The Chaser / Az üldöző (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: The Chaser / Az üldöző (2012) (7/16)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 13. 18:43

Magdimama írta:Kedves Rita! Köszönöm szépen a 7. rész feliratát.Igazi meglepi volt.
Remekül szórakozom szinte újra nézem a sorozatot a Mikaz-Rita párbeszéden.Nekem is nagyon bejön ez a sorozat,mert szerintem,ha nehezen is de megoldás születik a végére.Lassan kiszűrődik a munkatársak segítő hozzáállása.Kicsit idegesít a nyomozónő,laza figura.Már akkor,amikor az autóban tátott szájjal aludt.Bárki elvihette a fegyverét.Az ügyésztől és a családtag kis riporternőtől sokat várok.Nekik azonban még addig sok mindenről le kell húzni a leplet.Bocs,de a nevekkel bajban vagyok.
Rita! Remek a fordításod.Igazán szórakoztató,ahogyan egymás tudtára adják a családtagok ,hogy a másikat mivel is fogja sakkban tartani.Üdv.Nagyi :ymapplause:

Kedves Nagyi! Nagyon szívesen! Olyan izgalmas volt a 6. rész, és ahogy befejeződött,
hogy megsajnáltam kedves társainkat, és kitettem a 7. részt, nehogy kilyukadjon az
oldaluk! Egyébként én is úgy vagyok vele, hogyha nagyon izgalmas valami, akkor nem
szívesen várakoztatok senkit. Kiteszem, had szórakozzunk!

A kollégák, az újságírónő, és a "Jó Ügyész" még nem tudott kibontakozni, mert a sori
lendületének továbbviteléhez eddig nem volt rájuk nagy szükség. A szereplők önjáróak
voltak, egymást nyírták. De már várom, hogy ezek a segítők is színre lépjenek. Jó kis
konfliktus várható az újságírónő és a családja közt. Ahogy Zsu mondta, én is előre
sajnálom Jiwoont, és remélem a Jó Ügyész"-t nem fogják bántani a kedves rokonai!

Köszönöm a dicséretet! Nagyon szívesen a meglepetés feliratot!

Ez is egy jó megállapítás volt:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 13. 18:48

vercsike1 írta:Szia Rita ! ! !

Hálásan köszönöm ^:)^ a 7. rész feliratát. Szebb napot.

Szia Vercsike! Nagyon szívesen a feliratot!

Nem volt szebb a mai napom, de jobb volt!

Így olyanok, mint egy szép család. Közben olyanokat mondanak egymásnak,
hogy csoda, hogy van még étvágyuk:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 13. 18:50

Mojzsita írta:Köszönöm szépen az eddigi feliratokat, további jó munkát! :)

Kedves Mojzsita! Köszöntelek első hozzászólásod alkalmából!

Kép

Nagyon szívesen a fordítást! Köszönöm szépen!

:flower1: %%- :flower1: :) :-ss :D :-h :flower1: %%- :flower1:
Szilvia333

HozzászólásSzerző: Szilvia333 » 2016. október 13. 18:52

Drága Ritám!! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Micsoda meglepetés!! :ymhug: Igaz,jeleztem hogy egy termetes "luk" van az oldalamon,ennek ellenére most szépen teszek rá egy stoppolást,és elteszem kedves ajándékodat vasárnapra a körmeim épsége érdekében))) :-ss :-ss
Köszönöm,köszönöm !!!!! ^:)^ ^:)^ ^:)^
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 13. 18:58

nildiko írta:Kedves Rita, erre nem számítottam, már hogy a 7. részt vihetem.
Köszönöm szépen, lesz a még nézetlen 6-osnak folytatása.
Jöhet mindkettő mára. Örülök. Ahogy megjósoltak szépen töltődik vissza az Avistaz-ról a letöltés.

Kedves Ildikó! Én sem számítottam rá, de ahogy írtam fentebb, épp készen lettem,
hát kitettem, had örüljünk!

Ne is vedd ki a seedből a sorit, mert amikor végzek a fordítással, akkor újra lesz
pár ember, aki elkezdi letölteni. Jó lesz arányjavítónak!

Jó szórakozást kívánok az újabb részhez!

Tetszik a munkamegosztás:

Kép
mikaz

HozzászólásSzerző: mikaz » 2016. október 13. 19:06

Kedves Rita!
Igazad van,a szálak tovább fognak bonyolódni. A dobozból kivett telefon is elgondolkodtató.

Kedves Magdimama engem is idegesít a léha nyomozóhölgy:
Kicsit idegesít a nyomozónő,laza figura.Már akkor,amikor az autóban tátott szájjal aludt.Bárki elvihette a fegyverét.

De, ahogy Rita is megjegyezte nyomozóéknál ez sajnos jellemző hiba lehet:
Én is úgy gondolom, hogy túl egyszerű tervvel akart túljárni a család eszén a nyomozó. A mai
eszközök, műszerek, technika világában pillanatok alatt bemérik, hogy hol van. Na meg az a
csapnivaló előkészület! Még én sem hagynék ilyen nyilvánvaló nyomokat magam után, mint
egy bejelölésekkel teli térkép! Ez pancser munka volt!

Az ügyész és az újságíró párosa üdítő. Szerintem is van köztük valami, ami még vonzalom is lehet. Kérdés,hogy elmennek-e ilyen irányba a film készítői.

Ritám, én még nem untam meg ezeket a koreai apákat, főnököket, s az egész miliőt, de elgondolkodtató,hogy másutt ez nincs jelen. Meglepne, ha másutt Ázsiában minden fenékig tejfel egyébként. Valószínűleg mások a hagyományok, és más volt az értékrend.

Jisoo valóban dekoratív hölgy, nagyon elegáns (ezt is szeretem a koreai filmekben, hogy szinte diktálják a divatot), s igen jó színésznő is. Már meg is jegyeztem magamban, hogy itt nincs hisztis,pislogó liba a filmben. Minden nő egy-egy jól megformált karakter. (én a pislogó, szipogó, nyávogó csajokat nem bírom a koreai sorozatokban)
Az,hogy sokat írok, remélem nem baj. Mivel érdekel a film, és örülök a jól követhető, élvezetes fordításodnak, igyekszem követni a részeket.

Kedves Kata, köszönöm, elmentettem, legközelebb kipróbálom!
KépKép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 13. 19:11

Kata58 írta:Hát ez a 7 rész elég izzasztó volt, még az utolsó 15 percet nem láttam, de majd nem sokára azt is pótolom. Hihetetlen az ügyész legszívesebben felkenném a plafonra, de akkor keveset mondok...Bezzeg a nyomozópárosunk :littlehearth: :littlehearth: na és szegény főnök...szóval még fő a fejem az események láncolatától, de most vár a konyha..majd jövök. :-t :-h :littlehearth:

Kata! A "Baromarc Ügyész" engem is kiakaszt! Mi az, hogy ha nem megy szép szóval,
majd megy hamisítással!? Addig nem mehetnek haza a Főnök körzetébe tartozó kétes
egyének, amíg a Főnök ellen nem vallanak!?!?!? Így könnyű a neki tetsző vallomást
kicsikarni. Sajnos a Főnök sem jobb. Ő is korrupt, csak kisebbet szakít vele, mint a
Baromarc Ügyész. Nem jól van ez így!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 13. 19:16

Erzsike54 írta:Köszönöm a 7 rész feliratát is !!!

Szívesen a 7. részt is!

:littlehearth: @};- :) @};- :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 13. 19:31

Gabóci5 írta:Kedves Rita! Az este későn, amikor haza jöttem Pestről ( a Madách Színházban voltam) megörültem a 7. résznek, de már nagyon fáradt voltam, nem tudtam végig nézni, csak ma láttam. :) Köszönöm, nagyon szuper volt. :-bd Olyan jól kielemeztétek Mikazzal, hogy élvezet volt olvasni, egyet értésem jeleként akár az egészet beidézhetném. ^:)^Most jó pár napig rághatom a kefét, hogy ki várt rájuk az alagút végén. :-ss

Kedves Gabi! Megint csavarogtál? De jól tetted!

Örülök, nagyon, hogy tetszett a 7. rész is! Még mindig hihetetlen számomra, hogy
belevágtam a sori fordításába. Olyan kár lett volna kihagyni! Nagyon élvezem eddig
minden percét!

Már szoktatom magam a gondolathoz, hogy a horrorba is bele kell kóstolnom, az
sem maradhat ki az életemből. Valamilyen horror paródiával kéne kezdenem, hogy
ne menjen el örökre a kedvem a műfajtól.

Még csak a 100. sornál tartok a 8. rész fordításában. Szombaton dolgozunk, és a
fiamék is itthon lesznek, úgyhogy nem merem ígérni vasárnapra a feliratot, de sietni
fogok. Nagyon rossz, hogy fordítói pályafutásom során először nincsenek tartalékaim!
Most milyen jól jönne!

Nagyon szívesen az élményt!

Az após bekeményített:

Kép
Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 13. 19:35

Szilvia333 írta:Drága Ritám!! :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
Micsoda meglepetés!! :ymhug: Igaz,jeleztem hogy egy termetes "luk" van az oldalamon,ennek ellenére most szépen teszek rá egy stoppolást,és elteszem kedves ajándékodat vasárnapra a körmeim épsége érdekében))) :-ss :-ss
Köszönöm,köszönöm !!!!! ^:)^ ^:)^ ^:)^

Szilvia! Ha nem érsz rá, az más kérdés, de ha csak spórolni szeretnél a részekkel,
akkor nem muszáj, mert vasárnap környékén kiteszem a 8. rész magyarítását is.

Nagyon szívesen!

Mondom, hogy az após bekeményít:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 13. 20:40

mikaz írta:Ritám, én még nem untam meg ezeket a koreai apákat, főnököket, s az egész miliőt, de elgondolkodtató,hogy másutt ez nincs jelen. Meglepne, ha másutt Ázsiában minden fenékig tejfel egyébként. Valószínűleg mások a hagyományok, és más volt az értékrend.

Zsu! Nem is kell megunnod! Mindenki azt nézzen, amihez kedve van, amiben örömét leli.

A kínai és a tajvani sorozatok nagyon sokban különböznek a koreaitól. Sokkal kevesebb kifogásolni
valót találok bennük. Az általam korábban látott koreaiakhoz képest nyugisabbak, csendesebbek.
Nincsenek megalázások!!! Kegyetlenkedések, kérlelhetetlen, könyörtelen, nagymamák, nagyapák.
A saját dolgozó csemetéjét kisemmiző munkanélküli, alkoholista, szélhámos szülő. A családok sokkal
harmonikusabbnak tűnnek a nagy "tiszteletadás" nélkül is. Ezekben soha nem hallani arról, hogy
nyakig el lennének adósodva. Bár sulis sorozatot nem fordítottam, csak a Playfull Kiss thai feldolgozását,
és egy maláj első diákszerelmeset, de össze sem lehet hasonlítani ezekben az iskolákban a diákok
egymáshoz való viszonyát a koreaival, vagy a japánnal. Inkább baráti, mint ellenséges.

Csak egy kínai sorozatom volt, amiben a gazdag anyuka kifogásolta a fia párját, de azt sem azért,
mert nem volt annyi pénze a lánynak, mint nekik, hanem más okból. Mindent meg is tett, hogy szét
válassza őket, de ezek az akciók sem voltak olyan durvák, mint amit egy gazdag koreai anyós tett
volna.
Az első kínai nagy sorozatomban, ami azóta is az első helyen van nálam, az egyszerű lánykát két
gazdag fiú is kinézte magának és mind a két gazdag család szívesen üdvözölte volna maguk közt.
Tudomásul vették, hogy a fiuknak ő tetszik, és kész. Annyira csodálkoztam rajta, hogy alig akartam
elhinni, de aztán több soriban is volt ilyen, úgyhogy boldogan elfogadtam.

Japán sorozatot nem fordítottam ebben a témában, sulisat viszont igen. Undorító, mi megy ott az
iskolákban!! Számomra az elviselhetetlen!!

A tajvani dizájnt, akár ruha, akár bútor, vagy használati tárgyak tudnám hasonlítani a koreaihoz, de
a kínait nem. Nekik még sokat kell fejlődniük abban, hogy kifelé mit mutatnak, de ahogy látom, ez
rendező függő is. A Sex and the Cityben a ruhák, a lakások, a bútorok, a tárgyak csodálatosak voltak,
míg a Loving, Never Forgetting nagy sikerű soriban az én ízlésemtől nagyon eltérőek. Kínszenvedés
volt látni.

Pislogó, szipogó, sipítozó lányok engem is kíméljenek!

Zsu! Itt ragadom meg az alkalmat, hogy az egyik csodálatos rövidfilmemre felhívjam a figyelmedet,
minden kötelezettség nélkül természetesen! Régen fordítottam, és sajnálom, hogy nem nekem jutott
eszembe, a következő: "Személyiségfejlesztésre, célirányos ofő órákra középiskolásoknak elemzésre
is tökéletesen alkalmas a témája, az érzékenysége, a finomsága és a profizmusa miatt."
Ezeket a sorokat Ir-csi írta, és azonnal meg is említettelek neki, mint a fordításaim kedves-lelkes
felhasználóját.

Belinkelem neked a filmet. 45 perc az egész, és aki látta nem bánta meg. Egy baja van, hogy thai!
Ezt a nyelvet nem könnyű elviselni, de még az is lehet, hogy a diákok elfogadóbbak, mint én, nem
fogja zavarni őket. A színésznő sokunk nagy kedvence, két sorozatát is lefordítottam. Én személy
szerint imádom:

http://forum.ezoritusubs.com/viewtopic.php?f=29&t=75

Dehogy baj, hogy hosszan írsz! Isten tartsa meg jó szokásodat!

Kép
Kép
mikaz

HozzászólásSzerző: mikaz » 2016. október 13. 22:06

Rita,köszönöm az ajánlódat! Letöltöm, megnézem, aztán kiderül, mi legyen a további feladatom. :)
KépKép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 14. 7:03

Zsu! Már annak is nagyon örülök, ha megnézed! Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok,
mit szólsz hozzá!

Legyen szép napunk!

Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2016. október 14. 10:45

Kedves Rita!
Megérkeztem, mert úgy érzem, hogy nem halogathatom tovább a válaszomat, illetve veled szemben tiszteletlenség, de nem tudom ezt a sorozatot tovább nézni.Néztem abba hagytam, újra belefogtam, de nem megy.
Rita hálás vagyok az eddigi feliratokért és további sok jó és élvezetes eszme cserét kívánok.
Itt vagyok nap mint nap, mert jó itt lenni, majd figyelek és jövök egy más alkalommal.
Nagyon szép hétvégét kívánok.Marcsi :)
Kép
Ido11

HozzászólásSzerző: Ido11 » 2016. október 14. 10:59

Kedves Rita!
Annyi jót irtatok róla (még nem is tudtam mindent végigolvasni), meg a koreai nézettsége is magas, hogy eldöntöttem, én is megnézem.
Köszönöm a feliratokat :-*
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. október 14. 17:13

sziasztok! Nagyon elfáradtam, de juszt is végignéztem a 7. és a 8. részt...nem tudom Rita hogy vagy vele, de annyira izgalmas, hogy alig bírtam abbahagyni...és az utolsó rész végébe is mert nem akartam hogy az oldalam kilyukadjon...ez az előnye az olyan sorozatnak ,ami már fenn van teljesen, nem kell részenként izgulni mert nincs meg végig...viszont nagyon megérte ez a sorozat a letöltést. Sajnos én kénytelen voltam törölni, az avistáról mert nagyon kellett a hely más sori letöltéséhez. De úgyis full sok van pontból...rájöttem, hogy az új sorik első részeit nem érdemes kitörőlni, mert azok is hoznak + pontokat. Van egy filmem, ami már 900Gb-nál tart vissza töltésnél, és 887Mb. ról indult. szinte nincs olyan pillanat amikor nem seedelnek róla :)) Jackie Chan Presents-Wushu,The Young Generatioról van szó :)) ..
Említetted a horrort, hogy kipróbálnád...ez a műfaj nálam sajnos nem nyerő..ahogy a testcserés sem és a vámpíros sem az ilyen filmeket akkor kihagyom.Addig is van bőséges választék az újakkal és a régiekkel is, én nem tudom megunni az általam nagyon szeretett filmeket és sorozatokat, és persze a könyveket sem...úgyhogy nálam olyan hogy unatkozni áááááááá kizárt dolog.
És persze van az embernek normál hétköznapi tennivalója is. :))
Nekem irány a konyha, és korai lefekvés remélem lesz belőle valami, mert a 6 kacsa nekem is sok volt és holnap 4 az előirányzott de minimum a 3.
rémes, hogy nem akarnak elfogyni és utána meg jönnek a libák...Sajnálom hogy holnap a tanároknak dolgozni a gyerekeknek meg suliba kell menni, hogy nem hagynak normális hétvégét :-?? azért remélem egy kis pihenésre mindenkinek jut ideje! ;;) :-h

mikaz....az utolsó fázist kihagytam, úgyis nagyon finom lett...túl fáradt voltam még hogy + piritsam...egy evésre való maradt így is csak =))
...
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 14. 18:08

gyomar írta:Kedves Rita!
Megérkeztem, mert úgy érzem, hogy nem halogathatom tovább a válaszomat, illetve veled szemben tiszteletlenség, de nem tudom ezt a sorozatot tovább nézni.Néztem abba hagytam, újra belefogtam, de nem megy.
Rita hálás vagyok az eddigi feliratokért és további sok jó és élvezetes eszme cserét kívánok.
Itt vagyok nap mint nap, mert jó itt lenni, majd figyelek és jövök egy más alkalommal.
Nagyon szép hétvégét kívánok.Marcsi :)

Kedves Marcsi! Nagyon jólesik, hogy bejelentkeztél! Az az igazság, hogy az
elmaradásodból sejtettem, hogy ez lehet az oka, de így sokkal jobb, hogy
személyesen mondtad el.

Még nem tudom, hogy mi lesz a következő nagy sorim, mert tudod, mindig
várom a betervezetteket. De ha azok nem jönnek, akkor van egy kínai sori
amire nagyon-nagyon fáj a fogam, de nem merem azt is betervezni. Ha még
akkor sem kezdett bele senki, amikor ezzel végzek, akkor én bevállalom.

Elvileg még négy hétig nem találkozunk, addig is kukkants be, ha erre jársz!

Neked is kellemes hétvégét kívánok!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 14. 18:17

Ido11 írta:Kedves Rita!
Annyi jót irtatok róla (még nem is tudtam mindent végigolvasni), meg a koreai nézettsége is magas, hogy eldöntöttem, én is megnézem.
Köszönöm a feliratokat :-*

Kedves Ido! Örülök, hogy így döntöttél, és annak is, hogy a hozzászólások
győztek meg!
Ez a vesszőparipám! Kellenek a vélemények, hogy mások is
kedvet kapjanak az épp soron következő sorozathoz vagy filmhez. Persze
nem csak ezért hasznosak. Jó és szórakoztató olvasmányok is.

Már most kezded is, vagy még gyűjtögetsz? Nagyon szívesen a feliratokat!
Jó olvasgatást!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 14. 18:33

Kata58 írta:sziasztok! Nagyon elfáradtam, de juszt is végignéztem a 7. és a 8. részt...
nem tudom Rita hogy vagy vele, de annyira izgalmas, hogy alig bírtam abbahagyni...és
az utolsó rész végébe is mert nem akartam hogy az oldalam kilyukadjon...

Szia Kata! A végébe is belenéztél? Odáig nem mentem, és nem is fogok, jobb, ha a
fordítással haladok. A 8. részből is csak annyit néztem meg, amíg meg nem tudtam,
hogy kivel találják szembe magukat a menekülő nyomozók. Most már többet is tudok,
mert javában fordítom, hogy vasárnap, ha nem is reggel, de napközben kitehessem.
Kata58 írta:Említetted a horrort, hogy kipróbálnád...ez a műfaj nálam sajnos nem
nyerő..ahogy a testcserés sem és a vámpíros sem az ilyen filmeket akkor kihagyom.

Nálam sem nyerő, de ezen kívül még mennyi minden nem volt nyerő, aztán ahogy
tettem velük egy próbát, kiderült, hogy kár volt ódzkodni tőlük.
Azt én is biztosan tudom, hogy az igazi félelmetes, borzongós, szívmegállítós
fajtát meghagyom másnak. Egyelőre vagy egy paródiával, vagy egy vígjátékkal
próbálkoznék.
Kata58 írta:...6 kacsa nekem is sok volt és holnap 4 az előirányzott de minimum a 3.
rémes, hogy nem akarnak elfogyni és utána meg jönnek a libák...

Sajnállak! Kitartás! #:-s
Kata58 írta:Sajnálom hogy holnap a tanároknak dolgozni a gyerekeknek meg suliba
kell menni, hogy nem hagynak normális hétvégét :-?? azért remélem egy kis pihenésre
mindenkinek jut ideje! ;;) :-h

Majd pihenünk az őszi szünetben!

Kellemes hétvégét kívánok!

Kép
mikaz

HozzászólásSzerző: mikaz » 2016. október 14. 19:09

Kata, még valamikor az anyósomnak segítettem kacsát pucolni. Két hízott példány is elég volt egy napra, nem tudom,hogy bírsz el 6-tal.
Köszi a receptet, kombinálom a felénk szokásossal. Nekem nagyon bevált a kerámia kacsasütő, de ebbe is betehetem a kiegészítőket.
Én nem szoktam megnézni előre semmit, s a spoilereket sem szoktam nyitogatni, amíg nem láttam az adott részt. Igaz, ezért is kedvelem jobban azt a lehetőséget, hogy minden feliratot megvárok. Most a fórum hangulata, és Rita megbízható tempója miatt jöttem rögtön az elejétől.
De annak a hírnek örülök,hogy talán vasárnak este már megnézhetem, ki állt az alagútban.

A horrorral még én sem barátkoztam. Bár a múltkor megnéztem a Train To Busant, ebben zombik voltak. Gondolom ez még nem horror, vagy mit tudom én. A lényeg,hogy nagyon tetszett a film.
Talán humorral vegyítve fogyasztható lenne.

Rita, haláli ez a kis "tökmag"!
KépKép
Ido11

HozzászólásSzerző: Ido11 » 2016. október 14. 19:17

Rita írta:

Már most kezded is, vagy még gyűjtögetsz?
Jó olvasgatást!

Még gyűjtögetek. Jobban szeretem egyfolytában nézni. De azért az első részekbe belenézek.
Nagyon szép az őszi kép, amit betettél.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 14. 20:58

mikaz írta:Most a fórum hangulata, és Rita megbízható tempója miatt jöttem rögtön az elejétől.
De annak a hírnek örülök,hogy talán vasárnak este már megnézhetem, ki állt az alagútban.

Zsu! Ritkán találkozunk, de ha igen, az igazán kellemes szokott lenni. Jó kedvvel
búcsúzunk egymástól az újbóli együtt nézésig.

Vasárnap este biztosan megnézheted a 8. részt!

Nem is tudtam, hogy inkább egyben nézed meg a sorozatokat! Akkor köszönöm a
bizalmat! Nem szerénykedem, kiérdemeltem.
mikaz írta:A horrorral még én sem barátkoztam. Talán humorral vegyítve fogyasztható lenne.

Én sem igyekszem a keresgéléssel! Szívesen halogatom még egy ideig a falaim további
döntögetését.
mikaz írta:Rita, haláli ez a kis "tökmag"!

Van még!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. október 14. 21:03

Ido11 írta:Még gyűjtögetek. Jobban szeretem egyfolytában nézni. De azért az első részekbe belenézek.
Nagyon szép az őszi kép, amit betettél.

Akkor szorgalmas gyűjtögetést kívánok!

A kisbabás "tökös" képre gondoltál?

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. október 14. 21:06

Hogy azok az aranyos kis tökmagok milyen édesek! Jó éjszakát... #:-s
Ido11

HozzászólásSzerző: Ido11 » 2016. október 14. 21:44

Rita írta:A kisbabás "tökös" képre gondoltál?

Nem, arra az őszi útra, ami fölött összeborulnak a fák. Az út bal oldalán egészen különös alakú, csavarodó ágú fák állnak. A fotó maga is érdekes, mert a kép elején az út széles, majd hirtelen összeszűkül, nagyon jó technikával készült, olyan mint egy festmény.

Vissza: “Korea”