Sziasztok!Kata, tényleg a Queen of SOP volt! Látom vettél egy fém teatartót, amin a mese figurái szerepelnek. Mindjárt kiteszem őket.
Nagyon mutatós. Írod, hogy fekete tea van benne. Remélem finom tea készíthető belőle, érdemes volt megvenni.
A teáskannák mellett rengeteg nagyon szép fémdobozt is lehet kapni Angliában - újat és használtakat is -, de ezek szerencsére
nem indítanak úgy be, mint a kannák.
Lehet, hogy felületesen olvastam el, amit írtál, de nem emlékszem olyanra, hogy eltűnt Samu kabátja. Annak viszont örülök,
hogy végül meglett.
Na, tegnaptól nálunk is esős idő lett. Busszal mentem a boltba, úgy zuhogott.
Ildikó, Sandokán mindenkinek kedvence volt.... sőt sokaknak több is...

Amikor Magyarországra érkezett nők ezrei csápoltak
neki. 18 éves lehettem, amikor nálunk ment a sorozat. Emlékszem, hogy én nem helyesnek, hanem szépnek láttam őt. És a
sorozat is nagyon jó volt. Nem is értem, hogy az ismerősöd miért furcsállja, hogy valamikor a kedvenced volt.
Most, hogy felhívtad rá a figyelmet, én is látom már, hogy szélesebb az orra, de csak az eredeti képpel összehasonlítva látszik,
mikor a festményt önmagában néztem, nem vettem észre.
Egyetértek a mestereddel, hogy az aktuális lelki állapotunk befolyásolja, hogyan festünk meg egy képet. Én a főztjeimen láttam
ugyanezt. Ha ki voltam billenve az egyensúlyomból, soha nem sikerült úgy az étel vagy a sütemény, ahogy máskor.
Hátha a májusi vetésű zöldségeid szépek lesznek.
Amit Negróról írtál, ugyanazt történt az én Dundimmal is. Injekciók, időleges jobban lét, majd újabb injekció...és már nem volt
jobban lét...

Nagyon sajnálom!
Paggy városi fotóin a múltkor két filmplakátot vettem észre, most meg egyet. A múltkori két filmet megnéztem, vagyis csak az
angol filmet néztem végig - kellemes kikapcsolódás volt -, míg a magyar film nagyon jól indult, aztán elakadt, és unalmassá
vált, ezért abbahagytam. A mostani egyik képen meg egy épp futó magyar film reklámját vettem észre, ami a férfi vízilabdás
aranycsapatról szól. Ezt szándékozom majd megnézni, ha valahová feltöltik. Soha nem nézek filmet - nem erény, de ez van.
De úgy látszik Paggy fotói kedvet hoznak hozzá.
Gyönyörűek a vizes virágaid! Az esőcseppes írisz címlapra való. Hogy sorakoznak a cseppek azokon a kecses szirmokon!
A mákvirágról ez a kép jut eszembe.

Vasárnap fotóztam a régiségvásárban. A címe: Bihari falu-rossza