Go Princess Go (online is nézhető)

Unni2011

Re: Go Princess Go (2015-2016) (10/36)

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. augusztus 13. 19:12

Kriszti007 írta:
Unni2011 írta:Kriszti, ez tényleg így szokott lenni, de akkor nagyon sablonos lenne. :-?
Azt el tudom képzelni, hogy a vízben töltött idő csak a pillanat tört része, és ezalatt akár évek telnek el a palotában. 8-|
A másik, hogy büntiből küldik vissza, hogy megérezze, átélje a női féltékenységgel, a női léttel járó szenvedéseket, és ezek után majd tisztelettel bánjon a nőkkel.
De hiba csúszott a tervbe, mert valahogy megmaradtak a férfiúi emlékei, és ezek aztán átsegítik a büntetésen, segítik felülkerekedni a problémákon... Sőt a tanulva-tanítás módszere is érvényre jut nála. ;;)

Na látod, Unni, már meg is van az oka, a bünti, hogy tisztelje a nőket. :D Emiatt kerül oda, ahová. Valószínűleg azért pont a Koronaherceg mellé, hogy őt segítse valami olyanban, amit neki egyedül nem sikerült volna megoldania. Pl. az ellene való áskálódás visszaverését, és hogy más kerüljön a helyére.

Kriszti, a bünti része az első perctől kezdve evidens volt a számomra. :) Ez még nem visz előrébb a cselekmény értelmezésének a tekintetében. 8-| Inkább a mostani felismerésem, hogy egy pici hiba csúszott a tervben, azáltal, hogy megmaradtak a fiús emlékei. ;;)
Gabóci, szuperek a gifek! :-bd
Kár, hogy az "aranyhal" feketében van. :))
Kép
KépKépKép
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. augusztus 13. 19:14

Rita írta:Unni! De most komolyan! Nekem annyira furcsa ez az eunuch szerelem!
Valahogy én azt gondoltam, hogy őket hidegen hagyják a lányok nem csak
"úgy", hanem a szívükben is.

Kép

Rita, de a koreai drámákból tudjuk,hogy megnősülhettek,
sőt gyermeket is fogadhattak örökbe. Itt legfeljebb Li Lunak kellene bizonyos nem létező
dolgokat elfogadni. ;;) ;;)
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 13. 19:23

Dolores, én nem láttam olyan sorozatot, amiben egy eunuchnak is felesége lett volna.
Azt gondoltam, hogy pont azért fosztják meg a férfiasságuktól őket, hogy ne vethessenek
szemet az uralkodó hölgyeire.

Kép
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. augusztus 13. 19:26

Rita írta:Unni! De most komolyan! Nekem annyira furcsa ez az eunuch szerelem!
Valahogy én azt gondoltam, hogy őket hidegen hagyják a lányok nem csak
"úgy", hanem a szívükben is.

Rita, az eunuchok állítólag megnősülhettek. /King and I/
Sőt egy "kivetkőzött eunuchot" is láttam megnősülni valamelyik soriban. ;;) Az tényleg eunuch volt, mert a szakállát is úgy ragasztotta fel.
De még az is meglehet, hogy ez a srác nem is eunuch, csak elhiteti, hogy az, a jó pozíciója végett. :))
Az udvarhölgyek azok tényleg nem mehettek férjhez, csak ha elhagyják az udvart. :-?
Kép
KépKépKép
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. augusztus 13. 19:28

Rita írta:Dolores, én nem láttam olyan sorozatot, amiben egy eunuchnak is felesége lett volna.
Azt gondoltam, hogy pont azért fosztják meg a férfiasságuktól őket, hogy ne vethessenek

Kép

Rita, A király és én című 63.részes sorozatban (Sipizolix fordítása) láttam.
Én is meglepődtem ezen, de mégis így volt. :ymhug:

Unnival nagyon egy húron pendülünk. =))
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Vaskica06

HozzászólásSzerző: Vaskica06 » 2016. augusztus 13. 20:00

Kedves Rita!
Végig kukucskáltam a sorozatot.Nagyon jó volt.Kiválasztottam a nekem legjobban tetsző befejezést a lehetőségek közül,de felirat nélkül nem volt olyan jó.Megnéztem az újabb részeket felirattal és jókat nevettem a beszólásokon.Így volt az igazi! :D Nagyon várom a többi részt is ,mert így lesz igazán kerek ez a jó kis sorozat.
A sors büntette meg szerintem is ZPt a női testtel.Elgondolkodtam,milyen lehetett az igazi Peng Peng,ha ekkora volt a változás.Biztos küzdött a koronaherceg kegyeiért és rosszban volt az ágyasokkal.Az Áspiskígyó nálam is utálatnak örvend és nem értem,mit szeret benne a herceg,azon kívül,hogy szép, én nem látok benne semmit. Gonosz és áskálódó.Kiszerettem a 9.hercegből,már nem ő favorit.
Tetszenek az új terveid.Mike csak jó lehet.Mindkettőnél veled tartok majd,de azért remélem elindul már néhány tervezett is,amit nagyon várok.Nagyon szépek a kitett képek.Jól kigyönyörködtem magam.
Nemsokára hétfő!!! :D
További szép hétvégét kívánok.
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. augusztus 13. 20:17

dolores953 írta:
Rita írta:Dolores, én nem láttam olyan sorozatot, amiben egy eunuchnak is felesége lett volna.

Kép

Igen, Dolores, nagyon egy hullámhosszon mozgunk. :))
Közben rájöttem, hogy a másik eunuchot a Yi San-ban láttam megnősülni, Park Dal-hót, (alias Lee Hee-do, aki egyébként nagy kedvencem) Park Dae-su nagybátyját alakította. /Majdnem szegény fiúból is eunuch lett, de meglógott, ezt követően találkozott össze először a három elválaszthatatlan barát, aztán királyi testőr lett belőle./
Rita, jól elmorfondíroztunk a történeten... :) Most én is visszavonulok egy kicsit Seoult nézni.(71 részes sori, és még csak most tartok a 40.-nél)
Amúgy is lelkiismeret-furdalásom van, hogy a fórumozókedvem miatt nem tudtál fordítani. Mea culpa! ^:)^
Kép
KépKépKép
Mona

HozzászólásSzerző: Mona » 2016. augusztus 13. 20:24

Kedves Rita!Megint itt vagyok,meg is néztem a 3.részt.A rész nézése közben rájöttem,hogy holnap meg is nézem a 10.részig annyira tetszett.Annyit nevettem ezen a részen,a 2. is jó volt,de ez :)) Azt vettem észre,hogy a ruhák nagyon egyszerűek talán ezért is lett olcsóbb ez a sorozat,mondjuk a látványon nem ront.De azért az a madaras ruha vicces.Számomra ez a sorozat lesz az év legjobbja. :) A többi sorozatod is igyekszem megnézni,csak nem tudom melyikksl folytassam. ;)
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 13. 20:32

dolores953 írta:

Unni2011 írta:Igen, Dolores, nagyon egy hullámhosszon mozgunk. :))
Közben rájöttem, hogy a másik eunuchot a Yi San-ban láttam megnősülni, Park Dal-hót, (alias Lee Hee-do, aki egyébként nagy kedvencem) Park Dae-su nagybátyját alakította. /Majdnem szegény fiúból is eunuch lett, de meglógott, ezt követően találkozott össze először a három elválaszthatatlan barát, aztán királyi testőr lett belőle./
Rita, jól elmorfondíroztunk a történeten... :) Most én is visszavonulok egy kicsit Seoult nézni.(71 részes sori, és még csak most tartok a 40.-nél)
Amúgy is lelkiismeret-furdalásom van, hogy a fórumozókedvem miatt nem tudtál fordítani. Mea culpa! ^:)^

Dolores, Unni! Egyik sorozatot sem láttam, azért álltam értetlenül ezelőtt
a jelenség előtt.

Unni! Nem zavartál! Azért tudtam ennyit fórumozni, mert egybefüggő idő nem adódott
a fordításra, pedig én csak úgy szeretek nekiállni, ha minimum két órám van egyben rá.

Itthon van a fiam, és egy gyerekkori barátja, közben velük is dumcsiztam. Már elmentek,
úgyhogy belekezdek, és legalább éjfélig csinálom.

Közben a My Little Princess első részének is elkészült az angol felirata, zavar, hogy nem
tudok nekikezdeni, de most a GPG az első.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 13. 20:49

Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Végig kukucskáltam a sorozatot.Nagyon jó volt.Kiválasztottam a nekem legjobban tetsző befejezést a lehetőségek közül,de felirat nélkül nem volt olyan jó.Megnéztem az újabb részeket felirattal és jókat nevettem a beszólásokon.Így volt az igazi! :D Nagyon várom a többi részt is ,mert így lesz igazán kerek ez a jó kis sorozat.
A sors büntette meg szerintem is ZPt a női testtel.Elgondolkodtam,milyen lehetett az igazi Peng Peng,ha ekkora volt a változás.Biztos küzdött a koronaherceg kegyeiért és rosszban volt az ágyasokkal.Az Áspiskígyó nálam is utálatnak örvend és nem értem,mit szeret benne a herceg,azon kívül,hogy szép, én nem látok benne semmit. Gonosz és áskálódó.Kiszerettem a 9.hercegből,már nem ő favorit.
Tetszenek az új terveid.Mike csak jó lehet.Mindkettőnél veled tartok majd,de azért remélem elindul már néhány tervezett is,amit nagyon várok.Nagyon szépek a kitett képek.Jól kigyönyörködtem magam.
Nemsokára hétfő!!! :D
További szép hétvégét kívánok.

Kedves Ica! Újra nagyon jó volt olvasni, hogy továbbra sem lankad a GPG iránti
lelkesedésed!
Ha visszaolvastál pár hsz.-t, láthattad, hogy szinte mindenki így
van vele! Emlékszem, amikor rátaláltam, aggódva néztem meg, hogy van-e már
hozzá magyar felirat, vagy belekezdett-e valaki. Úgy örültem, amikor a kereső
nem dobott ki senkit!

A hétfői részek valamelyikében mondja azt a Császár, hogy azért nem kedvelte
PP-et, mert túl büszke volt, míg a Kígyó kedves, gondoskodó természetét nagyon
szerette. Na, meg itt van ez az értelmetlen gyerekkori ígéret, amit kifejezetten
utálok az ázsiai sorikban.

Te már többet tudsz a 9. hercegről, én most még csak annyit, ami a hétfői részekből
kiderül. Lassan eltűnik a bánatos "hűséges kutya" pillantás az arcáról, és átveszi a
helyét a ravasz mosoly, és ezzel a Herceg lekerült a bányászbéka szintjére nálam.

Nem tudom még pontosan mikor kezdek bele a My Little Princessbe. Úgy szeretném,
hogy két hét múlva hozhassam az első két vagy három részt, de addig ezzel is jól
kell haladnom, mert már csak a jövő hetem szabad, utána kezdődik a suli.
Ha közben a vikin elkezdi valaki magyarul fordítani, akkor hamarabb nekiugrok.

Kellemes hétvégét kívánok!

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. augusztus 13. 20:59

Kriszti007 írta:
Rita írta:Gabi!! Ebből a soriból nagyszerű gifeket is lehet csinálni, mondhatnám
gifretermett!

Rita, én azt a gifet keresem, mikor a 9. és Yang Yan ülnek egymás mellett és Yang Yan hajfonatával köröz a 9.
Ezt nem láttátok valahol?

Kriszti, nekem meg vol ez a gif, de ügyesen eltökítettem, és már nem tudom melyik részben volt. Ha segítesz, szívesen újracsinálom.

Más. Az anyakirálynő kioktatja PP-t, hogyan biztosítsa helyét a palotában.

Kép

Bölcs tanács, mint férfi a férfinak
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 13. 21:04

Mona írta:Kedves Rita!Megint itt vagyok,meg is néztem a 3.részt.A rész nézése közben rájöttem,hogy holnap meg is nézem a 10.részig annyira tetszett.Annyit nevettem ezen a részen,a 2. is jó volt,de ez :)) Azt vettem észre,hogy a ruhák nagyon egyszerűek talán ezért is lett olcsóbb ez a sorozat,mondjuk a látványon nem ront.De azért az a madaras ruha vicces.Számomra ez a sorozat lesz az év legjobbja. :) A többi sorozatod is igyekszem megnézni,csak nem tudom melyikksl folytassam. ;)

Kedves Mona! Ahogy haladsz előre, te is tapasztalni fogod a "beszippantás" élményét!
A hétfői részek fantasztikusak! Csak nézek, mennyire eltalálták, a komoly és a humoros
jelenetek arányát, egyensúlyát!

Most úgy is Mike D'Angelo lesz porondon a My Little Princessben, ha nem láttad még a
thai Full House-t, vagy a Kiss Me-t, akkor folytasd azokkal! Garantálom a jó szórakozást!

Az az igazság, ha nem fordítottam volna a Love Me, If You Dare-t az év elején, akkor én
is azt mondanám, hogy ez az év legjobbja. De annyira imádom a Love Me-t, hogy nem
hiszem, hogy azt be tudja előzni valami is.

A harsány színek bőséges használata klasszul eltereli a figyelmet a tárgyak, díszletek
hiányáról:

Kép
milomartin

HozzászólásSzerző: milomartin » 2016. augusztus 13. 21:22

Kedves Rita!Köszönöm hogy utánna jártál nekem hogy mikor fogják játszni a Bravoness of the minget :) .Nagyon várom a hétföt az ujabb részeket most ujra néztem az eddigi rêszekt és nem tudok betelni vele :littlehearth:
Mona

HozzászólásSzerző: Mona » 2016. augusztus 13. 22:00

Kedves Rita!Megnéztem az 5.részt is,lehet ma a 6.-at is meglesem,mert annyira tetszik és nem tudok leállni.Még jó hogy nincs iskola ,mert most vettek fel egyetemre,és úgy tudom hogy nem könnyű.Ha vizsgaidőszak lenne és én ezt nézném. :) Közben rájöttem hogy nem madaras a koronaherceg ruhája,hanem halas.Ha a koronaherceg az,mert mindig összetévesztem a 9.herceggel.Az 5.rész nagyon fergeteges volt,tele vicces jelenettel.Köszönöm az ajánlataidat,de a full house thait láttam,nagy rajongója vagyok,sokat beszélgettünk róla a topikjában,nem emlékszel?Akkor kezdtem el,amikor már megcsináltad.Nem csodálom,hogy elfelejtetted,mert már egy éve nem jártam itt.Playfull Kiss thait félig láttam,időhiany miatt abbahagytam,de tervezem megnézését.Örülök,hogy említetted little princess sorozatot,mert amikor kiírtad,hogy fordítani fogod,nagyon megörültem neki, mert eszembe jutott hogy tegnap találtam,és nagyon megtetszett elsőre.Láttam kik a szereplői,de valamiert nem ugrott be hogy Full houses Mike,pedig őt nagyon szeretem, de a kínai sorozat szereplőjeként megtévesztett, így csak néztem hogy lattam mar valamiben.
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. augusztus 13. 22:52

Kriszti! Keresgéltem, keresgéltem, és ott volt az orrom előtt!

Kép
Kriszti007

HozzászólásSzerző: Kriszti007 » 2016. augusztus 13. 23:28

Gabóci5 írta:Kriszti! Keresgéltem, keresgéltem, és ott volt az orrom előtt!

Kép

Gabóci, nagyon köszönöm! Tudtam én, hogy számíthatok rád. :D Annyira cuki ez a jelenet.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 14. 7:04

milomartin írta:Kedves Rita!Köszönöm hogy utánna jártál nekem hogy mikor fogják játszni a Bravoness of the minget :) .Nagyon várom a hétföt az ujabb részeket most ujra néztem az eddigi rêszekt és nem tudok betelni vele :littlehearth:

Kedves Edit! Tényleg így van, a GPG részleteiben is újranézős, nemcsak a végén!
Ez nagy dicséretnem számít egy sorozatnál. Holnap nagyon korán kint lesz már az
újabb hat rész!

Egy csodás meglepetésre is kell számítanotok, de erről majd később!

A hétfői részekben megismerhettem a buddha keze gyümölcsöt, amiről még nem
is hallottam eddig. Citrusféle, itt csak a fele látható, beteszek róla egy másik képet
is:

Kép
Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 14. 7:28

Mona írta:Kedves Rita!Megnéztem az 5.részt is,lehet ma a 6.-at is meglesem,mert annyira tetszik és nem tudok leállni.Még jó hogy nincs iskola ,mert most vettek fel egyetemre,és úgy tudom hogy nem könnyű.Ha vizsgaidőszak lenne és én ezt nézném. :) Közben rájöttem hogy nem madaras a koronaherceg ruhája,hanem halas.Ha a koronaherceg az,mert mindig összetévesztem a 9.herceggel.Az 5.rész nagyon fergeteges volt,tele vicces jelenettel.Köszönöm az ajánlataidat,de a full house thait láttam,nagy rajongója vagyok,sokat beszélgettünk róla a topikjában,nem emlékszel?Akkor kezdtem el,amikor már megcsináltad.Nem csodálom,hogy elfelejtetted,mert már egy éve nem jártam itt.Playfull Kiss thait félig láttam,időhiany miatt abbahagytam,de tervezem megnézését.Örülök,hogy említetted little princess sorozatot,mert amikor kiírtad,hogy fordítani fogod,nagyon megörültem neki, mert eszembe jutott hogy tegnap találtam,és nagyon megtetszett elsőre.Láttam kik a szereplői,de valamiert nem ugrott be hogy Full houses Mike,pedig őt nagyon szeretem, de a kínai sorozat szereplőjeként megtévesztett, így csak néztem hogy lattam mar valamiben.

Kedves Mona! Örömmel olvastam, hogy ősztől egyetemista leszel. Gratulálok!
Akkor valószínűleg ritkán fogunk találkozni, valóban elfoglalt leszel.

A 9. herceg állandóan fehér ruhában van, más színt még nem is láttam rajta, míg a Császárra
sötét színeket aggatnak. Hátha így könnyebben felismered őket. A 3. hercegen zöldes színek
láthatóak.

Ne haragudj, hogy nem emlékeztem rá, hogy a Full House-nál is találkoztunk! A nevedet ismertem,
arra is emlékeztem, hogy valamelyik sorinál elég sokat írtál. Olyan gyors egymásutánban fordítom
a sorozatokat, közben filmeket is, hogy ha nem vagy napi-heti szinten rendszeres hozzászóló, akkor
nem kötődik a nevedhez annyi információ, mint azokéhoz, akik nagyon gyakran írnak. Tudod, csak
a nevetek és az írásaitok alapján tudlak beazonosítani benneteket, mivel személyesen nem ismerjük
egymást. Azt már nem fogom elfelejteni, hogy egyetemista lettél!

Igen, Mike két kínai soriban is szerepel, de már korábban is játszott egy fantasyban, nem tudom
van-e hozzá magyar fordítás.

Az Armor nevű kínai potencianövelő szerről többször is szó lesz az egyes részekben. A reklámszerződés
szerint minimum öt percet kell, hogy megjelenjen vagy megemlítsék a terméket a soriban. Ez az
egyetlen szponzora a sorinak.

A 12. rész végéről:

Kép
Kép
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. augusztus 14. 7:41

Jó reggelt Go Princess Go rajongók

Közeledik a nap amikor Peng Peng férfi-lelkének
újabb és újabb kalandokon kell átesnie. :-h

:littlehearth: :littlehearth: :littlehearth:
mögött hagytuk."

dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. augusztus 14. 7:48

Rita írta:Kép

1. ...és császárunk nem nevette el magát :))

2. Aj aj, ilyen fiatalember és máris "Armor" kell neki ;)
mögött hagytuk."

MinGi

HozzászólásSzerző: MinGi » 2016. augusztus 14. 7:49

Kedves Rita! Vittem a feliratokat, nagyon szépen köszönöm.
Olvasva a hozzászólásokat van egy olyan érzésem,már nem bírom sokáig, hogy ne kezdjem el nézni.
Mona

HozzászólásSzerző: Mona » 2016. augusztus 14. 8:04

Jó reggelt mindenkinek!Kedves Rita!
Most néztem meg végül a 6.részt,remek jelenetek voltak benne!Spoiler.... Ami eszembe jutott,milyen szerencsétlenség az ,ha valakit az első részben fejen talál egy tűsarkú cipő,és elájul... :)Spoiler vége...
Meg milyen helyesek a hercegek.. ;)
Már most nagyon várom a hétfőt,nagyon korán kell kelnem,hogy a videókat letudjam tölteni,mert elutazom és egy hét a go princess go nélkül? :(( Nagyon rossz lenne..
Még ma beérlek titeket,aztán egyben megírom a véleményemet.Közben eszembe jutott az is Rita,hogy a régi fórumban írtam rengeteget a Full house thaihoz és a the Quenn is the shophoz és azok mar nincsenek meg! :(
A Go Princess Go-hoz visszatérve,Én is a koronaherceget
Imádók közé tartozom. :littlehearth:
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. augusztus 14. 9:26

Szép, vidám napot kívánok én is Mindenkinek! :flower1:
Egyébként két dolog még nagyon izgatja a fantáziámat...
Spoiler: mutasd
Mi a csudától alélnak el a nők, a koronaherceg ágyasai is, amikor meglátják a 9. herceget. Füleske bevallása szerint önmegtartóztató életet élnek... legalábbis a bordélyház után így védekezett. ;;)
A 2. herceg miért nem keres magának valakit? Az Áspiskígyót azért biztosan bántaná, legalábbis a büszkeségét, ha már nem ő lenne számára a No one.
Bár aztán lehet, hogy később így lesz majd, mert a záró képsorokon már össze-vissza van karmolászva a túlságosan is megsárgított arca.
Vajon kitehette? 8-|
Kép
KépKépKép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. augusztus 14. 9:29

Rita! Jang Jan belépője. Cuki ez a 18 éves srác. :)

Kép

Több koreai dorámára való utalás van a sorozatban. Az egyik:

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. augusztus 14. 9:43

Rita írta:
A 9. herceg állandóan fehér ruhában van, más színt még nem is láttam rajta, míg a Császárra
sötét színeket aggatnak. Hátha így könnyebben felismered őket. A 3. hercegen zöldes színek
láthatóak.

A kilencedik herceg lelke pedig nem is olyan fehér! A harmadik herceg ill. császárnak vannak színes ruhái is.

Kép

Kép

Kép

Vissza: “Kína”