Letöltöttem a 11. rész fordítását is, amit nagyon köszönök.

Itt a hosszú hétvége és elhatároztam, hogy belekezdek!

Annyi jót írtatok róla, hogy nem húzom tovább, kíváncsi vagyok erre a sorozatra.

Mindenkinek pihentető filmes hétvégét!!
Kata58 írta:sziasztok! Szép reggelt. Megnéztem máris felirattal, izgalmas volt nagyon. Micsoda szópárbajok. Jót nevettem most így utólag a gombódos megoldáson, ugyanis nem esett le rögtön, hogy hova lett téve a gombóc, nem értettem miért nem indult az autó![]()
![]()
. Nagyon ügyes csel volt.
. A legvégénél látszik, hogy a hatalom megint bekavar...már előre félek a 12. résztől, mert bár tudom mi sori vége, az utolsó rész végébe belenéztem...itt nagyon szemét dolog fog megint napvilágra kerülni...a patkányok nagyon leleményesek! Nem hiába használják őket a laborokban is. Remélem szélkakasunk is nagyon megüti a bokáját és véglegesen...Csak kerüljön mindenki a megfelelő helyre, akkor nem lesz olyan fájdalmas a végkifejlet. De az nem lehet, hogy a bűnösök megint teljesen megússzák mert a pénz beszél..képletesen is, hiszen milliós utalásokat nem lehet semmissé tenni, meg nem történtté!
Szilvia333 írta:Rita írta:
Szilvia! A Rookie vígjáték! Egy fiatal, szép, okos, gazdag lány kémkedni fog, és mindenbe
beleüti az orrát, míg a sármos, izmos, titkosrendőrök jól megvédik őt.
Én mondom:
Akkor minden ok!! Efféle ajánlással kell nálam kopogtatni,és máris útban a függőség!!! Sármos,jóképű,izmos,ez nálam a 3 varázsszó !!!
Köszönöm,akkor majd jövök!!![]()
![]()
![]()
![]()
vercsike1 írta:Szia Rita ! ! !
Hálásan köszönömaz utóbbi részek feliratát. Szép napot.
mamoca13 írta:Szia Rita!!!
Nagyon köszönöm a 11. rész feliratátés vittem a fb. rajongóknak is
Szép napot és hétvégét
ququcs írta:Szerbusz Rita!
Letöltöttem a 11. rész fordítását is, amit nagyon köszönök.![]()
![]()
Itt a hosszú hétvége és elhatároztam, hogy belekezdek!![]()
Annyi jót írtatok róla, hogy nem húzom tovább, kíváncsi vagyok erre a sorozatra.
B.Marika írta:Szia Rita! Köszönöm az újabb részek feliratát!![]()
![]()
![]()
Jó választás a kínai sorozat, izgalmasnak ígérkezik!
Kellemes hétvégét kívánok!
Rita írta:ququcs írta:Szerbusz Rita!
Letöltöttem a 11. rész fordítását is, amit nagyon köszönök.![]()
![]()
Itt a hosszú hétvége és elhatároztam, hogy belekezdek!![]()
Szia Éva! De jó, hogy nekikezdesz! Megérte gyakran beugrani, és olvasgatni,
és megérte sok jó véleményt írni! Sikerült elcsábítanunk!
Nem fogod megbánni! Nagyon kíváncsi leszek a véleményedre!
Nagyon szívesen a 11. rész feliratát is! Jó szórakozást!
mikaz írta:
A mentési akció igazán ötletes. A rizsgolyós gengszter szerepe vicces. Szinte minden nyomozós filmben van együttműködés a piti bűnöző és a rendőrök között. Gengszterkénk semmivel sem bűnösebb, mint a rendőrök.Hisz ebben a filmben mindegyik rendőr sáros. Az egyik gyilkolt, a másik korrupt ügyletekbe bonyolódott, a harmadik egy körözött gyilkost szöktet és bújtat. Sőt ilyen értelemben az ügyész is bűnös,hisz részt vett a szöktetésben és a bújtatásban.
A gond nem is velük van. Itt a fejétől bűzlik minden lefelé. Ha a főbírói szék csak így volt megszerezhető, ha a miniszterelnök "szép kilátásra nyíló szobával" megvesztegethető, ha valaki úgy lesz államelnök, hogy már előre alkut köt a hatalom megosztásáról, akkor ott minden rothadt és menthetetlen. Mert mi is az,amiről Hyera álmodik: emberek életén gázol át, s még az igazság érvényesítését tervezi? Milyen igazságét? Undorító ez a lány! Erkölcsileg teljesen prostituálódik, mire célba ér.
Kang és a felesége közötti őszinte beszélgetés nagyon tetszett. Minden bűnük mellett az ő szövetségükben még érzek emberi vonásokat.
Baek és a főnök kórházi jelenete is elgondolkodtató. Nem is értem, mit kellett magyarázni azon,hogy miért nem húzta meg a ravaszt. Ha a főnök nézte a közvetítést, akkor értenie kellett volna. Ez egy újabb adalék a jelleméhez. Minden büszkeség nélküli, korlátolt kisember, aki elfogadja azt az életteret, amit rámért a sors. Ott próbál lavírozni, ha kell bűnös eszközökkel, hogy fenn maradhasson. Mennyi ilyen ember lehet egy társadalomban?!Nem csoda, ha Kang lenézi az embereket, s csak eszközként gondol rájuk.
Minden mindennel összefügg! Ennek a sorozatnak nagyon sok rétege van. Mindenkinek tükröt tart. Nem mondhatjuk,hogy csak a nagyok bűnösek. Illetve a nagyok csak akkor válhatnak azzá, ha a kicsik kiszolgálják és eltűrik a módszereiket.
Ezért nagyon fontos,hogy a 4. hatalmi ág, a média is tisztuljon (kis újságíró szerepe), hogy legyenek tisztességes emberek a törvény képviselői között (ügyész), aki akkor is kitart a törvény mellett, ha csatára hívnak a dobok. De mind között a legfontosabb, hogy legyenek Baekhez hasonló kisemberek, akik fel merik vállalni a küzdelmet, akikben van büszkeség és tántoríthatatlanok.
El sem tudom képzelni,hogy lehetne jól befejezni ezt a történetet. A koreai filmekben nincs is egyértelmű happy end, ahogy az életben sem.
Ennek a filmnek az a hihetetlen nagy jelentősége, hogy feltárja a politikusok és csebolok módszereit,szembesít a tényekkel. S arra biztat,hogy ne legyünk birkák.
annamama írta:..Kedves Rita ....Ma reggel jott velem szemben a Doramax264 en az elso 10 rész van feltoltve és gond nélkul letoltheto.....most ne is mondjam az 1-10 részt le is toltottem ...kis moho vagyok ugye......kozben várom a második e heti forditást de tobbszor is jovok olvasgatni ....
...és a link szeretettel remélem használhato lesz....http://doramax264.com/31688/rookie-agen ... 16/...Szép hétvégét kivánok mindenkinek...
...
chain írta:Üdv.
Köszönöm szépen a 10-11.részek fordítását. Kellemes pihenést a hosszú hétvégére.
ququcs írta:Így van elcsábultam és eddig az első két részt néztem végig![]()
nagyon izgalmas, egy szomorú esemény a kezdet
remélem nem marad büntetlenül !!
Na de nem szaladok előre....most a hétvége erre van szánva!!
Gabóci5 írta:Rita! Nem volt sok időm, de néhány gifet csináltam.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég