Sziasztok! Kata, Paggy, köszönöm a jókívánságokat! Megérkeztem!
Kicsit késve indultunk, de menet közben behozta a pilóta a lemaradást, mert pontban fél tizenkettőkor (angol idő,
otthon már fél egy volt), le is szálltunk. Lilyke már aludt itthon, aztán a kocsiban folytatta, de amikor a reptérre értek
felébredt, és végig fent volt hazáig. Szerintem az izgalomtól, mert nagyon várt már. Hazaérve, irtó aktív lett. Tudta,
hogy mit kap ajándékba, és szerette volna látni. Odaadtam neki, de mondtuk, hogy most menni kell aludni, majd másnap
olvasunk, meg vetítünk neki. Szutyejev Vidám mesékjéből már több mesét is olvastam neki, úgy, ahogy egy virtuális
nagyihoz illik, mutattam a kamerába a képeket közben.
Paggy, egyáltalán nem félek a repüléstől. Soha egy rossz gondolatom nincs vele kapcsolatban. Tényleg olyan, mintha
távolsági busszal vagy vonattal közlekednék, annyira természetessé vált az évek során. Az nagyon jó, hogy mióta nem
dolgozom, akkor utazok, amikor akarok, így lehetőségem van kihasználni a lehetőséget, ha olcsó jegyet találunk.
Az én jegyem akkor, amikor lecsaptunk rá 9 ezer forint volt, az utazásom előtti napon már 70 ezerért vehettem volna
meg. Mondjuk a 9 ezres jegy a végére, a cullangokkal 19 ezerbe kerül, de ugyanez lenne a helyzet a 70 ezres jeggyel is.
A kocsonyafesztivállal egy időben két napos régiségvásárt is rendeztek (egyébkén csak egy napos szokott lenni, minden
hónap első vasárnapján). Megint sok helyen árultak diafilmeket, használtan, 1000 forint volt a legolcsóbb. De mivel egyszer
már nagyon pórul jártam a használtakkal (legtöbbjét nem vitte az új vetítőgép), ezért az nem opció.
De jól néz ki Kata felhőképe megmozaikosítva!
Kata, itt is hűvös van, és ma esett az eső is. Azt mondják a gyerekek, hogy már nagyon régen esett. Jó sokat fizettél a
Tesco-ban, de ezen nem csodálkozom. Majd fogok pár fotót csinálni, hogy itt mennyibe kerülnek a zöldségek, gyümölcsök.
Most csak annyit mondok, hogy jócskán elhúztunk Anglia előtt, ami jelen esetben nem dicséret.
Lilykére jó a mellény, és nagyon tetszik neki. Csinálni akartam egy fotót, de belemozdult, utána meg elszaladt, de tartunk majd
egy bemutatót. Beteszem azt, amelyikbe belemozdult. A lábán fordítva van a cipő, egyedül húzta fel.
Megyünk a fiammal a reptérre:

Épp szállnak ki az utasok az én repcsimből. Már lent várakozunk, hogy mi is beszállhassunk.

Megérkeztem Manchesterbe. Amíg Zsuzsiék leparkoltak, addig kimentem a friss levegőre. Nagyon jólesett. Éjfél volt.