Szép jó estét mindenkinek!
Kata, milyen idő volt ma Nálatok? Időpontra mentetek a vérvételre?
Mikor van eredmény? Kiküldik, vagy azért is menni kell vissza?
Emlékszem arra a képedre, amit Paggy betett most. nekem is tetszett.
Paggy, jól sikerültek az állatszámlálós képek

Az ajtóra cicaajtó van vágatva? Nem jön be a hideg?
A videórkról: Zorán valahogy nem az én világom, viszont Andre Rieu-t szeretem, meg az Omegát is. Sziven üt mindig a nagyok elmenetele.
Ezt a vetkőzőst láttam már

Azt hiszem egy svéd banda ugyanilyenje keringett a neten. Valahova el is mentettem, mert nagyon ügyesek voltak

Kiváncsi leszek a kutyusvendéglátásra
Megné ztem a gyümölcsleves linket. Vannak benne számomra új dolgok.
Viszont a nátrium benzoát az a gyomorra méreg mondta itt a Belklinika professzora.
Nemrég vettem a piacon házi málnaszörpöt, mert amit lehet kapni a boltokban azt a most már higitott édesitőszeres löttyöket, hát feláll a hajam tőle.
Mondta a srác, hogy csak gyümölcs és cukor van benne. Hát megeszem a kalapom, ha az volt benne, mert valamit éreztem, biztos, hogy tartósitószer is volt hozzáadva. A citromsav nálam savat csinál, ezért nem birom pl. az aszkorbinsavas c-vitaminokat sem. Na ezt most jól megirtam.

Érdekes votl a préseléssel és gyümölcscentrifugálással kivont levek összehasonlitása. Hát az én kezem a préselést már nem birja. Egy normális présgép több százezer, ami levet is enged használat után.
A putyinos észrevételen jót vigyorogtam

Az unalom hiába hasznos, én eszek tőle, mint a güzü.

HOgy mit csinálok egy nap? Hát lassan már kinyúlok azt hiszem. Ma ájulás határán voltam két órakor a fáradságtól. Igy este meg már csak nézek ki a fejemből.
Ha dolgozok, akkor reggel hatkor kelek. Ramosnak meleg leves, nekünk cékla-répa centrifugálás, rakat gyógytea lefőzése. Régen belefért a torna, ma már a fáradságtól hanyagolom. Ez a vacak vérnyomáscsökkentő mellékhatása. És akkor ne olvassam el, mert úgyse érvényesül. Hát nálam minden.
Ha van időm reggel még munka előtt piac, mert utána már nem kapok semmit. Ha cserpes joghurt kell akkor még hazafele az Árkádba bemenni, ami a piactól nem messze van és útba is esik. Rohanás délre ebédet főzni. Ha van időm reggel előkészitem, ha nincs akkor főzök, mikor hazaérek. A zepter és amc edények nagy segitségek. ha semmi időm nincs, akkor fagyasztóból veszek elő. Mindig van pörkölt, töltött káposzta, egyebek, meg húsleves, húsgombóc a levesbe, vagy pl. most lencseleves.
Ebéd után romeltakaritás, Ramossal foglalkozás, mosás, egyebek. Mágnesezés, ha nem vagyok lusta, meg a vacsi előkészitése. Ramos etetése ötkor, mert akkor már éhen akar halni. Ha vásárolni kell menni kocsival, vagy valamit intézni a párom megvár, mert egyre több blődséget csinál, jobb ha együtt megyünk. Pl. piacon előszeretettel veszi meg a rohadt almát és paprikát.
Ramos kaja után bent van legalább két órát gyomorcsavar miatt. Ilyenkor tudok már a géphez ülni kicsit, aztán figyelni, ha kimegy, hogy ne rohangáljon még egy ideig, mert a távolban fociznak, ordibálnak, ez nála felhivás több órás rohangálásra és ugatásra. Behivhatatlan ugye ilyenkor. Bár a technikámon finomitottam már. Ha meglát a konyhaajtóban kabátban, azonnal odajön.
Ezek kb. eltartanak kilencig, ja a vacsora készitést, ami meleg étel kihagytam.
Most hogy megint jobban figyelünk az otthonlétre, még több a dolgom a főz éssel.
Hetente egyszer megyek be, ennyi vendég van most. Anyagi csőd, de ez van.
Festésre kellene délután egy nyugis pár óra, ami most nincs.
Jövő hét szerdán indul. Most irtam a tanár úrnak is, hogy elolvastam és kijegyzeteltem a könyvet. Nyolc gépelt oldal lett.