Kedves Kata és Rita!és kedves idelátogató Lányok esetleg Fiúk!Üdv Nektek!Gyertek-gyertek ide nézelődni és vagy hozzászólni!
Kedves Rita!Nagyon irigyellek a szép tájért és persze "sajnállak",hogy ennyit kell gyalogolnod a buszmegállóig illetve,hogy munkába mehess.Gyönyörűek a havas képek

Kata!Milyen jó,ha van barátunk!Oda-vissza jár a segítség.Megnyugtató ,hogy a szomszédaid is ilyenek.Mitől a fáj a fejed,a hidegtől vagy a széltől?Feltettem ZSÍROS DESZKA videóját arról,hogy mit utálnak a japánok a külföldiekben.Azt mondta,hogy a japánok barátságos nép,segítőkészek,de borzasztó nagy hangsúlyt helyeznek a kölcsönösségre.Nem szólnak,de "leírják" azt,aki nem viszonozza a kedvességet.Milyen finomság készül a hétvégére?Pont ebben a vacak,kilátástalan időben kell a sok vitamindús finomság.
Jöttem haza a villamossal illetve vártam rá.A megállóban ült összekucorogva egy fiatal ,látszólag hajléktalan férfi.Olyan hideg volt,hogy /megnéztem mennyi pénz maradt nálam/ gondoltam muszáj adjak neki,hogy ihasson valami meleget.Azt mondta a temetőben alszik egy kriptában.Van ott néhány használt kabát,azon alszik.A szatyromban kerestem ételt,azt nem fogadta el,mert egy házaspár ad neki .Megköszönte a pénzt és jó utat kívánt.Hát ez a hideg, a szabadban, túlélhetetlen.