Sziasztok!Jaj, most olvasom, hogy járt Ági! Nagyon remélem, hogy a kenőcs elég, és nem kellett kórházba mennie a kezével.
Most az is eszembe jutott, hogy amikor legutoljára írt, akkor katéterezés előtt állt és azt is írta, hogy egy eret elégetnek
neki. Már azon is biztosan túl van. Jó lenne, hallani felőle!
Ágiii! Írj pár sort!
Paggy, köszi! Örömmel vetettem bele magam újra a babázásba.
Jól tetted, hogy lógtál a házi munkából. Néha kell egy kis lazítás.
A görög őszibarackbefőttről, gyerekkorom bolgár barackbefőttjei jutottak eszembe. Milyen fincsik voltak. Narancslekvárt
még nem kóstoltam, de tudom, hogy finom.
Szombaton délelőtt még ki tudtam menni a kocsonyafesztiválra, de a kocsonya szempontjából csalódás volt. A rengeteg
árus közül rettentő kevés volt - két kezemen meg tudnám számolni -, aki valóban árult kocsonyát. Volt ott minden, ami
általában a vásárokon szokott lenni: kézművesek, cigánypecsenyések, teljes menüket kínáló kifőzdék, szappanosok,
ékszeresek, fafaragók, lángososok, kürtőskalácsosok...
Igen, a természet az úr, és jól is van ez így. Csak annyit tehetek, hogy bízom az időjósokban, akik megbízható jelentést adnak
a repülőtereknek, és bízom a repülési szakemberekben, akik tudják, mikor kell törölni egy járat indítását. Ma már a repülő
is tömegközlekedési eszköz. Megvártuk, hogy leszálljanak az utasok a gépről, és egy rövid ellenőrzés után, már mehettünk
is fel, kis túlzással azt is mondhatnám, hogy még meleg volt az ülés.
Holnapra maradnak a képeid, a leírások és a videók megnézése. Mindjárt felébred Lilyke. Igyekszem megírni ezt a hsz.-t.
Holnap, ha ebéd után letesszük aludni, mindent elolvasok, megnézek, és írok róla.
Na, nálam emiatt a hirtelen elutazások miatt nem lehetnek növények.
Kata, még nem éltem át nagyobb megrázkódtatásokat a repülés során, és bízom benne, hogy nem is fogok.
Mi is kacsalábnak hívjuk, ha fordítva van a cipő a gyerek lábán.
De szerettem a resztelt májat régen! Krumplipürével volt számomra az igazi.
Nehezen hiszem el, de itt most jóval hidegebb van, mint otthon, bár vasárnaptól itt is egy kis melegedés várható.
Este felmegyek a fb-ra, megnézem, tettél-e fel képeket, és holnap ide is áthozom.
Ildikó!Az Isten éltessen nagyon sokáig! Boldog szülinapot! És egyben boldog névnapot is! Mire ideértem, már az is elmúlt.
Nem nagy a mellény Lilykére, de még van benne hely, szerintem még jövő tavasszal is jó lesz rá.
Itt szerintem jól éreznéd magad, mert eléggé télies az idő, vagyis inkább azt mondanám, hogy a márciusnak megfelelő.
Tegnap egész nap szállingózott a hó, de nem maradt meg, elolvadt, ahogy lehullott. Kívánom, hpgy ne tartson sokáig a rossz
közérzeted!