Go Princess Go (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Go Princess Go (2015-2016) (27/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 25. 6:44

virag1 írta:Kedves Rita !

Köszi a ujabb két rész foridtását.
Ha ennyi akkor ennyi , nem türelmetlenkedem. Munka mellett igy is nagy köszönet jár neked.
Ahogy belenéztem kezd a csárári pár összerendeződni, de még meg kell biztos élni ahogy irod a fekete levest.
Minden jó ha a vége jó.

A My Little Princess meg előbb utóbb csak erlőkerül majd akkor........................jár neküknk.

Jó hétvégét. :movingflower: :movingflower:

Kedves Virág! Tudom, hogy senki nem türelmetlenkedik... csak én! Mert jó lenne
gyorsabban látni a részeket, de csak azt a részt nézem meg, amit fordítok. Ezért
szinte fáj, hogy lassabban haladok.

Nagyon szívesen a feliratokat!

A császári párvégre együtt!!! A Császár addig ügyeskedett, amíg PP meg nem
értette, hogy a férje szereti őt, és a legjobbat akarja neki és Hao Ernek is. Sőt,
annyira bízik benne, hogy ha a háborúban valami történne vele, Hao Erre és PP-re
hagyná az ország kormányzását. PP meg van hatva, és boldog, a Császár is, csak
azt ne tudom, mi lesz a nagy szövetséggel. Mindenesetre a Kilencedik állandóan
figyelmezteti rá PP-et, hogy mit ígért:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 25. 6:46

Innen folytatom, ha hazajöttem!

Szép napot kívánok Mindannyiunknak!

Kép
mamoca13

HozzászólásSzerző: mamoca13 » 2016. augusztus 25. 9:18

Szia Rita!!
Köszönöm szépen az újabb részek feliratát :)
Még annyit, hogy a szokásomhoz híven, a "FAN" oldalakon meghírdettem :)
Jó pihenést :movingflower:
Carmi

HozzászólásSzerző: Carmi » 2016. augusztus 25. 10:15

Képzeljétek, azért hallgattam ilyen sokáig, mert kétszer is kórházba kerültem az elmúlt hetekben! x_x
Azt hittem, gyomromra ment egy vírus, hetekig bénáztam vele, diéta... javult, visszaromlott. Aztán aug. 6.-án, szombaton reggel látom: besárgultam. A lázam 39 felett volt, a gyomorszájam nagyon fájt... ügyeletes háziorvost hívtam, a doki mondta, azonnal kórház. Fájdalomcsillapítót adott a popómba, aztán már vittek is... Pár óra, és már fent voltam egy kórházi szobában: hasnyálmirigy-gyulladásom lett, mert epekövek (azt se tudtam,vannak!!!) eltömték az epevezetéket, és az epe oda folyt, ahová tudott... Hat nap, gyomortükrözés, orrszonda a gyomromba, azon keresztül etettek táppal, infúzión keresztül folyadék és gyulladáscsökkentő antibiotikum. Ja, és pisi-katéter. Hát... az ágyból felfelé bámulva nagyon más a világ: kiszolgáltatottság, félelem, 24 órában.
A gyulladás lement, hazaengedtek hat napra, aztán múlt csütörtökön visszamentem, és pénteken jött a műtét: epehólyag eltávolítás. Elvileg laporoszkópiával akarták, három kicsit vágás, de kiderült, az epehólyagom csurig volt kövekkel, úgyhogy 20 centis vágás lett belőle. Tegnap engedtek haza. Szigorú diéta, ez megy, egy hónapja alig eszem, szerintem 10 kilótól is megszabadultam közben, ami jó, de jobb lett volna nem így fogyni...
A vágás fáj, leülni, lefeküdni, felkelni... haskötőt is kaptam, nehogy sérv alakuljon ki. fáj minden mozdulat, de azért napról-napra jobb. Nem tanítok, pihenek. Talán jövő héttől óvatosan napi 1-2 diák, aztán fokozatosan vissza a normál életbe.
Életmódváltás, ez a megoldás: napi 5-6 étkezés, keveset egyszerre, zsírszegényen, fűszerszegényen, és sajnos rostszegényen az elején, mert a hasnyálmirigy munkáját meg kell könnyíteni. Tornázni is el akarok majd kezdeni, a varratokat jövő pénteken veszi ki a dokinő, aki műtött, utána majd elkezdem, óvatosan, de rendszeresen.
Alig várom, hogy visszatérhessek az életemhez. Sokat lehet tanulni az ilyen "váratlan" betegségekből: hálát, ha minden rendben, óvatos odafigyelést magunkra a nagy napi rohanásban, hogy minden nézőpont kérdése, mert egy kórházi ágyon tehetetlenül fekve nagyon mást látni az élet értelméről... A tanítást köszönöm, nagy pofon volt, de sokat tanultam belőle, repetát nem kérek belőle, és próbálom jobban értékelni a "kis" dolgokat, mert hogy nincsenek kis dolgok, csak az élet van. :ymhug:
Summa summarum: újra itt vagyok. És nagyon hálás vagyok, hogy újra itt lehetek. :littlehearth: Látom, a sorozat majdnem kész, boldogan felveszem a fonalat, hogy utolérjelek titeket.
zsuzsianyu2

HozzászólásSzerző: zsuzsianyu2 » 2016. augusztus 25. 11:56

Kedves Carmi ! Örülök hogy jobban vagy ez a betegség ..nagyon komoly egy pillanat alatt véged lehetett volna ..én mint 14 éve inzulinos cukros tudom a hasnyál mirigy igen érzékeny szervünk egy vékony cérna szál ami az epe vezeték mellet van ami szintén egy vékony cérna szál ...de ha az begyullad rántja magéval a hasnyál mirigyet ..és az meg minden mirigyünkre hatással van ..( mondjuk én utálom 14 éve a napi 5 6 7 szúrást ) Vigyázz és komolyan vedd a diétát csak az ami segít rajtad ..szeretettel gondolok rád Zsuzsianyu rajongó társad ..
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. augusztus 25. 14:01

Rita köszönöm az e heti új részeket. Nem jöttem hamarabb, mert volt ez meg az, de minden elfelejtve, mert a 27. rész minden várakozásomnak eleget tett. Vágytam arra, hogy a nő végleg kibújjon Peng Pengből, vége legyen a félreértéseknek, az ellenséges szövetkezésnek, ráébredjen a császár igazi érzéseire, és jöjjön egy kis romantika. Megkaptam mindent, és ráadásul rengeteget nevettem is. Tényleg félő, hogy ennyi jó után jön a fekete leves.

Itt megint a nagyi keze va a dologban, hogyan tegyék féltékennyé a császárnét. Az ünnepségen nyilvánosan jelenik meg az áspiskígyóval a császár.

Kép

Itt már más szemmel nézi a császárt , ahogy a gyermekét a karjába vette.

Kép Kép

Kiderül, hogy miért kellett annyit tanulnia PP-nek.

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Ez már szerelem nőiességének teljes tudatában.

Kép Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. augusztus 25. 15:43

Kedves Carmi! először is teljes gyógyulást kívánok! Nem semmi amin keresztül mentél pont mint én 3o éve...Én pont táborba készültem, és mire észbe kaptam mát a kórházban találtam magam iszonyú fájdalmak közepette, epekő miatt okozott roham miatt. Azt hittem csak a migrén roham miatt hányok, aztán akkora kövek voltak bennem hogy csak na! Én is akkora vágást kaptam mint Te, ráadásul a műtét után elég hamar ki akartak szállítani az ágyból, de mondtam nekik, hogy nem érzem magam még erősnek hozzá, azt mondták nézzek a szomszédra már az is felkelt. Na jó! A következő amire emlékszem, hogy sűrű bocsánatkérés közepette nem győztek hálálkodni, hogy magamhoz tértem. Ugyanis a felállás közepette elveszítettem eszméletemet. Azt mondtam nekik, hogy ugye megmondtam, hogy én még nem vagyok elég erős hozzá! [-x x_x
úgyhogy én két nappal később kezdtem azt amit a többiek egy ilyen műtét után szoktak! A diéta nem volt nehéz, mert eléggé étvágytalan voltam az elején, csak a madártejet és a tejberízst kivántam...de az sem volt mondható diétásnak...lényeg, hogy kissé lassan találtam magamra..de meggyógyultam. A vitaminbevitelre is nagyon figyelj,és nyugodtan egyél inkább hatszor, de akár 7szer is, mert nagyon megkönnyíti az emésztést és a sebgyógyulást. Nekem nem adtak haskötőt, és lett is belső sérvem az a....-kat.na mindegy...késő bánat...gyógyulgass, pihengessél, sétáljál sokat...tornának az is elég egyenlőre...bevásárolni és cipekedni viszont most még tilos! Üdv :movingflower: :flower1: :littlehearth: /majd csak 1 hónap múlva!/ kezdheted a cipekedést... :movingflower: :flower1: :flower1: @};- :littlehearth:

Rita! a youtubon már a 8. rész is kint van a várt sorinkból /Mike/ és a 9 trielere is...szóval folyamatosan teszik ki a részeket.... :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. augusztus 25. 16:02

Kedves Carmi! Csak most olvastam, hogy milyen beteg voltál. :( Bizony ez nagyon komoly dolog, könnyen jön a baj. :-ss Bízom benne, hogy a nehezén túl vagy, most már csak gyógyulgatni kell. Vigyázz nagyon magadra, mielőbbi teljes gyógyulást kívánok. :ymhug:

:movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth: :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Kép
Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2016. augusztus 25. 16:40

Kedves Rita!
Nagyon tetszett ez a két rész.A tánc nagyon jó volt.Jót nevettem YY és a Kilencediken,ahogy táncoltak.A császárt eddig is kedveltem,de ahogy a kisfiával ott ült és helyre utasította az urakat még jobban megkedveltem.PP meg igazi nővé vált.Viccesek voltak a császár utáni sóvárgásos jelenetei is .Gabóci nagyon jó giffeket tett ki.Köszönet érte.Szóval ,nagyon jól szórakoztam.

Kedves Carmi!
Gyors gyógyulást kívánok.Vigyázz magadra,ne emelj és ne erőltesd meg magad! A diétát érdemes betartani.Én 3 évvel ezelőtt hasonlóan jártam. Azóta tartom a diétámat, sokszor keveset zsírszegényen,ha "félre lépek" a szervezetem megbüntet.Több ételről le kellett mondanom,de találtam helyettük mást.Tanultam sok új technikát,amit addig nem használtam vagy ismertem.Felfedeztem új fűszereket a nem ajánlottak helyett.Tehát ne keseredj el ,hogy íztelen ételeket kell enni.Most pihenj sokat és nézz jó sorozatokat.

Mindenkinek további szép napot kívánok.
Rita
Adminisztrátor

Re: Go Princess Go (2015-2016) (25/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 25. 18:06

boszorkany írta:Koszonom Ritam,remelem lesz nagyobb javulas is szamomra.Megyek is letoltom a "gyogyirt",amit te biztositasz nekem. :flower1: @};- :littlehearth:

Kedves Éva! Már biztosan megnézted a két újabb részt! Ha nyakra nem is,
de kedélyállapot javítására nyugodtan írhatná az orvos a Go Princess Go-t!

Nagyon szívesen! Remélem jól szórakoztál!

A Császár jól kitalálta, hogy tanítja Peng Penget! A diák teljesen odavolt
a tanáráért:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 25. 18:20

zsuzsianyu2 írta:Kedves Rita ! Köszönöm a 26- és 27. rész fordítását! Fantasztikus volt a sorozat egy cseppet sem veszített a lendületéből volt olyan jelenet amit többször végig néztem ..az edzés és a tánc volt a csúcs :D de a legmeghatóbb a felismerés a szerelemre :littlehearth: és annak elfogadása ..nagyon tetszett.. :x Köszönöm szépen ! :-bd

Kedves Zsuzsi! Most épp a 27. rész a kedvencem. Annyi jó jelenetet tettek bele,
hogy élvezet volt minden perce. Már féltem, hogy nem fog felengedni Qi Sheng
merevsége, de Peng Peng egy jól irányzott mondatával, és a playboy korából
visszamaradt falhoz szorítós módszerével leszerelte a férje maradék ellenállását.
Jó volt nagyon!

Szívesen a fordítást!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 25. 18:23

csabamama2 írta:Rita Kedves!

Köszönöm szépen a Go....26-27. részének a feliratát. Belenéztünk a kis unokámmal a Masha-animációs filmbe, jaj nagyon aranyos ez a film, tetszik nekünk köszönjük szépen a munkádat!:-)) Üdv. Ildikó :ymhug:

Kedves Ildikó! Nagyon szívesen a feliratokat!

Boldog vagyok, hogy tetszik a Masha! Kevés cukibb van
ettől a mesétől.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 25. 18:29

mamoca13 írta:Szia Rita!!
Köszönöm szépen az újabb részek feliratát :)
Még annyit, hogy a szokásomhoz híven, a "FAN" oldalakon meghírdettem :)
Jó pihenést :movingflower:

Szia mamoca! Neked is nagyon szívesen az újabb feliratokat!

Tudok mindent, Judit szokott tájékoztatni. Jobb híján puszikat szoktam
küldeni neked is és neki is. Köszönöm a kedvességeteket!!

Kép
B.Marika

HozzászólásSzerző: B.Marika » 2016. augusztus 25. 18:35

Szia Rita! Megnéztem a új részeket! :-bd Mondhatom a 27.rész szuper jó volt. :ymapplause: Az "edzés" és a tánc csúcs volt. Fetrengtem a nevetéstől! A befejezés nagyon szépre sikerült, Peng Peng elismerte,hogy meg változott. :littlehearth: A kis herceg tündéri volt.
Köszönöm a fordítást! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Kellemes hétvégét kívánok!
Emma11

HozzászólásSzerző: Emma11 » 2016. augusztus 25. 18:36

A 26. és a 27. részt köszönöm!!!! :) :) :)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 25. 18:56

Kedves Rika! Kétszer kellett elolvasnom az írásodat, mert először elveszítettem a fonalat félúton!
Mondanom sem kell szörnyű volt olvasni a kálváriádat! Jó, hogy a többiek, Zsuzsi, Kata, Gabi, Ica
már előttem írtak neked, mert jó tanácsokkal is el tudtak látni. Keveset tudok erről a betegségről,
de az ismeretségi körömben három embernek is volt hasonló problémája, nagyon megszenvedték
ők is.

Az írásod hangulatából arra következtetek, hogy már túl vagy a nehezén, mind testileg, mind lelkileg.
Hála istennek!!! Ahogy írtad, még sokáig emlékezni fogsz rá - varratszedés, diéta, életmódváltás -
de egy a lényeg, kezdesz erőre kapni, és életre kelni!

Nagyon gyors gyógyulást, erőt egészséget kívánok neked! Sok türelmet és kitartást az új életedhez!

Drukkolunk neked! Egészségedre váljék a Go princess Go!!!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 25. 19:37

Szia Gabi! Isteniek a gifek!! Már mondtam, hogy ez a sorozat gifre termett.
Rengeteg geg van benne, ami nagyon jól mutat gifen is. Háromszor néztem
végig őket, de úgy, hogy a szövegemet is elolvastam, és jókat nyerítettem.

Vajon ki találta ki a pávatáncot? A zene is klassz és a koreográfia is. Vihogtam!

Megdöbbentett, hogy a császárnak, de az is lehet, hogy egyáltalán az apáknak
nem volt ildomos ölbe venni a saját gyermeküket. De amikor PP azzal nyugtatja
Hao Er-t, hogy mindjárt kap tejcsit, azt is közönségesnek tartották, bár nem
tudtam eldönteni, hogy a szoptatásra való utalást, vagy ebben az estben is az
ölbevevést kifogásolták.

A tanár-diák jeleneteken megint sokat nevettem, de Qi Sheng merevségétől
már falra tudtam volna mászni. Még jó, hogy Peng Pengben maradt némi férfiúi
kezdeményező készség a múltból, és leteperte a férjét. Az Armor meg elázott
a teában, nem volt rá szükség.

Az edzés úgy volt jó, ahogy megalkották! Dőltem az Oppától és az oppázástól.
Számomra ez semmivel sem volt szolidabb jelenet, mint amit kivágtak a 24.
epizódból.

És akkor az edzésre jött a tánc, arra meg a másik tánc!! Kész voltam! Hááát!
Ennyi hülyeség egy rakáson!

Csodásan időzítették, jókor, jó helyre szúrták be a megható, szép jeleneteket
is. Fantasztikus volt ez a rész!

Köszönöm szépen a gifeket! Jól elszórakoztattak!

Kép
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. augusztus 25. 19:39

Szia Rita

Nagyon köszönöm az újabb két részt. :)
Bevallom Ritám, alig várom már hogy teljesen kész legyen, mert
akkor nekiülök és egyhuzamban végignézem újra. :littlehearth:
Peng Peng végre eljut oda, hogy megbékél a kialakult helyzettel, és elfogadja
férje szerelmét. Sőt határozottan mohó lett a lelkem, mit ne mondjak: önkiszolgáló :))
Szeretném már látni császárunkat amint röhög, nevet, kacag, mosolyog. :))
A 9.herceg pedig már fárasztó, ácsingózni egy soha be nem teljesülő szerelem után.

Krisztinek köszönöm az utómunkákat. :movingflower: :littlehearth: :movingflower:
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 25. 19:58

Kata58 írta:Rita! a youtubon már a 8. rész is kint van a várt sorinkból /Mike/ és a 9 trielere is...szóval folyamatosan teszik ki a részeket.... :movingflower: :flower1: :littlehearth:

Köszi Kata! Láttam, de sajnos senki nem fordítja őket, így én sem tudom
magyarítani. Még várnunk kell!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 25. 20:10

Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Nagyon tetszett ez a két rész.A tánc nagyon jó volt.Jót nevettem YY és a Kilencediken,ahogy táncoltak.A császárt eddig is kedveltem,de ahogy a kisfiával ott ült és helyre utasította az urakat még jobban megkedveltem.PP meg igazi nővé vált.Viccesek voltak a császár utáni sóvárgásos jelenetei is .Gabóci nagyon jó giffeket tett ki.Köszönet érte.Szóval ,nagyon jól szórakoztam.

Kedves Ica! Tudtam, hogy kedvedre való részek lesznek! Mindennel egyetértek,
amit leírtál. A Császár folyamatosan nő a szememben, még akkor is, ha karót
nyelt. Állandóan azt várom, hogy kiderüljön nem ő akarta megöletni PP-et, mert
nem akarom elhinni.
Most, hogy Zhao herceg kezd egyre többet szerepelni, egészen megkedveltem
az őt alakító színészt is. Drukkolok, hogy összeházasodjanak Lu Lival.

A nővé válás szép és kissé szomorkás is volt egyben. Tetszett a hangulata, és az,
hogy a férfihangot felváltotta a női, illetve egy darabig mindkettő szólt. Jól
megcsinálták!

Nagyon szívesen a két feliratot!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 25. 20:20

B.Marika írta:Szia Rita! Megnéztem a új részeket! :-bd Mondhatom a 27.rész szuper jó volt. :ymapplause: Az "edzés" és a tánc csúcs volt. Fetrengtem a nevetéstől! A befejezés nagyon szépre sikerült, Peng Peng elismerte,hogy meg változott. :littlehearth: A kis herceg tündéri volt.
Köszönöm a fordítást! :movingflower: :movingflower: :movingflower:
Kellemes hétvégét kívánok!

Szia Marika! Jópofák a sorozat készítői! Direkt kiéheztettek bennünket. A 25.-26. részbe
kevesebb humort tettek, hogy utána feltálalják nekünk a 27. részt, ami így nagyobbat szólt.
Alig hiszem, hogy 25 percbe ennyi minden beleférjen!

Örülök, hogy te is jól szórakoztál! Nagyon kellenek az ilyen sorozatok néha!

Nagyon szívesen a fordítást!

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 25. 20:21

Emma11 írta:A 26. és a 27. részt köszönöm!!!! :) :) :)

Szívesen az újabb két részt!

%%- %%- :D :D %%- %%- :-h
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 25. 20:37

dolores953 írta:Szia Rita

Nagyon köszönöm az újabb két részt. :)
Bevallom Ritám, alig várom már hogy teljesen kész legyen, mert
akkor nekiülök és egyhuzamban végignézem újra. :littlehearth:
Peng Peng végre eljut oda, hogy megbékél a kialakult helyzettel, és elfogadja
férje szerelmét. Sőt határozottan mohó lett a lelkem, mit ne mondjak: önkiszolgáló :))
Szeretném már látni császárunkat amint röhög, nevet, kacag, mosolyog. :))
A 9.herceg pedig már fárasztó, ácsingózni egy soha be nem teljesülő szerelem után.

Krisztinek köszönöm az utómunkákat. :movingflower: :littlehearth: :movingflower:

Szia Dolores! Értem, mit mondasz, mert én is érzem, hogy szeretném egyben látni már.
Biztos, hogy azért van, mert annyi minden történik egy részben, hogy nincs idő mindent
alaposan megfigyelni, megérteni, átgondolni. Na, meg a nevetéstől kibuggyant könnyeinket
is törölgetni kell, és a bepárásodott szemüveget is, és még arra is figyelni kell (én szoktam),
hogy épp milyen taobao-s szandit adtak Qi Shengre! Viccesnek hangzik, amit írtam, annak
is szántam, de ez az igazság. A színekről, és a szépen lengedező kelmékről még nem is
beszéltem.

Dolores! Nagyon tetszik az önkiszolgáló Peng Peng! Jót röhögtem, amikor ölbe kapta Qi Shenget,
és az ágyra dobta! A 28. részben háborúba indul a császár, félek, sokáig nem látjuk mosolyogni,
bár ki tudja?

Én is tudnám már nélkülözni a Kilencediket!

Nagyon szívesen az újabb feliratokat!

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 26. 5:06

Csak hogy én lehessek az 500. hozzászóló!

Szép napot kívánok Mindannyiunknak!

Pár perce, 5:00-kor készült a konyhaablakból. Jelenleg itt tart a napfelkelte:

Kép
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. augusztus 26. 6:52

Szia Rita

Köszönjük a köszöntést, Neked is és minden Go Princess Go rajongónak
szép napot kívánok. :) :littlehearth: :)
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler

Vissza: “Kína”