mikaz írta:Kedves Rita, elkezdtem!
Most nincs időm a fórumot olvasni,lehet,hogy valaki már leírta a gondolataimat. Bocsánat, ha ismétlek valakit!
Az első rész lendülete félelmetes! Ennyi információ, ennyi szál megnyitása már önmagában is vonzó. De különösen megfogott a színészi alakítás. Már most voltak olyan helyzetek, amit nagyon hiteles mimikával, testbeszéddel közvetítettek. Pl. az apa kórházi jelenete borzongatóan gyönyörű és fájdalmas.
Lee Yong-Woo szerepe is érdekesen indul. Bár gyanítom,hogy a köztéri kamera felvétele miatt ő is a politikusok áldozatává válik majd, de ez a kegyetlen indítás,hogy kétszer képes volt áthajtani a kislányon, nem sok jóval biztat. Viszont a negatív szereplőt megformálni sokkal nagyobb kihívás, és több lehetőség a játékra. Bízom benne,hogy ilyen értelemben is élmény lesz figyelni az alakítását.
Ezzel a filmmel csak egy a baj. Olyan izgalmasnak ígérkezik,hogy nehéz lesz várni a folytatását.
Bár tudom,hogy Rád számíthatunk, nagyon is megbízhatóan hozod a részeket. Nem szeretnék szemtelennek tűnni, s ne hidd,hogy sürgetni akarlak,csak a film értékét szeretném hangsúlyozni.
Jó lesz ez így lépésenként! Megbeszélgetjük a látott részeket.

S mivel sok szövevény ígérkezik, jobb is, ha leülepszik az információ.
Na megyek, folytatom a 2. résszel!
Mindenkinek jó szórakozást!
Kedves Zsu! De jó, hogy te is belekezdtél! A tempóról, és a színészi alakításokról már mi is
megemlékeztünk, hozzád hasonló lelkesedéssel. Igaz, hogy Lee Yong-Woo vezetett el ehhez
a sorihoz, de a két veterán, nagy tapasztalatokkal rendelkező fő-főszereplő, mindenkit leiskoláz.
Nem lehet nem őket nézni! Pedig micsoda különbség van köztük! Egyben viszont megegyeznek,
a sorozat végéig az arcukat is elég lenne figyelni, mindent ki tudnak fejezni vele. Az egyik
él-hal az arcával (is) a kamerák előtt, a másiknak meg olyan beszédes pókerarca van, amilyen
nincs is! A pókerarcnak pont az a feladata, hogy ne legyen beszédes. El vagyok ájulva tőlük!
Boldog vagyok, hogy megismerhettem őket!
PK Jun egy gyáva senki, aki kulcsszerepben van, és ezt egy idő után fel is ismeri, és igyekszik
a maga javára fordítani. Rájön, ha bukik, Kang képviselő, és a felesége is bukik, ezt kihasználva
próbálja menteni a bőrét. A harmadik részben fogjuk majd látni, mennyire gyomorforgató módon
megy ez a felső körökben.
A PKJ-t alakító Lee Yong Woo játékára nem mondom, hogy rossz, de a Ballerino-ban, érettebbnek
tűnt. Mondjuk érettebb is kellett, hogy legyen, hiszen két év van a két darab között.
Nem veszem sürgetésnek, tudom, hogy nem azért írtad. De megértelek, én is azt érzem, hogy
annyira izgalmas lesz az Üldöző, hogy türelmetlenül fogjuk várni az újabb részeket.
Hétvégén egyedül voltam itthon, és lefordítottam a 3. részt, amiben még nagyobb sebességre
kapcsolnak(!!!), de az ellenőrzését még tegnap sem sikerült befejeznem, ezért még én sem
láttam a negyedik részt, pedig majd meghalok a kíváncsiságtól, de addig nem megyek tovább,
amíg a 3.-t készre nem csinálom.
Szép napot kívánok !