Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Végig kukucskáltam a sorozatot.Nagyon jó volt.Kiválasztottam a nekem legjobban tetsző befejezést a lehetőségek közül,de felirat nélkül nem volt olyan jó.Megnéztem az újabb részeket felirattal és jókat nevettem a beszólásokon.Így volt az igazi!

Nagyon várom a többi részt is ,mert így lesz igazán kerek ez a jó kis sorozat.
A sors büntette meg szerintem is ZPt a női testtel.Elgondolkodtam,milyen lehetett az igazi Peng Peng,ha ekkora volt a változás.Biztos küzdött a koronaherceg kegyeiért és rosszban volt az ágyasokkal.Az Áspiskígyó nálam is utálatnak örvend és nem értem,mit szeret benne a herceg,azon kívül,hogy szép, én nem látok benne semmit. Gonosz és áskálódó.Kiszerettem a 9.hercegből,már nem ő favorit.
Tetszenek az új terveid.Mike csak jó lehet.Mindkettőnél veled tartok majd,de azért remélem elindul már néhány tervezett is,amit nagyon várok.Nagyon szépek a kitett képek.Jól kigyönyörködtem magam.
Nemsokára hétfő!!!

További szép hétvégét kívánok.
Kedves Ica! Újra nagyon jó volt olvasni, hogy továbbra sem lankad a GPG iránti
lelkesedésed! Ha visszaolvastál pár hsz.-t, láthattad, hogy szinte mindenki így
van vele! Emlékszem, amikor rátaláltam, aggódva néztem meg, hogy van-e már
hozzá magyar felirat, vagy belekezdett-e valaki. Úgy örültem, amikor a kereső
nem dobott ki senkit!
A hétfői részek valamelyikében mondja azt a Császár, hogy azért nem kedvelte
PP-et, mert túl büszke volt, míg a Kígyó kedves, gondoskodó természetét nagyon
szerette. Na, meg itt van ez az értelmetlen gyerekkori ígéret, amit kifejezetten
utálok az ázsiai sorikban.
Te már többet tudsz a 9. hercegről, én most még csak annyit, ami a hétfői részekből
kiderül. Lassan eltűnik a bánatos "hűséges kutya" pillantás az arcáról, és átveszi a
helyét a ravasz mosoly, és ezzel a Herceg lekerült a bányászbéka szintjére nálam.
Nem tudom még pontosan mikor kezdek bele a My Little Princessbe. Úgy szeretném,
hogy két hét múlva hozhassam az első két vagy három részt, de addig ezzel is jól
kell haladnom, mert már csak a jövő hetem szabad, utána kezdődik a suli.
Ha közben a vikin elkezdi valaki magyarul fordítani, akkor hamarabb nekiugrok.
Kellemes hétvégét kívánok!