Rookie Agent Rouge (online is nézhető)

dolores953

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (11/45)

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. december 5. 17:50

Szia Rita

Eljutottam a 8.részig,nagyon izgalmas volt. :) Yanzhi úgy konspirált mint a nagyok.
Nagyon hamar rájött,hogy a valóság sokkal rosszabb mint az amit Ö elképzelt.
Ennek a munkának is lehetnek áldozatai, éppúgy mint a tényleges háborúnak. [-x
Sajnos Mannával való barátságának is vége szakadt. Kíváncsi vagyok ki találja meg előbb a
rejtek helyet. Holnap nem biztos hogy tudok filmezni, de talán nem sokára utolérlek
benneteket. :littlehearth:

A filmbonbonokat is köszönöm.
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 5. 18:04

dolores953 írta: Szia Rita

Eljutottam a 8.részig,nagyon izgalmas volt. :) Yanzhi úgy konspirált mint a nagyok.
Nagyon hamar rájött,hogy a valóság sokkal rosszabb mint az amit Ö elképzelt.
Ennek a munkának is lehetnek áldozatai, éppúgy mint a tényleges háborúnak. [-x
Sajnos Mannával való barátságának is vége szakadt. Kíváncsi vagyok ki találja meg előbb a
rejtek helyet. Holnap nem biztos hogy tudok filmezni, de talán nem sokára utolérlek
benneteket. :littlehearth:

A filmbonbonokat is köszönöm.

Szia Dolores! Ügyes voltál, hogy eddig eljutottál! Örülök nagyon, hogy te is izgalmasnak
tartod! Én azt is nagyon élvezem, hogy egy eddig teljesen "szűz terület", egy más világ
tárul fel előttem. Ezért kell a sokszínűség, hogy rájöjjek, én ezt a műfajt is nagyon tudom
kedvelni, ha jól van megcsinálva, és kiválóak a színészek.

Yanzhi és Manna gondtalan gazdag lánykákból, komoly hírszerzők lesznek. Mivel eszesek,
biztos, hogy nagyon nehezen fognak bírni egymással. Úgy gondolom, hogy Manna sok
aljasságot fog még elkövetni.

Nagyon szívesen a bonbonokat is!

Ez a Song Mian sem tud másképp vallatni!

Kép
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2016. december 5. 18:06

Kedves Rita!
Valóban ,ezt nem írtam meg.Sajnos a külső tárolóm formázást követelt.Most van összesen 460 GB -nyi "majdnem szűz" területem a letöltésre.És nincsenek meg a többször nézős filmjeim,sorozataim,pedig már szeretettel újra válogattam őket. :-t :ympray: 8-|
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. december 5. 18:12

sziasztok! Kedves Magdimama! az olvasás szeretetével nem vagy egyedül, nálam az ritka nagyon ha nem olvasok mert anélkül nem tudok elaludni. Az özönvizet olvasod? nálam anno az rongyosra lett olvasva és a Tűzzel vassal is. Mindkettőt láttam filmen is, nagyszerűre csinálták..de mégis a könyv az könyv.! Annak megvan a maga milliője, hangulata.
Köszönöm a télapó ajándékot, megyek is kibontani. Puszi mindenkinek! még mindig nem hoztam saját képeket, de talán holnapra sikerül.../beszöknöm Samuval / a városba...nem csak a rendelőbe...xddd :D :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 5. 18:20

Magdimama írta:Kedves Rita!
Valóban ,ezt nem írtam meg.Sajnos a külső tárolóm formázást követelt.Most van összesen 460 GB -nyi "majdnem szűz" területem a letöltésre.És nincsenek meg a többször nézős filmjeim,sorozataim,pedig már szeretettel újra válogattam őket. :-t :ympray: 8-|

Nagyon sajnálom! Ha valamit nagyon szeretnél megszerezni, de nem találod, feltétlenül írd meg,
hátha többen többet látunk, és tudunk segíteni!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. december 5. 18:28

ez a kedvencünk annyira megható
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. december 5. 18:29

Magdimama kedves, jelezz nekem is ha kell valami...de nem értem miért nem lett arról adatmentés először?
:-ss
annamama

HozzászólásSzerző: annamama » 2016. december 5. 20:00

..Szia Rita bocsi de elirtam ,,nem a 14 részt láttam hanem a 11 részt és a 12 be kukucskáltam bele....de ma ilyen napom van ...:)...valahogy a kezemet fogja a kesze-kusza kismano és minden lehetséges helyen elutok,elirok,osszekuszálok mindent ..:)...beteg az én kis tundérmamom osszeszedet az ovikában valami bacit vagy virust es korulotte lassan mi is mindnyájan ,és bár három éves mult még eddig a doktor bácsit csak a kotelezo viziteken látta...jot nevettem mikor vasárnap hazajottek az ugyeletrol es csak lázas volt továbbra is egyem meg ....és nagy komolyan kijelentette hát voltam a doktor bácsinál de ugy látom o sem tudott meg gyogyitani ....mert o ugy gondolta doktor bácsi megnézzi,meghallgasa es az elso adag orvosság után o már meg is gyogyul és holnap mehet ovikába....mert a gyonyoru tiszta gyermeki értelem igy gondolja...kicsit elkalandoztam de olyan jolesett ezt leirnom....Annimama....:)...
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 5. 20:06

Kata! Az a videó valóban nagyon szép volt!

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. december 5. 20:16

Rita, örülök, hogy neked is tetszett, mindig meghatódom ha ráakadok...olyan gyönyörű a mondanivalója..és ahogy kifejezi... :) :) :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 5. 20:43

annamama írta:..Szia Rita bocsi de elirtam ,,nem a 14 részt láttam hanem a 11 részt és a 12 be kukucskáltam bele....de ma ilyen napom van ...:)...valahogy a kezemet fogja a kesze-kusza kismano és minden lehetséges helyen elutok,elirok,osszekuszálok mindent ..:)...beteg az én kis tundérmamom osszeszedet az ovikában valami bacit vagy virust es korulotte lassan mi is mindnyájan ,és bár három éves mult még eddig a doktor bácsit csak a kotelezo viziteken látta...jot nevettem mikor vasárnap hazajottek az ugyeletrol es csak lázas volt továbbra is egyem meg ....és nagy komolyan kijelentette hát voltam a doktor bácsinál de ugy látom o sem tudott meg gyogyitani ....mert o ugy gondolta doktor bácsi megnézzi,meghallgasa es az elso adag orvosság után o már meg is gyogyul és holnap mehet ovikába....mert a gyonyoru tiszta gyermeki értelem igy gondolja...kicsit elkalandoztam de olyan jolesett ezt leirnom....Annimama....:)...

Szia Anna! Semmi baj! Ha nem ott járok a fordításban, ahol ti, hanem pár résszel előrébb,
én is mindig gondban vagyok, hányadik rész is következik. Kavarodnak a számok bennem is.

A tündérmanókat a tündérek is, a manók is, és a nagyik szerető odafigyelése is védelmezi.
Úgyhogy hamar meg fog gyógyulni a te kis Matyimanód! Ez a jó hideg levegő nem tesz jót
a vírusoknak, úgyhogy elkerülhetjük őket egy ideig.

Jobbulást kívánok a drágának!

(csak a mai napon hárman írtatok betegségről! Nem jó!)

Kép
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2016. december 5. 21:38

Kedves Rita,Kedves Kata! köszönöm a felajánlott segítséget.
Spoiler: mutasd
Nem tudom ,hogyan kellett volna az adatmentést megoldani.Rita is valami hasonlót említett,de én már nem nagyon mozdulok ki a faluból Tiszaugról.Nehezemre esne buszozni.Kecskeméten volna szakember.Gondoltam kiböjtölöm és elküldöm a tárolót egyszer vagy a párommal,vagy a fiammal.Aztán azt gondoltam,hogy akkor vennem kellene egy huszonezer forintos másik tárolót ahova kimentik,és még a szakmunka díja.kiderülhet,hogy hiába.Lackó fiam sokat segít,ha beteg a gépem,pár nap múlva itt van Kecskemétről,mert Őt is izgatja a probléma,mint most legutóbb is.Annak idején említettem a kimentést,de Ő sem értette,hogyan kéne megoldani.Nem nagyon bízunk a kecskeméti szakikban sem mert még a mai napig is náluk van egy csoda gépem sok fotóval naplómmal,amit újra sem kezdtem,mert azt nem lehet csak újra kezdeni.Azt ígérték a fiamnak,hogy majd értesítik ha tudnak vele valamit kezdeni.Néhányszor rákérdezett,én pedig Ő rá,de nem bánthatom meg az ő jó szívességét amire egyre inkább rá vagyok szorulva.Minden család a férj és a feleség rokonaiból is áll.mérlegelnem kell,hogy fontos e,annyira vagy találok más elfoglaltságot.

Kedves Kata.Igen ,az Özönvizet kezdtem el olvasni,de aztán a lábjegyzetek emlegették a Tűzzel-vassal c.regényt,ami a trilógia első része.Akkor azt vettem elő,mert már régen olvastam.Kedves Kata! Nem tudtam eddig,vagy csak nem volt érdekes,hogy kortársa és szigorú kritikusa volt Prus a fáraó írója.Majd ő következik.Egy másik fórumon a szinkronos és az eredeti hanggal felirattal nézhető sorozatokról beszélgettek.Nem mérhető össze.Mint ahogy a könyv és a film sem.Üdvözletem mindenkinek Nagyi :ymhug:
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2016. december 6. 0:56

Kedves Rita !

Letöltöttem és csak ma tudtam befejezni az újabb részek megnézését.
Érdekesen alakulnak főhőseink sorsa.
Ami kicsit számomra fura volt Manna mérhetetlen gyűlölete. Olyan mint aki nem látja a fától az erdőt. Elfelejtette, hogy a szülei hány éve kémkednek hány ember halálát okozták, mikor Őt kiszabadították a börtönből hányan haltak meg körülötte, a templomban is meghaltak miatta.
Mintha valami sötét köd ereszkedett volna az elméjére.
Közben meg harcolni fog a bosszú miatt. Olyan gyerekes az elkényeztetett pici lány kipottyan a fészekből. ( a szinésznő sem tudta számomra teljesen hitelesen eljátszani az eseményeket, de hátha később jobban teljesít)

A többi esemény meg szereplő szálakat ügyesen bonyolítják. Kiváncsi leszek a kettős ügynökünk mit fog csinálni.

Köszi mégegyszer a forditás és várom a folytatást.

:flower1: :littlehearth:
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. december 6. 18:06

Szia Rita

Végre sikerült megnéznem a 11.részig, így most már egálban vagyok. ;)

Rita írta:Ez a Song Mian sem tud másképp vallatni!
Kép

Erre reagálva, jókat mosolygok, milyen zsiványok a férfi felderítők, igyekeznek
a lányok "szája íze" szerint beszélni, csakhogy el ne riasszák őket a hírszerző munkától. #:-s
Ez a japánokra is vonatkozik.

Sajnáltam Mannát az őt ért csapásokért, de most nagyon nem tud racionálisan gondolkodni.
Yanzhi pedig egy renitens alak, aki nagyon elvan telve magával, de kétségtelen hogy tud:
füle és szeme van a szakmához. :ymhug:
Hogy ez a Watanabe mekkora tolvaj, egy pillanat alatt megfújták az aranyrudakat. :-q

Jövőhéten minden napra jut valami, kicsit késve tudom megnézni majd az újabbakat.

Újra csak köszönni tudom a fordításodat. :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 6. 19:32

virag1 írta:Kedves Rita !

Letöltöttem és csak ma tudtam befejezni az újabb részek megnézését.
Érdekesen alakulnak főhőseink sorsa.
Ami kicsit számomra fura volt Manna mérhetetlen gyűlölete. Olyan mint aki nem látja a fától az erdőt. Elfelejtette, hogy a szülei hány éve kémkednek hány ember halálát okozták, mikor Őt kiszabadították a börtönből hányan haltak meg körülötte, a templomban is meghaltak miatta.
Mintha valami sötét köd ereszkedett volna az elméjére.
Közben meg harcolni fog a bosszú miatt. Olyan gyerekes az elkényeztetett pici lány kipottyan a fészekből. ( a szinésznő sem tudta számomra teljesen hitelesen eljátszani az eseményeket, de hátha később jobban teljesít)

A többi esemény meg szereplő szálakat ügyesen bonyolítják. Kiváncsi leszek a kettős ügynökünk mit fog csinálni.

Köszi mégegyszer a forditás és várom a folytatást.

:flower1: :littlehearth:

Kedves Virág! Szerintem Manna cselekedeteit az befolyásolja a leginkább, hogy egymaga
maradt. Az Álshadowban megbízik, az meg a japánoknál kavar, hát azon az oldalon maradt
ő is. Nehezen adta meg magát, nem esett neki jól, hogy elárulja a hazáját, de nem talált
más megoldást. A tehetetlenségét Yanzhira vetíti ki, akiben egyre inkább ősellenséget lát,
és a japán Csoportfőnök még szítja is benne a gyűlölet lángját. Hatalmas változáson megy
át, nem is áll jól neki, túl nagy a kontraszt az előző énje, és a mostani között, sőt még nőni
is fog. Azt hiszem, el fog juttatni bennünket oda, hogy utálni is fogjuk. Nekem a véres kezű,
kóválygós jelenetei nem tetszettek, nem tudom miért, de nem szerettem nézni.

A kettős ügynökre én is kíváncsi vagyok, nagyon sok a kérdőjel bennem vele kapcsolatban.
Mire elnyeri a japánok bizalmát egy csomó honfitársát fogja a másvilágra küldeni.

Nagyon szívesen a fordítást! Szombaton újabb négy rész érkezik!

Szemtelen vagyok! Azon röhögtem, hogy Manna véres kézzel összetapogatja a ballonkabátot,
aztán a későbbi jelenetekben ennek nyoma sincs:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 6. 19:47

dolores953 írta: Szia Rita

Végre sikerült megnéznem a 11.részig, így most már egálban vagyok. ;)

Sajnáltam Mannát az őt ért csapásokért, de most nagyon nem tud racionálisan gondolkodni.
Yanzhi pedig egy renitens alak, aki nagyon elvan telve magával, de kétségtelen hogy tud:
füle és szeme van a szakmához. :ymhug:
Hogy ez a Watanabe mekkora tolvaj, egy pillanat alatt megfújták az aranyrudakat. :-q

Jövőhéten minden napra jut valami, kicsit késve tudom megnézni majd az újabbakat.

Újra csak köszönni tudom a fordításodat. :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Szia Dolores! Hurrá!

Manna is és Yanzhi is eszes lány. Gazdagok, burokban nevelkedtek, elkényeztették
őket. Kilépve a való életbe, magukra hagyva nem úgy viselkedik egyik sem, mint a
nép kevésbé szerencsés gyermekei. Mannát érte a nagyobb csapás. Nagyon hirtelen
fel kellett nőnie. Sajnálom, és értem is szegényt, de el is ítélem. Az eszét nagyon
rossz célokra fogja használni.

Yanzhi nagyképűsége, amit a 11. rész végén produkál, nem tetszik. Még folytatja,
egy ideig, aztán rákoppintanak az orrára. Örültem neki, jólesett látnom. Remélem,
ezek után észhez tér.

Igazán örülök, hogy utolértél bennünket, és nagyon szívesen a feliratokat!

Olyan kis csinos volt Song Mian barátnője ebben a szerelésben:

Kép
Kép
erika001

HozzászólásSzerző: erika001 » 2016. december 7. 22:12

Szia Rita!Először is szeretném megköszönni a 11rész fordítását.Bevallom ez a korszak amiben játszódik nekem sem a kedvencem de az első csomagod után eljutottam a 30.részig.Két napig nem aludtam,reggel azt se tudtam merre van előre.Csukott szemmel mentem az utcán és a boltban is úgy vásároltam.Máig sem tudom,hogy főztem meg.Az ok amiért leálltam a 30.-nál mert nem volt több hely a gépen.Most a 7.résznél tartok a fordításoddal,mire jön a következő csomagod beérlek titeket.Szerintem Manna "igazabb"barátnő volt mint Yangzi ő ártatlanabb és kedvesebb míg Yangzi beképzelt bár ő is szerette és védeni akarta a barátnőjét.Sajnálom ami velük történt főleg Mannát elkerülhetetlen volt,hogy meggyűlöli Yangzit.Köszönöm a fordítást,további szép hetet!Üdv.Erika
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 8. 16:31

erika001 írta:Szia Rita!Először is szeretném megköszönni a 11rész fordítását.Bevallom ez a korszak amiben játszódik nekem sem a kedvencem de az első csomagod után eljutottam a 30.részig.Két napig nem aludtam,reggel azt se tudtam merre van előre.Csukott szemmel mentem az utcán és a boltban is úgy vásároltam.Máig sem tudom,hogy főztem meg.Az ok amiért leálltam a 30.-nál mert nem volt több hely a gépen.Most a 7.résznél tartok a fordításoddal,mire jön a következő csomagod beérlek titeket.Szerintem Manna "igazabb"barátnő volt mint Yangzi ő ártatlanabb és kedvesebb míg Yangzi beképzelt bár ő is szerette és védeni akarta a barátnőjét.Sajnálom ami velük történt főleg Mannát elkerülhetetlen volt,hogy meggyűlöli Yangzit.Köszönöm a fordítást,további szép hetet!Üdv.Erika

Szia Erika! Nagyon jókat vigyorogtam a hozzászólásodon! Mások szokták írni, hogy nem
bírták ki, belekukucskáltak a következő részbe, erre te meg sem álltál a 30. epizódig!
Ezt már nehezen lehetne kukucskának hívni, viszont nagyon-nagy dicséret a sorira nézve.
Örülök is neki!

Tetszett, ahogy leírtad a maraton következményeit! Igen szemléletesre sikerült!

Megértem mannát is, és Yanzhit is. YZ védelmére írom, hogy abban a háborús helyzetben,
amikor saját országuk az ellenség kezére kerülhet, mindenkiben felértékelődik a "haza"
szó, és a hazaszeretet érzése is erősebb. Mindenki tenni szeretne valamit, a maga módján.
YZ, aki rájött, hogy a barátnője szülei hazaárulók, nem tehetett mást, mint hazafiként,
segített elfogni őket. Azzal nem számolt csak, hogy ha a szülők buknak, Manna is bukik,
hiszen egy hazaáruló kémmel levelezett. Ugyanakkor Manna gyűlölete is elfogadható, hiszen
YZ buktatta le a szüleit.

Viszont abból, amit eddig láttam, YZ majdhogynem marad olyan, amilyen volt, míg Manna...

Spoiler: mutasd
Majd elájultam, amikor megláttam az általa tervezett egyenruhákat, és hogy Hitlertől idéz!
Ő maga korbáccsal a kezében járkál! nagyon messze került saját magától.

Kép

Nagyon szívesen a fordítást! Holnaptól kellemes hétvégét kívánok!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. december 9. 6:00

Jó szórakozást kívánok az újabb négy részhez!

Ismét nagyon sok minden történik ebben a négy részben is. Izgalom, izgalom hátán.
Ahogy írtam korábban Manna nagyon messzire kerül a régi önmagától. Yanzhi szarvát
letörték egy kicsit, de továbbra is tisztában van tehetségével, bízik magában, emiatt
a legnehezebb küldetésekben is bátran részt akar venni.

Ezzel a csomaggal elérkeztünk a sori harmadához!

Miuán a japánoké lett Sanghaj, szigorúan ellenőrzik a ki, és belépőket. Song Mianék
nem tudják, hogy juttassák be a városba a francia ember kódját. Yanzhinak jó ötlete
támad. Főtt tojásokban csempészi át az ellenőrzésen. De miután leírta a kódokat, el
is kell tüntetni a bizonyítékokat. Szegénynek egy kosár tojást kellett megennie:

Kép
Kép
Kép
gyomar

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (15/45)

HozzászólásSzerző: gyomar » 2016. december 9. 7:24

Drága Rita!
Hálásan köszönöm neked az új csomagot.Vártam nagyon. :YMHUG: :YMAPPLAUSE:
Jól emlékszem, hogy most van az utazós hétvége?Ha igen nagyon jó utat és szép hétvégét, és sok-sok látnivalót.
Marcsi :)
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2016. december 9. 8:05

Kedves Rita, vittem a következő csomagot, amit nagyon köszönök.
Nézem a sorozatot. 4. rész fog következni. Igazán izgalmas, szép, sorozat.
Nem akartam idefutni megint az első rész után, mert akkor ugyan nem számítottam az ilyen eseményekre.
Most elindult a lavina nálam, és néznem kell. Jó választás volt.
Legyen szép napod. :flower1:
mamoca13

HozzászólásSzerző: mamoca13 » 2016. december 9. 8:46

Szia Rita!!
Ez aztán a véletlen, vagy.... a telepatia mert épp kíváncsiskodtam itt nálad és érdemes volt :) Nagyon szépen köszönöm ezt a meglepit :)
Viszem is tovább a sb-ra :)
Szép hétvégét, jó pihenést :flower1:
leo-leo

HozzászólásSzerző: leo-leo » 2016. december 9. 10:09

Köszönöm a 12.-15. részek feliratát!
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2016. december 9. 10:14

Kedves Rita!
Köszönöm szépen a 12-15. részek fordítását.
Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra.Erre már nem igen leskelődtem,mert a találgatástól elfáradtam,de majd most!
Csak azt remélem,hogy a szörnyűségeket ami a háborúval jár nem ecsetelik túlságosan.Bízzák rá a néző képzeletére nekem elég csak az utalás is. x_x :ympray:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. december 9. 12:31

Drága Magdimama olyan aranyos vagy! Ne aggódj, csak annyiban részesítenek bennünket a háborúval, amennyi a történethez feltétlen szükséges lesz. De hát maga az alapsztori hozadéka. Ezt a szeletet nem ismerjük, de olyan korrektül van megcsinálva, hogy igazán elviselhető! Egyébként a sorozat lendülete el is tereli róla a figyelmet, mert annyi minden más is történik közben! Lesz egy -egy kemény pillanat, amit szerencsénkre bravúrral oldanak majd meg! Ennyi viszont kell, hogy megértsük ennek a kémtörténetnek minden pillanatát! És a remek színészi játékkal + élményt kapunk humorral fűszerezve. :D \:D/
ezt a sorit úgy ahogy van nagyon megszerettem, nem hittem volna magamról amúgy ,de az már biztos hogy megmarad a gépen!
Na megyek tálalni..ennyi fért bele most az írásokba!
Rita, hálás köszönet az újabb csomagért! most vittem, a megnézés picit később de mindenképp ma még sort kerítek rá!
Legyen kellemes, üdítő a szombati kiruccanásod! :D :ymblushing: \:D/ :-h :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Vissza: “Kína”