gyönyörű felhőkkel találkoztál ma Rita, milyen csodás a rózsa is. Az ilyen üdítő pillanatokért igazán érdemes útra kelni.

A desszert elkészült, és meg is ettük, viszont a befőzésből nem lett semmi. de most már mindegy...

haewon írta:Kedves Rita, egészen biztos voltam abban, hogy a The Chaser fordítását is nyomon követem és a lehetőségeimhez képest együtt haladok a feliratozással - sajnáltam, hogy nem keltette fel a fordítók figyelmét annak idején. Azonnal elkezdtem nézni,ahogy kitetted, s a székhez szegezett. Gyomorszorító és felkavaró, ami történik már az elején. A színészek játéka fantasztikus: Son Hyun Joo-t én az Empire of Gold hatalom éhes, gonosz Min Jae szerepéből ismerem csak, de Baek Hongseok nyomozó szerepében kétségbe esett, bosszúra éhes apaként fantasztikus, a Képviselő Úrral már több szerepében volt lehetőségem megismerkedni (mindenhol kitűnő alakítással), hasonlóan az Apóssal is. Gratulálok választásodhoz, én nyomon fogom követni a fordítást. Kellemes napot. haewon
Gabóci5 írta:Rita! Tudom, hogy mindig minőséget választasz, ez most is így van, mégis vonakodva kezdtem bele. De ha már belekezdtem, nem tudom abba hagyni, a történet vezetés és a színészek játéka miatt. A téma az amitől borzongok, mert kiráz a hideg az emberi gonoszságtól ami a pénz, a népszerűség és a hatalom hajszolása körül van. Valószínűleg végig jól megírt a forgatókönyv, és ennek köszönhette a népszerűségét hazájában. A sötét oldalt ellensúlyozza a melegszívű nyomozó apuka,(erről már írtatok) és a körülötte lévő segítők. Tetszett és jó volt látni a feleséget, aki nem hibáztatja férjét a történtek miatt és nem gyűlölettel fordul el tőle a tragédia után, mint ahogy azt más dorámákban látni. Amit PK Jun tett az rettenetes, megbocsájthatatlan, de ez az álszent, hideg számító, embertelenség, csak az én érdekem számít, jellemzi a többi tettest is. Minden szónak, mondatnak jelentősége van, nincs benne üres járat semmi.
Veled tartok ismét!
Kata58 írta:Sziasztok! most csak beköszönök, és örülök, hogy máris telik ez a topik is!.
gyönyörű felhőkkel találkoztál ma Rita, milyen csodás a rózsa is. Az ilyen üdítő pillanatokért igazán érdemes útra kelni.Ma Samukám is tünemény volt a postától nem messze, volt lehetőségem új szögből csinálni a szökőkút képét! Ma nem volt türelmetlen, sőt egy kicsit beszélgetni is tudtam egy nénivel. Olyan jó volt látni hogy mosolyog. Amit ma kellett mindent elintéztünk. Szombaton meg gazdagabb lett egy kabáttal, cipővel és gumicsizmával...igaz az erszényem meg soványabb lett, de nem bánom, mert mindent olyant sikerült venni, amit nagyon szeretettem volna a számára..
A desszert elkészült, és meg is ettük, viszont a befőzésből nem lett semmi. de most már mindegy...![]()
![]()
![]()
![]()
Ancsa46 írta:Szia Rita!
Én abban látom az aktualitását, hogy ma épp úgy szeretnének / és próbálkoznak is/az északiak átjutni délre, mint ahogy a főszereplő tette azt sikerrel, igaz nagyon sok lelki fájdalom mellett. Komoly a konfliktus ma is a két fél között, szinte félelmetes.
Bocs nem akarok politizálni, de a filmben ez is benne volt.
Üdvözlettel.
cicus írta:Tetszenek a fotók a Sajó feletti köd is és az előtte feltett felhősek,mintha táncolnának az égen
és az a kedvencem ahol körbe veszik a Napot,gyönyörűséges![]()
![]()
Hozzám most a Duna van közel,ahol hasonló csodás látványban van részem és a Bükköt a Pilis váltotta fel.
Film letöltve,el is kezdem nézni![]()
A linket és a jó tanácsokat köszönöm szépen,el is mentem magamnak.
Szép estét
mikaz írta:Kedves Rita, elkezdtem!
Most nincs időm a fórumot olvasni,lehet,hogy valaki már leírta a gondolataimat. Bocsánat, ha ismétlek valakit!
Az első rész lendülete félelmetes! Ennyi információ, ennyi szál megnyitása már önmagában is vonzó. De különösen megfogott a színészi alakítás. Már most voltak olyan helyzetek, amit nagyon hiteles mimikával, testbeszéddel közvetítettek. Pl. az apa kórházi jelenete borzongatóan gyönyörű és fájdalmas.Spoiler: mutasd
Ezzel a filmmel csak egy a baj. Olyan izgalmasnak ígérkezik,hogy nehéz lesz várni a folytatását.
Bár tudom,hogy Rád számíthatunk, nagyon is megbízhatóan hozod a részeket. Nem szeretnék szemtelennek tűnni, s ne hidd,hogy sürgetni akarlak,csak a film értékét szeretném hangsúlyozni.
Jó lesz ez így lépésenként! Megbeszélgetjük a látott részeket.S mivel sok szövevény ígérkezik, jobb is, ha leülepszik az információ.
![]()
Na megyek, folytatom a 2. résszel!
Mindenkinek jó szórakozást!
nildiko írta:Kedves Rita, köszönöm szépen a fordítást, a filmet, most töltöm éppen.
/Nem volt netem egy hétig, csak éppen kis olvasásra fordíthattam, letöltésre nem./
Látom írtok a mai politikáról. Nem vagyok elragadtatva, hogy ennyire hasonló helyzetekről írhatunk.
Köszönöm szépen az újabb választásodat.
ququcs írta:Sziasztok, csak benéztem és itt ragadtam, olyan jó végigolvasni a beszélgetéseiteket. A felrakott képek pedig egyre jobban kíváncsivá tesznek, vajon milyen lesz ez a sorozat!!![]()
Kata58 írta:Rita, ha hazaértél az értekezlet maratonból, Te is pihenj, és lazíts egy kicsit.Gondolatban küldök egy kis pihentető, kellemes teát!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jha nekem is irány a konyha!
elia írta:Kedves Rita!
Köszi az új sorozat feliratait
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 11 vendég