Van képem hozzá

Paggy

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 12. 14:03

Kedves Lányok!Hozom a cappuccinomat,mert reggel nem ittam .Pillanatnyilag úgy döntöttem,hogy vasárnap hozok néhány VALENTIN-napi képet.Majd meglátom.Szép napot!Mindjárt jövök nézelődni.
Kedves Kata és Rita!és kedves idelátogató Lányok esetleg Fiúk!Üdv Nektek!Gyertek-gyertek ide nézelődni és vagy hozzászólni!
Kedves Rita!Nagyon irigyellek a szép tájért és persze "sajnállak",hogy ennyit kell gyalogolnod a buszmegállóig illetve,hogy munkába mehess.Gyönyörűek a havas képek :flower1: :flower1: :flower1: :flower1: :flower1: :flower1: ,különösen a szobai :ymdaydream: :ymdaydream: :ymdaydream: :ymdaydream: ,kitekintős.Örülök,HOGY MEGKAPTAD A LAPTOPODAT ÉS ÍGY BÁRHOVÁ ELViHETED MAGADDAL.Szerencse,hogy segítenek egymásnak az emberek a közlekedésben.Csak a kollégák,vagy más is a faluban?Mi van az élelmiszerellátással?És a mentők?Nagy változás jön az életedben a költözködéssel.Hú,de nehéz és izgalmas lesz,amíg újra visszaáll a normális életed!Köszönöm szépen a fotókat.Varázslatossá tette a színszűrő!!!
Kata!Milyen jó,ha van barátunk!Oda-vissza jár a segítség.Megnyugtató ,hogy a szomszédaid is ilyenek.Mitől a fáj a fejed,a hidegtől vagy a széltől?Feltettem ZSÍROS DESZKA videóját arról,hogy mit utálnak a japánok a külföldiekben.Azt mondta,hogy a japánok barátságos nép,segítőkészek,de borzasztó nagy hangsúlyt helyeznek a kölcsönösségre.Nem szólnak,de "leírják" azt,aki nem viszonozza a kedvességet.Milyen finomság készül a hétvégére?Pont ebben a vacak,kilátástalan időben kell a sok vitamindús finomság.
Jöttem haza a villamossal illetve vártam rá.A megállóban ült összekucorogva egy fiatal ,látszólag hajléktalan férfi.Olyan hideg volt,hogy /megnéztem mennyi pénz maradt nálam/ gondoltam muszáj adjak neki,hogy ihasson valami meleget.Azt mondta a temetőben alszik egy kriptában.Van ott néhány használt kabát,azon alszik.A szatyromban kerestem ételt,azt nem fogadta el,mert egy házaspár ad neki .Megköszönte a pénzt és jó utat kívánt.Hát ez a hideg, a szabadban, túlélhetetlen. :littlehearth: Sziasztok,megyek főzni.Üdv.Paggy %%- @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 12. 16:07

Lányok!Szól a rádió-az év /2020/ természetfotósa POTYÓ IMRE.Gyorsan megkerestem a képeit-HÁT VALAMI MESÉSEK---ÉJSZAKAI KÉPEK!!!!Gyönyörűek!!
!https://www.turistamagazin.hu/galeria-1/potyo-imre-ejszakai-mesevilagaval-lett-az-ev-termeszetfotosa/231310
Ilyenek a képei,nyissátok ki a linket és nézzétek meg!
Kép
Kép
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2021. február 12. 22:51

Jó estét.
Azt hiszem a napnak már majdnem vége,ide is értem még időben.
Nagyon tetszik a fehér sportcipő, persze a magas sarkú is, de már régen nem járok ilyen, vagy hasonló cipőkben.
Ezért is hordok nadrágot, mert ahhoz a lapos, kicsit sportos cipők is megfelelnek. Mai helyzetben nem is tudnám felvenni, szinte semmi sem működik, ahova felvehetném. De ez igazán nem számít.
A fréziák szépen nyílnak. Mit csinálsz velük Paggy, hagyod, hogy elszáradjon a tövön, vagy levágod és vázába teszed? Szépséges az év fotósa által készített kép.

Rita, végtelenül sajnállak a hosszú,havas út megtétele miatt. A mai helyzetben ezeken az utakon nem tud közlekedni a busz? De látom a hótoló nem járt, biztos bent melegszenek a gépek, mert ugye a télre mindig jól felkészülnek. Valamikor fiatal koromban én is mentem térdig érő hóban, mert nem jött be a busz a faluba. Ha jött is nagy késésekkel, és addigra már átfagytunk. Már nem sok lehet vissza a nyugdíjazás napjáig. De még jól kifáraszt az ilyen idő. Lilykéd nagyon édes, biztos élvezetes anyukájával a séta.
Nagyon szép fotókat készítettetek. / Jaj mennyi t betű/
Kata, tényleg nagyon fejfájós vagy. Milyen a vérnyomásod?
Mindenkinek kellemes szép estét kívánok. :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 13. 8:30

sziasztok! Jó ropogós hideg van itt Győrben, még mindig nem tetszik a fejemnek, de ez van.
Hó viszont errefelé semmi! Barátnőm mindjárt ideér, addig gyorsan írok pár sort! Ma megint lesz kenyérsütés itthon.
Még van a tegnapi kenyérből, igazából holnapra legkésőbb kell a kenyér. Még mindig nem döntöttem el, hogy
pogácsát, vagy krémet csináljak - e a töpörtyűből.
Megyek is rendet csinálni a reggeli morzsákat eltakarítani, mert mindjárt ideér... :x :ymhug: :movingflower: :flower1:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 13. 10:53

Kedves Lányok!Kedves Ildikó!Örülök,hogy ideértél.A fréziát is minr minden hagymás-gumós növényt a virág leszedése vagy elnyílása után,még 6 hétig a földben kell tartani.Egyre kevésbé öntözni.Mikor szalmasárgák lesznek a levelek-ki kell venni,letisztítani-fertőtleníteni/kamillás-zsurlóteában/,majd min. 3 hónapig pihentetni kell.Csak ezután lehet újra elültetni.Ildikó!Hogy állsz a festéssel?Elkészültek a házi feladataid?Szívesen megnézném!
Kata!Jó kenyérsütést kívánok!
Lányok!Ismét véletlenül,találtam egy NAGYON NORMÁLIS férfiklub-videót.Érdemes meghallgatni!Bár már nagyjából túl vagyunk rajta,de szerintem hasznos !!!Jól belehallgattam és tetszik!!!! :) Nem nyálas!!!!!!!!

Mit szóltok hozzá?
Szép napot,persze hideg van,de majd nem sokára TAVASZ LESZ!Paggy %%- @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 13. 11:18

És még ezt is.Ne állj ellen,mert Te el sem tudod képzelni!Érdekes mögénézni!

Néhány mondat a videóból:
Mert mit "ad át" a gyerekének a nyitott kapcsolatban élő férfi:
...Mi ellátunk téged/csak ellátó szerep/...anyáddal is jó néha,de azért...Hú,érdemes meghallgatni!!Jókat derülök közben. :)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 13. 11:56

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 13. 12:02

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 14. 8:20

Szép reggelt Bálint napján!
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 14. 8:24

Úgy terveztem,hogy hozok egy csomó szép virágról képet,de a sors közbeszólt a nagy hideggel,így csak a kis környéki virágboltba jutottam .Lillanak kedden lesz a névnapja,ezért vettem egy kis kék primulát és megkértem ,hagy fotózzam le a kínálatot.
Kép
Kép
Kép
Kép
Mivel nagyon-nagyon ideg volt,ezért Lilla primuláját,jól becsomagoltattam.Lilla csak a születésnapján kapn tőlem saját fréziát,mert akkor ő választja ki melyiket ,ő szedi le.Ezzel szeretném a virág szeretetére és termesztésére buzdítani,hiszen óriási kertjük van,nyugodtan elférne ott egy kis saját ágyás zöldség és néhány szép virág.Úgy,hogy most nep kap,csak küldözgetem neki a kinyílt fréziák képét,mint NEKTEK.Egyébként tudom,hogy a NEKTEK,TITEKET stb.szavakat kis betűvel kellene írni,de ki szeretném mindig emelni,hogy mennyire fontos ,ha TI itt vagytok /és persze én is mint egy ugyanolyan vendég /Rita blogjában/.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 14. 8:37

Kedves Lányok!Most valami vidám következik/legalábbis színkavalkád!!!/
Mégpedig fagyos idő ide vagy oda,a nyulak éhesek,ezért el kellett mennem az állateledel boltba .Ott találtam ezeket.....Most szép virágok helyett,ha meg nem sértelek TITEKET és nem tartjátok TÚLZÁSNAK/mert én igen/, megmutatom a boltban található kutyajátékok egy részét .Ennyi csicsát lehet kapni a kutyáknak/de szerintem főleg,hogy a gazdáknak tessen és nyissák ki a pénztárcájukat. :))
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 14. 8:46

A végére beteszek egy szerencsét hozó malacot,MERT.......
Kép
Beteszem kedvenc japán földművesem tegnap esti jelentkezését.Sok szerencsét kívánok neki,mert szüksége lesz rá!!! %%- %%- %%- %%- %%- :flower1:

Még úgy is,hogy más országok sokkal gazdagabbak,pont ő/ZSÍROS DESZKA/ is bebizonyítja nekem,hogy nem lehet elszakadni teljesen a HAZÁTÓL ,valamint ott sem fenékig tejfel az élet,RENGETEGET KELL ALKALMAZKODNI ÉS DOLGOZNI/.Természetesen tudom,hogy a HAZA nem mindenkinek "édesanyja" ,így nem ad megélhetést,segítséget/sok esetben,ezért el kell hagyni az életben maradás reményében,DE AZÉRT MÉGIS,főleg,ahogy öregszünk mégjobban a szívünkbe zárjuk .
Most megyek sütni és kutyát pisiltetni.Sziasztok!Paggy %%- @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 14. 9:47

Lányok!Még 3 kép ,2 videó és 1 mondat.
Az első:
videó

Kipróbálom,most itt tart:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 14. 9:55

A második videó következik.Jutka mamától tanultam biokertészetet/csak gyorstalpaló volt!!!/

Kipróbáltam a dugványozást.Ezt le kell takarni nejlon zacskóval.Elburjánzott az előkertben a levendula,így nevelek a lányoméknak pár palántát/dugványt?/.
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 14. 10:01

Kisűlt a hétvégi sütemény a lányoméknak.Most hétvégén is sajtost kértek/mert híznak a finomságoktól!/ és keveset.Lányok ez a sajtos még egyszerűbb,mint a Borbás Marcsi féle.Elkészítés 10 perc,a hűtőben pihen 30 perc,sütés 15 perc.
Kép
Biztosan ismeritek TI is,de azért leírom a receptet.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 14. 10:08

24 dkg liszt
12dkg füstölt sajt
12dkg VAJ!!
1 egész tojás bele
3 evőkanál tejföl
2 csipet só
ÉS MOST JÖN A LÉNYEG 1 teáskanál fűszer
NAGYON-NAGYON FINOM CURRY PORRAL
VALAMINTa tetejére 3dkg MAG/én szezám+napraforgó ÉS!!!!!kicsi mandula apróra vágva vagy mogyoró-megbolondítj/
A magokon kívül mindent gyorsan összegyúr,30 percig pihen a hűtőben-kinyújtos lisztezett deszkán 1/2 centisre,megkened tejföllel kevert tojássárgával/ez a 2. tojás,de elég egy fél!!/
Előmelegített sütőben,200 fok, kb 15 perc
Nagyon finom,másnap is!!!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 14. 10:13

Most jön a mondat.Minden évben Lilla eljött velem a virágboltba a névnapján,hiszen télen csak itt lehet virágot találni és kiválaszthatott magának 3 s/,akár különböző virágokból álló/ szálat.És "KÖTETETT MAGÁNAK EGY CSOKROT/a virágos néni ismeri és kedveli őt.Ez volt az ajándék,MOST VISZONT RITKÁN TALÁLKOZUNK A VÍRUS MIATT,ezért vettem meg neki én.Ezt már írtam nektek.Néha olyan csiricsáré csokra lett :)) ,viszont ahogy idősödik, már jobban harmonizálnak egymással a virágok. :x
Most már tényleg megyek.Sziasztok.Paggy %%- @};-
babamama

HozzászólásSzerző: babamama » 2021. február 14. 10:22

Kedves Kata!

Te jutottál eszembe, ha esetleg nem hallottál volna róla beteszem a linket. Szeretettel gondolok Rád és Samukára. Jó egészséget kívánok Nektek!
(Körülbelül a 9. perc után kezdődik.)

https://www.youtube.com/watch?v=p91-pshCNz4
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 14. 15:30

Drága Babamama igen kedves tőled, én is szeretem őket, és remek kezdeményezésnek tartom amit most összehoztak! :x :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 14. 15:41

Kedves Paggy, ma csúszott a napom, de már a jénaiban pihen a kenyér,még fél óra és teszem a sütőbe! Látom megint nagyon finomat hoztál! Köszi a receptet is.! :x :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 14. 16:19

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 14. 16:29

:-h
....Bolond volnék,ha búsulnék.
ha a búnak helyet adnék,
AJ NANA NANAJ...
...Én a búnak utat adok.
magam pedig,vígan járok..
AJ NANA NANAJ!
:-h
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2021. február 14. 16:52

Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 14. 17:04

Kép
5 évvel ezelőtt...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Szuperek a videók! Imádom a gitárszólót is... :x :littlehearth:

majdnem kész a kenyér..majd hozom a végeredményt is.. :x :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2021. február 14. 17:17

Kép
Kép
Kép
:-bd :flower1: :littlehearth:

Vissza: “Társalgó”