Rookie Agent Rouge (online is nézhető)

annamama

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (38/45)

HozzászólásSzerző: annamama » 2017. január 19. 19:13

...............Kedves Rita koszonom az uj csomagot ,vártam már ma már tobbszor bekukkantotam hozzád és most boldogan viszem a feliratokat...Koszonom :movingflower: :movingflower: :movingflower: :) Anna
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. január 19. 19:15

Szia Rita! Köszönöm a feliratokat! Örülök a három résznek is!
Szép estét kívánok!

Kép
nb76

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (35/45)

HozzászólásSzerző: nb76 » 2017. január 19. 19:30

Szia Rita! Először is nagyon boldog új évet kívánok Neked :) Kicsit elmaradtam, ami a karácsonyi ajándékként kapott könyveimnek is köszönhető :D
Na meg az erős évkezdésnek a melóhelyen, statisztikahalmazokkal éjjel-nappal, de már van remény a végére, talán mindent megkaptak nagyjaink ott fent, amit csak kigondoltak ;;) Na meg keresztfiam is sokat van velünk, hétköznap este meg anyukámnál talizunk a kis drágával.
Nagyon köszönöm a sok-sok feliratot, mindjárt végzel is vele. ^:)^ Hamarosan én is elkezdem, mert kismadárkám szerint nagyon izgi és jó film.
Holnap már péntek végre, megpihenünk és a nagyon hideg hétvégén mi is lehetne jobb, mint egy kezdő-maraton?? :))
Szép hétvégét, jó pihenést kívánok Neked :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 19. 20:13

mamoca13 írta:Szia Rita!
Köszönöm szépen az újabb részek feliratát ^:)^ :flower1:
Tájékoztatás is megtörtént a rajongók felé :)
Jó pihenést :)

Szia Mamoca!
Nagyon szívesen a fordítást! Köszönöm szépen a tájékoztatást!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 19. 20:22

annamama írta:...............Kedves Rita koszonom az uj csomagot ,vártam már ma már tobbszor bekukkantotam hozzád és most boldogan viszem a feliratokat...Koszonom :movingflower: :movingflower: :movingflower: :) Anna

Kedves Anna! Pár hozzászólással fentebb jeleztem tegnap, hogy péntekre leszek készen a
négy résszel. Ha ma nem lett volna értekezletünk, készen is lettem volna, de mivel későn
jöttem haza, már nem volt időm folytatni a fordítást.

Én is örülök, hogy örömet okozhattam Neked! Nagyon szívesen!

Yanzhi nehezen tudja kiheverni a barátai halálát, és hogy egyedül maradt.
Wolfram tudta, most jött el a pillanat, hogy Yanzhit átcsábítsa magukhoz,
vagyis a kommunistákhoz:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 19. 20:32

B.Marika írta:Szia Rita! Köszönöm a feliratokat! Örülök a három résznek is!
Szép estét kívánok!

Szia Marika! Nagyon szívesen! Már csak 7 rész van hátra. Remélem, hogy a jövő héten
ismét tudom teljesíteni a négy részt, és az utolsó hétre már csak három fog maradni.

Szép estét Nektek is! Holnap már hétvége!

Az új Csoportfőnök kiismerhetetlen, egyelőre a férfiaknak és a nőknek is csapja a szelet.
Látszik, hogy nem őszinte a mosolya. A szeme sem áll jól:

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (35/45)

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 19. 20:46

nb76 írta:Szia Rita! Először is nagyon boldog új évet kívánok Neked :) Kicsit elmaradtam, ami a karácsonyi ajándékként kapott könyveimnek is köszönhető :D
Na meg az erős évkezdésnek a melóhelyen, statisztikahalmazokkal éjjel-nappal, de már van remény a végére, talán mindent megkaptak nagyjaink ott fent, amit csak kigondoltak ;;) Na meg keresztfiam is sokat van velünk, hétköznap este meg anyukámnál talizunk a kis drágával.
Nagyon köszönöm a sok-sok feliratot, mindjárt végzel is vele. ^:)^ Hamarosan én is elkezdem, mert kismadárkám szerint nagyon izgi és jó film.
Holnap már péntek végre, megpihenünk és a nagyon hideg hétvégén mi is lehetne jobb, mint egy kezdő-maraton?? :))
Szép hétvégét, jó pihenést kívánok Neked :)

Szia Brigi! Neked is Boldog Újévet kívánok! Nem maradtál le semmiről! Tudom, hogy a
maratont kedveled a leginkább, ahhoz pedig épp a legjobbkor kapcsolódsz be. Még két
csütörtök, és végére érünk a Rookie-nak.

Igazad van! Ilyen hidegben az a legjobb, ha ülünk a jó melegben, és mozizunk. Holnap
csúcs hideg vár ránk, és még a jövő héten is sok fa fog fogyni a fűtésnél, de az utána
következő hét már barátságosabb lesz. Alig várom! A tél nem az én évszakom.

Nagyon szívesen a feliratokat!

A felkelő nap viszont minden nap gyönyörűséges. Ma ilyen volt:

Kép
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2017. január 19. 21:22

Szia Rita

Köszönöm az újabb három rész feliratát. :)
Ma este megnézem és holnap jövök beszámolni.
Egy-két dolgot láttam benne, ami érdekesnek tűnt. :ymapplause:
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2017. január 19. 22:54

Kedves Rita, köszönöm az újabb 3 részt.
:movingflower:
chain

HozzászólásSzerző: chain » 2017. január 19. 23:09

Üdv.
Köszönöm szépen a 36-38.részek feliratait.
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2017. január 19. 23:26

Kedves Rita!Köszönöm az eddig meg nem köszönt feliratokat.Ma éppen Rookie Agent Rouge néző napot tartok.Olvasgattam a fórum hozzászólásokat.Bevallom nőiesen itt ott bele kell tekernem ,de a hozzászólások ott pótolják a szembecsukós játékomat.Most a 30. részt fejeztem be.Remélem,hogy nem sokat kell lapoznom. x_x Üdv.Nagyi :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 20. 5:10

dolores953 írta:Szia Rita

Köszönöm az újabb három rész feliratát. :)
Ma este megnézem és holnap jövök beszámolni.
Egy-két dolgot láttam benne, ami érdekesnek tűnt. :ymapplause:

Szia Dolores!

Nagyon szívesen az újabb részeket!
Ami érdekes lehet majd, hogy kezdenek gyanakodni
Wolframra, és Yanzhira. Kíváncsi vagyok, hogy fognak kimászni a csávából, merthogy
belekerülnek, az biztos, hiszen közeledünk a végéhez, kell az extra izgalom.

Várlak szeretettel!

Oshima undorítóbb, mint valaha. A kommunisták elleni harc során mérges gázokat is
bevetnek, amit a titkos laboratóriumban kísérleteztek ki. A kolerát is ők terjesztik el.
Annak idején ez nagy nemzetközi visszhangot váltott ki, mert a civil lakosságot sem
kímélték:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 20. 5:11

nildiko írta:Kedves Rita, köszönöm az újabb 3 részt.
:movingflower:

Kedves Ildikó! Nagyon szívesen!

:flower1: :) :flower1: :D :flower1: :-h :flower1:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 20. 5:12

chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 36-38.részek feliratait.

Szia! Nagyon szívesen az újabbakat!

%%- :flower1: :) :flower1: %%- :flower1: :D :flower1: %%-
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 20. 5:20

Magdimama írta:Kedves Rita!Köszönöm az eddig meg nem köszönt feliratokat.Ma éppen Rookie Agent Rouge néző napot tartok.Olvasgattam a fórum hozzászólásokat.Bevallom nőiesen itt ott bele kell tekernem ,de a hozzászólások ott pótolják a szembecsukós játékomat.Most a 30. részt fejeztem be.Remélem,hogy nem sokat kell lapoznom. x_x Üdv.Nagyi :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Kedves Nagyi! Nagyon szívesen az összes feliratot!

Utána néztem, a 32. részben csak egy kicsi, a 33.-ban és a 34.-ben picit hosszabb ideig
kell eltakarnod a szemed, utána a 39. részig (eddig láttam a sorit) nem lesz szükség
ilyesmire.

Jó szórakozást a maradék részekhez! Továbbra is nagyon izgalmas a sztori!

A 31. részből:

Kép
Kép
Anyecska

HozzászólásSzerző: Anyecska » 2017. január 20. 10:53

Kedves Rita!
Nagyon köszönöm a Rookie eddigi fordításait.
Csak nemrégen kezdtem el nézni. Öles léptekkel rohanok, hogy beérjelek titeket, de időnként szünetet kell tartanom, mert, ahogy YZ is mondta valahol még az elején „gyenge a szívem”. Viszont a történet annyira lebilincselő, hogy a nehéz részek ellenére is mindig nekiültem a folytatásnak. A fórumozók véleménye is igen érdekelt. Persze mindent megírtak, amit én – így 34. részen túl – írhatnék a történetről és a karakterekről.
Kemény film. Olyan, mint a történelem ott, akkortájt. De mindenhol és minden időben ott a kérdés: Mitől tud egy ember annyira kifordulni magából, hogy egy elmebeteg gyilkoló gép lesz belőle. A japánok nagyon kegyetlenek voltak és tudjuk, hogy csak Hiroshima állította meg őket. A japán császár ezután jelentette be a kapitulációt és kezdték elhagyni Kínát a japánok. Már aki tudta közülük. Csapataik kivonulása után az északi japán Mandzsukuo császárságban a szovjet csapatok megérkezéséig a kínaiak adták vissza a „kölcsönt”. Itt már régebben berendezkedett japán hivatalnokok, tanítók éltek családostul. Ha időben nem tudtak elmenekülni, vagy harakirit elkövetni, akkor ők estek válogatás nélkül a helybéliek áldozatául. Miután a szovjetek kifosztották az országot a nemzetiek és a kommunisták maradtak egymásnak. Mao Ce Tung győzött. A diadalmenet csak Mao-nak volt csak az és eleinte még a kommunista vezetőknek. Majd jöttek az eszement eszmék, rendeletek, a vasolvasztás az iskolákban, a verebek kiirtása (mert megették a gabonát az emberek elől, ezért mindenkinek dobolni kellett, nem hagyták őket leszállni), emberek nyilvános meghurcolása, átnevelő táborok, éhhalál és lehetne sorolni.
Ha valakinek ezek után még van kedve olvasni erről, akkor ajánlanám Jung Chang Vadhattyúk című önéletrajzi regényét, amiben az 52-es születésű írónő emléket állít a nagymamájának, anyjának korban, az 1910-es évek Kínájától a 70-es évek közepéig. A könyv egyébként nagyszerű és nagyon érdekes. Rendkívüli, ahogy a három nő megtanul „túlélni” és mindent megtesz a család megmaradása érdekében.
Visszatérve a sorozathoz, nem tudom, hogyan végződik, mi lesz a karakterek sorsa, de nem lesz nagyon rózsás az biztos.
Rita! Mégegyszer köszönöm, hogy ezt a sorit nézhetem.
leo-leo

HozzászólásSzerző: leo-leo » 2017. január 20. 13:25

Köszönöm a 36.-38. részek feliratát!
Erzsike54

HozzászólásSzerző: Erzsike54 » 2017. január 20. 14:26

Kedves Rita !! Köszönöm az újabb részeket ,egy kicsit most vegyesek az érzelmeim gondolataim ! Tudom van mindenre magyarázat ,de most szerintem sok értelmetlen halál volt ebben a részekben és van egy pár kedvesebb szereplőm is .
Tudom hogy Sang Mian nem csak YZ ért áldozta fel magát hanem Wolfram ért is ,de nem érzem hogy ez annyira fontos lett volna .Nagyon nagyszerű nő Song Mian felesége ,ő igazi ösztönös hazafi a szememben ,Úgy segített mindenkin a háttérbe ,hogy szinte észre sem vettük milyen nagy dolgokat vitt véghez .Nagyon sajnálom ,nem sok boldogság jutott neki ,de ő valójába nagyon erős és bátor nő ,szerintem okoz még meglepetést !! Ne vessetek meg érte nekem szinpatikús volt Qing Mu is én őt is igazi hazafinak tartom ,bár a másik oldalon ,de amit meg ő szolgált az az ő hazája volt ,hiányozni fog nekem ,jobban megérdemelte volna Oshima a halált .nem gondolom hogy ő a népét szolgálja a tetteivel ,inkább az önös érdekeit.
Ha Sang Mian felesége nem veszi át a férje helyét ( Látok benne esélyt ) akkor YZ szerintem a WF -el fog dolgozni .
Manna már rá jött hogy túl messzire ment ,már nincs vissza út ,hátha lesz egy nagy és jó meglepetése számunkra ( a remény hal meg utoljára )valójába egy nagyon gyenge ember aki az embertelenségével akar erősnek látszani !! Ne haragud ha untattalak ,nagyon jó HÉT VÉGÉT Erzsébet !!!
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2017. január 20. 15:15

Szia Rita! Ezek a japánok hihetetlenek! Nem elég, hogy a kolerát elterjesztették, ez az undok Oshima még a vegyi fegyvert is bevetette. Méltó társra talált az ütődött Xiandao csoport főnök személyében, még a szemüvegük is egyforma. Nagyon irritáló alakok. Y. és W. sikeresen megmentették a doktort, ennek örültem. Manna nem örül, hogy nyakára ültették az új jövevényt. Remélem már kinyílik a szeme!
Köszönöm a fordítást! :movingflower: :movingflower: :movingflower:

Kép
Emma11

HozzászólásSzerző: Emma11 » 2017. január 20. 16:34

Köszönöm az újabb részeket. :ymparty: :ymparty: :ymparty:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2017. január 20. 17:34

Szia Rita! Köszönöm a friss részeket. ^:)^ Egy hetes kényszerpihenő után újra itt vagyok. :-h

Az előző részekben túl sok volt az áldozat Yanzhi környezetében, amitől nem csoda, hogy besokkolt és bedobná a törölközőt. :( Wan főnök utódjának erőszakos fellépése sem változtat elhatározásán. Wolfram mutat neki új célt, amiért érdemes folytatni a harcot. \m/
Az új japán csoportfőnök visszataszító, ellenszenves alak. Belőle is kinézni, hogy mindenre képes. Méltó partnere lehet Ohsima tábornoknak.
Manna kezdi kapizsgálni, hogy a tábornok "barátja" csak kihasználja, mellőzi, de a gyűlölet Y. iránt még mindig erősen motiválja. Rettentően bosszantja a Y.W. páros szerelmi játéka is, de nem tehet ellene semmit. Y. ismét bizonyította rendkívüli képességét a kommunista összekötő megmentésekor. \m/
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 20. 17:53

Anyecska írta:Kedves Rita!
Nagyon köszönöm a Rookie eddigi fordításait.
Csak nemrégen kezdtem el nézni. Öles léptekkel rohanok, hogy beérjelek titeket, de időnként szünetet kell tartanom, mert, ahogy YZ is mondta valahol még az elején „gyenge a szívem”. Viszont a történet annyira lebilincselő, hogy a nehéz részek ellenére is mindig nekiültem a folytatásnak. A fórumozók véleménye is igen érdekelt. Persze mindent megírtak, amit én – így 34. részen túl – írhatnék a történetről és a karakterekről.
Kemény film. Olyan, mint a történelem ott, akkortájt. De mindenhol és minden időben ott a kérdés: Mitől tud egy ember annyira kifordulni magából, hogy egy elmebeteg gyilkoló gép lesz belőle. A japánok nagyon kegyetlenek voltak és tudjuk, hogy csak Hiroshima állította meg őket. A japán császár ezután jelentette be a kapitulációt és kezdték elhagyni Kínát a japánok. Már aki tudta közülük. Csapataik kivonulása után az északi japán Mandzsukuo császárságban a szovjet csapatok megérkezéséig a kínaiak adták vissza a „kölcsönt”. Itt már régebben berendezkedett japán hivatalnokok, tanítók éltek családostul. Ha időben nem tudtak elmenekülni, vagy harakirit elkövetni, akkor ők estek válogatás nélkül a helybéliek áldozatául. Miután a szovjetek kifosztották az országot a nemzetiek és a kommunisták maradtak egymásnak. Mao Ce Tung győzött. A diadalmenet csak Mao-nak volt csak az és eleinte még a kommunista vezetőknek. Majd jöttek az eszement eszmék, rendeletek, a vasolvasztás az iskolákban, a verebek kiirtása (mert megették a gabonát az emberek elől, ezért mindenkinek dobolni kellett, nem hagyták őket leszállni), emberek nyilvános meghurcolása, átnevelő táborok, éhhalál és lehetne sorolni.
Ha valakinek ezek után még van kedve olvasni erről, akkor ajánlanám Jung Chang Vadhattyúk című önéletrajzi regényét, amiben az 52-es születésű írónő emléket állít a nagymamájának, anyjának korban, az 1910-es évek Kínájától a 70-es évek közepéig. A könyv egyébként nagyszerű és nagyon érdekes. Rendkívüli, ahogy a három nő megtanul „túlélni” és mindent megtesz a család megmaradása érdekében.
Visszatérve a sorozathoz, nem tudom, hogyan végződik, mi lesz a karakterek sorsa, de nem lesz nagyon rózsás az biztos.
Rita! Mégegyszer köszönöm, hogy ezt a sorit nézhetem.

Kedves Anyecska! De jó, hogy írtál nekünk egy kis történelmi áttekintést! Én csak annyit tudok
a kínai történelemről, amennyit most tanultam e sorozat kapcsán. Még kínai történelmi sorozatot
sem láttam, szóval nagy lemaradásom van.

Nem szeretem a történelmet, magamtól nem is ártanám bele magam a kínaiak históriájába, de itt
muszáj utánaolvasnom bizonyos dolgoknak, hogy ne fordítsak butaságokat. Az viszont érdekes, hogy
amennyit utána olvasok, azt érdeklődéssel teszem.

A te leírásodban az fogott meg leginkább, amire nem is gondoltam eddig, hogy a második kínai-japán
háború időszaka alatt japán családok rendezkedtek be Kínában, aztán menekülniük kellett, mert azt
kapták vissza a dühöngő lakosságtól, amit korábban ők adtak.

Az nagyon félelmetes, hogy a háború szörnyűségei után, ott is egy eszement rendszer vette át a hatalmat.

Köszönöm szépen a könyvajánlót is!

Mindent nagyon szívesen!

Manna keze ebben is benne van. Hogy tudja egy idegen ország halálos ítéletét végrehajtani a sajátjain?:

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2017. január 20. 17:54

leo-leo írta:Köszönöm a 36.-38. részek feliratát!

Nagyon szívesen!

:flower1: :) :flower1: :D :flower1:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2017. január 20. 18:06

na elrepült a hozzászólásom! túlléptem az időt, amíg elküldhettem...Samut szedtem ki a kádból...
először is köszönet az újabb feliratokért..Anyecska könyvajánlójáért is külön köszönet" Jung Chang Vadhattyúk " biztosan beszerzem majd, hiszen nem mindennapi élethelyzetről kapunk írott beszámolót. :-w az akkori élethelyzetben életben maradni maga a csoda volt. :ympray:
Remélem mindenki épségben hazaérkezett a munkájából, vagy egyéb utakról. Ez a hétvége lesz a legkeményebb azt hiszem., a köd csak ráadás lesz hétfőn. Nagyon várom már, hogy a tél is normalizálódjon, és időben érkezzen a tavasz. Igaz addig még bő két hónap csak aztán már ne is jöjjön vissza a tél. Apunál is nagyon fogy a szén, akármennyire akar spórolni most nem annak az ideje van. Remélem mindenkinek van fája és szene, vagy a tömbházakban van fűtés, ahogy nálunk is hála Istennek, a fázást csak az utcán ismerjük.!
Kellemes hétvégét Mindenkinek... :D :ymhug: :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:
csabamama2

HozzászólásSzerző: csabamama2 » 2017. január 20. 18:57

Rita Kedves!

Köszönöm szépen a 36-38. részek feliratait és a munkádat. Üdv.szeretettel: csabamama2 :ymhug:

Vissza: “Kína”