Rita írta:boszorkany írta:Koszonom Ritam,remelem lesz nagyobb javulas is szamomra.Megyek is letoltom a "gyogyirt",amit te biztositasz nekem.![]()
![]()
Kedves Éva! Már biztosan megnézted a két újabb részt! Ha nyakra nem is,
de kedélyállapot javítására nyugodtan írhatná az orvos a Go Princess Go-t!
Nagyon szívesen! Remélem jól szórakoztál!
Carmi írta:Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat!![]()
![]()
Igen, szépen gyógyulgatok, türelmesen várom, hogy megerősödjek. Tartom a diétát, sokat alszom, visszatértem Ázsia földjére örömködni, ez is segíti a gyógyulásomat, ebben biztos vagyok. Végigolvastam a sorozathoz a hozzászólásaitokat, már nagyon várom, hogy belevághassak.
annamama írta:..Kedves Rita ....koszonom a 26-27 r forditását megnézve és meg jobban szivembe zártam oket.....és jott az elore kukucskálásés csak annyit hogy nagyon tetszik mikor a császárt végre mosolyogni láttam .....és ..és...és már most várom a második évadot mert az utolso képek után képtelenség hogy ne legyen folytatás.......
gyomar írta:Kedves Rita!
Nagyon szépen köszönöm neked a 26-27. részek feliratainak a fordítását.![]()
Ez a két részről csak annyit tudok írni, hogy nagyon szexi volt.Imádtam a sportos részt,a tanítást és főleg amikor kiderült, hogy miért is kellett csinálnia Peng Pengnek nagyon megható, ez a szerelem és nem más.Mondatok, szavak, tettek mind nagyon helyén voltak, sokat mosolyogtam, sokszor meghatódtam.Régen volt amikor ennyire tetszett minden.
Köszönöm szépen Marcsi
Carmi írta:Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat!![]()
![]()
Igen, szépen gyógyulgatok, türelmesen várom, hogy megerősödjek. Tartom a diétát, sokat alszom, visszatértem Ázsia földjére örömködni, ez is segíti a gyógyulásomat, ebben biztos vagyok. Végigolvastam a sorozathoz a hozzászólásaitokat, már nagyon várom, hogy belevághassak.
boszorkany írta:
Kedves Rita!
Igen,megneztem a 26-27-ik reszt az este,nagyon jo volt!Koszonom szepen.
Nagyon edes gyerkocot valasztottak a kis herceg szerepere.Nagyon bensoseges volt a kapcsolat,ahogy olbe vette a csaszar.![]()
A tanc es az edzes is istenire sikeredett,de amikor olbe kapta PP a ferjet es agyba vitte,jot nevettem rajta.Ettol fuggetlenul szep szerelmi jelenet lett.Nem tudom miert is cenzuraztak a 24.-ik reszt,mikor a folytatasban szinte ugyanazzal a jelenettel kezdenek es nincs torles.
Most meg elkezdtem nezni az All about Eve c.sorozat forditasodat.(mast nemigen tudok jelenleg csinalni,a fiam elfoglalta a konyhat,dugulas elharitast csinalt,csempe felbontassal stb.)Lattam mar regebben a sorozatbaraton,de akkor nem fogott meg a story-ja,de olvasva itt a kommenteket,meghozta a kedvemet hozza.Csak "komotosan" csinalom,idonkent felallok,melegitem a parnat,jarok egy kicsit.Sajnos a kertbe nem tudok kimenni,harmadik napja kanikula van.(elotte meg 2 het esos ido)![]()
Szep napot Mindenkinek
milomartin írta:Kedves Rita!Nagyon szêpen köszönöm az ujjabb részeket már egy jó párszor megnéztem és egyszerüen nemtudok betelni vele,csak ismêtelni tudommmagam nagyon jó sztorit sikerült választanod ez lyan hogy csak még egy részt és mire êszbe kasz már meg is nêzted az egész sorozstot![]()
Kellemes hêtvêgét kívánok .Epekedve várom a hétfőt
Magdimama írta:Kedves Rita!
Némi kihagyás után/számítógép újratöltés,nyaraló vendégeim-szeretem Őket-,néhány program telepítése/most érkeztem meg mint régi új fórumozó.Köszönöm az eddigi feliratokat.köszönöm az AT linket.Éppen jól jön egy csillagos letöltés.Most 20%-nál tart,de holnap már biztosan én is nézhetem ezt a közkedvelt sorozatot.Bejárok majd hozzád a fórumra,megnézni.elolvasni mások mondandóját.
Kedves Rita!nagyon jó tanács volt ,hogy regisztráljak a böngészőbe.Már 2010 óta a Google Chrome ismer engem.Nem is tudtam róla.
Valamint a levelezőm is egy kiindulási pont.Sok minden van amire azért nem gondoltam.
Jó egészséget kívánok.Üdv.Nagyi![]()
![]()
Magdimama írta:Kedves Rita és Dolores,igen Magdimama333 vagyok az AT.Nagyon nagyon kedvesek vagytok,hogy pontokat adtok nekem.Ez a sorozat még mindég arany csillagos volt úgy láttam.Sajnos nem igazán tudok eligazodni az idegennyelvű oldalakon,így az AT-n sem.Egyszer már kaptam Biri-től is pontokat és le is írta mit kell tennem.Ha kérhetem,Ti is írjátok meg.KÖSZÖNÖM SZÉPEN.Üdvözlök minden fórum látogatót.![]()
Magdimama írta:Kedves Rita és Dolores,igen Magdimama333 vagyok az AT.Nagyon nagyon kedvesek vagytok,hogy pontokat adtok nekem.Ez a sorozat még mindég arany csillagos volt úgy láttam.Sajnos nem igazán tudok eligazodni az idegennyelvű oldalakon,így az AT-n sem.Egyszer már kaptam Biri-től is pontokat és le is írta mit kell tennem.Ha kérhetem,Ti is írjátok meg.KÖSZÖNÖM SZÉPEN.Üdvözlök minden fórum látogatót.![]()
Magdimama írta:Köszönöm ,sikerült.1,56 a pontarányom,vagy mim,Maradt még 1218 pontom.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég