Go Princess Go (online is nézhető)

Rita
Adminisztrátor

Re: Go Princess Go (2015-2016) (10/36)

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 12. 17:24

milomartin írta:Kedves Rita!Te egy gondolat olvasó vagy pont ezt a sorozatot akartam neked javasolni,örülök a választásodnak :-bd köszönöm a feliratokat és nagyon fogom várni a hétföt meg a csütörtököt :littlehearth: Ha javasolhatok még egy sorozatot bár azt nem tudom hogy mikortól fogják játszani a címe"Braviness of the ming"ha esetleg gondolod :-bd

Kedves Edit!
Nagyon remélem, hogy sokunk kedvence lesz a My Princess (két princess egymás után)!

Kínai sulisat még nem láttam, és nem is fordítottam, egyelőre nem tudom, mire számítsak,
de bízom Mike-ban, a többi fiatal színészben, és a készítőkben, hogy ez is egy jó kis kínai
lesz!

Utánanéztem a sorinak, amit ajánlottál. Decemberben kezdik vetíteni. Abban reménykedem,
hogy addigra már a tervezettjeimből fogok fordítani, vagy egy kínait, vagy egy thait. Nem
szeretnék kínai történelmiket fordítani. Most ezt érzem. De biztosan gazdára talál majd.
Egyre többen fordítunk kínait.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 12. 17:46

Kriszti007 írta:
Ha Mike, akkor Rita! Nekem ez a két név összetartozik. ;) Nem is tudnám mással elképzelni.

Kriszti! Mike és Aom közös neve "Aomike". Ki kéne találni a mi kettősünk
nevét is. Lehetne a saját keresztnevünkből Rike és a Mita, vagy a két
ország nevéből a Hunland, vagy a Thaigary is.

Látszik, hogy nyári szünet van, és pihent az agyam.

Mike-nak indul egy másik kínai sorija is nemsokára a Celicious Destiny:

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2016. augusztus 12. 17:54

ez az ujabb sori majdnem jobbnak tűnik mint a princess..a lényeg hogy Mike...
:D
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 12. 17:55

Gabóci5 írta:Fantasztikus ez a sori, minél többet nézem, annál jobban tetszik. Bárhol belenézek valamelyik részbe, mindig találok valami jópofát amin lehet nevetni. :)) PP férfinak öltözve meglátogatja a kuplerájt.

Gabi! Mindkét gif nagyon jó jelenetet örökít meg!! Még most is vihogok!

Az elsőn azért, mert nagyon jó ötletnek tartom a visszautalásokat a koreai
dorámákra. Színesítik a jeleneteket. A másikban azon nevetek, hogy Peng Peng
milyen mélyen turkál a gatyájában, hogy végre megtalálja, a megtalálni valót.

Már ezer évvel ezelőtt is volt metszőolló?

Kép
Kriszti007

HozzászólásSzerző: Kriszti007 » 2016. augusztus 12. 20:38

Rita írta:Kriszti! Mike és Aom közös neve "Aomike". Ki kéne találni a mi kettősünk
nevét is. Lehetne a saját keresztnevünkből Rike és a Mita, vagy a két
ország nevéből a Hunland, vagy a Thaigary is.

Látszik, hogy nyári szünet van, és pihent az agyam.

Mike-nak indul egy másik kínai sorija is nemsokára a Celicious Destiny

Rita, nekem a Mita és a Thaigary tetszik jobban. ;)

Igen, olvastam, hogy jövőre tervezik ezt a másik sorozatát vetíteni, tehát ezt is vedd be nyugodtan légyszi a repertoárodba. :)
Ebben úgy látszik, egy komolyabb oldalát mutatja majd a mi Mike-unk.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 12. 23:14

Kriszti007 írta:
Igen, olvastam, hogy jövőre tervezik ezt a másik sorozatát vetíteni, tehát ezt is vedd be nyugodtan légyszi a repertoárodba. :)
Ebben úgy látszik, egy komolyabb oldalát mutatja majd a mi Mike-unk.

Nekem is szimpatikusnak tűnik az a sorozat is! Majd figyelemmel kísérem!

Jó éjszakát!

Kép
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. augusztus 13. 0:19

Rita írta:Egy jó kis thait rendeltem tegnap magunknak következő sorozatnak, de biztosan
félreérthető voltam, mert egy jó kis kínait kaptunk, igaz, thai főszereplővel, aki
nem más, mint a thai Full House-ban és a Kiss Me-ben megismert és megkedvelt
Mike D'Angelo!

A sorozat címe: My Little Princess. 16 részes, és a vikin kívül eddig sehol nem
találhatóak meg a részek, úgyhogy onnan töltöm le, és így biztosan jó lesz hozzá
a felirat is.

Rita, már előre dörzsölöm a tenyerem. :)) De jól el is szégyelltem magam, mert a virtuálisan örökbefogadott unokánkról kicsit megfeledkeztem. B-)
Mike egyébként most jól néz ki... :x legalábbis az én elvárásaimnak is megfelel a külleme, hajszíne.
Úgy láttam most a wiki oldalán, hogy továbbra sem vette el Maxwell anyját, változatlanul exbarátnőként említik meg.
Sajnálom a kicsi Maxot, mert biztosan nehéz lesz később megemésztenie a szülei viszonyát, a születésének körülményeit.
A kis Max is egyre "férfiasabb", no és már vezet is. :)) Hiszen már elmúlt két éves. :)

Kép

Kép
Kép
KépKépKép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 13. 7:55

Unni! De jó, hogy eszedbe jutott Max! Nagyon kis édes! Milyen modern pedálos autók vannak
mostanában (ha pedálos egyáltalán?). Én még a régi Moszkvicsnál tartok.

Spoiler: mutasd
Kép

Mike-nak volt zöld haja is. Ekkor még Max sehol nem volt, még csak együtt lógtak a későbbi
anyukával:

Kép

Én is felugrottam a vikire, és látom, hogy már csak két videó van fenn, az első és a második
részé, a többit leszedték. Viszont nagyon jól haladnak a fordítással. Ahogy olvastam a hsz.-kat,
a sori kap hideget és meleget is a nézőktől. Na, majd meglátjuk!

Azt is írják, hogy a főszereplő lány emlékezteti őket Aomra. Van benne valami:

Kép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. augusztus 13. 10:07

My Little Princess a színfalak mögött.

Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. augusztus 13. 10:37

Rita írta:Én is felugrottam a vikire, és látom, hogy már csak két videó van fenn, az első és a második
részé, a többit leszedték. Viszont nagyon jól haladnak a fordítással. Ahogy olvastam a hsz.-kat,

Rita, én nem ezen a vikin jártam, hanem az AsianFuse Wikin. ;;) A magánéletük alakulására voltam kíváncsi. A kicsi Max tényleg tüneményes. :x
De mindig is szántam azokat a nőket, akik gyerekkel akarnak megfogni, magukhoz láncolni egy pasit, vagy helyrehozni egy tönkrement kapcsolatot. :-o
A legtöbbször nem szokott sikerülni. Ha netán átmenetileg mégis sikerülne, akkor is hosszú távon mindig megjön a böjtje, minimum három embert szerencsétlenné téve. :(
Egy nőben kell, hogy legyen annyi "önzőség, önbecsülés", hogy elvárja, hogy önmagáért szeressék.
Ha netán egy pasit meg ezzel kellene elköteleződésre bírni, az meg már régen rossz, és érdemes elgondolkodni azon, hogy a férfiú alkalmas e egyáltalán egy családfői poszt betöltésére. /Persze ritka kivételek lehetnek./
Sarah így sem tudott kicsikarni egy házasságot, és vélhetően nemcsak Mike női rajongótáborának a megtartása miatt.

Visszatérve a sorira, nagyon tetszett, hogy PP automatikusan megkapja a császárnéi kinevezést a férjétől. :)
Ez korrekt volt a császártól, sőt az is, hogy az Áspiskígyót felhomályosította az érzelmei alakulásáról. Azt hiszem, hogy emiatt el is kezdődnek majd a bonyodalmak. :-o

A "nagy macsó PP-ben" mégis véltem felfedezni egy kis féltékenységet is...

Kép

Kép
Kép
KépKépKép
Ancsa46

HozzászólásSzerző: Ancsa46 » 2016. augusztus 13. 10:58

Kedves Rita!
Köszönöm az újabb részeket.
Szép hétvégét.
Unni2011

Re: Go Princess Go (2015-2016) (0/36)

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. augusztus 13. 12:29

Rita írta:
Unni! Hogy a csudába találtál egy pont ide, hozzám, és hozzánk illő képet? Épp úgy eltaláltad, mint
Gabi a másenykás gifet, mikor hazajöttem. Köszi!

Rita, most válaszolok a kérdésedre, hogy jót nevethess!
A neten keresgéltem 50 szál virágból álló csokor, vagy virágkosár után. ;;) Találtam is jó párat, de amikor a képeken egyenként próbáltam leszámolni őket, hogy tényleg megvan-e az 50, hát #:-s sehogy sem jött ki az 50, mindig kevesebb volt, nyilván azért, mert néhány szál takarásban volt. El is szontyolodtam egy kicsit emiatt...
Amikor már az XX-ik képet számoltam le, már a szemeim is "jojóztak", :-o akkor jött egy isteni sugallat, O:-) és angolul írtam be a keresőbe. Ekkor találtam rá a színes büdöskés virágparcellára, aminek nagyon megörültem, mert tudtam, hogy neked is tetszeni fog a közös emlékek miatt. :)
Egyébként néhány koszorún meglett volna a pontos szám, de azt betenni meg nagyon morbid, ciki lett volna, függetlenül attól, hogy Ázsiában, pl. Koreában divat egyéb ünnepségeken is az álló koszorúval a díszítés. ;)

Még a sorihoz annyit, hogy jót nevettem a hajdísz kiválasztásán is... PP azon határozott kijelentésén, hogy tudja "mi kell a férfinek". :)
Egyből Mel Gibson filmje ugrott be, "A mi kell a nőnek".
Ő épp az ellenkezőjéről szerzett tudomást anno. :))
Kép
KépKépKép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 13. 12:46

Gabóci5 írta:My Little Princess a színfalak mögött.

Gabi! Hogy én mennyire, de mennyire irigyellek az új avatarod miatt!!!!

Az a jelenet nagyon szép volt! Ahogy PP haja és ruhája úszott utána, miközben
menekült a rá leselkedő veszély elől. A Koronaherceg meg csak nézte. Szerintem
ott is megbabonázódott, nemcsak akkor amikor Lu Lival táncoltak.

Próbáltam fényképet csinálni róla, de soha nem lett éles.

Köszi a videót!!

Ez lett a legjobb kép:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 13. 13:48

Unni2011 írta:
Rita írta:Én is felugrottam a vikire, és látom, hogy már csak két videó van fenn, az első és a második

Rita, én nem ezen a vikin jártam, hanem az AsianFuse Wikin. ;;) A magánéletük alakulására voltam kíváncsi. A kicsi Max tényleg tüneményes. :x
De mindig is szántam azokat a nőket, akik gyerekkel akarnak megfogni, magukhoz láncolni egy pasit, vagy helyrehozni egy tönkrement kapcsolatot. :-o
A legtöbbször nem szokott sikerülni. Ha netán átmenetileg mégis sikerülne, akkor is hosszú távon mindig megjön a böjtje, minimum három embert szerencsétlenné téve. :(
Egy nőben kell, hogy legyen annyi "önzőség, önbecsülés", hogy elvárja, hogy önmagáért szeressék.
Ha netán egy pasit meg ezzel kellene elköteleződésre bírni, az meg már régen rossz, és érdemes elgondolkodni azon, hogy a férfiú alkalmas e egyáltalán egy családfői poszt betöltésére. /Persze ritka kivételek lehetnek./
Sarah így sem tudott kicsikarni egy házasságot, és vélhetően nemcsak Mike női rajongótáborának a megtartása miatt.

Visszatérve a sorira, nagyon tetszett, hogy PP automatikusan megkapja a császárnéi kinevezést a férjétől. :)
Ez korrekt volt a császártól, sőt az is, hogy az Áspiskígyót felhomályosította az érzelmei alakulásáról. Azt hiszem, hogy emiatt el is kezdődnek majd a bonyodalmak. :-o

A "nagy macsó PP-ben" mégis véltem felfedezni egy kis féltékenységet is...

Unni! Mindenben egyetértek veled, amit a hozzászólásod legelején írtál. Emlékszem, egyszer már
beszéltünk is erről, lehet, hogy pont akkor, amikor megszületett Max. Az én ismeretségi körömben
is van egy nő, aki a harmadik gyereket azért vállalta, hátha a férje "észhez tér" általa. Mindenki
mondta, hogy nagyon rossz húzás, de ő makacsul ragaszkodott hozzá. A végén a gyerek még meg
sem született, már külön voltak. Az a kisfiú egy idegbeteg, bosszúszomjas, megkeseredett anyát
kapott a sorstól, aki ezt őt, már nem is tudta úgy szeretni, és nevelni, mint a másik kettőt.
Nagyon szomorú történet.

Én is korrektnek tartom a Császárt. Tudni lehet, hogy azért nem kedvelte a korábbi PP-get, mert
az nem is volt könnyen kedvelhető. Egy dolog nem tetszik benne, ahogy bánik a 2. herceggel.
Rettentő sokszor alázta meg látványosan, nyíltan, mások előtt. Nem tudom, miért teszi, de nem
tartom hozzáillő cselekedetnek. Valahogy olyan idegen tőle.

Hogy lehet a bambuszerdő, és az erdei ösvény ennyire köves? Olyan érdekes, ilyet még soha nem
láttam:

Kép
Kép
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. augusztus 13. 13:53

Unni2011 írta:Még a sorihoz annyit, hogy jót nevettem a hajdísz kiválasztásán is... PP azon határozott kijelentésén, hogy tudja "mi kell a férfinek". :)

Szia Unni

Minden szavaddal egyetértek, nekem is a Mel Gibson film jutott eszembe.
Egyébként meg néha nem is ártana, ha hallanánk a másik fél gondolatát. ;)
PP próbaképpen a 9.herceg orra alá dugott két ronda hajtűt, aki beleborzongott a látványba.
Egyébként Peng Peng tényleg tudja mi kell a férfinak, pontosan ezért van sikere a császárnál. :))
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

Forrás: Hedwig Courths-Mahler
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 13. 13:59

Unni2011 írta:
Rita írta:
Unni! Hogy a csudába találtál egy pont ide, hozzám, és hozzánk illő képet? Épp úgy eltaláltad, mint
Gabi a másenykás gifet, mikor hazajöttem. Köszi!

Rita, most válaszolok a kérdésedre, hogy jót nevethess!
A neten keresgéltem 50 szál virágból álló csokor, vagy virágkosár után. ;;) Találtam is jó párat, de amikor a képeken egyenként próbáltam leszámolni őket, hogy tényleg megvan-e az 50, hát #:-s sehogy sem jött ki az 50, mindig kevesebb volt, nyilván azért, mert néhány szál takarásban volt. El is szontyolodtam egy kicsit emiatt...
Amikor már az XX-ik képet számoltam le, már a szemeim is "jojóztak", :-o akkor jött egy isteni sugallat, O:-) és angolul írtam be a keresőbe. Ekkor találtam rá a színes büdöskés virágparcellára, aminek nagyon megörültem, mert tudtam, hogy neked is tetszeni fog a közös emlékek miatt. :)
Egyébként néhány koszorún meglett volna a pontos szám, de azt betenni meg nagyon morbid, ciki lett volna, függetlenül attól, hogy Ázsiában, pl. Koreában divat egyéb ünnepségeken is az álló koszorúval a díszítés. ;)

Még a sorihoz annyit, hogy jót nevettem a hajdísz kiválasztásán is... PP azon határozott kijelentésén, hogy tudja "mi kell a férfinek". :)

Unni! Amellett, hogy jót nevettem, el is csodálkoztam! Hogy volt kedved, hangulatod, ideged
számolgatni a virágokat? Akkor a fotó többszörösét éri a képzeletbeli értékének a belefektetett
energiád és időd miatt.

Én is mindig angolul írok a keresőbe, sokkal több találatot kidob, mintha magyarul keresnék.

A közös emlék miatt beteszek egy fotót, amit a lányom a skót Stirling nevű városban készített.
A héten költöztek vissza Angliába. Az utolsó napon még csináltak pár szép fotót, amit nekem
is elküldött.

Itt az egyik, a többit majd a "Van képem hozzá"-ba teszem ki. Most már azt is tudjuk, hogy
Skóciában is van büdöske:

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 13. 14:08

dolores953 írta:
Szia Unni

PP próbaképpen a 9.herceg orra alá dugott két ronda hajtűt, aki beleborzongott a látványba.
Egyébként Peng Peng tényleg tudja mi kell a férfinak, pontosan ezért van sikere a császárnál. :))

Dolores! De a legfontosabbat, amire a császár a leginkább vágyik, mégsem akarja megadni,
mert hát mégiscsak férfi ő is, és rosszul van a gondolatától is! Vajon a Császár meddig fogja
eltűrni ezt?

A soriban senki nem tud úgy nézni, mint Qi Sheng:

Kép
Kép
Unni2011

Re: Go Princess Go (2015-2016) (6/36)

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. augusztus 13. 14:18

Hayako írta: :-? A romantika már egy más kérdés. Itt páran írták, hogy milyen vicces és egyben romantikus lesz nézni, ahogy két főszereplőnk egymásba habarodik. Emberek! Peng Peng lehet, hogy női testben van, de Ő EGY FÉRFI! Valahogy nem tudom elképzelni, hogy lesz köztük szerelem, hacsak Peng Peng nővé nem válik lélekben is. :-?

Végezetül, valaki magyarázza már meg, mi a fenét viselnek a hátukon a szereplők, mert egyszerűen nem jöttem rá! Arra a faizére gondolok! :((

Hayako, még neked is szerettem volna reflektálni a kérdésfelvetésedre, mert teljesen jogos, csak idő hiányában voltam kénytelen prolongálni.
Bár én korábban csak a koronaherceg "lángra lobbanásáról" írtam, de várhatóan mégis kölcsönössé fog fajulni ez a romantikus szál. ;;)
Bennem is motoszkált, ill. most is motoszkál a kérdés, hogy ez majd hogyan lesz lehetséges úgy, hogy "tiszta" férfi és női szerelmet kapjunk. ;;)
Az is izgatja a fantáziámat, hogy az eredeti női lélek hová lett a testből?
Lehet, hogy "megcserélődtek", csak erről még nincs infónk, és az eredeti női lélek a férfi testben ismerkedik az élet rejtelmeivel, és majd "megszelídülve, megokosodva" fog visszakerülni. :)
A másik elképzelésem, hogy egyszerűen rátelepült a férfi lélek a női lélekre, és erős dominanciája miatt elnyomja azt.
Úgy egyébként ez sem szokatlan, főként ha a keleti, a kínai ismereteket vesszük alapul, azaz a taoista filozófiát, mert mint tudjuk, hogy nemcsak az univerzum minden apró részében, hanem minden emberben megtalálhatóak a jin (női vonások) és a jang (férfi vonások, ismérvek) energiák is.
Ebből adódik az is, hogy bizonyos mértékben minden ember vonzódik a saját neméhez is. Bár, egészséges keretek között még sincsenek "ferdülések", identitászavarok.
Kíváncsian várom, hogy milyen megoldást talált ki a forgatókönyvíró nekünk.
Az eddig egyértelműnek tűnik, hogy a fenotípust (külső megjelenést) meghatározónak gondolják a nemi identitás tekintetében, amit egyébként a genotípus is követ. Hiszen szárnyas-betét is kell, sőt talán még akár trónörökös is születhet... ;)
A házastársi kötelesség teljesítésére is sor került, függetlenül attól, hogy mindez alkoholmámorban történt anno.

A hátukon lévő fakeretnek nem sok funkciója lehet, de jópofa, kissé szokatlan dizájn... engem igazándiból a római katonák palástjára, köpönyegére emlékeztet.
Mindenesetre tetszett, hogy ezzel kapcsolatosan meglovagoltak egy poént... :))
Jót röhögtem, amikor PP azt hitte, hogy a koronaherceg az ölelésére vár... miközben csak a palástja levételére. =))
Kép
KépKépKép
dolores953

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. augusztus 13. 14:33

Rita írta:
dolores953 írta:

Szia Unni

Dolores! De a legfontosabbat, amire a császár a leginkább vágyik, mégsem akarja megadni,
mert hát mégiscsak férfi ő is, és rosszul van a gondolatától is! Vajon a Császár meddig fogja
eltűrni ezt?

Rita, Egyszer már megkapta a császár amit akart csak Peng Peng illuminált állapotban volt,
és úgy meg nem érvényes. :ymhug:

Egyébként meg jókat derülök rajta, hogy milyen alaposan kivesézzük a férfi és női lélek rejtelmeit. :-h
" Végtelenül hosszú az a hetven esztendőcske, ha az ember előtt áll, és átkozottul rövid, ha a hátunk
mögött hagytuk."

dolores953

Re: Go Princess Go (2015-2016) (6/36)

HozzászólásSzerző: dolores953 » 2016. augusztus 13. 14:50

Unni2011 írta:
A hátukon lévő fakeretnek nem sok funkciója lehet, de jópofa, kissé szokatlan dizájn... engem igazándiból a római katonák palástjára, köpönyegére emlékeztet.

Ezzel kapcsolatban én is írtam Hayakónak,, úgy gondolom, hogy valamiféle rangjelzés lehet,
mert csak a hercegek, a császár és a császárné viselte, a közkatonák nem. Mivel a kosztümök elég különlegesek,
miért ne lehetne a rangjelzés is az. :)
mögött hagytuk."

Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. augusztus 13. 15:14

Rita, Dolores, mennyit írtatok, miközben én az előző hsz.-met pötyögtem be... Köszönöm a szép skóciai fotót! :-bd

Igen, Rita, egyetértünk. Nekem is csak az nem tetszik ahogyan a 2. herceggel bánik. Erre semmi sem jogosítja fel. :-?
Ezért is gondolom azt, hogy valahol megérdemli azt, hogy hosszú pórázon tartja az új PP. 8-|
A másik, hogy a "betyár becsület" vagy a korábban tett ígéret, ide vagy oda, az Áspiskígyót akkor sem kellett volna a palotába hoznia, hanem az otthonában kellett volna gondoskodnia a gyógyításáról.

Úgy tűnik, hogy a Császár egyelőre türelmesen várja PP közeledését, vagy az is megeshet, hogy mint egy igazi hadvezér céltudatosan készül a meghódítására. Vélhetően csak azért ilyen türelmes, mert már egyszer találkozott a benne lakozó "vadmacskával" is. ;;)

Igen, Dolores, tényleg jó lenne tudni, hogy mit gondol a másik fél. :)
Bár ezt lehet gyakorolni, hogy a másik helyzetébe beleélve magunkat próbáljuk meg kitalálni, hogy vajon mit gondolhat, és ez nemcsak férfi-nő viszonylatában működhet, működik, hanem nemtől függetlenül is. :)
A mindennapos ún. emberi játszmáinkban nagy előnyre tehetünk szert, ha a másik gondolatait előre "kitotózzuk".
A sakkpartit is az nyeri meg, aki több lépéssel előre tud gondolkozni. :)
Palástot a rómaiaknál sem viselt mindenki, ez úgy tűnik, hogy az arisztokrácia kiváltsága volt. Ezért ilyetén rangjelzésként is felfogható. :)
Kép
KépKépKép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 13. 15:32

Már betettem ezt a linket, ami egy oldalra vezet, ahol megmutatják, hogy a rendező
honnan vette a ruhainspirációkat. Azt kifejtette, hogy a Koronaherceget spartacusosnak
álmodta meg. Olyan is lett, innen a római érzet:
(a lap alján lehet lapozni, de ezeket a képeket lehet látni, amiket lentebb betettem)

http://www.ipctu.com/m/view.php?aid=22573

Craig Green 2014-es díjnyertes kollekciója, tehát jóval a sori előtt létezett.
A csíkos nadrág, a színes pompom a hajban mind megtaláltató a GPG-ban:

Kép

A Koronaherceg szerelése:

Kép

Paul Gaultiertől vették a Koronahercegnő egyik ruhájának ötletét:

Kép
Kép

A cikk "gossip gilrls"-ként (pletykás lányok) említi meg a négy szotyizó ágyast. Az ő ruháikat
a neo-klasszikus festők, többek közt a viktoriánus brit John William Gewei festményei ihlették:

Kép
Kép

A Koronaherceg aranypontyos köntöséhez az anyagot egy függönyboltban találták meg. De mivel
drága volt métere, ezért egyszerű fekete anyagból varrták meg a köntöst, a függönyanyagból meg
vettek egy keveset és kivágták a halat:

Kép
Kép
Unni2011

HozzászólásSzerző: Unni2011 » 2016. augusztus 13. 15:38

Rita írta:Már betettem ezt a linket, ami egy oldalra vezet, ahol megmutatják, hogy a rendező
honnan vette a ruhainspirációkat. Azt kifejtette, hogy a Koronaherceget spartacusosnak
álmodta meg. Olyan is lett, innen a római érzet:
(a lap alján lehet lapozni, de ezeket a képeket lehet látni, amiket lentebb betettem)

http://www.ipctu.com/m/view.php?aid=22573

Craig Green 2014-es díjnyertes kollekciója, tehát jóval a sori előtt létezett.
A csíkos nadrág, a színes pompom a hajban mind megtaláltató a GPG-ban:

Köszi, Rita! Lehet, hogy elkerülte a figyelmem, hiszen annyi hsz. íródott.
Bár, ebből a fakeret funkcióját még nem tudjuk meg...
Kép
KépKépKép
Gabóci5

HozzászólásSzerző: Gabóci5 » 2016. augusztus 13. 15:50

Rita! néhány gif

Amikor PP-ből előjön a férfi

Kép

Kép

.. és az ellentétes párja
Kép

és csak úgy

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2016. augusztus 13. 16:04

Unni2011 írta:Köszi, Rita! Lehet, hogy elkerülte a figyelmem, hiszen annyi hsz. íródott.
Bár, ebből a fakeret funkcióját még nem tudjuk meg...

Azt valóban nem, de azt már tudjuk, hogy került a soriba. Lehet, hogy a rendező azt mondta,
hogy egy az egyben fakeretestül kell neki ez az egész kollekció, mert úgy jó, ahogy van. Tuti,
hogy újságírók is érdeklődtek már a szerkezet felől. Jót röhögnék, ha kiderülne, hogy ő sem
tudta megmondani mi a fityfene is az.

Ma olvastam, hogy a színésznők maguk sminkeltek a saját készleteikkel, és azt is, hogy filmet
is forgatnak a Go Princess Go-ból.

Ez a smink például nagyon tetszett. Eszembe juttatta Aom korábbi fotóit, ahol szintén nem
hagyományos színt viselt a szemhéján. Nagyon jól állt neki is:

Kép
Kép

Vissza: “Kína”