Szép délutánt mindenkinek!
AHogy jövök ide olvasom a neten, hogy : májkrémes-meggyes pohárkép. Gondolom is magamban, hogy totál megkergült a világ, mire kiderült, hogy mákkrémes.
Rita irásán Lilykéről, meg a vödörről olyan jót vigyorogtam. Totál természetesen vette persze, hogy ő azzal most elindul.
Nagyon guszták az ételfotók. A paprikáskrumplit terve vettem kipróbálni.
Paggy, örülök, hogy jól sikerült Lillával a nap. Meg azért annak is örülök, hogy nem csak én vagyok az, akit a társasjátékok nem hoznak lázba. Értem ezt Ildikóra is.
Irtam már, hogy a szomszédunkba egy éve talán? , beköltözött a nazarénus fiatal pár. Most született a negyedik gyerek, de náluk ez természetes. nagyon szépen nevelik őket, mondhatnám ridegtartásban, ha csúnya szóval akarok élni, de persze ezt arra értem, hogy az udvaron nincs nekik tiltva semmi, bármit csinálnak szerintem ez természetes náluk. Viszont a szülők ha nem jót csinál a gyerek, igenis rászólnak. Anyának a múltkor a kelt tésztáim receptjét megadtam - kettőét-, mert kaptunk valamit és igy viszonoztam. Lényeg: nem birtam magammal és ráirtam a receptre, hogy házi tej, házi vaj, házi méz. Mert hát ezzel finom, nem tehetek róla. Kiderült, hogy ők is ilyen dolgokat használnak, sőt ad majd nekem házi kecskesavót, mert finomabb a kenyér tőle.

Múltkor meglepett a nagyfiú, mikor mondta az anyukájának a virág nevét, ami felfut a keritésen - gaz-, Prsze nem az volt, de ezt egy másodikos gyerek szájából hallani, nekem fura volt. Mindezt azért meséltem most el, hogy a mai gyerekek többsége az ilyen dolgokat nem éli meg, mert vagy nincs rá lehetősége, vagy a szülő nem tartja fontosnak, hogy beszélgessen, mutasson.
Most jól belekeveredtem a gondolataimba, hogy hogy is jöjjek ki ebből jól

Tehát Paggy, élvezd az együttlétet olyan jól Lillával, mint tegnap és ne keseregj. Szerencsére nekem még nincs unokám - most megkövezhettek, de én még nem tudnék vele mit kezdeni azt hiszem-, de ugyanazok a gondolatok keringenének a fejemben, mint neked, miszerint mit is lehetne csinálni, hova menni, mire tanitani, amire már neked van időd és tapasztalatod abban, hogy milyen jól tudná azt későbbiekben alkalmazni, ha eszébe jut, vagy csak az emlékeiben, hogy a nagyi ezt mondta, a nagyi azt csinálta.... Ezt sem olvasom vissza és nem korrigálom. Zagyvaságnak tünik most visszagondolva, de remélem átjön amit akartam.
Mit főztél ma a társaságnak?
Most minden nap viszel ebédet? Vacsira szárazat esznek?
Klima van a lányodéknál? Sokat jelent a szivproblémáknál, én már csak tudom, most hogy szinte állandóan megy déltől estig.
Nagyon jól siekrültek Ildikó virágkollázsai.
Kata, Samukán én is elgondolkodtam. Mármint azon, hogy Samukázzuk. Hú, de utálom, mikor a fiamat a hugom Zityikézi. Kicsinek hivtam igy, de nem azzal a nyálas hangsúllyal. Nem dedós már, miért nem lehet Zoltánozni? Mondjuk úgy mentem bele a nevének választásába, hogy nem lesz becézve Zolikának, mert attól falramászok.

Igy én is szép nevén Sámuelként fogom hivni.

Kata, én már megtanultam az üzletbe, mert egyre bolondabbak az emberek, hogy véleményt nyilvánitani valamiről óvatosan kell. Nehéz néha visszafognom magam, de ha nem akar az ember sérülni és dühöngeni utána a kioktató válaszon, akkor hagyni kell a saját bugyuta világában élni az embert, ha mi igy gondoljuk.
Nem vagyunk egyformák, elfogadónak kellene lenni a másikkal szemben, de ez sok embernél nem igy működik és a vélemény nyilvánitást sokan személyes sértésnek veszik. Igy én nagyokat hallgatok, hagyom kifejteni a hülyeséget és csak itthon eresztem kia gőzt, hogy mekkora...., az illető.

Bocsánat, de néha tényleg ez a véleméynem.

Tetoválás és pirszing téma is igen megosztó. Nem pártolom egyiket sem, de elfogadom, ha normális. Talán a tetoválást jobban azért. Na majd megnézném én a kinyúlt bőrt jó pár év múlva milyen ocsmány lesz, de ez maradjon annak a gondja, akin van.
A pirszingnél meg a gond akkor van többek között, ha akupunktúrás pontot ér. Na de akkor beszélhetünk a műtétekről, mikor energetikai vonalat vágnak át és utána minden baja van az illetőnek.
Szegedi kutyás oldalon hogy miket olvasok néha? Úgy neki tudnak esni az emberek a másiknak, pedig csak a véleményét mondta el normálisan, hogy ihajj.
Mára már nlálunk is mondja a vihart estére. Az időkép még nem mutat semmit. Ramossal fel vagyunk készülve. Ha holnap csak ketten vagyunk itthon a fiammal, és dörögni fog, viszsük magunkkal az albérletbe, mert a csaj most hozza vissza a kulcsot, ugyanis hazavitte Iránba. Világlátott kulcsaink vannak. Spanyolországot is megjárták már, aztán postán jöttek vissza.
Ildikó, ahogy leirtad a festést most, hát megmondom őszintén fel kellett kötnöm a gatyamadzagot, hogy elképzeljem