Sziasztok!
Paggy, bearanyoztad most az estém.

Jót mosolyogtam és gondolkodtam, ahogy olvastam mit irtál. Lehet nem leszek hossú, mert megettem egy tányér sajtos tésztát és vagyok olyan rosszul, hogy ihajj. Azt hittem nem tettem a vizbe sót, és külön megsóztam a tésztát. Hát persze, hogy volt a vizben is. Na, megyekis, iszok egy kis raphacholt.
Paggy, ismerem a sütőzacskót, régen használtam. Most cserépedényben sütök helyette. Én is tettem mindig zöldséget a zacsiba.
Itt szerencsére nem jellemző nálunk, hogy bezárkóznának az emberek. Az utcába a szomszédok köszönnek, a piacon a boltosok kedvesek, pár szót mindig beszélgetünk.
Mondanám, hogy mutasd meg a telefonod képét, de hát ugye nem tudod l3efényképezni. Aztán hogy ott hogy van elmentve jó kérdés a láthatóság szempontjából. Mármint nekünk

Tegnap begörcsöltette a lakás felett lakó zizzent rezidens tyúk a szivem. Iráni albérlőink vannak, lelkükre kötöttem a házirendet, de hát egyetemisták, élik az életüket. A ház legtöbb lakása ezért lett csináltatva, igy van élet rendesen. Volt rá példa, hogy ez a liba orditva, dörömbölve verte az ajtót a szomszédunknál, trágár kifejezéseket használva. Vagy mindket okolt a hangzavarért, de nem a lakóink voltak. Na most viszont ők beszélgettek, visitoztak éjjel fél egykor, mikor szólt nekik. Ezután csend lett. Reggel hatkor foylamatos ajtóverés és csöngetés mellett felköltötte őket, hogy - szerinte- higgadt fejjel tudjanak beszélni a tegnap estéről.
Szerintetek? Az iráni srác jól leorditotta fejét. Hát most erre mit mondjak? egy barátjuk ott aludt náluk, akinek erre szintén begörcsölt a szive, mint az enyém, úgyhogy kicsit k.o voltam tegnap
A fiúk szerint minek izgulok?
Ha folyamatos lenne náluk a buli akkor szigorúbb lennék, de most nem fogok. Ha a fiam lakna ott, akkor szivna, mint a torkos borz, ráadásul nem is felettünk lakik. - na megint szúr a szivem a francba-
Ramosnál is cselt vezettem be. Éjfélkor még a teraszajtó előtt kukorékol, valamint ugat. Na, póráz a kézbe és bevezetve a kennelbe, a jó meleg kutyaházhoz, ajtó becsuk és rá van parancsolva, hogy aludjon
Elindult az online festészet, kalligráfia elmúlt szerdán.
Házikat kell leadni a facebookon egy csoportban. Sokat megcsináltam, kalligráfiát is, bár katasztrófa amit ott művelek azt hiszem. Nem is kaptam dicséretet a tanár úrtól.

De hát ez van. Aképeim viszont tetszenek.
Hideg van nálunk, de szerintem mindenkinél.
Munka egy héten egyszer van.
Mára ennyi voltam azt hiszem, üres az agyam.