Itt esett éjszaka, de nem volt vihar. Hűvös van, úgyhogy ma itthon leszünk
szerintem.
A mai iker. Pár napja fotóztam. Összekapaszkodva repültek a levegőben.
Megvártam, hogy landoljanak, aztán lefotóztam őket. Az aszat termése:
Kata58 írta:Szia Rita! Itt sem esett, de az előrejelzés szerint be van ígérve, viszont akkora a szél és nagyon hűvös majdnem hideg, hogy...ki is néztem, hogy ne csak a szoba védelméből számoljak be az erősségéről...fognom kellett a szemüvegemet..délre már nem is mertem nézni, nehogy lekapja!.
4o km-s szél van + a széllökések!szóval valóban nem egy kirándulós idő, sőt, számítani lehet fakidőlésekre, a sok eső miatt. Nem egy szívderítő helyzet ez biztos!.Brrr.
Kata58 írta:szia boszorkány! gyorsan írok, mert hátha megint megbokrosodik a kurzorom és nem tudok majd tovább lépni! A diós beütéses macsekod nagyon aranyos, látszik, hogy nagyon kíváncsi, és meg van elégedve a sorsával...Egyébként nekem nagyon tetszik az egy kicsit vadon kert, olyan eredeti, természetes...ontja magából mindazt amire szükséged van. Kell ennél több,?
Rita írta:Éva! Én is az ilyen természet adta kertet szeretem, mint a tiéd is. Bár az is nagyon tetszik,
amelyik "jólfésült", megtervezett. Én egymagam nem bírnék 1750 m2-t rendben tartani,
mindenkinek magáról kell gondoskodnia nálam. Csak néha szólok bele a növényeim életébe.
Mivel mindent szabad, ezért szoktak meglepetések érni, de jól tolerálom.
Én sem ismerem azt a lila virágot, nem is láttam még soha. olyan sárga sásliliomot én is
fogok ültetni a kertbe, mert jóval hamarabb elkezd virítani, mint a narancssárga.
Ma nagyon sok rovar volt az aszatok környékén. Amíg virítanak ide érdemes minden nap
kinézni.
Az aranyos rózsabogáron nagyon sokat nevettem. Amint meglátott, gyorsan a virág mögé
bújt, de pechére beszorult három ágacska közé. Ott kapálózott, míg én gonosz módon
kihasználtam a helyzetet, és jó sok fotót csináltam róla:
A rózsabogár nevet ismertem, de a teljes nevét innen tudtam meg:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Aranyos_r%C3%B3zsabog%C3%A1r
boszorkany írta:Napok ota 9 °C van reggelente,napkozben meg 15-17 ,ja es esik az eso.
Gabóci5 írta:boszorkany írta:Napok ota 9 °C van reggelente,napkozben meg 15-17 ,ja es esik az eso.
Éva! Nálunk sem sokkal jobb a helyzet, reggel 15, most is csak 17 fok van és sokat esik az eső. Mai virág képeim az eső után.
A selyem akác tele van virággal.![]()
Dupla sásliliom és dupla hibiszkusz
Szimla muskátli és kiírthatatlan koktél paradicsom![]()
f.ági írta:Lányok!
Nagyon szépek a feltöltött képeitek! Csudajó elkapott pillanatok rovarokkal, anélkül, esőcseppel, napsütéssel.
Amikor tekerek reggel dolgozni és nem éppen vagyok toppon, vagy hazafelé jövet hulla fáradtan, mindig megvan az útvonalon ami köszönt. Tavasszal a virágok, a hárs amikor illatozik, vagy az akác, olyankor a narkós kismiska hozzám, úgy szaglászom menet közben őket. Van egy naspolyafa is az egyik ház előtt, mindig várom mikor érik be. Van egy eperfa is, ami nagyon mozgatja a fantáziám, milyen jó volna a régi izeket érezni, ha megkóstolnám.
Nagyon ügyesek vagytok a szép képek miatt!!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 25 vendég