Jó reggelt.
Úgy látszik nálam is nyitva maradt a gép,mert elaludtam én is. Most reggel egyszer lekapcsoltam, de nem tudtam elaludni, így visszakapcsoltam.
Köszönöm a részletes ismertetőt Paggy. Nagyon szép a jácintod, én is szeretem. Most már értem a magas ágyásokat, gondolom itt mindenki tudja melyik az övé. Zárt ez a rész, és biztosnem lehet csak úgy bemenni bárkinek.
A kis őszi rózsák nagyon szépek, én is nagyon szeretem. Nagyon hangulatos a kis sarok. Ilyen paradicsomot még nem láttam.
Ma nekem is a kertben lenne a helyem, de a hideg napokban semmi kedvem nem volt kint lenni.
A tananyagból festettem egy csili paprikát. De sokkal többet kellene festenem,mert lejár a befizetett idő. Ági majd kíváncsi leszek a festményedre, hogy reagálsz Rita fotójára. Ablaktisztítás ideje is eljött, szóval most nagyon sokfélét kellene csinálnom, amihez jelenleg nem nagyon van kedvem. Sorozatom is van, amit szeretnék nézni.
Köszönöm Kata a felhőfotókat, még ha régebbi is, de nagyon szép.Remélem lassan jobban lesztek.
Rita, biztos sokat fáradoztál a tanítványaid oktatásával, nem csodálom, ha néha kedvedet szegte az ő érdektelen magatartásuk. Örülök, hogy az életed további részét meghatározó események örömmel és boldogsággal töltenek el. Mindig meg kell keresni azt a dolgot, ami örömöt okoz az embernek. Bár a család más, de mégis fontos a munkában eltöltött siker is.
Éva,mi újság veled?
Nemsokára itt a húsvét, de a mostani időben nem nagyon érzem azt a ráhangolódást, amit régebben szoktam, mindig lázba hozott a készülődés varázsa. Úgy látszik elvesznek a régebbi érzések a mostani helyzetben.
A tavasz viszont itt van, nyílnak a virágaim, majd talán hozok pár fotót. Látom a barackfák kipattanó rügyeit, nemsokára hoznák a virágokat, csak ez a hideg tűnjön el, mert akkor bizony nem lesz termés. A fügebokron nem látok még semmit, remélem még alszik.
Nem tudom írtam-e kutyánknál még nem történt meg az operáció, mert nem volt jó a májfunkciója, vagyis a labor eredmény, és most egy hónap regenerálás lesz, hogy meg lehessen csinálni a műtétet.
Mindenkinek gyönyörű szép napot kívánok.