Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. február 17. 19:08

sziasztok LÁnyok és Elthan!
Ági, nem semmi sérülést szereztél, azt hiszem lassan lemondhatunk arról hogy 5 felé figyelünk... aztán pont arra nem a legjobban amire kellene! Remélem elég lesz a bekötözés, de vajon visszatapad e ami lejött? Azért ha látnál mégis csikot felfelé irány akkor a tetanusz..de inkább ne kelljen!

Paggy, nem akarlak rémisztgetni, de remélem van a belső kabátzsebben egy villámértesítő és ismertető az állapotáról? Még jó hogy nem hipózott be! Azt hiszem én is a falnak mennék a helyedben időnként.
Csokinak sem jó az egyszer így egyszer úgy állapot, de még mindig jobb így, amennyiben nem engedi el a pórázt.

Mai ebédünk, pontosabban desszertünk és egy régi régi kép!
Kép

Kép
Kép

Rita ,szédület mennyi mindent alkottál és biztosan finom is lett.
Nem találtam viszont a csodaszivacsot a sparban, elfelejtettem milyen az új csomagolása és a pontos neve...
:x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. február 17. 21:29

Sziasztok!
Csak bejelentkezek....
Megjártam az SBO-t a sürgősségit, miután az ügyeleten a mentősök vették fel és elmondtam, hogy még mindig ömlik az ujjamból a vér, ahogy levettük a kötést három óra mulva. Mo dnta, mutassam meg a sürgősségin.
Most végeztem.
Munka lefújva s zombatra. Kell nekem a szomszédon és a ktuyaugatáson agyalni. Az esés is amiatt volt, meg a mostani is, hogy jár az agyam az egészen. A sztori megér egy misét, de majd később.
Viszont adtam a formám az SBO-n. Ha orvoshoz megyek, min. 200 a vérnyomásom. Hát ez most is bejött. Mondhattam én, hogy fehér kötény szindróma. :-)
Jön a betegfelvevő srác, hogy két gyógyszert irt a doktornó be kéne venni. He-he. Megkérdeztem mi az. Az egyik nyugtató, na ezt vegye az be aki elrendelte, a másik meg lehúzza a vérnyomást. Mondtam neki, hogy lemegy ez, ha hazamegyek. Egy óra múlva semmi bajom. Jó, tudom, nem engedhetnek el igy, úgyhogy bevettem. Igazán semmi hatása, vagyis, hogy azonnal lehúzza. Ez olyan szépen megy le, ahogy szokott. Viszont a véroxogén az jó, ugyhogy h ajrá én. :-)
Most azon agyalik hogy fessem be holnap a hajam, hogy főzzek és egyebek. Viz nem érheti, hétfőn a balesetire kell menni, hogy megnézzék. Lehet nem is megyek el, minek. Most is csak bekötözétk. Tetanusz a senekembe, annyi hasznom volt.
Nézlek majd Benneteket, mit irtatok, de agyilag lefáradtam most.
Lemaradt: Olyan szinten kedves volt minden orvos és beteghordó ott ahogy volt időm rájuk nézni, hogy hihetetlen. Ééés, még tudtak viccelődni is!!!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. február 17. 22:38

Agi nagyon sajnallak az ujjlevagasert de kozben ,miert nem tudod egy kicsit elengedni a gyeplot.???Nelkuled meghal az elet???Legyel mar picit szemlelodo!Vigyazz magadra ne hogy ilyen dolgok sorozata jojjon ami persze figyelmeztetes.A"felsobb hatalmak" uzenik:Agi!Pihenj mar,engedd el a gyeplot!Ne kombinald tul az eleted!Szoval AgikaGYOGYULGASS ES NE AGYALJ! :littlehearth: :flower1: %%- Paggy
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. február 17. 23:11

Paggy! Igenis! :-)
A szomszéd bosszantott fel Ramos ügyében. A férjem is azt mondta nem normális, ő nem is foglalkozik vele.
Átmentünk nádsövényt tettünk a keritésünkre, eddig nem hallotta az ugatást, mert kicsit süket. Mára megjavult a hallása, sőt reggel koránis hallja hogy ugat, mikor még Ramos alszik. Meg az unokájuk jön és mi van ha átnyúl a keritésen.... Hát figyeljenek egy három éves gyerekre, vagy tegyen védőt a keritésre. Nem raktuk végig, igy is 18 ezret hagytunk az Obiban. Addig van felrakva ez a háló, mig őket látná az első udvarukon.
Aztán az volt a baja, hogy a tujánk miért van annyira felengedve, mert hogy azért borult le az ónos esőnél és veszélybe volt a visszapillantó tükre a kocsijánál. De hát a kerités 140cm. Hogy a bánatba borult úgy le, hogy veszéylben volt? Magyaráztam én, hogy 100 db tuját már nem tudok megnyirni, ezért nő és nő.
A kegyelemdöfés az volt, hogy azt sajnálja, hogy a gyerekek általánosságban nem az ő gyerekei. Vagyis hogy őt ismételjem, nem ő csinálta őket.
Nooormális???
A felesége jól letolta, hogy ordenálé hangnemben beszélt. Hát én meg ugye pont akkor voltam ott és hallottam.
Nem tudom mi történhetett nyáron, mert addig nem ugatta őket Ramos.
Na mindegy. Ezen agyaltam és meglett a következménye. Én sem vagyok normális....
De igazán semmit nem csináltak a sebbel, lekötötték parafinos sebkötözővel és arra a normál kötszer. Veszek majd ilyen Jelonett kötszert, hogy legyen itthon.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2022. február 17. 23:47

Még egy gondolat a mai estére:
Ritkán van, hogy kiveszik az irányitást a kezeim közül. Most nem volt választásom. A fiam indult volna mert már késésben volt a haverjához társasjátékozni. Odaszólt, hogy késik, nekem meg hogy : anya öltözz, megyünk a sürgősségire. Jött, vitt, nem kérdezett a portán semmit, ment előttem én meg loholtam után. Jó volt kicsit ilyennek lenni és nagyon jól esett, hogy törődött velem. Páran nagy szemekkel néznek, hogy még otthon lakik, de neki elvei vannak mikor és hogy fog költözni és minden mást csinálni - és jól csinálja szerintem-, de tudom, hogy számithatok rá ha úgy alakul. Most úgy alakult és nem csalódtam benne. Ez pedig egy nagyon jó érzés most. Ezt még le akartam irni..... :-)
Holnap olvasok, mert főznöm nem kell.
Legyetek jók, aludjatok jól és vigyázzatok magatokra. :-)
Ja, covid tesztet is csináltak, hát az orromon keresztül a torkomban volt a pálcika, még a szemem is belekönnyezett, de negativ vagyok.
Minden más eredményem is jó, véroxigén, légzésizé, csak hát a vérnyomás az orvosok jelenlétében. Nekem tényleg nem szabad iylen helyre menni, mert legközelebb totál kivizsgálnak :-) Lehet nem is lenne baj :-)
Volt a váróban szerintem egy hajléktalan, ágyon feküdt, nem tudom mi lehetett a baja. Aludt, horkolt. Gondolom végre melegben, jó helyen volt...
Vékony volt nagyon, a kezei szép formásak voltak, fém gyűrűk rajta, piszkos volt a keze, vastag ruha a vékony kabát alatt, valamikor szép cipő....
Pont előttem volt, jól megnéztem, gondolkodtam is rajta egy ideig.....
Hesu

HozzászólásSzerző: Hesu » 2022. február 18. 3:44

f.ági írta:Még egy gondolat a mai estére:
Ritkán van, hogy kiveszik az irányitást a kezeim közül. Most nem volt választásom. A fiam indult volna mert már késésben volt a haverjához társasjátékozni. Odaszólt, hogy késik, nekem meg hogy : anya öltözz, megyünk a sürgősségire. Jött, vitt, nem kérdezett a portán semmit, ment előttem én meg loholtam után. Jó volt kicsit ilyennek lenni és nagyon jól esett, hogy törődött velem. Páran nagy szemekkel néznek, hogy még otthon lakik, de neki elvei vannak mikor és hogy fog költözni és minden mást csinálni - és jól csinálja szerintem-, de tudom, hogy számithatok rá ha úgy alakul. Most úgy alakult és nem csalódtam benne. Ez pedig egy nagyon jó érzés most. Ezt még le akartam irni..... :-)
Holnap olvasok, mert főznöm nem kell.
Legyetek jók, aludjatok jól és vigyázzatok magatokra. :-)
Ja, covid tesztet is csináltak, hát az orromon keresztül a torkomban volt a pálcika, még a szemem is belekönnyezett, de negativ vagyok.
Minden más eredményem is jó, véroxigén, légzésizé, csak hát a vérnyomás az orvosok jelenlétében. Nekem tényleg nem szabad iylen helyre menni, mert legközelebb totál kivizsgálnak :-) Lehet nem is lenne baj :-)
Volt a váróban szerintem egy hajléktalan, ágyon feküdt, nem tudom mi lehetett a baja. Aludt, horkolt. Gondolom végre melegben, jó helyen volt...
Vékony volt nagyon, a kezei szép formásak voltak, fém gyűrűk rajta, piszkos volt a keze, vastag ruha a vékony kabát alatt, valamikor szép cipő....
Pont előttem volt, jól megnéztem, gondolkodtam is rajta egy ideig.....

Hali kedves Ági!
Veled is mindig történik valami.
A fiacskád előtt le a kalappal. Nem sokan állnak így a dolgokhoz és a szüleikhez. Fontos vagy neki és ez a lényeg. Néha olyan jó érzés, ha az emberről gondoskodnak és nem magunkra vagyunk hagyva. Jól volt és jól van nevelve.
Pl: Az utcánkban is van egy-két "kölyök", akiket ha tehetném, jól megráznék, hogy térjenek észhez.
Összetennék a kezüket szerencsétlen öregek, ha olyan fiúk lennének, mint a tiéd. Pedig a szülők mindent megteremtettek nekik és lehet, hogy az volt a baj. Hálátlanok :-w .

Mielőbbi gyógyulást kívánok neked :) .

A te szomszédod olyan, mint az én apósom. Velejéig süket, de a hajnali varjú károgást azt meghallja és azt, hogy kopogtatja a hálószoba ablakát (ami egyébként nem igaz, mert a párom 1 hétig aludt nála és semmi ilyesmit nem tapasztalt) vagy éppen az aktuális "kedvenc" szomszédjával hadakozik. És még vannak hasonló -sík, -ságai. Nem felejtem el soha, anno anyósom, amikor már nem bírta, egy ilyen alkalomkor megkérdezte tőle: Anyádnak volt még egy ilyen okos fia ;)) ? Soha nem volt egy egyszerű ember, mindenkinél mindent jobban tudott és ez a mai napig nem változott.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. február 18. 6:09

Sziasztok!Agi azert irtam ilyen indulatosan mert rengeteg embert ismerek aki onmaga rabszolgaja, tokeletesen csak o tudja megcsinalni a dolgokat Es utana meg beteg lesz.Vigyazz Magadra hiszen van nehany betegseged! :littlehearth: :flower1: %%-
Rossz szomszedsag torok atok- igy szol a mondas.Piszkalodo emberrel. sajnos nincs mit tenni.A mi szomszedunkban is ugat a kutya ejjel nappal mert o egy pasztorkutya akit udvarban tartanak hat unatkozik.Minden kis zajra elojon es ugat.Gondolhatod ,a varosban mikor nincs zaj?Mar megszoktamA fiadrol pedig: Szep dolog hogy torodik Veled.Hasznald ki hogy amig itthon van jo elmenyeket gyujts mert ha elmegy nehezebb lesz valamivel!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2022. február 18. 7:12

Paggy, már tényleg nem értem a párodat. Sajnállak, hogy ennyi idegességet okoz neked. Mit kell egy
kutyasétáltatáson ennyit bonyolítani? És úgy, hogy tudja, téged mennyire fel fog bosszantani vele.

Kata, de aranyosak vagytok Samukával. Tényleg régi lehet a fotó. Itt még szinte gyerek Samu.
A szivacsnak már én se emlékszem a nevére. Majd ha Ildikó, tőle megtudjuk. Én el is feledkeztem róla,
pedig engem is érdekel.

Mi ez az édesség? Császármorzsa?

Ági!!!!! Nem hiszem el! És már megint a kezed! A sors azt akarja, hogy ne csinálj semmit egy jó ideig.
Három a magyar igazság, és egyáltalán nem kérünk a ráadásból! Remélem elfelejti, hogy is van ez a
mondás.

Szerencsére én csupa jó szomszédokat fogtam ki életem során. Egy volt csak, aki mindig akkor hallgatta
hangosan a zenét, amikor épp altattam Zsuzsit (ekkor még emeletes házban laktunk). De ő is abbahagyta,
ha átkopogtam hozzá.

Zoltán felnőtt, és lassan elkezdi visszaadni, amit tőletek kapott. A gyerekekben van erre igény, ezt én
is látom a magaméin. Csak nagyon kevés az idejük, ha már családot alapítottak. De a szándék a fontos,
hogy mindig számíthatunk rájuk, ha baj van.

Spoiler: mutasd
Én is itt ülök a fiamék lakásában, mert eszükbe jutott, hogy megkérdezzék, hogy nyugdíjas
koromra nem szeretnék-e közelebb lenni hozzájuk, meg elkerülni a faluból, ahol nem sok mindent
kezdhettem volna magammal. És csak a rezsit fizetem.
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2022. február 18. 7:21

Pár nagyon szép napfelkelte. Mindig azt mondom, hogy a felhők nagyon meg tudják szépíteni az
amúgy sem csúnya napfelkeltét. De az utolsó, felhő nélküli napfelkeltétől még a lélegzetem is
elállt. Annyira különleges színű volt.

Kép

Kép

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2022. február 18. 7:56

Nem tudom, hogy ez a fa él-e még egyáltalán. A fagyöngy egy idő után "megöli" az áldozatait. Tavasszal
megkuksolom majd.

Kép

Zsuzsi küldte ezt a képet az egyik plázából. Kutyasütiket, falatkákat, popcornt árulnak itt.

Kép

Rámentem a honlapjukra. Minden alkalomra rendelhetünk személyre szóló "finomságot" kis kedvenceinknek.
Több sütit, fánkot, tortát megnéztem. Maga a termék a legtöbb esetben teljes kiőrlésű lisztből, mogyoróvajból,
répából, mézből, sütőporral készül, a bevonat pedig kukoricalisztből, zsír csökkentett tejből, és ha barna színű,
akkor karobporból. Csupa olyan dolog, ami "nélkülözhetetlen" egy kutya számára. :(( Megáll az ész!
Azt hirdetik, hogy hozzáadott cukrot és sót nem tartalmaznak az ételeik, de azért a mézet beleteszik. :((
Nem írom le, mit gondolok az emberekről... :-q

https://www.theoriginaldogbakery.co.uk/

Ezt tartalmaz egy átlagos ajándékdoboz, ezek mind 12 fontba, vagyis több, mint 5000 ezer forintba kerülnek:

Kép

Kép

Kép

Esti mozizáshoz (ez a kutya csomagja, nem a gazdié), szintén 12 fontért.

Kép

15 cm átmérőjű torta potom 30 fontért (majdnem 13 ezer forint)

Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. február 18. 10:47

Huh! sziasztok LÁnyok és Elthan! Utóbbi igencsak csendben... ugye nincs semmi baj, :ymhug:
Ági, nem semmi, végülis az lett amit mondtam. De a lényeg, hogy ellátták és adtak tetanuszt. Jobb megelőzni a bajt!
Rita is említette, Paggy is és Hesu is, hogy vannak áthallásos emberek. Szerintem ez idegsorvadástól van, meg agyi meszesedéstől is. Pl. én is bár nem hallom a csengő hangot, de ha éppen megfelelő szögben fordulok az előszobában nagy ritkán meghallom. Szerintem egy csendes covidon én is átmentem, mert sokat romlott a hallásom.

De én is érzékeny vagyok a kutyaugatásra. Valahogy olyan, mintha a hang okozta berezonálást is érezném.
Samu sem bírja, fél tőle. és minél kisebb annál inkább.
Az idős férfiak meg sajnos hajlamosak beképzelni élethelyzeteket. pl apu, hogy csak magunkról meséljek, a végén már késsel a párnája alatt aludt. Persze hogy nem mertem kint aludni, mert féltem hogy ha odamegyek valamiért belém vágja.
S még ő volt felháborodva hogy nem aludtunk kint.

Ramos pl. biztosan valami családi nagyon kemény dolgot hallhatott az előző élethelyzetében, s most itt nálatok a szomszédban és azért nem tudja abbahagyni az ugatást, mert ezt hozza ki belőle a eltemetett múlt az emlékeiből.
mondhatni önvédelemként ugat.

Paggy, akartam kérdezni, hogy van e kockacukor pár szem a párod zsebében, csak a biztonság kedvéért, ha hirtelen hipózna.

Lacinál legtöbbször szőlőcukor volt. Csak annyira tartotta a diétát amennyire muszáj volt.
Rita, micsoda agyament ötlet a kutyákat ilyesmikkel traktálni, még a hátamon is felállt a szőr, miközben olvastam, utána meg az észtveszejtő horroráron!

Az égi szépséges képek viszont nagyon szemet gyönyörködtetőekre sikeredtek. A természetet nem tudjuk felülmúlni szépségben, csak áhítozhatunk az utánzásra és a rögzítésre. Hála a mai technikának ma már ez is sikeres.

Látom senki nem hallgatta meg egyik videót sem, csak jelzem hogy az élő skys bejelentkezés sajnos néha bezavarodik hangilag, mégis érdemes türelmesen végighallgatni!
Valahol Paggy írta, hogy nincs keresztényüldözés... dehogynem, itt az élő példa, a lefejezett papról és a többiekről nem is szólva, vagy Kína, ahol a valódi keresztény igen kemény üldöztetésben részesül. Pedig lehetne másként is.

Mi még és Lengyelország még viszonylag szabadon beszélhetjük és megélhetjük a hitünket..de ha a nyugati "liberális" bár inkább abnormalitás betör akkor sajnos sokkal keményebb dolgokra leszünk kitéve. DE akkor sem fogom én sem megváltoztatni sem a nézetem sem a hitvallásomat. Maradok a normalitás talaján, hogy a nő az anya és a férfi az apa! nincs köztes semmilyen gender és a többi.
az agyam tudom eldobni, mikor olyan baromságokat leírnak, hogy valaki a csillárjába szerelmes és feleségül megy hozzá!
ezért támad az EU Magyarországra és Lengyelországra is többek között a gyerekvédelmi határozatok miatt.

Lapozzunk.
Szoky féle smarnit csináltam, csak annyi, hogy én nem választottam ketté a tojásokat, hanem egyben kevertem ki.
De nagyon finom lett, kétszer sütöttem belőle és még mára is maradt egy menet, mert közben annyira megduzzadtak a szemek hogy kénytelen voltam picit higítani.
De a lényeg hogy nagyon nagyon finom lett így is, mazsola és narancshéj nélkül is.!
Megyek is megcsinálom a maradékot, aztán majd meglátjuk merre hány méter a mai nap!
Remélem mindenkinek kellemes lesz a hétvégéje!
Ági , szigorú pihenés, kikapcsolódás, és semmi hajfestés meg egyéb ... :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. február 18. 21:06

Sziasztok! Nehogy azt mondjátok hogy unatkozom...nálam is kisebb csőtörés lett.. Hétfőn jönnek megcsinálni...addig meg elzártuk a melegvizet. Szerencsére nem a hideg. ...phű

vigaszként

Kép
3 évvel ezelőtti kép!
Kép
Ki sejtette, hogy akkor már csak pár napig járunk ki....

Kép
Kép
Kép
:x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: i-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. február 19. 7:33

Kata!Mindenki maradjon meg a hitbeli meggyozodesenel es ne uldozzenek senkitDe semmilyen vallas se eroszakoskidjon azokkal akik nem vallasosak.Hiszen a termeszetben is kulonbozo elolenyek leteznek hat akkor az emberek kulonbozosege lenne mas?Peldaul egy vadkacsa gyuzkodne a szarvast hogy a legjobb dolig a vilagon a vizalatti halfogas es biztos igaza is van NEKI es a szarvas mergesen uvoltozne vele hogy az agancsdorgoles a fahoz a legjobb elfoglaltsag.Most nem bagatellizalom el csak azt gobdolom maradjon meg mindenki a meggyozodesenel.ES legyen kompromisszum a kozos dolgokban.Mondjuk ha az ember transznemunek szuletik milyen nehez ugy.Megyek setaltatni.Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. február 19. 7:39

Irom a fentieket ugy hogy sokat allunk harcban a lanyommal.Viszont ha nincs kompromisszumkeszseg nehez.De meg kell jonnie mert nem erdeke senkinek a viszaj es szeretetlenseg.Nahat Kata mitol jon meg az emberekben a kiegyezes kepessege?Lehet gyakorolni kedves jobb es balolda!Mi. Kozepen allunk.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. február 19. 9:27

Kedves Rita!Ma hallottam ismet a radioban:Marc 5 -en rendezik meg a 12.Jaratlan utakon Fesztivalt.a fuggetlen vilagutazok fesztivalja.Utananezesre ajanlom!Sok erdekeset hallottam roluk.Es egy aranyos elkoszones:Sziasztok,a Nap susson Ratok/Rad is :) !Udv:Paggy
dorina

HozzászólásSzerző: dorina » 2022. február 19. 16:53

Épp csak bekukkantottam. Kívánom mindenkinek az alábbi átvitt értelmű tartalmat.
Spoiler: mutasd
Emelkedjen az út talpad alá,
A szelet mindig a hátadba kapd,
Langy eső öntözze földjeidet,
S amíg újra találkozunk, Isten tartson lágy tenyerén. (Ír áldás)

Teszem ezt ateistaként. Ahhoz, hogy legyen bennünk jó szándék mások iránt, nem feltétlenül kell deistának lenni. A tartalom a lényeg. Gyűlölködés helyett, sokkal fontosabb lenne némi tolerancia, és hogy próbáljuk a másik nézőpontját, helyzetét megérteni. Talán többre mennénk vele. :littlehearth:
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2022. február 19. 19:49

Kedves Lányok, mennyi minden történt mióta nem, írtam, de olvastam.
Paggy, a kutyaügy, de ennél is jobban izgat a férjed makacssága a cukorbetegséggel kapcsolatban. Egy tanult ember, egy gondos feleséggel, aki minden kívánságát lesi, nem képes vigyázni magára, akkor hogy lenne képes a kutyára. Azért írom, mert a férjem is az volt, és nagyon csúnyán tönkretette a szerveit, többek között több szívinfarktussal, és más szemészeti dolgokkal, ami a betegségből adódott. Kezelés alatt állt, mégis így történt. Persze mástól is megjön a baj, de jó lenne, ha vigyázna magára, mert még ez sem mentesíti a bajok alól. Pedig nálunk volt diéta, gyógyszerek, de sok minden tönkrement és egy embólia elvitte az élők sorából. Szerettem, és szerettem volna, ha még maradt volna sokáig. Elgondolom, mennyi gondod lehet, és emellett te egy nagyon sokféle érdeklődésű ember vagy, hogy is jut ennyi mindenre időd. Ugye nem haragszol ezt mind a férjednek kellett volna leírnom, nem neked.

Ágikám, ne faricsgáld az ujjadat. Könnyű ezt mondani igaz, de hát mindig siet az ember, talán egy kesztyűvel áthidalod az igen szükséges munkálatokat. Igaz én nem nagyon használok ilyet, mert semmit sem tudok benne csinálni, nagyon hátráltat mindenben és én is nagyon szeretek gyorsan túl lenni dolgokon, ahogy te is.
Rita még mindig nem csináltam meg a hummuszt, de majd talán a jövő héten sor kerül rá. A szivacsot lefényképeztem, ujra elküldöm a képét. Csodaszivacs néven futott, de már más nevet kapott. Interspárban kapható. Szépek a reggeli képek, és mennyit változik időközben az égbolt. Lilyke egy cuki baba.

Dorina, kösz a jó tanácsot, már csak meg kell fogadni.
Remélem mindenki gyógyul, és nem esik vissza semmilyen betegségbe.
Én most "szédületes" nő lettem, így szoktam magam nevezni, amikor ilyen dolog elér. Nem kellemes. A vérnyomásomat is megemeli, persze ebben benne volt a telihold is.
Kata igazán szépek a fotóid. Samu nagyon aranyos a kiskori képén.

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. február 19. 21:04

Kedves Lányok és Fiúk!
Először is Kata, ne hogy úgy vedd ,amit írtam, hogy félvállról válaszoltam a hited megélésének problematikájára.Tisztelem a Te és más meggyőződését.Azt is tudom,hogy jószándékból írod mindig,hogy nyissuk már ki a szemünket és lássuk meg az URAT.Teljesen elfogadom,SŐT bár nem egy szakállas Jézuskában,hanem a VILÁGOT ÁTFOGÓ,MINDENT MAGÁBAN FOGLALÓ "ERŐBEN" hiszek is-ha nem veszed tiszteletlenségnek-MINDEGY HOGY HÍVJÁK.Tehát Kata légy egészen nyugodt és elengedett, elvagyunk itt mi mindnyájan a saját hitével! :flower1: :littlehearth: :flower1: Köszönöm szépen ,hogy mindig odafigyelsz a párom és az én bajaimra.Kockacukor nincs nála,mert nem fogadja el,hogy cukorbeteg.Hiába értelmes és tanult ,ő nem oltástagadó,hanem betegségtagadó.Kutyaügyben úgy döntöttem,hogy csak ha muszáj ,akkor engedem el vele egyedül a kutyát,mert BOCSÁNAT DE HÜLYE.Azt hiszi a kutya megérti,hogy csak a járda széléig szaladjon.Ennyit rólam.Most elolvasom mit írtatok.Látom Dorina és Ildikó is itt járt.Nagyon örülök. :) :) :) :) :-bd :-bd :-bd :flower1: :flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: Lányok holnap megint írnék este egy hosszabb dolgot.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. február 19. 21:24

Elolvastam,amit írtatok és megnéztem a képeket.Samu milyen aranyos volt kicsinek,most meg már egy felnőtt férfiú.Ránézésre is guszta a smarni,befalná az ember.A videóról annyit,ma még belenézek,de a direkt bibliai tárgyú dolgokról készülők ,annyira nem érdekelnek,miközben nagyra tartom a BIBLIÁT.A HIT tv-ben már több politikai beszélgetős műsort megnéztem.Köszönöm,hogy felhívtad rá a figyelmem.
Rita!Gyönyörűséges a nagyfelkelte vagy naplemente volt?Mindjárt megnézem.Igen ,napfelkelte .Köszönöm a lélegzetelállító fotót.---Más:De nagy hülyeség a kutyasüti,fánk és torta.EZ A CUKISÁG???Fujj!!!!De akinek kell,vegye,ha van rá pénze. :-??
Dorina!de jó a búcsúzás!!Felírtam.Fogom is "használni".Köszönöm szépen.
Kedves Ildikó!Írtad,hogy szédült hölgy lettél.Vigyázz MAGADRA!!!Sajnálom,hogy a párod a diéta és a kezelések ellenére itthagyott.Olyan szép ,egyszerű és igen sokatmondó,amit írtál:
-Szerettem és szerettem volna ha tovább marad...Ildikó!De melegség van a szívedben,ha rágondolsz és talán ettől picit enyhül a fájdalom.Vagy nem,mert ,akkora űrt hagyott. :flower1:
Kedves LányoKinek van mersze/igen mersze,mert sokunknak előítélete van/,kedve belehallgatni a kínai rádió magyar nyelvű adásába :ymparty: :o) .BETESZEM A LINKET!!!!!Mindig meghallgatom.1 órás adás.igen sok mindent megtudhatsz belőle.FŐLEG AZ ORSZÁG HANGULATÁT:NE VÁRJATOK ESZMEFUTTATÁSOKAT,DE BÍRJÁTOK KI ÉS HALLGASSÁTOK VÉGIG!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. február 19. 21:50

Itt a link.
Kínából szeretettel Spirit FM.
.Minden pentek vagy szombat 13-14ora. A linket itt talalod Spirit fm archivum
Beirod a musor cimet:,majd alul a mehetre klikkelsz
Cim:Kinabol szeretettel -mehet-klikk es mar hallod is.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. február 20. 9:34

Sziasztok szép reggelt mindenkinek, bár már lassan inkább délelőtt van! :D
Tegnap kicsit kikészültem, s a Samu is huzatta magát, úgyhogy elég is volt egy időre, de még nem végeztem.
A kánya csípje meg ezeket az összekötőket, nem a gumirész fáradt le, hanem kilyukadt a fémrész, ugyanis megette a rozsda!
Egy nagyon kedves lakó csinálta meg, de el kellett menjek ebben a nagy szélben gyalog egész a Praktikerig, de előtte ott volt a Szatmári és oda mentem be! De juszt is vettem tartalék csövet. Na mindegy még a maradék vizet kell majd felitatnom csak ahhoz le kell térdeljek és már a gondolatától rosszul vagyok. Na mindegy ezt is túlélem.

Most nyüzsögnek a gondolataim hogy mit csináljak a darált húsból. De majd kialakul. eddig a kör leszükítve 3-ra a 1o-ből. ez is eredmény.

Most az időjárás igen rájáratja a volt sérüléseimre a rudat, úgyhogy el tudom képzelni hogy hogy vannak mások is, nem is beszélve a frissen műtöttekről.

Elthan is rég jelentkezett, legalább egy smájlival légyszíves, hogy tudjuk, minden rendben veled és a családoddal.

A szomszédasszonyom a fiatal, úgy elesett a zebrán, hogy több helyen eltörött a lába! Neki ma lesz műtéte!
Az elején senki nem segített, csak dudáltak rá micsoda emberek vannak.

Még nem tudok az állapotáról semmit, mert nem veszik fel a telefont! :(
A bizonytalanságot utálom a legjobban.

Nálunk a napokban akkora szélvihar volt, hogy leemelte a kisbolt vasajtaját a helyéről. Szóval ezek a széllökések nem semmik.

Rita, mi újság Angliában, hogy vannak a gyerekek? NIncsenek ott veszélyben? Mert amit a hiradóban és a szemelvényekben látszik hát enyhén szólva is sokkoló!

Ildikó, köszönöm a képet ismételten, nem tudom hova tettem a képet amikor lefényképeztem, így újra.
Remélem a legközelebbi spáros vásárlásnál megtalálom.
Van valamilyen különleges használati módja, hogy annyira dicsérik, illetve takarító cégek is ezt is használják többek között!

Hamarosan kezdődik a V,Vasárnap a tv-ben, tegnap kivételesen nem kapcsoltam be, így pótlólag fogom nézni.!
Kérek is majd imatámogatást a szomszédom műtétjéhez is.

Paggy, sajnálom, hogy ilyen hozzáállása van a párodnak, s te meg nem tudod a véleményétől függetleníteni magad..hiszen egymáshoz tartoztok. Néha nagyon nem tudom megérteni a férfiakat. Mintha attól, hogy nem dolgozik, már nem lenne önértékelése, és ezért nem igazán vigyáz magára. Egyébként nem írtad, megissza a teát?
Egy kis málnalevél teával még izletesebb tud lenni.
Megyek is magamnak is csinálok, mert kicsit több édességet ettem én is és nem igazán érzem hogy jobb lenne, sőt.

De nem akartam Hogy mindent a Samu egyen meg. Csak a tegnapi nap olyan kaotikusra sikeredett hogy ihaj.

Ági, hogy van a kezed? Légyszíves ne vagánykodj. Amit megtehettünk 20 évesen, ma már nem..egyszerűen így vagyunk beprogramozva! Volt már az oktató?

Remélem ezek a viharos idők nem csinálnak senkinél kárt. Szép vasárnapot.
Az a jó az internetes rádiózásban, hogy bármikor vissza lehet hallgatni.
Egyébként a finn volt belügyminiszternő válaszai nagyon inspirálóak voltak, csakúgy mint a felszólalók!
Le is töltöttem, hogy ne kelljen visszakeresgélnem.

:ymhug: :ymapplause: :D :-bd :flower1: :littlehearth: ~o)
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. február 20. 10:12

Kép
Kép

A fene nagy liberálisok máris a halálomat kívánják! :))
Csak aki a követ feldobja arra visszaszáll!!!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. február 20. 10:51

Sziasztok!Kata ezt az utolso elotti mondatodat azert nem ertem,mert nem tudom mibol kovetkeztetted ki?
Kedves Lanyok!Mint Ritanak, azt hiszem nekem is ,alakul a maniam ,megpedig valamennyire, ha picit is, virtualisan kalandozni szeretnek Azsiaban.Anyukam idejeben, kb 10 evig, minden hetvegen jartuk egyutt az orszagot.Jo volt.Persze csak minimalis ismeretet lehetett szerezni az 1 napos utakon, nagyneha, ha a lanyom hajlando volt levinni a kutyakat ,akkor 2 naposon,megis valamit azert lattunk.Soha nem az ismert utakon mentunk ,hanem a mellekutak halozatan..Ezert tudom, hogy a virtualis kalandozas csak felszin,megis tobb a semminel.Volt egy atsuhano gondolatom , mivel Ti is nezitek az azsiai sorozatokat es tobben kozuletek nyugdijasok vagytok ,hatha kedvet kaptok a kutakodashoz.Akar igy van, akar nem,en megyek az utamon ,kedvtelesbol nezgelodok a temarol szolo cikkek, videok kozott es teszek fel beloluk..Orommel veszem ha hozzaszoltok, vagy kutakodtok Ti is!Persze, ha nem ,akkor ugy is rendben van.
Befejeztem az Elo varos cimu konyvet amibol fejezeteket megosztottam Veletek.Igen hasznos es tanulsagos olvasmany volt.Hamarosan jelentkezem egy ujabb "kutatmannyal".Szep vasarnapit!Agika!Ha irni nem is tudsz, tegy be egy szmajlit, nevetos ha gyogyulsz, es szomorkasat ha meg nem!Varjuk a visszajelzest.Ugyanigy Lilykerol a hiradast!!!!Most mar tenyleg mennem kene takaritani, de nincs kedvem.Lognek egy kicsit:)) Lehet lefekszem egy kicsit.Tegnap megfoztem/kelleveles gombocos savanyu kaposzta alapos toltott kapisztat.Szep napot !Paggy %%- :flower1:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2022. február 20. 12:10

Paggy, a facebokon osztottak ki mert gratuláltam valakinek!!! :))
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2022. február 20. 16:03

Kata!Csodalkozom rata ha valakinek kedvesen gratulalsz miert valaszol durvan.Igaz viszon hogy az utolso elotti mondatodbol kitunt ez is valami politikai konfliktus lehetett koztetek.Ha birod es nem zaklat fel hirdesd az igazad de a masik is.Regebben osszeverekedtek az idosek a marc.15- i unnepsegen
Ja persze, most latom neveto szmajlit kuldtel akkor csak egy heves szocsata volt. :-??

Vissza: “Társalgó”