Új, nagyobb, kényelmesebb konyha asztallal lepte meg magát Kata.
Ja, az új serpenyőt ki ne hagyjam. Kata szerint szuper:

Rita írta:Gabóci5 írta:Rita! Ezek a fuksziák gyönyörűek,![]()
és a felhőid is különlegesek.
![]()
Biztonságos utat kívánok hazafelé!![]()
Neked is köszönöm szépen, Gabi!
Kiteszem a többi fuksziát is, amit azokkal együtt fotóztam:
Kata58 írta:Köszönöm Rita a képeket! Jót mosolyogtam az enyémen a 3 féle italválasztékon! De ez azért van, mert sosem tudom Samukának éppen melyikhez van kedve! A nyár miatt van gyümölcslé is, ami néha a levest helyettesíti, viszont a tea és a víz az mindig ott van!
A Sirályokról mindig Hitckok filmje jut eszembe, gyerekként láttam és bizony jó ideig féltem még a galamboktól is kint, annyira beleéltem magam anno abba a filmbe, ma már csak mosolygok rajta..de akkor.....
Legyen szép napod az első itthoni napon!![]()
:movi
ngflower:
![]()
MinGi írta:Kedves Rita! Tegnap csak üdvözöltelek ma jön a köszönet a képes élmény beszámolódért, amit minden napodról küldtél.
Szép helyeken jártál és napról napra gyönyörű képeket készítettél. A városok hangulata jól átjött a képeken, nagyon tetszettek és én is szívesen bejárnám ezeket a csodálatos helyeket (bár így is kicsit olyan volt, mintha mi is ott lettünk volna)
Minden képed jól sikerült és nagyon tetszenek, de a Blackpool Toronyról készült képnél az volt érdekes, ahogy a ház közepén kiemelkedett a nem megszokott stílusú torony. A Liverpoolban készült képeid közül nekem két kép van, ami nagyon tetszett: egyik a sétahajóról készült kép (a Hóvirág utáni második) és a dokkban készült képek közül az amelyiken a piros hajó van
Csodásak a napos, felhős, virágos képeid. A mályvarózsákról készültek nagyon tetszenek (loptam őket!).
Remélem jövőre is elviszel egy virtuális utazásra!
Rita írta:Ez még a kikötőben készült, ahogy vártuk Hóvirágot. Birkenhead folyóparti része:
Rita írta:Kata mai fotói:
Új, nagyobb, kényelmesebb konyha asztallal lepte meg magát Kata.
Ja, az új serpenyőt ki ne hagyjam. Kata szerint szuper:![]()
![]()
Kata58 írta:szia Rita! kérdezted mit főztem éppen...A Maggi mexicói chilis babját csináltam meg, 3odkg darálthús, a por, fehérbab konzerv, kukorica konzerv..
Annyi csak a munka vele, hogy fehéredésig pirítjuk a darált húst, hozzátesszük utána a port, 4dl vizet , a két konzervet, és 15-2o perc alatt összeforraljuk. mivel másnapra maradt, azért főztem egy kis rizs, és koreai módon összekevertem tálaláskorÍgy másnap is volt ebédünk!így 15oo-ból két napra elég volt az ennivaló! Picit csípős, de ez még Samukának is kedvenc lett!
![]()
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Jó,hogy ilyen ügyes fiad van.Kár lett volna a képekért.A folyóparti kép gyönyörű.A fehér virág és a csipkebogyó szépek.Jó pihenést és fordítást kívánok.
Vaskica06 írta:Kedves Rita!
Hihetetlen,hogy az esőcseppek milyen szépek ezeken a leveleken.Olyan, mintha kis gyöngyök lennének.Nagyon szépek.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 30 vendég