Szörnyű,mert olvasás és nézelődés közben elkalandoztam!!!
Először is Kata:
Hűha,bár borzasztó,hogy rosszul lettél,de ugyanakkor engem jó értelemben meglepett,nem tudtam róla,hogy Samunak van helye egy otthonban.Picit HÁLA ISTEN,hogy van egy olyan hely,ahol szeretettel bánnak vele rajtad kívül is.Azt is értem,szokatlan itthon nélküle,de legalább kicsit pihenhettél a betegséged által.Azt is remélem,hogy már jobban vagy és pénteken visszahozhatod!!!!A vérnyomáscsökkentő-szívgyógyszerhez nem tudok hozzászólni.Szépek a felhőfotók,tényleg szélfútta örvények.Többdimenziós felhők.Egyrészt önmagában örvények,de ugyanakkor a szél által sodortak.A darálthúsból rántotthúst ki fogom próbálni.Nincs kedved hozzá?
Ildikó!Délután 5-től este 10ig voltunk a Múzeumok Éjszakáján.Mint a videón látható volt, nem Birivel mentem,hanem Julikával és Verával, a barátnőm lányaival,akik egyidősek a lányommal.Mi lett a kidőlt fával?Ki tudja felfűrészelni?Még szerencse,hogy Negrócskával nem akkor mentetek,amikor elengedett a vastag ág!!!!!!!

Rita:
Válaszoltam a kiállításon feltett kérdésekre.Elolvastam a tiédet.Érdekes,a sárgát kifejtenéd!Egyébként visszakérdezek,ÉS MISKOLC?????Milyen szín,illat,növény ,állat,hang lenne?
nagyon szeretem a portréfotóidat.Muszáj csak szép dolgokról portrézni?Pld.egy letört ágas fa is szép fotó lenne!Tudom-tudom,elrontaná a hangulatodat.

Lányok!
Tegnap "elhasználtam" a havi 1x KOREAI KULTURÁLIS KP. jelenlétem.Sőt !Még a jövő héten is megyek,de augusztusban nem valószínű.Tegnap KOREAI SZALON VOLT:

A Koreai Kulturális Központ elindítja első kultúraelméleti előadás-sorozatát, amely az itthon is egyre népszerűbb koreai kulturális jelenségek mögé néz közérthető, kritikus és élményszerű módon. A Koreai szalon témái között lesz szó a koreai népzenéről, a kpopról, genderelméletekről és ezekhez a területekhez kapcsolódóan olyan sajátos koreai fogalmakról és kulturális folyamatokról, amit meghívott szakértők segítségével igyekszünk megérteni. A Koreai szalon kéthavonta kerül megrendezésre, és az előadásokat minden esetben könnyed, közösségi program kíséri, például zeneelméleti élő koncert. A kezdeményezés további célja, hogy a koreai kultúra iránt érdeklődőknek közösségi tapasztalatot is nyújtson. Ezért arra bátorítunk mindenkit, hogy jöjjön, beszélgessünk a koreai jelenségekről jó társaságban, finom italok mellett.
Tegnap:
Az áprilisban indított kultúraelméleti kérdésekkel foglalkozó Koreai szalon soron következő alkalmára június 27-én, 17 órától kerül sor a Koreai Kulturális Központ első emeleti galériáján. Az esemény a Budapesti Fotó Fesztiválba is kapcsolódó, Dél-Korea elmúlt negyven évét felölelő kortárs fotókiállítás finisszázsa is egyben.
A Szöuli Nemzeti Egyetemen koreai társadalomból doktoráló Urbán Alexandra és Kim Dzsijong, az intézet kurátora specifikusan koreai genderkérdéseket vesz sorra a közönséggel Jun Dzsangmi a társadalmi nem és a konzumerizmus viszonyát vizsgáló képei között.