Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. december 30. 14:44

Sziasztok! kedves Rita, sajnálom a laptopodat, meg téged, mert elvileg az újnak sokkal tovább kellett volna bírnia!
Ez van! Azért jó hogy a régit fel tudja turbózni! :-* :-bd
Én sem nagyon bírnám gép nélkül, sajnos én is függő vagyok.
pill. telefon
kicsit elhúzódott... Lényeg összességében mindent sikerült elintéznem és bevásárolni az itteni Tescoban, még ha nem is vettem meg mindent, de most tele vagyunk gyümölccsel.! Annyi ember állt a buszmegállókban, hogy lemondtam a felszállásról! :ymblushing: :( :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 30. 17:12

MOST FŐL:
Spoiler: mutasd
https://www.youtube.com/watch?v=1jux3gD0dl4
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 30. 19:10

Kedves Éva!Átnéztem újra ,az utóbbi pár nap kommentjeit és rájöttem bár elolvastam ,de nem válaszoltam a kommentedre. Sok mindenre emlékeztem/Dodiról/,a másik kis madárra azonban nem.Köszönöm,hogy írtál róluk.Mindig örömmel olvasom,mert szeretem a madarakat.Öröm bámulgatni a kis énekeseket,akiket a szomszédom etet.A macskáim miatt én nem kockáztatok,de másoknál nézegetni érdekes. :ymdaydream: :flower1: Paggy
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. december 30. 20:45

szép estét mindenkinek! Éppen a szomszédokat boldogítom mert a 3. mosás végéhez még kell egy óra!
Elnéztem az időt, így elindítottam a gépet. Na mindegy, mivel színes törülközők vannak benne így nem áztattathatom!
Paggy, én le is töltöttem a kocsonyás videót is, annyira guszta! Meg fogom majd csinálni, de most a virslivel meg a lencsefőzelékkel elleszünk! Jó éjszakát mindenkinek! :x :ymhug: :movingflower: :flower1: :littlehearth: i-)
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 31. 10:04

Kedves Lányok!Jó későig fentvoltam,ezért most itt ülök a gép előtt törölközőben a tusolás után.Elnézést azoktól,akik már reggel óta szorgalmasan dolgoznak. :) :flower1:
Azért jöttem ide,mert eszembe jutott,hogy Évának nem írtam meg,milyen szívesen olvasnék madarakkal kapcsolatos érdekességeket.Szeretem őket,de mivel kívül esnek a hatókörömön, így csak távolról bámulok őket.Viszont örülnék,ha többet tudhatnék meg róluk.Kedves Éva!Nincs kedved hozzá? :flower1: :flower1: :flower1: :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: :flower1: :flower1:
A másik.Láttátok a SOMETHING IN THE RAE c.sorozatot??Dorina feltette a topikjában a sorozat zenéjét.Nagyon meglepődtem,amikor megtudtam,hogy ki énekli azokat a szép dalokat. :littlehearth: :littlehearth: :littlehearth: Egy kis kutakodás után rájöhettek.Ajánlom nektek is. :flower1: :flower1: :flower1:
A harmadik,alig várom,hogy este feltehessem az én szilveszterre hozott zenéimet.Tegnap este ezért voltam fent sokáig,mert "elvesztem" a zenék hallgatásában.Tehát este jövök.
Kedves Rita!Este mégegyszer elolvasom amiket írtál.Azt már látom,hogy a retekpalánták nagyon tetszenek.!!!!!!!És a lépcsőházfotó is!!!Jövök majd.
Ja a kocsonya nagyon-nagyon finom.Lányok szuper ez a SZOKY KONYHÁJA,mert minden sikerül,a legbonyolultabb dolog is,ha lemásolod róla.Üdv:Paggy
@};-
A %%- -t és a @};- -t azért teszem a nevem után ,mert az élethez kell egy kis szerencse és a lelkünknek meg a szépségek. :) Amikor a médiából árad,az hogy hány beteg van és hányan halnak meg.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. december 31. 11:25

Kedves Paggy, és itt megfordulók!
Békés áldott nagyon szép Új Évet, és mindenekelőtt JÓ egészséget kívánok mindenkinek!
Gyönyörű képeket, élményeket, nézni és olvasnivalót kívánok!
Találja meg az új esztendőben mindenki azt ami az életében a legfontosabb, legjobban várt legkedvesebb dolgokat!
:x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth: %%- ~o) :ymparty:

Kedves Paggy, igazad van, kell egy kis szerencse is ahhoz, hogy az útjaink lehetőség szerint úgy alakuljanak ahogy szeretnénk. Úgyis sok minden meg másként mint ahogy vártuk, várjuk.
Legyen az Új Év valami jónak a kezdete is! Mindenki számára! :-h :-bd :ymparty: %%- :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 31. 14:11

Kedves Lányok!Felhívom a figyelmetek,hogy SZILVESZTER VAN! :ymparty: @};-
Bár tudom,hogy sokunknak a szívet óriási terhek nyomják és aggodalommal néznek az új év felé,mégis PILLANATOKRA,BARÁTSÁGBÓL,EGYÜTTÉREZVE ^:)^ :littlehearth: egy kis vidámságot tegyünk ide!
Az első,hogy azért ,a számból popsit csinálva :)) /azt írtam nem hozok fotót/,teszek be néhányat.
Az első Kitty cicám mereng az ágy végén.JA ÉS MOST KEZDŐDNEK A RÁDIÓBAN A SZILVESZTERI DÉLUTÁNI MŰSOROK.Takarítgatva,mosogatva érdemes,mert szórakoztató!!! \:D/ \:D/ \:D/
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 31. 14:16

Kocsonyaképek jönnek.Kinézetre elmarad Szikyétól,de isteni finom.Köszönet neki.Ja és azért marad el kinézetre,mert a párom szereti a zsírosat ,egy a kisebb műanyag vödörben pár kanállal magamnak is csináltam/nem ehetnék!!! :((
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 31. 14:18

Kép
Így állnak a fréziák:

Kép
Néhány virágszár alján felsejlik a virág körvonala,de a fotó még nem adja vissza,viszont én már látom halványan:
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 31. 14:28

Itt az első levélotthonából kibújt.Még sok idő és %%- kell,hogy szépséges virág nyíljon.
Kép
Ez a kép pedig Lillának készült,"tananyag"az első skypos furulyaórára.Most úgy vagyok,mint az orosztanárok,akiket átképeztek angoltanárrá.2 leckével vagyok előbbre.
Kép
És végül hozok egy ide nem illő képet,ami jelképezi ,hogy én BUDAPESRŐL írkálok ide.Az első ingyenes villamosozásom alkalmából készült.ÚGY HOGY EZ EGY "KORTÖRTÉNETIKÉP" =)) =)) =)) =))
Kép
Most megyek ebédelni és mosogatni,porszívózni,majd kávézni.Este jövök a zenével.Remélem TI IS ITT LESZTEk!
Ágika!Legalább egy szmájli erejéig látogass el ide.ha tudsz!Várunk ! :littlehearth: :flower1: Paggy
nildiko

HozzászólásSzerző: nildiko » 2020. december 31. 17:10

Drága Lányok!

MINDENKINEK szerencsés, boldog új évet kívánok, azt hozza el az új esztendő amit kíván, legyen jó egészsége, boldogsága, nevessen sokat, csak legyen min, legyen béke, és szeretet, úgy bent mint kint, és úgy lent mint fent.

Tegnap festett /tananyag/ virágommal kívánom a fentieket.

Kép
Rita
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rita » 2020. december 31. 17:17

Kedves Kislányok! Nagyon boldog újesztendőt kívánok!

Kép
VidékiÉva

HozzászólásSzerző: VidékiÉva » 2020. december 31. 17:54

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek boldog újévet kívánok!

Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 31. 18:03

Sziasztok Lányok!Hozom a zenéimet így estefelé.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 31. 18:06

Az első:

Caroline Esmeralda van der Leeuw (született 1981. április 26.), ismertebb nevén Caro Emerald színpadi nevén , holland pop- és jazzénekesnő. Caroline Esmeralda van der Leeuw született április 26-án 1981-ben Amszterdamban , Hollandiában [4] , hogy a holland apa és egy arubai anya. 12 évesen kezdte az énekórákat James Gilloffo-nál Amszterdamban, és egy lányos vokális csoporthoz, a Les Elleshez csatlakozott az ő irányítása alatt. A középiskolát követően jazz énekesként tanult az Amszterdami Konzervatóriumban , 2005-ben érettségizett. 2007 óta aktív, 2009-ben a " Back It Up " címmel került előtérbe . . Az " A Night Like This " című kislemez Hollandiában a toplisták élén állt . Smaragdot gyakran dicsérik kiemelkedő élő fellépéseiért. Főleg angolul lép fel.

A nagylemez ugyancsak első helyen nyitott az eladási listán és 6 héten belül platina státuszt ért el. 30 héten keresztül őrizte #1 helyét, amellyel megdöntötte Michael Jackson Thriller rekordjátés több mint 260.000 példányban kelt el az első évben csak Hollandiában
Most először a sikerszámot a Night Like This -t hallhatjátok.
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 31. 18:07

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 31. 18:09

Ezután egy második vérpezsdítő számot az énekesnőtől:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 31. 18:12

Az énekesnő többször járt Magyarországon.Itt az első sikerszámot énekli kissé "idősebben":
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 31. 18:12

Most a 2. választott zeném jön:
Anna Netrebko-Ő a szőke énekesnő
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 31. 18:14

Anna Netrebko a világ legelismertebb szoprán énekesnője, aki teljesen megújította az operaénekesség mibenlétét. Ő volt az első komolyzenei művész, aki megjelent a Time magazin által vezetett „A világ 100 legbefolyásosabb embere” elnevezésű listában.
Anna Netrebko, 1971-ben született Krasznodarban, Oroszországban., kubányi kozák eredetű családban. A szentpétervári zeneiskolában tanult, ezalatt a Mariinszkij Színházban takarítónőként dolgozott, hogy ingyenesen megnézhesse az előadásokat. Valerij Gergijev karmestersége alatt kapta első szerepeit, s aki egyben a mentora is lett. 22 évesen debütált Susanna szerepében, Wolfgang Amadeus Mozart Figaro házassága című operájában. A Mariinszkij társulatával számos fontos szerepben feltűnt; Rossini A sevillai borbély, illetve Mozart A varázsfuvola című operájában.[1]
A 2000-es évektől kezdve a világ legrangosabb operaházaiban énekel; többek között a Metropolitan Opera, a Carnegie Hall, és a Teatro alla Scala látja rendszeresen vendégül.[2]
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 31. 18:17

A Hoffmann meséi (franciául Les Contes d'Hoffmann) Jacques Offenbach egyik háromfelvonásos operája elő- és utójátékkal. Szövegkönyvét Jules Barbier írta E. T. A. Hoffmann elbeszéléseit felhasználva. Ősbemutatójára 1881. február 10-én került sor Párizsban. Magyarországon először 1882. április 15-én mutatták be a Népszínházban.
Az ária Offenbach:Hoffmann meséic operájának 2. felvonásáben hangzik el.BARCAROLA/ barcarolanak mondják az olaszok azt a sajkadalt, melyet a nápolyi és velencei bárkák v. gondolák vezetői a lagunákon való evezés közben énekelnek/
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 31. 18:20

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 31. 18:25

Itt az énekesnő Puccini Bohémélet c.operájának egy áriáját énekli gyönyörű hangon:

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 31. 18:30

A harmadik zeném:
Hetty és a Jazzato Band
Egyedülálló hangzású angol-olasz jazzzenekar.fŐLEG KLASSZIKUS OLASZ DALOKAT,CIGÁNYJAZZT,SWINGET ÉNEKELNEK."014 -BEN ALAKULT AZ EGYÜTTES lONDONBAN.ÉNEKES : HETTY lOXSTON,KLARINÉTOS:CHARLOTTE JOLLY,GITÁROS: FABRIZIO BONOCCI
https://www.hettyandthejazzatoband.com/

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. december 31. 18:33

A negyedik zeném:

Vissza: “Társalgó”