Rookie Agent Rouge (online is nézhető)

Kriszti007

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (3/45)

HozzászólásSzerző: Kriszti007 » 2016. november 26. 17:59

Rita írta:Szia Kriszti! Nagyon szívesen a feliratokat! Jó együtt mozizást kívánok!

Utána néztem a Hwarangnak, és már értem is, hogy miért választottad.
Igen sok helyes fiatal legény lesz benne! ;)

Félre a tréfát! Ez is nagyszerű választásnak tűnik.

Rita, a fele adagot meg is néztük, a másik fele holnapra van tervezve. Közben többször is féltettük Yanzhit, mert nagyon nem bír a vérével. :) De ez így jó, mert fenn kell tartania az érdeklődésünket a 45. rész végéig, és meg is fogja tenni, már most látszik.
Nagyon tetszik továbbra is. Ha az összes részhez lenne felirat, gyorsan lehetne végezni vele, de türelmesen várunk.

Igen, flower boy-ok gyülekezete lesz a Hwarang. :D De nem ezért várom, imádom ezt a korszakot. A Silla királyság ékköve volt az első koreai sorozatom, csak nem a szinkronos, mert attól hülyét kaptam, hanem felirattal néztem végig elég lenyűgöző tempóban. Imádtam ott is a hwarangokat, tehát egyértelmű volt ez a választás. ;)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 26. 18:18

Szia Kriszti!
Nagy tempót diktálnak a készítők! Nem győzök csodálkozni, hogy hét rész alatt
hová eljutottunk, és még mi minden vár ránk. A 7. rész végére már a szálak is
kezdenek jól összekuszálódni. Van izgalom bőven. Az egyik, aki ezt generálja
Yanzhi, de lesz itt még más valaki is, akivel fel kell vennie a versenyt.

Ahogy megláttam a plakátját az új soridnak azonnal láttam, hogy jó lesz. Kicsit
emlékeztet a SungKyunKwan Scandalra első ránézésre.

Kép
Kata58
Kapcsolat:

Re: Rookie Agent Rouge (2016) (7/45)

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. november 26. 19:09

sziasztok! Jöttem beszámolni az újabb részekről. Nem terveztem, hogy megnézem mindet, be akartam osztani...de hát vitt a történet előre... :D
Feszültségben, és izgalomban nem volt hiány, a két barátnő ezekben a részekben észrevétlen egymással szembe kerül..nem éppen kellemes trükkel. a két legerősebb férfikarakter is összetalálkozott ..mi lesz még ebből...Nagyon tetszett az apró baki, hogy nem a célzott személy kezébe kerül a repülő :)) egy kislegény felmarkolta. Szerencsére a háború képeiből nem kapunk sokat, csak annyit ,hogy mégis képben legyünk a miben és hol létben. Itt is megjelenik, hogy sajnos egy egy főbűnös elkapásához ártatlanok sorának is pusztulni kell, másképp nem lehet az árulást leleplezni. Fájó, ugyanakkor megérdemelt volt még ha ez nem is volt betervezve a barátnő szüleinek halála, de ezzel nagyon megnehezítették a továbblépés lehetőségét. Egyre jobban körvonalazódik ki hova tartozik, és mégis most még kuszák a szálak De majd kibontjuk...köszönet a hatalmas adagért! :D :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 26. 19:41

Szia Kata! Nagyon jókat írtál a négy részről! Minden fontos elem benne volt. Én is szomorúan
figyeltem a két lány kapcsolatának alakulását. Mannát sajnáltam, mert nem tudott a szülei
kémkedéséről, túl ártatlan, és naiv volt. Yanzhit sem lehet elítélni. Hazafias buzgalomból
figyelte, majd leleplezte a hazaárulókat, akik épp a barátnője szülei voltak. Persze, hogy
ennek a barátságnak bomlania kell. Manna soha nem fog neki megbocsátani.

Hihetetlen aljas dolog volt, hogy ártatlan fiatal tiszteket beáldoztak a maguk tehetetlensége
miatt a kínaiak. Nem tudták bebizonyítani, hogy a két Zhou vezetéknevű közül melyik a kém,
ezért eldöntötték, hogy mindkettőt megölik! De hogy ne vegye senki észre, hogy gyilkosság
áldozatai lettek, hősi halálnak álcázták a fiatal tisztek halálát.

Míg Yanzhi Manna házában volt, többször emlékeztetni kellett magam, hogy ő kémkedik, azért
csinál olyasmit is, amit nem kéne. Például amikor a padlóra pocsolta a szappanos vizet, hogy
Mannát baleset érje, és ne tudjon elmenni a randevúra, mérges voltam YZ-ra, pedig ő csak
azt nem akarta, hogy amikor lecsapnak Shadowra az ügynökök, Mannát is bevigyék vele együtt.
A barátnőjét akarta védeni.

A szülők halála senkinek sem volt jó, nem véletlenül adták ki a parancsot, hogy Manna apját
élve kell elfogni. Annyi japán, és japánnak dolgozó kínai kém nevét, adatait, elérhetőségét ismerte,
hogy ezekkel az adatokat mind a japánok, mind a kínaiak nagyon sokra mentek volna. Mind a
kettő meg is akarja szerezni. Ezért most Manna a legfontosabb személy a szemükben. Azt hiszik
ő tudja, hol vannak az adatok.

Örülök Kata, hogy még mindig tetszik a sori, a kis maraton is ezt bizonyítja! Jó volt olvasni a
véleményedet, és arra reagálva én is kifejthettem a magamét.
Különben még az is szöget
ütött a fejemben, hogy a kommunista tagok, hogy védték az ügynöküket. Ha kellett helyettük
haltak meg, csak a társuk teljesíteni tudja a küldetését. Fanatikusok!

Kép Kép
timbo

HozzászólásSzerző: timbo » 2016. november 26. 20:22

Végig is néztem a négy részt. Köszönöm még egyszer! :)
Nagyon izgalmas volt. Nagyon sajnáltam a barátnőket, gondolom innentől kezdve ellenségek lesznek.
Meg kell mondjam, mikor a két gyanúsított férfi képbe került, teljesen összezavarodtam, hogy ki kivel van. Akkor hát három csoport létezik? A kommunisták, a japánok és a mijeink...
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 26. 20:54

timbo írta:Végig is néztem a négy részt. Köszönöm még egyszer! :)
Nagyon izgalmas volt. Nagyon sajnáltam a barátnőket, gondolom innentől kezdve ellenségek lesznek.
Meg kell mondjam, mikor a két gyanúsított férfi képbe került, teljesen összezavarodtam, hogy ki kivel van. Akkor hát három csoport létezik? A kommunisták, a japánok és a mijeink...

És egyre izgalmasabb lesz! Én is úgy gondolom, hogy ellenségek lesznek. Manna meg is mondta,
hogy csak a bosszú érdekli.

Nagyon szívesen!

Mielőtt a fordításba kezdtem volna, ezt olvastam Kína ezen időszakának pártjaival kapcsolatban.
Nem hosszú és érdekes, még nekem is, aki nem lelkesedem a történelemért:

Spoiler: mutasd
"A kínai polgárháború a Kuomintang (Kínai Nacionalista Párt, KMT), a Kínai Köztársaság kormánypártja, valamint a Kínai Kommunista Párt (KKP) között folyt 1927 és 1950 között. Azóta sem fegyverszünet, sem békeszerződés nem született. Elméletben mindkét fél az „egy Kína” politika híve, azaz nem kívánják nemzetközi jogilag legalizálni a de facto önálló tajvani állam létét, bár a tajvani belpolitikában időről időre fellépnek pártok ilyen törekvésekkel.

A háború kiváltó oka a Kína fölötti hatalom megszerzése volt, ami végül két Kína, a Kínai Köztársaság (vagyis Tajvan) és a Kínai Népköztársaság (Kontinentális Kína) létrejöttéhez vezetett. A háború az északi hadjárattal kezdődött 1927 áprilisában.

A háború a nacionalista Kuomintang és a kommunista párt közötti ideológiai szakadást reprezentálja. A mai kontinentális Kínában a háború utolsó három évét a felszabadulás háborújaként emlegetik.

A polgárháború folyamatát megszakította a második kínai–japán háború, melynek során a két párt együtt alkotta a Második Egyesített Frontot. A japán támadókat 1945-ben, a második világháború végével egy időben legyőzték, és a kínai polgárháború 1946-ból ismét feléledt. Az utolsó négy évet követően 1950-ben a háborús cselekmények megszűntek, aminek eredménye az újonnan alapított Kínai Népköztársaság, amely fennhatósága alá került a kontinentális Kína (a Hajnan szigetet is beleértve), és a Kínai Köztársaság, amelynek fennhatósága Tajvanra, a Penghu-szigetekre, a Kinmen-szigetekre, a Matsu-szigetekre és néhány távolabb fekvő szigetre terjed ki.

A KNK létrejötte után a Tajvani-szoros két oldala megszüntette a gazdasági kapcsolatokat egymással, de az 1980-as években már megindult a gazdasági kapcsolatok fejlődése, egyelőre nagyrészt közvetítők útján. A szárazföldi Kína és Tajvan között a kilencvenes évek óta egyre intenzívebb kereskedelmi, gazdasági kapcsolatok fejlődnek."

Forrás:
https://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%ADnai_polg%C3%A1rh%C3%A1bor%C3%BA

Tehát a lényeg, hogy a Kuomingtang vagyis a Nacionalista Párt és a Kommunista Párt 1927-1950 között
polgárháborút vívott egymással, amit a második kínai-japán háború idejére (ekkor játszódik a sorozat)
beszüntettek, és egyesítették erőiket. A Kuomingtang volt a vezető párt, míg a kommunisták titkosan
szervezkedtek, és jóval kevesebben voltak ekkor még.

Itt látható is a Kuomintang zászlója, ami kísértetiesen hasonlít Tajvan zászlójára és címerére:

Kép

Tajvan zászlója és címere:

Kép Kép
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. november 26. 23:10

Rita írta:
boszorkany írta:Kedves Rita!Ket dologba kezdtem bele most,elkezdtem az eskuvoi kepet himezni es a sorozat elso reszet is megneztem.Tetszik a sztori,a szereplok is csak a szemem nincs kibekulve a feher felirattal,de ez nem a Te hibad.(nem mindenhol zavaro)

Kedves Éva! Nagyon örülök, hogy belekezdtél, és annak is, hogy tetszik a sori,
bár gondoltam, hogy így lesz. Ahogy írtad, te is mindenevő vagy, és ez így is van.

Kíváncsi leszek az esküvői képre, majd feltétlenül mutasd meg, ha elkészültél
vele! Az új keretet használod? Bevált? Segít kímélni a nyakad?

Két segítséget tudok mutatni ahhoz, hogy élvezhetőbb legyen a felirat olvasása,
és ne zavarjon be állandóan a kínai hadsub. Én a VLC médialejátszót használom,
ezzel nézem a filmeket, ehhez tudok segítséget nyújtani:

Spoiler: mutasd
Én citromsárgára színezem a betűket, fekete árnyékot is teszek köré, de van,
aki állított a betűk helyzetén, vagyis megemelte kicsit a szöveget és máris jól
látszik a felirat.

Fekete árnyékkal, és sárga betűkkel így néz ki(nekem ennyi elég):

Kép

Fekete árnyékkal, és sárga betűkkel, 20 ponttal megemelve a feliratot:

Kép

A betűk pozícióját úgy tudod állítani, hogy megnyitod a VLC-t, vagyis beindítasz egy videót, és akkor a legfelső sorban találsz
egy olyan fület, hogy "Eszközök" -> "Beállítások" -> "Feliratok és OSD" -> "Felirat pozíciójának kényszerítése". Elértünk a célhoz.
Látsz egy kis ablakot, aminek a végén két nyilacska van. Ott tudod lefelé, illetve felfelé mozgatni a feliratot. A felfelé nyíllal
20 pontot hozzáadva, pont a kínai felirat felé került a magyar szöveg.
"Az árnyék hozzáadása"-t, ha kipipálod, olyan szürkeséged lesz a felirat körül, mint nekem, "A szöveg alapértelmezett színe"-nél
pedig kiválaszthatod azt a színt, amelyiket szeretnéd. Ne felejtsd el a "Mentés"-t, és a videó újra indítását.

Kedves Rita!
Koszonom az utmutatasodat a feliratot illetoen,ki fogom probalni.Mindig VLC-t hasznalom en is,de sosem neztem meg a funkcioit.
Mar megneztem az elso 3 reszt,egyre izgalmasabb.
Termeszetesen megmutatom majd a kepet,de nem lesz hamar,mert a kerettel sokkal lassabban haladok,mint amikor kezben tartottam az anyagot.
Tudtam,hogy latni szeretned milyen,ezert hoztam egy fotot rola. ;)
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 27. 7:27

Kedves Éva! Nagyon szívesen az útmutatást! Épp a tajvani Love Around-ot fordítottam,
amikor valakinek írtam ezt a tanácsot, azért vannak a képek abból a sorozatból. Már
tegnap is éreztem, de most is, hogy mennyire szeretnék még egy ahhoz hasonló sorozatot
fordítani, ha lehet, ismét Geoge Hu-val és Annie Chennel!

Köszi, hogy megmutattad a keretet! Ilyesminek képzeltem! Örülök, hogy nem kell teljesen
lemondanod a hobbidról! Kíváncsi leszek a képre is. Most olyan, mintha dombok akarnának
kibontakozni a vékonyka vonalakból.

Izgalmas a Rookie nagyon! Tegnap este megnéztem a 10. részt is. Nagy léptekkel halad a
sztori!

Kedvenc ügynöknőnknek jövőre is lesz egy ügynökös sorozata, ami egyben időutazós is lesz.
Meglövik, majd a múltban, rabszolgaként tér magához:

Kép
csabamama2

HozzászólásSzerző: csabamama2 » 2016. november 27. 9:56

Köszönöm szépen a 4-7. rész feliratát, Rita Kedves!:-)) Üdv: Ildikó :) :-h
timbo

HozzászólásSzerző: timbo » 2016. november 27. 10:50

Rita, köszönöm szépen a magyarázatot, így már érthető minden. :)
Lehet, hogy ezt a kis magyarázatot érdemes lenne az elejére kitenni, hogy a kezdő néző már előre tisztában legyen a felállással...
virag1

HozzászólásSzerző: virag1 » 2016. november 27. 11:57

Kedves Rita !

Köszönöm az újabb részek foridtását, majd este megnézem és utána írok.
Az már az első 3 részből kiderült számomra, hogy a két barátnő egymás ellen fog fordulni, de hogy hogyan azt majd megnézem.

Más:
Én a KMPlayer lejátszót használom ahol nagyon könnyen lehet a feliratot és esetleges felirat kereteket beállitani.
Elinditani a videót. Jobb egérrel rákattintani, utána előjön a beállitási lehetőségek ott hiválasztani a felirat menüt és a lehetőségek közül kell választani. Számomra könnyebb mert nagyitsa a betüt kicsinyitse ilyen lehetőségek vannak, egyszer végig kell nézni mi mit jelent és utána...hajrá filmezés.
:flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Emma11

HozzászólásSzerző: Emma11 » 2016. november 27. 12:51

Köszönöm szépen az új részeket!!!! :) :) :) :flower1: :flower1: :flower1:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. november 27. 14:24

Szia Rita! Itthon vagyok, és micsoda meglepetés fogadott. Nem is dupla részt, hanem plussz egy ráadást is nézhetek majd rögtön. :) Már nagyon kíváncsi vagyok rá, a hozzászólásokat olvasva nagyon fogom kedvelni. ;)

Gratulálok, immár a 8.000-et meghaladó hozzászólásokhoz! :-bd

Egy 8.000 macaronból álló karácsonyfát küldök a fórum résztvevő tagjainak, a közelgő ünnepre, ha csak virtuálisan is. :))

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 27. 16:01

csabamama2 írta:Köszönöm szépen a 4-7. rész feliratát, Rita Kedves!:-)) Üdv: Ildikó :) :-h

Szia Ildikó! Most is nagyon szívesen a feliratokat!

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2016. november 27. 16:24

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 4-5-6-7. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Jó és nagyon izgalmas részek voltak.Tényleg Yanzhi belevetette magát, és nincs most már megállás.Nagyon sajnálom a barátságukat, nagyon aranyosak voltak amikor még minden renden volt köztük.Megjelent az új fiú is, nem semmi munkája lett neki is.
Nehezen szoktam meg Yanzhi rágózását, meg a sok napszemüveget, azt hittem, hogy mind hiba,de nem hiba mert 5000. évvel ezelőtt találták fel a rágógumi elődjét, a napszemüveget meg egyenesen a Kínaiak találták fel.Tehát minden gond nélkül volt már ebben a korban.
A történelmi leírás sokat segített a kor valamelyest megértéséhez.Most együtt vállvetve harcolnak a Japánok ellen.
Szép estét kívánok és köszönöm szépen még egyszer.Marcsi :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 27. 16:56

timbo írta:Rita, köszönöm szépen a magyarázatot, így már érthető minden. :)
Lehet, hogy ezt a kis magyarázatot érdemes lenne az elejére kitenni, hogy a kezdő néző már előre tisztában legyen a felállással...

Nagyon szívesen! Én is köszönöm a javaslatot!
Be is tettem az elejére egy rövid ismertetőt!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 27. 17:04

virag1 írta:Kedves Rita !
Köszönöm az újabb részek foridtását, majd este megnézem és utána írok.
Az már az első 3 részből kiderült számomra, hogy a két barátnő egymás ellen fog fordulni, de hogy hogyan azt majd megnézem.
Más:
Én a KMPlayer lejátszót használom ahol nagyon könnyen lehet a feliratot és esetleges felirat kereteket beállitani.
Elinditani a videót. Jobb egérrel rákattintani, utána előjön a beállitási lehetőségek ott hiválasztani a felirat menüt és a lehetőségek közül kell választani. Számomra könnyebb mert nagyitsa a betüt kicsinyitse ilyen lehetőségek vannak, egyszer végig kell nézni mi mit jelent és utána...hajrá filmezés.
:flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:

Kedves Virág! Nagyon szívesen az újabb részeket! Várom a véleményedet!

Nagyon rossz dolgok történnek majd, ami ellenséget csinál a barátnőkből.

Köszönöm szépen a videó állítási tanácsaidat! Biztosan segítettél vele másoknak!

Jó szórakozást kívánok a fennmaradó részekhez!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 27. 17:08

Emma11 írta:Köszönöm szépen az új részeket!!!! :) :) :) :flower1: :flower1: :flower1:

Nagyon szívesen az újabbakat is!

Kép
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2016. november 27. 17:19

Szia Rita! Nézeti magát a sorozat! Izgalmas, jó részek voltak! A két lány barátságának vége szakadt, Manna ellenségként tekint Yanzhira. Vajon mit rejthet még a bélyeg gyűjtemény? Gondolom valami titka még van, mivel nagy becsben tartották.
Köszönöm a fordítást! Várom a folytatást! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Kellemes hetet kívánok!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 27. 17:24

Gabóci5 írta:Szia Rita! Itthon vagyok, és micsoda meglepetés fogadott. Nem is dupla részt, hanem plussz egy ráadást is nézhetek majd rögtön. :) Már nagyon kíváncsi vagyok rá, a hozzászólásokat olvasva nagyon fogom kedvelni. ;)

Gratulálok, immár a 8.000-et meghaladó hozzászólásokhoz! :-bd

Egy 8.000 macaronból álló karácsonyfát küldök a fórum résztvevő tagjainak, a közelgő ünnepre, ha csak virtuálisan is. :))

Szia Gabi! Már annyira vártalak! Soha nem hiányzol a kezdetekről, de most nem voltál itt!
Igazoltan voltál távol, de akkor is! Kínomban még gifeket is kerestem. Bár azon az oldalon,
ahol találtam, csak a 24. részig készítettek (nooormááális?).

Szerintem is nagyon fogod szeretni. Eddig tíz részt láttam, és igazán meg vagyok elégedve!

Mindenki nevében köszönöm szépen a macaron karácsonyfát!

Köszi, hogy az "Örömhírek"-ben eszembe juttattad, hogy advent első vasárnapja van! Amint
látod, el is kezdtem adventezni:

Kép
csip

HozzászólásSzerző: csip » 2016. november 27. 17:27

Nagyon szépen köszönöm a 4-7.rész feliratát!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 27. 17:45

gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 4-5-6-7. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Jó és nagyon izgalmas részek voltak.Tényleg Yanzhi belevetette magát, és nincs most már megállás.Nagyon sajnálom a barátságukat, nagyon aranyosak voltak amikor még minden renden volt köztük.Megjelent az új fiú is, nem semmi munkája lett neki is.
Nehezen szoktam meg Yanzhi rágózását, meg a sok napszemüveget, azt hittem, hogy mind hiba,de nem hiba mert 5000. évvel ezelőtt találták fel a rágógumi elődjét, a napszemüveget meg egyenesen a Kínaiak találták fel.Tehát minden gond nélkül volt már ebben a korban.
A történelmi leírás sokat segített a kor valamelyest megértéséhez.Most együtt vállvetve harcolnak a Japánok ellen.
Szép estét kívánok és köszönöm szépen még egyszer.Marcsi :)

Kedves Marcsi! Igazán jólesett olvasni a lelkes soraidat, és a kiegészítéseket is!

Én például azt hittem, hogy a rágó amerikai találmány. Nekem is feltűnt, hogy
rágózik, de azt hittem, ezzel akarják kifejezni, hogy ő egy gazdag család gyermeke,
akik megengedhetik maguknak, hogy Amerikából rágógumit hozassanak.
Akkor a napszemüveggel egy kis önreklámot csinálnak maguknak.

Olvastam az egyik fórumban, hogy történelmileg egészen hiteles a sorozat. Azt már
kétségbe vonták, sőt valaki nemtetszését fejezte ki amiatt, hogy némelyik ruha és
cipő nem korhű. Engem az ilyesmi nem szokott zavarni, sőt egy kis fúzió még fel is
tudja dobni az egészet. A Go Princess Go-ban sem zavart, hogy a kínai piacról, meg
online oldalakról szedték össze a ruhákat.

Nagyon szívesen a fordítást!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 27. 18:40

B.Marika írta:Szia Rita! Nézeti magát a sorozat! Izgalmas, jó részek voltak! A két lány barátságának vége szakadt, Manna ellenségként tekint Yanzhira. Vajon mit rejthet még a bélyeg gyűjtemény? Gondolom valami titka még van, mivel nagy becsben tartották.
Köszönöm a fordítást! Várom a folytatást! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Kellemes hetet kívánok!

Szia Marika! Az a bélyegalbum nagyon fontos, mert mindenki azt keresi. Most még nem tudják,
hogy azt kell keresniük, csak azt, hogy a japánoknak dolgozó hírszerzők adatai valahol a házban
vannak. Muszáj, hogy megtalálják, hogy a hálózatot újraépíthessék. Minden Manna apjának a
kezében futott össze, ő mozgatta a szálakat. Azzal, hogy ő kiesett, új szálmozgató kell, csak az
a valaki nem tudja, kiknél kell keresni a szálak végeit. A kínaiak azért keresik, hogy a japánok
ne tudják meg, kivel kikkel kell kapcsolatba lépniük. Az Álshadow azért keresi, mert így akar
bevágódni a japánoknál, és megtudni, kik azok a kínaiak, akik nekik dolgoznak.
Manna azért keresi, mert azt gondolja, hogy talán a szülei hagytak neki üzenetet az albumban.

Yanzhi akaratán kívül sokat segít az album megtalálásában.

Jó kis izgalmas, kalandos sorozat ez! Nagyon szívesen a fordítást! Igyekszem hamar végezni az
újabb négy résszel!

Kellemes hetet kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. november 27. 18:46

csip írta:Nagyon szépen köszönöm a 4-7.rész feliratát!

Nagyon szívesen a feliratokat!

Kép
agave

HozzászólásSzerző: agave » 2016. november 28. 16:37

Szia Rita! Köszönöm szépen az újabb nagy adag feliratot, még szombaton megnéztem mind a négy részt és nagyon tetszett. Izgalmas, eseménydús, a szereplők is nagyon jók. Tartok tőle, hogy Manna nagyon kegyetlen lesz Yanzhival, ha később találkoznak.
Külön köszönet a történelmi ismertetőért, így valóban érthetőbbek voltak az események. Izgatottan várom a folytatást.

Vissza: “Kína”