Sziasztok!
Úristen Kata, én lemaradtam, vagy nem is irtál előtte, hogy nem a saját gyógyszered vetted be?
legyél jól!!
Örülök,hogy ma " vendégségbe " lesztek!
Irj majd róla!!!
Paggy, végül voltak vendégek?
Hát ez a kutyus a futtatóban, valami csoda!

Jól látom,hogy Csokin nincs póráz séta közben? Nagyon ügyes!! Jár még a mentor hozzátok?
Annyiba kerül egy új paplan, hogy foltozd csak nyugodtan szerintem! Nálam pléd van a matracon, azon lepedő és ismét egy polár pléd, mert képzeljétek, igy nem izzadtam le éjszaka, mikor hőhullámok voltak. Ki érti ezt?
Mondjuk szerencsére nem sokszor volt. Most meg már meg is szünt.
Jól néz ki nagyon a lekvárod!!
Sajnos én alig ettem belőle, mert mindet odaadtam ennek az éhenkórásznak.
Ma azt modnja, hogy hát ő nem is ehet. Persze, tegnap egy kiló tarjából főztem neki levest, az összes hús az övé, meg mi egyszer , ma , ettünka levesből, a többi az övé. Ezt tudja enni. A húst szépen felapritom késsel. - nem turmixszal, mert hát ő nem baba-
A csirkehúst nem tudja megenni most, borsófőzelék, tejbegriz, tejberizs kilőve, joghurtok kilőve, ezt foghúzás után nem szabad.
A krémlevesekbe is tejföl kerül, igy most neki majd anélkül csinálom.
Ma majdnem felfalt egy nagy kondér szárazbab főzeléket. Egy holanpi adagot mentettem meg belőle neki. Evett egy kompótos kistányér lekvárt búzakorpával, reggel ugyanennyit a pudinból amit vizzel csináltam, szintén korpával, most este egyet korpa nélkül. ÉÉÉs azt mondja éhezik. Agyamra megy, komolyan.
Holanp megyek viszsa valószinűleg a Lidl-be és veszek narancsot. Abból főzök lekvárt. - meg hogy nekem is jusson.

-, én a héját nem reszelem bele, mert tele van vegyszerrel, azt hiába mossa az ember, nem jön ki belőle., meg dzsemfix nélkül főztem, tovább tartott, de hamar besűrűsödött igy is.
Éss nagyon finom lett, nem is gondoltam volna.
Ilyen kis üveggel lett. Most a szárazdunsztban van, de holnap úgyis felbontom, vagyis nem, emrt csinálok másikat.

Iylen gyönyörű kettős szivárvány volt a hatalmas eső után

Ramoskánk nagyon félt. A kamrában a sötétben talált helyet, mig a gazdi le nem jött az emeletről a munkából és fel nem csapta a villanyt. Utána mondtam,hogy akkor most már vigye magával, ha megzavarta, mert én festek.
Hú, de nagy kupi van, de hát most ez van.

A képem, eddig jutottam vele ma.

Paggy, nem kellett megfújni a sütit, megettük úgy.

Azt hiszem szőr nem volt a kövön.