Sziasztok szép reggelt mindenkinek, bár már lassan inkább délelőtt van!
Tegnap kicsit kikészültem, s a Samu is huzatta magát, úgyhogy elég is volt egy időre, de még nem végeztem.
A kánya csípje meg ezeket az összekötőket, nem a gumirész fáradt le, hanem kilyukadt a fémrész, ugyanis megette a rozsda!
Egy nagyon kedves lakó csinálta meg, de el kellett menjek ebben a nagy szélben gyalog egész a Praktikerig, de előtte ott volt a Szatmári és oda mentem be! De juszt is vettem tartalék csövet. Na mindegy még a maradék vizet kell majd felitatnom csak ahhoz le kell térdeljek és már a gondolatától rosszul vagyok. Na mindegy ezt is túlélem.
Most nyüzsögnek a gondolataim hogy mit csináljak a darált húsból. De majd kialakul. eddig a kör leszükítve 3-ra a 1o-ből. ez is eredmény.
Most az időjárás igen rájáratja a volt sérüléseimre a rudat, úgyhogy el tudom képzelni hogy hogy vannak mások is, nem is beszélve a frissen műtöttekről.
Elthan is rég jelentkezett, legalább egy smájlival légyszíves, hogy tudjuk, minden rendben veled és a családoddal.
A szomszédasszonyom a fiatal, úgy elesett a zebrán, hogy több helyen eltörött a lába! Neki ma lesz műtéte!
Az elején senki nem segített, csak dudáltak rá micsoda emberek vannak.
Még nem tudok az állapotáról semmit, mert nem veszik fel a telefont!
A bizonytalanságot utálom a legjobban.
Nálunk a napokban akkora szélvihar volt, hogy leemelte a kisbolt vasajtaját a helyéről. Szóval ezek a széllökések nem semmik.
Rita, mi újság Angliában, hogy vannak a gyerekek? NIncsenek ott veszélyben? Mert amit a hiradóban és a szemelvényekben látszik hát enyhén szólva is sokkoló!
Ildikó, köszönöm a képet ismételten, nem tudom hova tettem a képet amikor lefényképeztem, így újra.
Remélem a legközelebbi spáros vásárlásnál megtalálom.
Van valamilyen különleges használati módja, hogy annyira dicsérik, illetve takarító cégek is ezt is használják többek között!
Hamarosan kezdődik a V,Vasárnap a tv-ben, tegnap kivételesen nem kapcsoltam be, így pótlólag fogom nézni.!
Kérek is majd imatámogatást a szomszédom műtétjéhez is.
Paggy, sajnálom, hogy ilyen hozzáállása van a párodnak, s te meg nem tudod a véleményétől függetleníteni magad..hiszen egymáshoz tartoztok. Néha nagyon nem tudom megérteni a férfiakat. Mintha attól, hogy nem dolgozik, már nem lenne önértékelése, és ezért nem igazán vigyáz magára. Egyébként nem írtad, megissza a teát?
Egy kis málnalevél teával még izletesebb tud lenni.
Megyek is magamnak is csinálok, mert kicsit több édességet ettem én is és nem igazán érzem hogy jobb lenne, sőt.
De nem akartam Hogy mindent a Samu egyen meg. Csak a tegnapi nap olyan kaotikusra sikeredett hogy ihaj.
Ági, hogy van a kezed? Légyszíves ne vagánykodj. Amit megtehettünk 20 évesen, ma már nem..egyszerűen így vagyunk beprogramozva! Volt már az oktató?
Remélem ezek a viharos idők nem csinálnak senkinél kárt. Szép vasárnapot.
Az a jó az internetes rádiózásban, hogy bármikor vissza lehet hallgatni.
Egyébként a finn volt belügyminiszternő válaszai nagyon inspirálóak voltak, csakúgy mint a felszólalók!
Le is töltöttem, hogy ne kelljen visszakeresgélnem.