az meg valami csúcsszuper!!!
mára ennyi telt tőlem az előadás után.
Legyetek jók és karácsonyig még jelentkezzen azért mindenki!