Go Princess Go (online is nézhető)

annamama

Re: Go Princess Go (2015-2016) (27/36)

HozzászólásSzerző: annamama » 2016. augusztus 26. 6:54

..Kedves Rita ....koszonom a 26-27 r forditását megnézve és meg jobban szivembe zártam oket.....és jott az elore kukucskálás :) és csak annyit hogy nagyon tetszik mikor a császárt végre mosolyogni láttam .....és ..és...és már most várom a második évadot mert az utolso képek után képtelenség hogy ne legyen folytatás....... :-h
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2016. augusztus 26. 9:53

Kedves Rika!
Feljövök, hogy elolvassam a GPG hozzászólásokat, és erre mit olvasok, hogy milyen beteg voltál.
Nagyon sajnálom és mielőbbi gyógyulást kívánok neked.Vigyázz magadra nagyon.
Marcsi
Kép
gyomar

HozzászólásSzerző: gyomar » 2016. augusztus 26. 9:58

Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 26-27. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Ez a két részről csak annyit tudok írni, hogy nagyon szexi volt.Imádtam a sportos részt,a tanítást és főleg amikor kiderült, hogy miért is kellett csinálnia Peng Pengnek nagyon megható, ez a szerelem és nem más.Mondatok, szavak, tettek mind nagyon helyén voltak, sokat mosolyogtam, sokszor meghatódtam.Régen volt amikor ennyire tetszett minden.
Köszönöm szépen Marcsi :)
Carmi

HozzászólásSzerző: Carmi » 2016. augusztus 26. 10:55

Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat! :movingflower: :littlehearth:
Igen, szépen gyógyulgatok, türelmesen várom, hogy megerősödjek. Tartom a diétát, sokat alszom, visszatértem Ázsia földjére örömködni, ez is segíti a gyógyulásomat, ebben biztos vagyok. Végigolvastam a sorozathoz a hozzászólásaitokat, már nagyon várom, hogy belevághassak. :)
vercsike1

HozzászólásSzerző: vercsike1 » 2016. augusztus 26. 11:06

Szia Ritám ! ! !

Hálásan köszönöm ezt a csomagot is. ^:)^ Vidám :ymparty: és kellemes napot. B-)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. augusztus 26. 12:20

Szép napot mindenkinek, gyönyörű a napfelkelte..igencsak sejtelmes...Gratula az 5oo-hoz... :-h :movingflower:
még csak most megyek főzni.... $-)
boszorkany

Re: Go Princess Go (2015-2016) (25/36)

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. augusztus 26. 14:03

Rita írta:
boszorkany írta:Koszonom Ritam,remelem lesz nagyobb javulas is szamomra.Megyek is letoltom a "gyogyirt",amit te biztositasz nekem. :flower1: @};- :littlehearth:

Kedves Éva! Már biztosan megnézted a két újabb részt! Ha nyakra nem is,
de kedélyállapot javítására nyugodtan írhatná az orvos a Go Princess Go-t!

Nagyon szívesen! Remélem jól szórakoztál!

Kedves Rita!
Igen,megneztem a 26-27-ik reszt az este,nagyon jo volt!Koszonom szepen.
Nagyon edes gyerkocot valasztottak a kis herceg szerepere.Nagyon bensoseges volt a kapcsolat,ahogy olbe vette a csaszar. :)
A tanc es az edzes is istenire sikeredett,de amikor olbe kapta PP a ferjet es agyba vitte,jot nevettem rajta.Ettol fuggetlenul szep szerelmi jelenet lett.Nem tudom miert is cenzuraztak a 24.-ik reszt,mikor a folytatasban szinte ugyanazzal a jelenettel kezdenek es nincs torles.
Most meg elkezdtem nezni az All about Eve c.sorozat forditasodat.(mast nemigen tudok jelenleg csinalni,a fiam elfoglalta a konyhat,dugulas elharitast csinalt,csempe felbontassal stb.)Lattam mar regebben a sorozatbaraton,de akkor nem fogott meg a story-ja,de olvasva itt a kommenteket,meghozta a kedvemet hozza.Csak "komotosan" csinalom,idonkent felallok,melegitem a parnat,jarok egy kicsit.Sajnos a kertbe nem tudok kimenni,harmadik napja kanikula van.(elotte meg 2 het esos ido) :(
Szep napot Mindenkinek :ympeace:
boszorkany

HozzászólásSzerző: boszorkany » 2016. augusztus 26. 14:05

Carmi írta:Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat! :movingflower: :littlehearth:
Igen, szépen gyógyulgatok, türelmesen várom, hogy megerősödjek. Tartom a diétát, sokat alszom, visszatértem Ázsia földjére örömködni, ez is segíti a gyógyulásomat, ebben biztos vagyok. Végigolvastam a sorozathoz a hozzászólásaitokat, már nagyon várom, hogy belevághassak. :)

Gyors,de biztos gyogyulast kivanok Neked,nem semmi,amin atestel. %%-
milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2016. augusztus 26. 14:23

Kedves Rita!Nagyon szêpen köszönöm az ujjabb részeket már egy jó párszor megnéztem és egyszerüen nemtudok betelni vele,csak ismêtelni tudommmagam nagyon jó sztorit sikerült választanod ez lyan hogy csak még egy részt és mire êszbe kasz már meg is nêzted az egész sorozstot :x :) Kellemes hêtvêgét kívánok .Epekedve várom a hétfőt :-bd
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 26. 17:27

annamama írta:..Kedves Rita ....koszonom a 26-27 r forditását megnézve és meg jobban szivembe zártam oket.....és jott az elore kukucskálás :) és csak annyit hogy nagyon tetszik mikor a császárt végre mosolyogni láttam .....és ..és...és már most várom a második évadot mert az utolso képek után képtelenség hogy ne legyen folytatás....... :-h

Szia Anna! Jót nevettem! Látom magam előtt, hogy megnézted a 27. részt, és gyorsan
utánanéztél, vajon meddig fog tartani az idill, igaz?

Én még mindig tudatlan vagyok a végét illetően. Eddig is vártam már, hogy láthassam,
de amióta olvastam, hogy szerinted második évadért kiált, még kíváncsibb lettem.

Mondjuk nem szeretem az olyan befejezéseket, amikben függőben hagynak dolgokat,
de ez van!

Nagyon szívesen a fordítást!

Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 26. 17:36

gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 26-27. részek feliratainak a fordítását. ^:)^
Ez a két részről csak annyit tudok írni, hogy nagyon szexi volt.Imádtam a sportos részt,a tanítást és főleg amikor kiderült, hogy miért is kellett csinálnia Peng Pengnek nagyon megható, ez a szerelem és nem más.Mondatok, szavak, tettek mind nagyon helyén voltak, sokat mosolyogtam, sokszor meghatódtam.Régen volt amikor ennyire tetszett minden.
Köszönöm szépen Marcsi :)

Kedves Marcsi! Mindannyiunknak ugyanezek a részek tetszettek, nem véletlenül!
Szenzációsak voltak! Arra is rájöttem, hogy a Császár szótlansága miatt nemcsak
PP, hanem mi is néha félreértjük a szándékát. Kezdetektől fogva hiányzott köztük
a normális kommunikáció, emiatt hol az egyik, hol a másik gondolt többet, vagy
kevesebbet, jobbat vagy rosszabbat a másikról.
Amikor a Császár tanította Peng Penget, ő is és mi is csak jó későn szereztünk
tudomást a Császár valódi szándékáról.

Nagyon szívesen a fordítást!

Kép Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 26. 17:43

Carmi írta:Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat! :movingflower: :littlehearth:

Rika! Biztos vagyok benne, hogy ami ilyen örömet, jó kedvet,
kellemes élményt jelent, mint a sorozatok, az csakis jót tesz,
egészségünkre válik! Nem utolsó sorban, addig, amíg fel nem
épülsz, az unalmat is elűzi.

Remélem, sok vidám percet okoz neked is a Go Princess Go!

Kép
Rita
Adminisztrátor

Re: Go Princess Go (2015-2016) (25/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 26. 18:00

boszorkany írta:
Kedves Rita!
Igen,megneztem a 26-27-ik reszt az este,nagyon jo volt!Koszonom szepen.
Nagyon edes gyerkocot valasztottak a kis herceg szerepere.Nagyon bensoseges volt a kapcsolat,ahogy olbe vette a csaszar. :)
A tanc es az edzes is istenire sikeredett,de amikor olbe kapta PP a ferjet es agyba vitte,jot nevettem rajta.Ettol fuggetlenul szep szerelmi jelenet lett.Nem tudom miert is cenzuraztak a 24.-ik reszt,mikor a folytatasban szinte ugyanazzal a jelenettel kezdenek es nincs torles.
Most meg elkezdtem nezni az All about Eve c.sorozat forditasodat.(mast nemigen tudok jelenleg csinalni,a fiam elfoglalta a konyhat,dugulas elharitast csinalt,csempe felbontassal stb.)Lattam mar regebben a sorozatbaraton,de akkor nem fogott meg a story-ja,de olvasva itt a kommenteket,meghozta a kedvemet hozza.Csak "komotosan" csinalom,idonkent felallok,melegitem a parnat,jarok egy kicsit.Sajnos a kertbe nem tudok kimenni,harmadik napja kanikula van.(elotte meg 2 het esos ido) :(
Szep napot Mindenkinek :ympeace:

Szia Éva! Én is azt mondom, hogy mire volt jó ez a nagy nyirkálás, amikor a 27. rész
romantikus jelenetei talán még romantikusabbak voltak az edzéssel, tánccal, együtt
a tanulással megspékelve.

Ha egyszer egy bolt beindul...! Még dugulás is? Remélem, ezzel hosszú időre letudtátok
a bajokat!

Szerintem nem fogod megbánni, ha belevágsz az All About Eve-be! A 2000-es évek
legelején készült koreai sorozatok némelyike emlékezetet az általam fordított kínai
és tajvani sorikra. És szuper jó romantikus szál van benne!!

Neked is egészségedre szolgáljon!!! Kellemes hétvégét kívánok!

Qiang főeunuch(!):

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 26. 18:13

milomartin írta:Kedves Rita!Nagyon szêpen köszönöm az ujjabb részeket már egy jó párszor megnéztem és egyszerüen nemtudok betelni vele,csak ismêtelni tudommmagam nagyon jó sztorit sikerült választanod ez lyan hogy csak még egy részt és mire êszbe kasz már meg is nêzted az egész sorozstot :x :) Kellemes hêtvêgét kívánok .Epekedve várom a hétfőt :-bd

Kedves Edit! Rajtad is nevettem egy jót! Szóval te is elnézegettél a végéig?
Ahogy írtam már, én is nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy rátaláltam!
Hétfőn négy újabb rész várható.

Nagyon szívesen a feliratokat és az élményt!

Ez is egy megosztó sorozat, de amit most nézek, az is! Egy darabig még nézem,
mert elég kacifántos, de erre a többi néző előre felhívta a figyelmet, hogy kell
öt-hat rész, mire rájövünk, hogy ki kivel van, és mit mért csinál, de utána egy
szuper izgalmas, titokzatos, és misztikus történet kerekedik ki belőle. A Love
Me, If You Dare óta vágyódom egy ilyenre. Meglátom, lesz-e belőle valami, eddig
klassz (az első rész felét nem értettem, de bízom a fórumozókban)!

Lu Li:

Kép
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2016. augusztus 26. 19:41

Kedves Rita!
Némi kihagyás után/számítógép újratöltés,nyaraló vendégeim-szeretem Őket-,néhány program telepítése/most érkeztem meg mint régi új fórumozó.Köszönöm az eddigi feliratokat.köszönöm az AT linket.Éppen jól jön egy csillagos letöltés.Most 20%-nál tart,de holnap már biztosan én is nézhetem ezt a közkedvelt sorozatot.Bejárok majd hozzád a fórumra,megnézni.elolvasni mások mondandóját.
Kedves Rita!nagyon jó tanács volt ,hogy regisztráljak a böngészőbe. :-bd Már 2010 óta a Google Chrome ismer engem.Nem is tudtam róla. [-x Valamint a levelezőm is egy kiindulási pont.Sok minden van amire azért nem gondoltam.
Jó egészséget kívánok.Üdv.Nagyi :ymhug: :-h :littlehearth:
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 27. 15:55

Magdimama írta:Kedves Rita!
Némi kihagyás után/számítógép újratöltés,nyaraló vendégeim-szeretem Őket-,néhány program telepítése/most érkeztem meg mint régi új fórumozó.Köszönöm az eddigi feliratokat.köszönöm az AT linket.Éppen jól jön egy csillagos letöltés.Most 20%-nál tart,de holnap már biztosan én is nézhetem ezt a közkedvelt sorozatot.Bejárok majd hozzád a fórumra,megnézni.elolvasni mások mondandóját.
Kedves Rita!nagyon jó tanács volt ,hogy regisztráljak a böngészőbe. :-bd Már 2010 óta a Google Chrome ismer engem.Nem is tudtam róla. [-x Valamint a levelezőm is egy kiindulási pont.Sok minden van amire azért nem gondoltam.
Jó egészséget kívánok.Üdv.Nagyi :ymhug: :-h :littlehearth:

Kedves Nagyi! Szerencsére rövidebb volt a kényszerszünet, mint gondoltad! Jó, hogy újra itt
vagy köztünk!

Igaz, milyen jó ötlet? Nekem is a fiam mondta, amikor az új laptopom használatbavétele előtt
aggódtam a jelszavak miatt. Így minden régi megszokott dolgom átkerült az újra is. Még a
keresőben is benne van az a sok szó és kifejezés, amire az évek alatt rákerestem. Ez is nagyon
hiányzott volna. Így beírok két három betűt, és máris ott van.

A google mindenkit ismer. Rendszeresen, minden nap használom a g+-t. Olyan albumokat állított
össze, míg kint voltam, az angliai fotóimból, hogy csak lestem. Az albumoknak olyan nevet adott,
amelyik városban készültek a képek. Például volt Chester album, meg Liverpool album is. És még
némelyiknél effekteket is használt, és meg is kérdezte, hogy tetszik-e!!!
Az is érdekes volt, hogy az új laptopomra Angliában tett rá mindent a fiam, de nekem mégsem
angol idő volt a gépemen, amikor mindent feltelepített, hanem magyar, vagyis egy órával előrébb
jártam, mint a fiam, pedig az időhöz hozzá sem nyúlt. Jó, ez nem google, hanem windows okosság
lehet, de az tény, hogy mindent tudnak rólunk.

Nagyi! Mondtad, hogy az Avistazról töltöd a sorit. Megkukucskáltalak, és láttam, hogy nem valami
jó az arányod. Nekem kevés híján 3000 pontom van, azt felajánlom neked. Jó lenne, ha neked is
lenne minimum 2000 pontod, mert 5000-t már 100GB-ra lehet beváltani. Sokat javítana az arányodon.
Ha nincs 2000 pontod, akkor kunyerálunk a kedves társainktól, de összehozzuk!
Már csak a felhasználónevedet kell tudnunk. Te vagy "Magdimama333"? Amint megerősíted, azonnal
küldöm. 2970 pontom van, holnapra meglesz a 3000!

Baloldalon az eredeti fotóim, a jobb oldalon a g+ "ajándéka":

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. augusztus 27. 16:15

Kedves Magdimama, felajánlok 2500 pontot, így 5000 pontért máris vehetsz 100 GB feltöltést
és rögtön jobb lesz az arányod,csak én is szeretném tudni az Avistazos nick neved.
Aztán várjuk a beszámolót kedvenc sorozatunkról. :) :) :)
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2016. augusztus 27. 18:10

Kedves Rita és Dolores,igen Magdimama333 vagyok az AT.Nagyon nagyon kedvesek vagytok,hogy pontokat adtok nekem.Ez a sorozat még mindég arany csillagos volt úgy láttam.Sajnos nem igazán tudok eligazodni az idegennyelvű oldalakon,így az AT-n sem.Egyszer már kaptam Biri-től is pontokat és le is írta mit kell tennem.Ha kérhetem,Ti is írjátok meg.KÖSZÖNÖM SZÉPEN.Üdvözlök minden fórum látogatót. :x :-h
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 27. 18:51

Magdimama írta:Kedves Rita és Dolores,igen Magdimama333 vagyok az AT.Nagyon nagyon kedvesek vagytok,hogy pontokat adtok nekem.Ez a sorozat még mindég arany csillagos volt úgy láttam.Sajnos nem igazán tudok eligazodni az idegennyelvű oldalakon,így az AT-n sem.Egyszer már kaptam Biri-től is pontokat és le is írta mit kell tennem.Ha kérhetem,Ti is írjátok meg.KÖSZÖNÖM SZÉPEN.Üdvözlök minden fórum látogatót. :x :-h

Szia Nagyi! Nagyon szívesen a pontokat! Mielőtt ide elkezdtem írni, már
el is küldtem. Mivel Dolores 2500-at tudott adni, nem vártam holnapig,
2970-et postáztam neked.

Ha belépsz az avistazra, nézd meg légy szíves, most mennyi pontod van.
Utána mindent elmagyarázok.

Kép
milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2016. augusztus 27. 19:06

Kedves Rita!Most találtam egy 14 részes sorozatot egy thait az a címe hogy roy leh sanae rai csak az a baj hogy nincs lefordítva így nem nagyon értem de nem olyan rossz! :) Kellemes hétvégét várommnagyon a hétföt :)
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. augusztus 27. 19:07

Magdimama írta:Kedves Rita és Dolores,igen Magdimama333 vagyok az AT.Nagyon nagyon kedvesek vagytok,hogy pontokat adtok nekem.Ez a sorozat még mindég arany csillagos volt úgy láttam.Sajnos nem igazán tudok eligazodni az idegennyelvű oldalakon,így az AT-n sem.Egyszer már kaptam Biri-től is pontokat és le is írta mit kell tennem.Ha kérhetem,Ti is írjátok meg.KÖSZÖNÖM SZÉPEN.Üdvözlök minden fórum látogatót. :x :-h

Kedves Magdimama

A pontokat elküldtem, csak jelezz vissza, megérkezett-e ? :movingflower: :movingflower: :movingflower:
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2016. augusztus 27. 19:25

Kedves Rita és Dolores! Az összes pontom, 6218 :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 27. 19:38

Nagyi! Akkor a következőt kell tenned: Az avistazon a pontjaid előtt lévő
világoskék színű "BP"-re(bónuszpont) kattints rá. Megnyílik egy oldal,
ahol egy kicsit lejjebb tekerve keresd meg az "Exchange" (beváltás) nevű
ablakot. Lila "Exchange" gombokat fogsz látni. Neked alulról a másodikra
kell kattintanod. Látni is fogod, hogy a gomb elé egy 5000-es van írva,
az elé meg 100GB. Vagyis ezzel a gombbal fogsz 5000 pontból 100GB-ot
varázsolni. Ráklikkelsz, és kész is a tranzakció. Lehet, hogy megkérdezi,
hogy biztosan akarod-e a beváltást, akkor csak az oké-ra kell klikkelni.
Erre a részére már nem emlékszem pontosan.

Miután megtörtént a beváltás, 218 pontod fog maradni, az arányod pedig
javulni fog.

Sikerülni fog!

Kép
Magdimama

HozzászólásSzerző: Magdimama » 2016. augusztus 27. 19:53

Köszönöm ,sikerült.1,56 a pontarányom,vagy mim,Maradt még 1218 pontom. \:D/
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 27. 20:06

Magdimama írta:Köszönöm ,sikerült.1,56 a pontarányom,vagy mim,Maradt még 1218 pontom. \:D/

Kép

Vissza: “Kína”