nem túl fontos dolgokat, hogy legyen indok újra kimenni a lakásból.

A lányomék is covidosak lettek (nincsenek oltva). Épp karanténban vannak. Nem voltak nagyon súlyosak a
tüneteik szerencsére. A vejem otthonról dolgozik, a lányom nem tud, mert Lilyke is karanténban van, vele
kell lennie. Igazából hat éves kor alatt nem kell karanténban lenniük a gyerekeknek, de mivel a szülőknek
otthon kell maradniuk, őt se viszik bölcsibe. Azt nem tudjuk, hogy Lilyke elkapta-e, mert őt nem tesztelték.
Nem akarták bolygatni, mert nem tűnik betegnek.
Szerintem csak azokat a tartalmakat törlik a yt-ról, amik valamilyen jogokat sértenek, de ez már régi dolog.
Jaj, nálatok is olyan szép színes napkelte volt ma reggel, mint nálunk! De szépek a fotók!!!! És az a sok varjú
szintén nálunk is kering a magasban, a galambokkal együtt.
Éva, szörnyű a te kálváriád, de sajnos csak akkor fog megoldódni, ha rájönnek, mi okozza a kiütéseidet, és
belülről kezdik el a terápiát. De vajon még meddig kell erre várni? Én a te helyedben most azonnal elhagynám
a tejtermékeket és a tojást. Ezek ketten nagyon sok bajért felelősek. Egy próbát megér. Én vagyok a bizonyíték
rá, hogy ezek nélkül is lehet főzni. Én sem hiszem, hogy ettől eltűnnek a kiütések, de lehet, hogy a tüneteid
enyhülnének.
Azért aludtatok el ebéd után, mert amit főztél, nehezen emészthető, megülte a gyomrotokat, elnehezültetek
(kajakóma). A szervezetetek lekapcsolt benneteket, hogy az összes energiát az emésztésre tudja fordítani.
Minden állati eredetű dolog nehezen emészthető, de a tejtermékek, főleg a sajt, még a húsnál is nehezebben.
10 dkg sajt, kb. egy liter tejnek felel meg. Tulajdonképpen egy fehérje koncentrátum, ami 18-20-24 órán át
emésztődhet, nagy munkát adva a szervezetnek.
A zabkása nagyszerű étel! Fogyasszátok továbbra is minden reggel! De ne az előre elkészítettet vegyétek, mert
ahhoz cukrot meg mindenféle mást is tesznek.
Milyen jó ötleteket írtál a gabonák és a hüvelyesek közös felhasználáshoz! Örülök, hogy én is hozzájárulhattam.
A vörös lencse héj nélküli, azért fő meg gyorsan. A fekete lencse áztatás nélkül a barnarizzsel főzhető együtt,
ha egy fél napot ázik, a hajdinával, a bulgurral, a kinoával is képes egyszerre megfőni. Én kuktában szoktam
készíteni őket, de gondolom, tűzhelyen is így működnek. A feketebabot érdemes egy éjszakára beáztatni.
Gyorsabban megfő, mint a tarkabab.
A főtt, sült, párolt növények 30-40 perc alatt megemésztődnek, nem terhelik le a szervezetet, nincs is kajakóma
utánuk. Jól teszed, hogy mindenbe beleteszed őket. Ha nagyon szétfőnének a rizsben, akkor párold meg külön őket,
és tedd utólag a rizs mellé. Mondjuk a hajdinába pont azért teszek cukkinit, hogy szétfőve kicsit nedvesítse azt. Az
ízét nem befolyásolja, csak az állagát, és még növeli is a rosttartalmát.
Azért okoskodok ennyit az emésztésről, mert már régóta érdekelt az időszakos böjt, amit épp azért találtak ki, hogy
a szervezetet tehermentesítse az állandó munkától, hogy az energiáit a betegségek legyőzésére, az egészségünk
fenntartására tudja fordítani. Majd két hónapja kezdtem magam rászoktatni, majd a végső formáját kialakítani.
Mindenképpen fogok róla írni, mert még attól is jobbak a tapasztalataim, mint, amire számítottam.
Ági, az egészségüggyel nagyon nagy baj van. Ezt a bajt abban látom, hogy a gyógyszergyárak érdekeltté teszik az
orvosokat, hogy csak gyógyszerekben tudjanak gondolkodni. Amióta tudom, hogy az orvosképzést is ők támogatják,
azóta már tényleg nem csodálkozom semmin. Jang Geum még gyógynövényekkel és ételekkel gyógyított a Palota
ékkövében, ma már csak a gyógyszereket tartják hathatósnak a betegségekkel szemben. Persze nem verik nagydobra
azt a tényt, hogy a harmadik leggyakoribb halálok a vényköteles gyógyszerek mellékhatásai.
Nem járok orvoshoz, se szűrővizsgálatokra, mert bízom a saját szervezetemben, és a hitemben. Már írtam korábban,
hogy én azt képzelem, és ebben mélyen hiszek is, hogy makk egészséges vagyok. Nem fáj semmim, nem szedek gyógyszert,
nem szoktam beteg lenni. Amióta ténézem még megfázva se voltam. Mióta áttértem abban is rendíthetetlenül hiszek,
hogy ez használ legjobban az egészségemnek. Szóval én így vagyok ezekkel a dolgokkal.
A graham liszt máris egy lépés a több rost felé! Számomra sokkal szebb látvány már egy sötét tészta, mint egy világos
tojásos.
Mi az, hogy neked szajkóból is kettő jut!? Hozzám ő is csak egyesével járt, meg a szarka is. Igaza van Paggynak, a háló
gobelinné varázsolja a fotót.
Nem hallottam még az iplikátorról, érdekes volt olvasni.