Van képem hozzá

f.ági

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 10. 20:44

Hát Csoki tünemény. De megnéztem volna ezt a réparágcsálást. :-)
Nyuszkók nem félnek tőle? Vagy egyáltalán közel sem kerülnek egymáshoz?
Teknőcke?
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 10. 22:02

Paggy, remélem minden rendben és a hőmérő nem mutat semmit!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 10. 23:14

Nincs lazam csak gorcsol a hasam.Megerdemlem mert sokat idegeskedtem .Jo ejszakat!: :) Paggy %%- @};A nyuszik kozelebe nem mehet ,mert vadaszkutya.
A teknosoket megszagolta es vakkantott rajuk.
A parom be akarta a tuzmeleg szobajaba ejszakara csempeszni a kutyat.Nappal oke,de ejszakara a melegbe a nyulketrec melle.Jesszus allandoan resen kell lennem.Ma lement az utcara es nyitva hagyta az ajtot.Tudom a Te parod is kiengedte a kutyat.Egyebkent lassan haladunk a normalis fele.Remelem.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. december 11. 5:59

sziasztok Lányok! Annyira jutottam, hogy végigolvastalak benneteket, és köszönöm az ötleteket és a recepteket is!
Irgalmatlan rosszul voltam a 3. oltás után. 38.5 ig felment a lázam, de nem mertem sem fájadlomcsillapitót sem lázcsillapíót bevenni csak éjjel már. annyira vacogtam, hogy rémes.
Én m........ meg elmentem fürödni, s az lett a vége, hogy addigra tudtam kiszállni mire teljesen elhült a víz.
A szomszédom csinált levest, azt hozott át. Én meg végre tudtam inni kamillateát, egy egész kancsóval csináltam.
Most megyek visszafeküdni, mert a közbeni kirohangálás sem éppen pihentető volt, azt hittem beáll a vesém.
De már nagyjából rendben vagyok, csak nagyon gyenge még, így most búcsuzom is. Samunál semmi gond nem volt.
A Janssennel viszont úgy volt ahogy én most a 3. Pfizerrel! :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 11. 6:14

Kata, gyógyulj!!
Azért szerencsére Sámuelnek semmi baja, bele sem gondolok, hogy ha most ő is lázas lenne, mikor ilyen állapotban vagy. Pihenj!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. december 11. 7:11

Ági, én már pár éve, amióta nem eszek állati eredetű dolgokat, és jártas lettem vegán oldalakon,
tudom, hogy vannak vegán kozmetikai termékek is, amelyekben semmilyen állati eredetű összetevő
nincs. Azért nem izgat olyan mélyen ez a téma, mert én az egészségre gyakorolt hatása miatt nem
eszem az állati dolgokat, nem lelkiismereti okokból. Ezért nem igazán tartom magam vegánnak se.
A vegánság egy életforma, tagjaik nem mennek cirkuszba, delfináriumba, nem vesznek bőrből, állati
szőrből, csontból készült termékeket stb. Mondjuk ezek pont jellemzőek rám is.

Második éve veszek vegán kozmetikumokat a volt férjem kislányának. A fiatalok közt nagyon népszerű
a vegánság, és a modern eszmék, mint a csomagolásmentes vásárlás, a hulladékmentes háztartás stb.
Van is miért aggódniuk. A jövőjükről van szó. Sokkal tudatosabbak, mint az idősebbek, akik sokszor
csak legyintenek, ha az üvegházhatásról vagy hasonlókról van szó.
Sárika is örült nagyon a tavalyi ajándéknak, ezért az idén is hasonlót kap. Az Auchanban vettem. A doboz
is újrapapírból van.

Kép

Én amolyan ragaszkodós típus vagyok, ha beválik ez a L'Oreal, akor lehet, hogy megmaradok nála, de
az is lehet, hogy a krémeket is jó váltogatni... nem tudom, majd meglátom.

Na, ezt utálom a legjobban, amikor egy törvényt, egy űrlapot, egy kérvényt...stb. úgy fogalmaznak meg,
hogy nehogy a hétköznapi ember is megértse, holott róla szól az egész. Ez egy magyar sajátosság, hogy
függésben tartanak bennünket a hivatalok jóindulatától. Nehogy magadtól is el tudj intézni valamit, mert
akkor kiderül, hogy arra a sok hivatalnokra nincs is szükség.

Kiváncsi leszek, hogy fog ízleni neked ez a curry paszta. A fűszerekből ítélve, indiai ízvilágú. Sajnos nem
bírom megenni a koriander zöldet. Többször nekifutottam, de egyszerűen nem megy le a torkomon. Ugyanígy
vagyok a rukkolával.

Paggy, nem értek veled egyet. Mindig szívesen fogadtuk az új tagokat, és ha elmentek maguktól mentek el.
Ha visszajöttek örültünk nekik, ha megint elmentek, saját akaratukból tették. Ha egy asztalnál tízen ülnénk,
már nem tudnánk egymással beszélgetni, óhatatlanul kis csoportok alakulnának ki, akik csak egymással
társalognának, de ha öten ülnénk, simán tudnánk figyelni egymás szavára. Ezzel persze nem azt akarom
mondani, hogy ne fogadnám örömmel egy új tag vagy a régiek jelentkezését. Nagyon is örülnék, főleg a
régieknek. Azt viszont nem szeretném, ha ahhoz kéne igazítanom a mondanivalómat, hogy elijesztek-e vele
egy lehetséges új tagot vagy sem. Mi értelme egy baráti csoportnak, ha nem beszélgethetünk a kicsit költséges
hobbinkról, vagy nem engedhetünk meg magunknak kedveskedő, szeretetteljes megnyilvánulásokat egymással
szemben. Ha ez valakit elriaszt, akkor valószínűleg nem köztünk van a helye. Én továbbra is a régi módon
szeretnék veletek beszélgetni. Végül is virtuális barátok vagyunk, köztünk nincs helye a tárgyilagosságnak,
érzelemmentességnek.

Na, csak sikerült Csokinak befészkelnie magát melléd! Olyan, mint egy gyerek. A szülők is mindig eldöntik,
hoyg nem aludhat köztük a gyerek, aztán meg... A répa rágcsálást én is megnéztem volna. Hogy jutott hozzá?
Csak nem a nyulaktól lopizta. :)) Nagyon édes azzal a kis fényes gombszemével. Úgy látom, a párodat is jól
magába bolondította.

Remélem egy jó alvás után reggelre jobban leszel!

Kata! Basszus! Olyan jól indult minden! Hátha nem tart sokáig ez az állapot. Nagyon drukkolok! De jó, hogy
Samukának semmi baja!
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. december 11. 8:35

Nézzétek ezt a csokrot! Kelbimbó levelekbe csomagolt céklalevelek. Csodaszép! (1. kép)
(A háttérben a kuktám épp dolgozik.)

Az úgy volt, hogy 9-re beszéltünk meg találkozót a piacon a mángoldos nénivel. Már háromnegyedkor ott
voltam, nehogy megint eladja a mángoldomat. Egyszer már megtörtént, mert nem a megszokott helyére
pakolt ki, és elkerültük egymást. Mikor odaértem, elém tette a a leveleket, beszéltünk pár szót, aztán
hirtelen megfordult, matatni kezdett egy nagy fehér nylon zsákban, majd visszafordult, kezében egy zöld-lila
csokorral, és azt kérdezte: "Ehhez mit szól?" Meg se várta a válaszomat, elkezdte mondani, hogy ha már annyi
zöldség levelét megeszem, gondolta, hogy a kelbimbó és a cékla levelének is fogok örülni. Mondtam, hogy
nagyon boldoggá tett, és máskor is örömmel veszek ilyen meglepetéseket. Boldogan hoztam haza a zsákmányt.
Megtisztítottam a leveleket, és nylon zacsiban, az erkélykorlátra kötve várják, hogy megegyem őket.

A harmadik fotó bal oldalán látható a kis "karácsonyfám", amit mutattam már nektek. Apró ezüst gömböket
akartam rá venni, aztán mégis piros-fehérek kerültek rá. Ez egy külön történet, később ezt is elmesélem.

Kép

Kép

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2021. december 11. 8:42

Még egy tegnapi sztori. Egy kollégám hívott tegnap. Mikor beleszóltam a telefonba, megkönnyebbült
sóhajjal azt mondta: "De jó, hogy hallom a hangod! Megnyugodtam."

Képzeljétek, szárnyra kapott a hír a faluban, ahol dolgoztam, hogy meghaltam. Fogalmam sincs, hogy
kivel tévesztettek össze, de innentől nagyon akarok hinni abban a mondásban, hogy akinek a halálhírét
terjesztik, sokáig fog élni. :D
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 11. 9:42

Jo reggelt, megyek a piacra.Utana jovok.:movingflower: Paggy %%- @};-
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 11. 11:28

Sziasztok!
Voltam ma dolgozni, de már inditom a főzést, figyelem a madaraim. Két tengelic, meg mezei veréb az etetőn. Valamelyik nap három egyész darab őszapót láttam. Annyira szeretem ezeket a pici madarakat! Egy vörösbegy tegnap megpúpolta az egyik verebet. Kis harcias volt a lelkem.
Rita, mi újság Lilykével? Náluk ilyenkor bölcsiszünet is lesz gondolom.
Most ahogy irtad, hogy tavasszal mész, olyan közelinek tünik már. :-) Jó, tudom, Neked nem, de itt a karácsony, újév, és már el is repült az idő, tavasz lesz.
Működik a netes beszélgetés, megszokta már, hogy igy lát? Tudtok kommunikálni egymással igy?
Most olvasok vissza, nem is ezzel akartam kezdeni, hanem a halálhirrel. Lemeredve olvastam, és pont az jutott eszembe, amit irtál. Akinek....., hosszú élete lesz. Igy legyen!!!Í
Viszont, ami megdöbbentő, hogy egyre több ilyen rémhir kerül napvilágra. Nem szoktam sem elolvasni, sem hosszan figyelni ezekre bárhol látom, de ma hajnalban megint szembejött velem egy ilyen, ráadásul nem a saját családtagjuk halt meg, hanem másé és ők el is hamvasztották már. Komolyan mondom, megáll az ember esze.
Fantasztikusan néz ki a csokrod! Én a pak choi-val vagyok úgy, meg a rukkolával, mint te. Megveszem, aztán rájövök még mindig nem szeretem. :))

Ma a piacon a megszokott nénikénél veszem a tojást. Mondja ott a várakozó vásárlóknak, akik tyúkot rendeltek tőle jövő hétre, hogy hát ha hagynak a rókák, meg a sakálok. Egy olyan gyönyörű kakas volt nála, amit elvittek, hogy én még ilyen szépet nem láttam. Sötétvörös-feketés volt a tolla, és cirombás ilyen szinű a nyaka. Mondtam is, hogy ezt a kakast kár levágni olyan szép. :-)
Mellette levő nőtől, aki Csengeléről tanyáról jár át a piacra szoktunk venni csirkét pucolva. Mondja a néni, hogy most nincs itt, mert nagyon beteg. Elmúlt héten is már covidos volt, de elhozta a rendeléseket, de alig látott ki a fejéből. Most meg már nem tudott jönni. Elgondoltam, hogy basszus, hány embert fertőzhetett le...

Paggy, most Ritával kell egyetértenem az idelátogatók elriasztása kapcsán.
Persze, nehéz egy megszokott bandába belecsöppenni, de pl másutt látom,hogy nem mindenki reagál úgysem mindenre. Jól is van ez igy. Egy több éves ismerettséget pedig nehéz felülüberelni, de itt nem is ez a cél.
Legtöbb ember az ilyen fórumokra a feliratokért jön, aztán vagy megköszöni, vagy nem. Legtöbbje nem.
A többi már nem érdekli őket, vagy kevés az idő, rohanás van és erre már nem szánnak időt, mert nem fontos.

Rita, nagyon tetszik ez a gömbös világitós karácsonyfád!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 11. 13:09

Megjottem,megyek az asztali gephez.Mindenek előtt,HOGY VAGY KATA????????????? %%- :movingflower: :flower1: :movingflower: %%- :movingflower: :flower1:
És Samu???????Várjuk a híreket!!!!!!!
Az íróasztalom mellett fekszik mindig,ha bent van a szobámban.
Kép

Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 11. 13:52

Remélem Kata 1-2 nap alatt túl lesz a lázon!!!! :-bd ~o) %%- @};- :movingflower: És Samu elvan ilyenkor?Milyen jó,ha van egy jó szomszéd!!!Jóban kell lenni egymással,mert sosem tudhatjuk ki mikor szorul egymásra!!!
Most olvasok.
Itt nincs hideg nagyon.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 11. 13:53

Jajj Paggy, ezek olyan jó képek Csokiról!
Elolvadok, mikor hátul szétteszi a lábát és úgy fekszik. :-)
Hideg van nálatok is? Jól viselkedtek a fiúk, mig nem voltál otthon?

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 11. 13:58

Egész délelőtt a párommal enyelegtek.Mindent megmutatott neki a lakásban.Még a szerszámkészletet is.-MÁSODIK GYEREKKORÁT ÉLI A PÁROM :littlehearth: :)) :)) :))
JUJJ ,ÁGI NAGYON KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM A VIDEÓT.De előbb olvasok!
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 11. 14:03

Paggy, olyan jót vihogok a párodon. gondolom mindenről elmondta mire lehet használni, meg meg is mutatta Csokinak. :-) Végül is volt idejük, mig nem voltál otthon. Kellene egy kandikamera, bár szerintem fognád a fejed. :-)
Mondja felénk is a havat holnap dél körülre. Feltöltöttem az előbb az etetőt, meg kutyakaki összeszedés, hátha már az éjjel lesz vlaami.
Képzeljétek, a telek sarkában a kisgyerekesek felé lett kb. két éve egy hóvirágom. Hogy honnan fogalmam sincs. ÚÚúgy szeretném, ha szaporodna. Pár nappal ezelőtt észrevettem, hogy kibújt a födlből. A fagyok előtt betakargattam szalmával, nehogy kinyúljon. :-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 11. 14:13

Kedves Kata!
Időrendben írok:
Hol an az a "KODÁLY",ahol vásároltál?Utcanév?
Mi lesz az ünnepi lakoma?Sütsz is?Kata!Nagyon szeretnék majd képet a karácsonyfáról vagy csokorról,amit feldíszítesz!!! :ymdaydream: :ymdaydream: :ymdaydream: Bármilyen,még ha régi is .Tegyél rá valami újat.ha csak egy kis masni vagy pár más színű szaloncukor!Tudom ,hogy most LÁZAS VAGY és kisebb gondod is nagyobb ennél,de hamarosan jobban leszel!!!!!!!!!!!! \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ :-bd %%- :movingflower: és megjön újra a kedved,akkor majd kíváncsiskodok.Pld.gyönyörű ,meleg és nem drága plédeket lehet kapni.Pár éve írtam,hogy egy egyedül élő ,középkorú tanítványomnak/németül tanítottam -alapfokon/vettem egy ilyen plédet karácsonyra,sütöttem mellé süteményt és adtam egy finom illatú gyertyát.A forraltbort már magának kellett elkészítenie.Kértem küldjön képet ,amikor meggyújtja,így együtt tudunk karácsonyozni.Esküszöm az ő képét vártam a legjobban karácsony este!!!
Vegyél magadnak valami picit,ha esetleg még kimentek Samuval!Tudom jön a masszírozógép,de mondjuk valami finom illatot-parfümöt.Le van ejtve,hogy nincs kinek illatozzál.Nekünk illatozzál és küld el levélben az illatot!!!!
Olyan szép a havas fáról készült fotód!
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 11. 14:17

Lányok!Olyan klassz,hogy az alattunk lakók egy kórusban énekelnek.Most egész halkan,de felhallatszik,gyakorolnak. :-bd :-bd :-bd :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :flower1:
Meg is kérem őket,hogy a 66. születésnapomon /dec.26./énekeljenek valami szépet.Nagyon szeretem az énekhangot és persze a zenét!!!
Ildikó!Írod,hogy havas a táj ZALÁBAN.Ildikó olyan szépek lettek a legutóbbi fotóid,hogy igazán készíthetnél párat a mostani állapotról is!Tudod Ildikó,itt Budapesten csak szürkeség van.Kivéve,ha a parkba megyek.Így karácsony felé mennyivel szebb lehet ott NÁLATOK!!!!!
Kedves Ági és Rita!Köszönöm szépen az arckrémajánlatokat.Arcmaszkot majd januárban veszek,de krémet kapok a tündérke kozmetikusnőmtől.Eddig is ajánlotta,sőt már adott is,de én nem foglalkoztam vele.Tegnap este,ültem az ágyban és ráeszméltem,már tényleg nem vagyok a régi.EZT EL KELL FOGADNOM ÉS ESZERINT KELL EZUTÁN ÉLNEM.Nem szomorúságból írom,hanem tárgyilagosan.már nem megy semmi annyira ,mint régen.De!!!,ha nem is annyira,hanem féligannyira azért menjen!Még az utolsó pillanatunkban is,ha nincsenek fájdalmaink,élvezzük az életnek a pillanatait.Most nem a jólét assznya mondatja ezt vele,mert nem élek nagy jólétben,hanem az mondja,aki szeret élni és megbecsüli az örömeit.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 11. 15:07

Rita!Nagyon karácsonyi az a villamos.Tiszta arany minden és bőséget sugároz!!!Persze,hogy megnyerte as versenyt.Ki készítette így fel a versenyre?Mennyi kreatív ember van Miskolcon!!!Jó, jó, kivéve néhány kirakat tulajdonosát.
Kata!Milyen érdekes,hogy Samunak a krumplitól van hasmenése,nekem pedig hasfogónak ajánlották.Örülök,hogy Borival rendeződött a kapcsolatod.Így már jobban fest a dolog,én mást képzeltem.
Rita!
Megnyugtató,hogy a L'oreál nem végez állatkísérleteket.A barátságról írtakat elolvastam.Tudom,hogy mindenkinek másfajta közelségre van szüksége.Viszont ,mint már írtam régebben,ha nem lett volna a szomszédban egy néni,AKI NEM TARTOTT TÁVOLSÁGOT,már lehet,hogy nem is élnék.Ő mentett meg engem,ő az ILONKUS.Még élek hálás leszek neki.Képes volt néha megölelni a szüleim helyett,este náluk néztem tv-t és finom ételeket főzött.Sokkal rosszabb körülmények között laktak mint mi,és mégis ezerszer több együttérzés volt benne mint ...Egyébként mi köze volt hozzám?Semmi.Csak a szomszédlány voltam.Megsajnált és beleavatkozott az életembe.Ki tette volna ezt meg??Esetleg papoltak volna,hogy nem így kéne!Vagy otthon a jó meleg családi fészkében elmesélte volna a férjének,hogy a szegény kis szomszédlányt,mennyire elhanyagolják,a férje hümmögött volna rá és kész.Sok ember a személyiségétől nem avatkozik bele mások dolgába,de ha senkisem avatkozna bele ,sokan már MAGHALTAK VOLNA.Pld.Földön fekszik egy ember-általános vélekedés:Biztos részeg...Sietnem kell...És nekem ki segítene?-Hála istennek vannak olyanok is,akik segítenek,pedig nekik is van dolguk....Személyiség kérdése.Máskor meg jobb a TÁVOLSÁGTARTÓ EMBER-nem kíváncsiskodik,de nem is akasztja másra a problémáit.Sokfélék vagyunk. :x :x :x
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 11. 15:33

HAHAHAHA!!!!Rita!Előbb jutottam be az Erzsébet fürdőbe mint TE!!!! =)) =)) =)) =))
Virtuális sétát lehet tenni.
https://www.erzsebetfurdo.hu/
Jó kis hely.Szép,tiszta,rengeteg minden van bent ÉS GYÖNYÖRŰ ÉPÜLET.Azonkívül tényleg szép a karácsonyi dekoráció.De az összes Rita,mindegyik szép a városban.
Ági!Köszönöm a gyógyszer- és vitaminfelszívódási ismertetőt-kimásoltam magamnak
Ágika!Voltál Párizsban???A kertépítő kép miatt kérdezem.Ha igen ,majd kérdezek valamit.Mi voltunk ,47 éve. :))
Rita!Guszták a cékla és kelbimbólevelek.Tényleg így kell-kéne étkezni.Semmi nem megy veszendőbe + egészséges,csak akkor as nyusziknak és egyéb állatoknak mi marad??És a komposzt??, :)) :)) :))
Most csak pár mondatban indoklom,hogy miért gondolom azt,hogy kicsit zártak lettünk.persze,elfogadom a TE álláspontodat is.
Máshonnan közelítem meg,hogy ne legyen személyes.
Adva van egy baráti társaság,akik pld együtt kirándulnak vagy a menzán egymás mellett ülnek,vagy csak beszélgetnek az iskolában,vagy együtt sétáltatnak kutyát.Már távolról is látszik,hogy jól elvannak.bizalmasan beszélgetnek.S ekkor TE /ÉN/megjelensz és ODAMÉSZ HOZZÁJUK????Én,mivel megszoktam,mert muszáj volt odapofátlankodnom az idegenekhez, igen odamennék. köszönnék,megkérdezem csatlakozhatok-e?Kitéve magam annak,hogy esetleg....Odamennétek egy bizalmas dolgokról beszélgető társasághoz?Akarnátok csaTLAKOZNI?
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 11. 15:58

Jesszus Rita!Micsoda híresztelések!!!Ne törődj vele,TE BIZTOSAN SOKÁIG FOGSZ ÉLNI,mert nem vagy vehemens,aggályoskodó és haragtartó!!!
Lányok!Most ledőlök,mert még mindig görcsöl néha a hasam.Koplalok ill.1 kis krumplit vízben megfőztem és azt eszem,valamint gyógyteáket iszom.KATA MIELŐBB LEGYÉL JÓL és írjál az állapotodról!Üdv és szép estét!Paggy @};-
Teszek be még pár képet.
Már majdnem ott vagyok a Fehérvári úti piacon.Távolban balra az ALLE bevásárló kp.,mellette ,hozzánk közelebb ,a piac.
Kép
Ez itt a Fehérvári út,melynek egyik végén a Móricz Zsigmond körtér van.Épp azon a végén,amerre nézünk.
Kép
Itt a piac:
Kép
Javában árulják már a fenyőfákat.
Kép
Kép
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 11. 16:08

Paggy, mondtam már, hogy a fiam amikor Pesten járt a BME-re, akkor az Egry József utcában lakott?
Egyszer voltunk az ALLE-ben, próbálom beazonositni honnan fényképezted, de nehéz :-)
Igen, voltam Párizsban, ott voltam 18, Londonban meg 20, Pekingben meg majdnem 50 :-)

...............................
Ja, látom, odairtad honnan nézzük :-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 11. 16:13

Ági!Írd meg légyszíves,hogy mi maradt meg abból az útból!Milyen volt az akkori Párizs?Mi tetszett?De ne általánosságban és csak akkor írj,ha ráérsz,mert igazán kíváncsi vagyok!Csinálhatnánk egy régi párizsi kedvcsinálót,mert a mostani Párizs már nem ugyanaz!!!
Kép
Ronda kép a fény miatt,de így látod.
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2021. december 11. 16:17

Paggy, elfelejtettem, hogy nemcsak 18 éves koromban, hanem a gyerek , hú nem is tudom hány éves korábanis voltunk Párizsban. Azt hiszem 7.-es volt.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 11. 16:20

Szóval,majd várom,ha lesz kedved hozzá ,a virtuális utazást,esetleg zenével????Tudom ,nem érsz rá,de csak pár emléket szívesen vennék!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. december 11. 16:21

Végül a 4-es metróval hazajöttem.Itt is van megállója.
Kép
Kép
Most megyek 1/2 órát pihenni.1/2 6-kor sétálunk Csokival.Sziasztok. :-h :flower1:

Vissza: “Társalgó”