Rookie Agent Rouge (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (38/45)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 20. 19:23

Erzsike54 írta:Kedves Rita !! Köszönöm az újabb részeket ,egy kicsit most vegyesek az érzelmeim gondolataim ! Tudom van mindenre magyarázat ,de most szerintem sok értelmetlen halál volt ebben a részekben és van egy pár kedvesebb szereplőm is .
Tudom hogy Sang Mian nem csak YZ ért áldozta fel magát hanem Wolfram ért is ,de nem érzem hogy ez annyira fontos lett volna .Nagyon nagyszerű nő Song Mian felesége ,ő igazi ösztönös hazafi a szememben ,Úgy segített mindenkin a háttérbe ,hogy szinte észre sem vettük milyen nagy dolgokat vitt véghez .Nagyon sajnálom ,nem sok boldogság jutott neki ,de ő valójába nagyon erős és bátor nő ,szerintem okoz még meglepetést !! Ne vessetek meg érte nekem szinpatikús volt Qing Mu is én őt is igazi hazafinak tartom ,bár a másik oldalon ,de amit meg ő szolgált az az ő hazája volt ,hiányozni fog nekem ,jobban megérdemelte volna Oshima a halált .nem gondolom hogy ő a népét szolgálja a tetteivel ,inkább az önös érdekeit.
Ha Sang Mian felesége nem veszi át a férje helyét ( Látok benne esélyt ) akkor YZ szerintem a WF -el fog dolgozni .
Manna már rá jött hogy túl messzire ment ,már nincs vissza út ,hátha lesz egy nagy és jó meglepetése számunkra ( a remény hal meg utoljára )valójába egy nagyon gyenge ember aki az embertelenségével akar erősnek látszani !! Ne haragud ha untattalak ,nagyon jó HÉT VÉGÉT Erzsébet !!!

Kedves Erzsébet! Nagyon szívesen az újabb részeket!
Igazad van, Wan csoportfőnök halálát meg tudom magyarázni. Muszáj volt YZ-hoz bemennie
a következő küldetéssel, mert YZ-t, és a többieket épp nem engedték ki az épületből. Valahogy
kommunikálnia kellett vele. De SM halálára nekem sincs alapos magyarázatom. Talán annyi,
hogy látta közeledni YZ-t és mellette egy férfit, tudta, ha elfogják, vallatásnak vetik alá, ha
meg végez magával, akkor Wolfram elmondhatja, hogy megölt egy kínai nacionalistát, és még
gratulálni is fognak neki hozzá. Egy ideig kevésbé lesznek gyanúsak YZ-val.

Nekem sem volt sok bajom Qing Muval. Sokkal szimpatikusabb volt, mint a többi japán, és
kedveltem, ahogy játszott. Nekem is hiányzik.

Manna keze a vegyi fegyverek használatában is benne van. Nagyon szomorú, hogy ilyesmire
vetemedik a saját népével szemben. A 39. részben többször is a másik hazaárulóra Yanra
bíznak olyan feladatokat, amit máskor ő csinált. Látszik, hogy nem tetszik neki. Kíváncsian
várom, hogy mikor világosodik már meg. Mondjuk azt el sem tudom képzelni, hogy hogy fog
tudni tovább élni akkora lelki teherrel, amit magára pakolt az évek során.

Dehogy untattál! Isten tartsa meg a szokásodat! Mindig szívesen olvasom mások hogy látnak
egy-egy jelenetet, vagy szereplőt, szituációt!

Neked is kellemes hétvégét kívánok!

Wolfram körül is szorul a hurok:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 20. 19:38

B.Marika írta:Szia Rita! Ezek a japánok hihetetlenek! Nem elég, hogy a kolerát elterjesztették, ez az undok Oshima még a vegyi fegyvert is bevetette. Méltó társra talált az ütődött Xiandao csoport főnök személyében, még a szemüvegük is egyforma. Nagyon irritáló alakok. Y. és W. sikeresen megmentették a doktort, ennek örültem. Manna nem örül, hogy nyakára ültették az új jövevényt. Remélem már kinyílik a szeme!
Köszönöm a fordítást! :movingflower: :movingflower: :movingflower:

Szia Marika! El sem akartam hinni, amikor az, az egyébként szintén nagyon ellenszenves
Yan, megkérdezte az új "boltostól", hogy ismét kolera van a "borosüvegben". Undorítóak!
Kár, hogy még egy indítékot sem tudtunk meg, hogy a hazaárulók, miért Japánt választották
a hazájuk helyett. Annyira kíváncsi lennék pár válaszra!

Nagyon tetszett az alkoholmérgezéssel tarkított doktormentés, és előtte Yanzhi és Wolfram
enyelgése is. A kopasz Eighth Lord elárulta magát. Szerelmes Mannába!

A "kis ördög", ahogy a "nagy ördög" Oshima nevezte Xiandaot, valóban irritáló. Az ilyen
mézes-mázos, örökké vigyorgó egyedek a legveszélyesebbek, legbetegebbek. Kíváncsi leszek
mikor fagy le először a képéről az álvigyor.

Nagyon szívesen a fordítást! Kellemes hétvégét Nektek is!

Manna első csalódása, hogy Oshima elvette tőle az egyik hivatalát, és Yannak adta:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 20. 19:39

Emma11 írta:Köszönöm az újabb részeket. :ymparty: :ymparty: :ymparty:

Nagyon szívesen!

@};- :) @};- :D @};-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 20. 20:01

Gabóci5 írta:Szia Rita! Köszönöm a friss részeket. ^:)^ Egy hetes kényszerpihenő után újra itt vagyok. :-h

Az előző részekben túl sok volt az áldozat Yanzhi környezetében, amitől nem csoda, hogy besokkolt és bedobná a törölközőt. :( Wan főnök utódjának erőszakos fellépése sem változtat elhatározásán. Wolfram mutat neki új célt, amiért érdemes folytatni a harcot. \m/
Az új japán csoportfőnök visszataszító, ellenszenves alak. Belőle is kinézni, hogy mindenre képes. Méltó partnere lehet Ohsima tábornoknak.
Manna kezdi kapizsgálni, hogy a tábornok "barátja" csak kihasználja, mellőzi, de a gyűlölet Y. iránt még mindig erősen motiválja. Rettentően bosszantja a Y.W. páros szerelmi játéka is, de nem tehet ellene semmit. Y. ismét bizonyította rendkívüli képességét a kommunista összekötő megmentésekor. \m/

Kedves Gabi! Nagyon örülök, hogy látlak, mert ebből tudom, hogy már jobban vagy!

Mától már nálunk is egyre több gyerek hiányzik. Volt osztály, ahol csak ketten voltak
betegek, volt, ahol négyen, de volt olyan is, ahol a fele osztály hiányzott.

Wan főnök utódja is ellenszenves ember. Nem ért az emberek nyelvén, Yanzhién sem,
ami amúgy sem egyszerű dolog. Rossz taktikát választott, erőszakkal semmire nem
megy a lánynál. Wolfram ügyesebb volt, de nemcsak azért, mert szereti Yanzhit, hanem
azért, amit te is írtál, hogy új célt mutatott neki, amiért érdemes tovább folytatnia
a harcot, ráadásul végre együtt, "egyformákként".

A 39. részben Manna ismét fog nézni egy nagyot, amikor Yant teszik meg egy művelet
vezetőjének, nem őt. Gyűlnek...gyűlnek a rossz tapasztalatai. De azért sorra elvállalja
a legutálatosabb munkákat is. Szóval még mindig nem sajnálom.

Kellemes hétvégét kívánok!

Nagyon tetszett a Y és W összjátéka az orvosmentő akcióban! Tele volt jobbnál jobb
jelenetekkel.

Imádtam a morzézó szerelmes ujjakat:

Kép
Kép

És a jó kis műsort, amit előadtak:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 20. 20:14

Kata58 írta:na elrepült a hozzászólásom! túlléptem az időt, amíg elküldhettem...Samut szedtem ki a kádból...
először is köszönet az újabb feliratokért..Anyecska könyvajánlójáért is külön köszönet" Jung Chang Vadhattyúk " biztosan beszerzem majd, hiszen nem mindennapi élethelyzetről kapunk írott beszámolót. :-w az akkori élethelyzetben életben maradni maga a csoda volt. :ympray:
Remélem mindenki épségben hazaérkezett a munkájából, vagy egyéb utakról. Ez a hétvége lesz a legkeményebb azt hiszem., a köd csak ráadás lesz hétfőn. Nagyon várom már, hogy a tél is normalizálódjon, és időben érkezzen a tavasz. Igaz addig még bő két hónap csak aztán már ne is jöjjön vissza a tél. Apunál is nagyon fogy a szén, akármennyire akar spórolni most nem annak az ideje van. Remélem mindenkinek van fája és szene, vagy a tömbházakban van fűtés, ahogy nálunk is hála Istennek, a fázást csak az utcán ismerjük.!
Kellemes hétvégét Mindenkinek... :D :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Szia Kata! Ha elszáll, se száll messzire a hozzászólás! Ahogy elszáll, abban a pillanatban
klikkelj rá a képernyő bal felső sarkán lévő "Vissza" nyílra, és máris ott lesz előtted az
elveszettnek hitt írásod!

A környékünkön lassan aranyárban mérik a fát, de annyiért sem lehet kapni. Szerencsére
én tavasszal, nyár elején, egyben megveszem azt a mennyiséget, ami egész télre kell, így
nincs gondom a későbbiekben.

Nálunk -21 fok volt kora reggel, tegnap pedig -18!

A mai napkeltém nem volt olyan színes, mint a tegnapi:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 20. 20:19

csabamama2 írta:Rita Kedves!

Köszönöm szépen a 36-38. részek feliratait és a munkádat. Üdv.szeretettel: csabamama2 :ymhug:

Kedves Ildikó!

Neked is nagyon szívesen az újabb csomagot!

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. január 21. 21:02

Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked a 36-37-38. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Megnézni talán holnap tudom, ma dolgoztam késő estig, és a záró rendezvény pedig Jakupcsek Gabriella volt.Jó kis nap volt.
Marcsi :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 22. 8:15

gyomar írta:Kedves Rita!
Hálásan köszönöm neked a 36-37-38. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Megnézni talán holnap tudom, ma dolgoztam késő estig, és a záró rendezvény pedig Jakupcsek Gabriella volt.Jó kis nap volt.
Marcsi :)

Kedves Marcsi! Nagyon szívesen az újabb csomagot!

Jakupcsek Gabrielláról eszembe jutott, hogy milyen régóta nem nézek TV-t. Vagy öt éve
láttam utoljára. Vajon hogy nézhet ki? Mindjárt megnézem a neten.

Jó szórakozást kívánok!

Yanzhi majdnem otthagyja a fogát, miközben a kommunista orvos életét mentik:

Kép
Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 22. 9:09

Sziasztok! Nagyon jók voltak a mostani részek! Yanzi kis híján rajtaveszt az alkohol fogyasztáson, de még így is van annyi lélekjelenléte, hogy az orvosnak jelzi, hogy vészhelyzet van meneküljön! W. és Y kettős jelenetei pedig megint fantasztikusak voltak, minden rezdülésük csodás volt.
A jelbeszédek meg :)) :)) :)) . A kedves kolléga meg elég rendesen kiakadt.
W.-nak meg ugyancsak hatalmas lélekjelenlétére volt szüksége, hogy el ne árulja magát...nagyon közel volt a lebukáshoz! HUH.
Manna megint hoppon maradt! Elvették a csoportját. A Japán gáztámadás meg iszonyú szemét dolog volt...de a pillanatnyi győzelmük igen tiszavirág életű lesz. Kíváncsi leszek az kommunista árulót ki fogja eltüntetni a kőzegből, mert az biztos, hogy nem maradhat, hiszen tönkreteheti Mannáékat és a dokit is. Hiszen látni hogy jó a szimata...teljesen kész arra, hogy lebuktassa őket.! Tuti nem fogom sajnálni... :-? .
O. meg jaj de várom már azt a pillanatot mikor szitává lövik utánzójával együtt...na már egész vérszomjas leszek... :-q :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
- 12-vel keltünk, és a napsütés hatására máris csak -8 van ..gyorsan melegszik az idő! :D
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 22. 19:38

Szia Kata! Az Üldöző után lehet, hogy mégis valami kis vidám, habos-babos történetet kellett
volna választani. Már ott is kifordultunk önmagunkból az események hatására, itt meg még jobban,
a végén téynleg vérszomjasak leszünk.
Szóval szitává lövik Oshimát? Én is vérszomjasodom, mert a szemem sem rebben erre a gondolatra.

Jó izgalmas részek voltak a mostaniak megint. Már szinte biztos, hogy csak három epizódot tudok
hozni csütörtökön. Két hete megbolydult az életem, és kevesebbet tudok fórumozni, és fordítani.
Ráadásul ma még a félévi zárásokat csináltam a naplómban, és az ellenőrzőkben. Jövő héten újabb
értekezlet is vár rám. Mozgalmas napok vannak mögöttem, és előttem is. De az utolsó négy részt
egyben hozom majd.

Szép estét kívánok!

Nekem ez a Yan is olyan ellenszenves:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 23. 8:54

Szia Rita! Yan nekem is nagyon ellenszenves, főleg az, hogy ennyire nyilvánvalóan a japánokkal tart..minden szívbaj nélkül ölte meg honfitársát!
Ne aggódj amiatt, hogy mennyi feliratot tudsz egyszerre hozni, mi minden mennyiségért hálásak vagyunk. És persze első a munkahely...és a gyerekek, hiszen számukra is amit el kell készíteni annak meg kell lennie. Remélem nem leszel túl szigorú velük... :D . Csak annyira, hogy az is motiváló legyen... :D
Néznivaló van más is..meg nekünk is tennivalónk,...és aki akarja addig megnézi felirat nélkül, hogy utána egy árnyalattal nyugodtabban újranézze felirattal! Kellemes hetet mindenkinek, tanárnak, diáknak egyaránt! :ymhug: :movingflower: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2017. január 24. 21:53

Sziasztok!
Ma megnéztem a három részt, mit mondjak való igaz, gyomor forgatóak a Japánok.Az viszont biztos hogy az új parancsnok nem semmi, tőle már az előző is sokkal jobb, volt volt benne kiállás, férfias megjelenés.Igaz én sokkal jobban szeretem a emberes kinézetű férfit mint aki vaságyastól 40 kg.
Nagyon veszélyes helyzet alakult ki és ismét Yanzhi mentette meg a helyzetet.
Nekem is nagyon tetszenek a közös jeleneteik, üde színfolt a sok borzalom közepette.
Köszönöm szépen.Marcsi :)
Jakupcsek Gabi nagyon szimpatikus volt egyszerű megjelenéssel, közvetlenséggel.Most Ő is azt csinálja mint korábban Vujity Tvrtko, hogy írt könyvet és azzal jár városról városra és haknizik.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 25. 4:56

Kata58 írta:Szia Rita! Yan nekem is nagyon ellenszenves, főleg az, hogy ennyire nyilvánvalóan a japánokkal tart..minden szívbaj nélkül ölte meg honfitársát!
Ne aggódj amiatt, hogy mennyi feliratot tudsz egyszerre hozni, mi minden mennyiségért hálásak vagyunk. És persze első a munkahely...és a gyerekek, hiszen számukra is amit el kell készíteni annak meg kell lennie. Remélem nem leszel túl szigorú velük... :D . Csak annyira, hogy az is motiváló legyen... :D
Néznivaló van más is..meg nekünk is tennivalónk,...és aki akarja addig megnézi felirat nélkül, hogy utána egy árnyalattal nyugodtabban újranézze felirattal! Kellemes hetet mindenkinek, tanárnak, diáknak egyaránt! :ymhug: :movingflower: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Szia Kata! Tudom, hogy egyikőtök sem szólna, hiszen a heti három rész sem rossz, csak
szeretem, előre jelezni a dolgokat.

Félévkor egy kicsit szigorúbban fog a tollam, had igyekezzenek kijavítani év végéig az
esetleges rosszabb jegyeket. Év végén szeretek felfelé kerekíteni, ha látom a szorgalmat
az érdemjegyek mögött.

Szép napot kívánok Mindannyiunknak!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 25. 5:07

gyomar írta:Sziasztok!
Ma megnéztem a három részt, mit mondjak való igaz, gyomor forgatóak a Japánok.Az viszont biztos hogy az új parancsnok nem semmi, tőle már az előző is sokkal jobb, volt volt benne kiállás, férfias megjelenés.Igaz én sokkal jobban szeretem a emberes kinézetű férfit mint aki vaságyastól 40 kg.
Nagyon veszélyes helyzet alakult ki és ismét Yanzhi mentette meg a helyzetet.
Nekem is nagyon tetszenek a közös jeleneteik, üde színfolt a sok borzalom közepette.
Köszönöm szépen.Marcsi :)
Jakupcsek Gabi nagyon szimpatikus volt egyszerű megjelenéssel, közvetlenséggel.Most Ő is azt csinálja mint korábban Vujity Tvrtko, hogy írt könyvet és azzal jár városról városra és haknizik.

Szia Marcsi! Igazad van, én is úgy gondolom, Qing Mu volt a legnormálisabb a japánok között.
Persze, ő is taktikázott, és ott ügyeskedett, ahol csak tudott, de volt benne emberség is. Ha
visszagondolok, hogy viselkedett Mannával, amikor az elveszítette a szüleit. Akarták az albumot,
és meg is szerezhették volna erőszakkal is, de kivárták, amíg Manna saját akaratából közéjük
úgy dönt, hogy odaadja. Utána is próbált vigaszt nyújtani a lánynak, segítette, támogatta.
Az új Csoportfőnök túlzó mézesmázossága semmi jót nem ígér, már várom, mikor fog robbanni,
mert ez olyan típus, kiszámíthatatlan.

De nagyon ellenszenves a sanghaji nacionalisták új vezetője is. Abból sem nézek kis sok jót.

Az új részek arról fognak szólni, hogy mind a nacionalistáknál, mind a kommunistáknál, mind a
japánoknál, minden téren kiéleződik a helyzet. Mindenhol eredményeket várnak a hírszerzőiktől,
szóval a heti részek sem lesznek könnyűek.

Szép napot kívánok!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 25. 10:00

mint egy rejtjeles kód.... Yanzi nyomdokaiba kellene lépjünk.... :)) :)) :))
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 25. 17:07

Sajnos őrült oroszok teleszórják a fórumot mindenféle szeméttel. Kitiltottam mindegyiket,
úgy látom, fel is adták, de az egyik még kitart, és ahogy visszaregisztrál, azonnal kezdi a
ámokfutását. Nem győzöm kitiltani őt, és kitörölni a hol orosz, hol angol szöveget, amivel
szórakoztatna bennünket. A hozzászólás tele van piros színű linkekkel, amire ne klikkeljetek
rá, a fiam szerint vírus lehet!

A munkahelyemen nincs időm a fórummal foglalkozni, csak akkor tudom törölni a hsz.-t, ha
hazajöttem. Kérlek benneteket, hogy ne zavartassátok magatokat. Nyugodtan írjatok, a
fórumba akkor is ha a halom jó hosszú szöveget meglátjátok. Azokat úgy is törlöm, amikor
tudom, a tiéteket meg élvezettel elolvasom/elolvassuk!

További szép napot kívánok!

Kép
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2017. január 25. 17:56

Szia Rita

Nemcsak Yanzhinak, de nekünk is menni kellene a kémelhárító iskolába,
ahol megtanulhatnánk, hogyan kell visszaverni a vírustámadást. :))
Mert egyeseknek nem volt gyerekszobája... :)) :))
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 25. 18:05

Dolores! Végre jót nevettem! Egy ideje csak bosszankodom! És mindegyik
kellemetlenkedő orosz nemzetiségű, látom az emil címükből. Már arra is
gondoltam, nem a Másával vonzottam-e ide őket?

Most épp egyik sem aktiválta magát. Egy kis nyugalmunk lesz talán!

A kép szövege: Jó, hogy van vírusirtóm!

Kép
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2017. január 25. 18:25

Rita írta: Már arra is gondoltam, nem a Másával vonzottam-e ide őket?

Most épp egyik sem aktiválta magát. Egy kis nyugalmunk lesz talán!

Rita, ez tetszik, Másenyka mint orosz mágnes \:D/, jön az ellenség
rendesen. :-q
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 25. 19:20

na ideértem....tudom nem illik így kezdeni...de úgy látszik a mai nem az én napom volt.de legalább egy picit elszundítottam és a Samuka meg olyan drága volt, hogy átjött ide a szobába, hogy aludni tudjak. Itt játszott a szőnyegen a tűzoltóautójával.../lehet tudta, hogy a fórumon van egy kis intézni való?! :)) :)) :)) .
A facen is van egy vírus, mintha küldenél valamit név szerint és az is vírus, ne nyissatok meg semmit, hacsak a feladótól nincs mellette semmi hogy tényleg ő küldte ilyen és ilyen apropóból... :( Tudom Rita, hogy a suliban nem fórumozol, azért is küldtem az emailt, gondoltam hátha azzal kezdesz ha hazaértél nem a fórummal...hogy szólhassak! ;;) szép estét mindenkinek! :ymhug: i-) :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2017. január 25. 21:14

Drága Ritám!!
Köszönettel vittem az újabb 3 rész fordítását!!
Kissé beijedtem,hogy a dokihoz való busó járásom miatt,már megint mérföldes lemaradásom lesz,de ezt még simán behozom #:-s #:-s
Jó kislány voltam,és bár nagy volt a kísértés,nem kukucskáltam bele a felirat nélküli részekbe!! x_x
A -21,és -18 fokokat bizony nem irigylem tőled,épp ezért a felirat letöltésénél nem szimpla Köszönöm-mel gondoltam rád,hanem a legmelegebb hálás gondolatokkal)) B-)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 26. 5:15

dolores953 írta:
Rita, ez tetszik, Másenyka mint orosz mágnes \:D/, jön az ellenség
rendesen. :-q

:)) :))
A kép szövege: Mondd csak Randy! Valaki megint megette a hűtőmágneseket?

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 26. 5:18

Kata58 írta:na ideértem....tudom nem illik így kezdeni...de úgy látszik a mai nem az én napom volt.de legalább egy picit elszundítottam és a Samuka meg olyan drága volt, hogy átjött ide a szobába, hogy aludni tudjak. Itt játszott a szőnyegen a tűzoltóautójával.../lehet tudta, hogy a fórumon van egy kis intézni való?! :)) :)) :)) .
A facen is van egy vírus, mintha küldenél valamit név szerint és az is vírus, ne nyissatok meg semmit, hacsak a feladótól nincs mellette semmi hogy tényleg ő küldte ilyen és ilyen apropóból... :( Tudom Rita, hogy a suliban nem fórumozol, azért is küldtem az emailt, gondoltam hátha azzal kezdesz ha hazaértél nem a fórummal...hogy szólhassak! ;;) szép estét mindenkinek! :ymhug: i-) :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Köszi, hogy szóltál, Kata! A tabletemen láttam, hogy megint a fórumban járt a legmakacsabb
társuk, de mivel szünetben is a gyerekek közt vagyunk, órán meg tanítunk, nincs időm velük
foglalkozni. Most nemcsak IP cím és emilcím alapján tiltottam ki őket, hanem felhasználónév
alapján is. Hátha sikerült megszabadulnunk tőlük! Soha nem kellett senkit kitiltanom sehonnan.
Nem esik jól erőszakoskodnom.

Szép napot Mindannyiunknak!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 26. 5:22

Szilvia333 írta:Drága Ritám!!
Köszönettel vittem az újabb 3 rész fordítását!!
Kissé beijedtem,hogy a dokihoz való busó járásom miatt,már megint mérföldes lemaradásom lesz,de ezt még simán behozom #:-s #:-s
Jó kislány voltam,és bár nagy volt a kísértés,nem kukucskáltam bele a felirat nélküli részekbe!! x_x
A -21,és -18 fokokat bizony nem irigylem tőled,épp ezért a felirat letöltésénél nem szimpla Köszönöm-mel gondoltam rád,hanem a legmelegebb hálás gondolatokkal)) B-)

Kedves Szilvia! Ügyes voltál, hogy nem kukucskáltál! Megvan a jutalmad, már ki is tettem
újabb négy részt!

Nagyon elég már a hidegből! Ahogy írtam felénk aranyárban mérik a tűzifát, ha egyáltalán
hozzá lehet jutni. A hó ugyanolyan nagy, mint amikor leesett, nem tudnak menni termelni.

Jó szórakozást a heti négyeshez!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 26. 5:31

Jó szórakozást kívánok az újabb négyes csomaghoz!

A 42. rész olyan kevés soros volt, hogy estére még azzal is készen lettem, így nem
három, hanem négy újabb epizód fért bele a heti szeretetcsomagba!

Itt a vége felé bizony minden kínai nyaka körül szorul a hurok. Vagy azért, mert gyanús,
vagy azért, mert sokat tud. Nem vidám, de továbbra is nagyon izgalmas részekben
lesz részünk.

Már csak három rész van hátra!

Yanzhi és Wolfram ötletei fantasztikusak:

Kép

Vissza: “Kína”