Erzsike54 írta:Kedves Rita !! Köszönöm az újabb részeket ,egy kicsit most vegyesek az érzelmeim gondolataim ! Tudom van mindenre magyarázat ,de most szerintem sok értelmetlen halál volt ebben a részekben és van egy pár kedvesebb szereplőm is .
Tudom hogy Sang Mian nem csak YZ ért áldozta fel magát hanem Wolfram ért is ,de nem érzem hogy ez annyira fontos lett volna .Nagyon nagyszerű nő Song Mian felesége ,ő igazi ösztönös hazafi a szememben ,Úgy segített mindenkin a háttérbe ,hogy szinte észre sem vettük milyen nagy dolgokat vitt véghez .Nagyon sajnálom ,nem sok boldogság jutott neki ,de ő valójába nagyon erős és bátor nő ,szerintem okoz még meglepetést !! Ne vessetek meg érte nekem szinpatikús volt Qing Mu is én őt is igazi hazafinak tartom ,bár a másik oldalon ,de amit meg ő szolgált az az ő hazája volt ,hiányozni fog nekem ,jobban megérdemelte volna Oshima a halált .nem gondolom hogy ő a népét szolgálja a tetteivel ,inkább az önös érdekeit.
Ha Sang Mian felesége nem veszi át a férje helyét ( Látok benne esélyt ) akkor YZ szerintem a WF -el fog dolgozni .
Manna már rá jött hogy túl messzire ment ,már nincs vissza út ,hátha lesz egy nagy és jó meglepetése számunkra ( a remény hal meg utoljára )valójába egy nagyon gyenge ember aki az embertelenségével akar erősnek látszani !! Ne haragud ha untattalak ,nagyon jó HÉT VÉGÉT Erzsébet !!!
Kedves Erzsébet! Nagyon szívesen az újabb részeket!
Igazad van, Wan csoportfőnök halálát meg tudom magyarázni. Muszáj volt YZ-hoz bemennie
a következő küldetéssel, mert YZ-t, és a többieket épp nem engedték ki az épületből. Valahogy
kommunikálnia kellett vele. De SM halálára nekem sincs alapos magyarázatom. Talán annyi,
hogy látta közeledni YZ-t és mellette egy férfit, tudta, ha elfogják, vallatásnak vetik alá, ha
meg végez magával, akkor Wolfram elmondhatja, hogy megölt egy kínai nacionalistát, és még
gratulálni is fognak neki hozzá. Egy ideig kevésbé lesznek gyanúsak YZ-val.
Nekem sem volt sok bajom Qing Muval. Sokkal szimpatikusabb volt, mint a többi japán, és
kedveltem, ahogy játszott. Nekem is hiányzik.
Manna keze a vegyi fegyverek használatában is benne van. Nagyon szomorú, hogy ilyesmire
vetemedik a saját népével szemben. A 39. részben többször is a másik hazaárulóra Yanra
bíznak olyan feladatokat, amit máskor ő csinált. Látszik, hogy nem tetszik neki. Kíváncsian
várom, hogy mikor világosodik már meg. Mondjuk azt el sem tudom képzelni, hogy hogy fog
tudni tovább élni akkora lelki teherrel, amit magára pakolt az évek során.
Dehogy untattál! Isten tartsa meg a szokásodat! Mindig szívesen olvasom mások hogy látnak
egy-egy jelenetet, vagy szereplőt, szituációt!
Neked is kellemes hétvégét kívánok!
Wolfram körül is szorul a hurok: