Hayako írta: 
A romantika már egy más kérdés. Itt páran írták, hogy milyen vicces és egyben romantikus lesz nézni, ahogy két főszereplőnk egymásba habarodik. Emberek! Peng Peng lehet, hogy női testben van, de
Ő EGY FÉRFI! Valahogy nem tudom elképzelni, hogy lesz köztük szerelem, hacsak Peng Peng nővé nem válik lélekben is.
Végezetül, valaki magyarázza már meg, mi a fenét viselnek a hátukon a szereplők, mert egyszerűen nem jöttem rá! Arra a faizére gondolok!
Hayako, még neked is szerettem volna reflektálni a kérdésfelvetésedre,
mert teljesen jogos, csak idő hiányában voltam kénytelen prolongálni.
Bár én korábban csak a koronaherceg "lángra lobbanásáról" írtam, de várhatóan mégis kölcsönössé fog fajulni ez a romantikus szál.
Bennem is motoszkált, ill. most is motoszkál a kérdés, hogy ez majd hogyan lesz lehetséges úgy, hogy "tiszta" férfi és női szerelmet kapjunk.
Az is izgatja a fantáziámat, hogy az eredeti női lélek hová lett a testből?
Lehet, hogy "megcserélődtek", csak erről még nincs infónk, és az eredeti női lélek a férfi testben ismerkedik az élet rejtelmeivel, és majd "megszelídülve, megokosodva" fog visszakerülni.
A másik elképzelésem, hogy egyszerűen rátelepült a férfi lélek a női lélekre, és erős dominanciája miatt elnyomja azt.
Úgy egyébként ez sem szokatlan, főként ha a keleti, a kínai ismereteket vesszük alapul, azaz a taoista filozófiát, mert mint tudjuk, hogy nemcsak az univerzum minden apró részében, hanem minden emberben megtalálhatóak a jin (női vonások) és a jang (férfi vonások, ismérvek) energiák is.
Ebből adódik az is, hogy bizonyos mértékben minden ember vonzódik a saját neméhez is. Bár, egészséges keretek között még sincsenek "ferdülések", identitászavarok.
Kíváncsian várom, hogy milyen megoldást talált ki a forgatókönyvíró nekünk.
Az eddig egyértelműnek tűnik, hogy a fenotípust (külső megjelenést) meghatározónak gondolják a nemi identitás tekintetében, amit egyébként a genotípus is követ. Hiszen szárnyas-betét is kell, sőt talán még akár trónörökös is születhet...
A házastársi kötelesség teljesítésére is sor került, függetlenül attól, hogy mindez alkoholmámorban történt anno.
A hátukon lévő fakeretnek nem sok funkciója lehet, de jópofa, kissé szokatlan dizájn... engem igazándiból a római katonák palástjára, köpönyegére emlékeztet.
Mindenesetre tetszett, hogy ezzel kapcsolatosan meglovagoltak egy poént...
Jót röhögtem, amikor PP azt hitte, hogy a koronaherceg az ölelésére vár... miközben csak a palástja levételére.