Kedves Lányok!Jó későig fentvoltam,ezért most itt ülök a gép előtt törölközőben a tusolás után.Elnézést azoktól,akik már reggel óta szorgalmasan dolgoznak.
Azért jöttem ide,mert eszembe jutott,hogy Évának nem írtam meg,milyen szívesen olvasnék madarakkal kapcsolatos érdekességeket.Szeretem őket,de mivel kívül esnek a hatókörömön, így csak távolról bámulok őket.Viszont örülnék,ha többet tudhatnék meg róluk.Kedves Éva!Nincs kedved hozzá?
A másik.Láttátok a SOMETHING IN THE RAE c.sorozatot??Dorina feltette a topikjában a sorozat zenéjét.Nagyon meglepődtem,amikor megtudtam,hogy ki énekli azokat a szép dalokat.

Egy kis kutakodás után rájöhettek.Ajánlom nektek is.
A harmadik,alig várom,hogy este feltehessem az én szilveszterre hozott zenéimet.Tegnap este ezért voltam fent sokáig,mert "elvesztem" a zenék hallgatásában.Tehát este jövök.
Kedves Rita!Este mégegyszer elolvasom amiket írtál.Azt már látom,hogy a retekpalánták nagyon tetszenek.!!!!!!!És a lépcsőházfotó is!!!Jövök majd.
Ja a kocsonya nagyon-nagyon finom.Lányok szuper ez a SZOKY KONYHÁJA,mert minden sikerül,a legbonyolultabb dolog is,ha lemásolod róla.Üdv:Paggy
A

-t és a

-t azért teszem a nevem után ,mert az élethez kell egy kis szerencse és a lelkünknek meg a szépségek.

Amikor a médiából árad,az hogy hány beteg van és hányan halnak meg.