Kata, "azok" miatt kell a matraccsere, vagy azért, mert nem kényelmes Samunak? Mindig van
valami, amin bosszankodhat az ember. Ha meg sok pénzbe is kerül, az még dühítőbb.
Akkor kenyér volt a "kis barnaság". A kinézete tetszett. Olyan harapásra csábító volt.

Mákos guba! De szerettem. Írod, hogy egyszerűen készíted. Gondolom, kifliből. Én is abból csináltam
mindig.
Paggy, egy faluban laktam egy kollégámmal és kolléganőmmel, akik házasok voltak. Mindketten faluról
származtak, így ők is tartottak állatokat: disznót, tehenet, rengeteg csirkét. Tőlük hordtam a tejet,
a tojást. Egy rossz hűtőt átalakítottak csirkekeltetővé, így maguk gondoskodtak a baromfi utánpótlásról,
de rendszeresen voltak kotlósaik is. Szerencsére a gyerekeim még láthattak és simogathattak tojásból
kikelő kiscsibéket. Mindig tippelgettük, hogy milyen színűek lesznek a kicsik. Nagy élmény volt látni a
születésüket.
Mindenesetre a fórum mindent elbír. Itt bármit és mindent megoszthatsz számolatlanul.

Itt is ónos eső esik, és olyan rusnya szürkeség van.

Érezzétek jól magatokat Birivel. Hozz nekünk szép fotókat! Azt láttam a két rövid videóban, hogy nagy műgonddal
csinosítják a helyszínt, hogy méltó környezetben láthassátok a tárgyakat. Remélem, sikerül felpróbálnod egy
hanbokot.