Szia Unni! Köszönöm szépen! Véletlen, hogy pont akkor tévedt arra a szemem, amikor a lámpa
tetejéhez ért a napocska, ha direkt akartam volna egy ilyen fotót, juszt sem sikerült volna ennyire
jól.
Boldogan jelentkeztem, már lement rólam az utazás izgalma, és azt sem akartam, hogy a mondani
és a mutatni valóm összegyűljön, így is el vagyok maradva a válaszokkal.
Olyan idegesítő volt, hogy az ablakon egyre szaporodó jégvirágokra koncentrált a gépem! Felszálláskor
mikor még nem voltak ott, jó képeket tudtam készíteni, de menet közben egyre nehezebben ment a
fotózás. Úgy tudtam távolabbi képeket készíteni, hogy a repülő szárnya felé tartottam a fényképezőt,
hogy jöjjön rá, hogy a jégvirágokon kívül más is van a látóterében. Amikor élesnek láttam a szárnyat,
akkor gyorsan csináltam egy felhőképet.
Rengeteg jégvirágom van a felhők helyett:
Leszálláskor, amikor belerepültünk a vastag felhőkbe, és eggyé váltunk a földről is jól látható
képződményekkel, nem fotóztam, hanem videóztam, hogy azoknak, akik nem repültek még, meg
tudjam mutatni, milyen látvány, amikor ott úsznak el mellettünk a kisebb nagyobb pamacsok,
hogy érezzék micsoda fantasztikus érzés a felhők közt lenni. Legalább három percig videóztam,
de sajnos csak egy percnyi élvezhető belőle a fókuszálási gondok miatt. Úgy fáj érte a szívem!
Kristóf azt mondta, hogy majd megvágja nekem, és akkor azt, ami megmaradt belőle fel fogom
tenni a megára.
Remélem sokat tudsz pihenni a szabadságod alatt!Tegnapi naplemente. A napot nem látom a lakásból, csak a hatását: