te is igyekszel mindent magadnak előállítani, csak az alapanyagok másabbak, mint nálam.
Én is nagyon sok ételízesítőt használtam valamikor. Van teljesen natúr, mindenmentes ételízesítő is.
Csak aszalt zöldségek vannak be.
Én ezt a fajtát vettem egy bioboltban. Egyszer-kétszer használtam, aztán el is feledkeztem róla. Annyira
hozzászoktam már az ételek eredeti ízéhez. De most, hogy beszélgettünk róla, lehet, hogy kipróbálom a
zöldséges levesekhez. Legalább elfogy.
https://www.gabioshop.hu/Ataisz-somentes-etelizesito
Paggy! Ma is esett valamennyi hó, úgyhogy folytatom a szőnyegpucolást. Gyors, hatékony, és környezetkímélő.

Van, amit már vissza se teszek, mert viszem magammal.
A legtöbb időmet most az unokámmal és a lányommal töltöm. Nem tudunk egyszerre sokat beszélni, mert
Lilykére kell figyelni, mióta jön-megy, itt feláll, ott leül, de naponta többször is bejelentkezik a lányom,
főleg, ha valami új dolog történik. Nagyon jó látni, ahogy fejlődik, ügyesedik, okosodik. Muszáj sok mindent
tudnom róla, hiszen sokat leszünk kettesben. Ahhoz képest, hogy nagyon messze vagyunk egymástól, jól
ismerem az unokámat, hála a virtualitásnak!

Olyan jó, hogy nincs beteg kolléga, így sétálgathatok a két lyukasórámban. Most csak a Sajóról teszek be
két fotót, hétvégén jövök a többivel. Az egyik kék, a másik barnás szűrővel készült. Olyan hideg volt, hogy
a kezem majd lefagyott fotózás közben.