Van képem hozzá

Kata58
Kapcsolat:

Re: Van képem hozzá

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. november 17. 6:25

Jó reggelt mindenkinek! ;)
Már megint túl korán keltem, és nem bírtam kávé nélkül. Na mindegy, akkor a mai nap a bevásárlásé lesz, csak a biztonság kedvéért egy két dolgot, amit amúgy nem feltétlen vennék meg most.

Csak utálom, ha mindig éppen akkor fogy el valami, amikor nem tudok lemenni érte. A vicc hogy nem is én használom el mindet...én vagyok a pótbolt, és patika.

Már annyira megszoktam, hogy jobb ha felkészülök.. :-o :-w .
Na megyek olvasni, mert Samu nem rég feküdt vissza, nem vettem észre mikor felkelt, és visszaaludt.
:x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Ui. Ha valakinek van driven mentve dolgai, akár kép akár film vagy más hanganyag, vagy töltse le és mentse el vagy kezdje használni mert a gogle nagy törlésekbe fog kezdeni...a fene a pofájukba
:-q
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 17. 7:41

Sziasztok!Erről már írtam:LED LÁMPÁS NÖVÉNYTERMESZTÉS/
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 17. 7:46

Ma reggel a konyhában.
Kép
:-h Paggy %%- @};-
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. november 17. 8:54

Sziasztok! Paggy, megnéztem a videót, sajnos tényleg ez lesz a jövő, mert a végén majd csak azt fogunk tudni fogyasztani amit így termesztenek. Persze lesznek majd kivételek, de ez nem is annyira futurisztikus !
Gyönyörűen nődögélnek a fréziáid... :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 17. 17:38

Lányok!Megérkezett az új kiskutya a lányomékhoz.Robinnak hívják:
Kép
Kép
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. november 17. 19:14

Tündéri...és hogy hagyja magát a nagyobbik... :)) :littlehearth:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 17. 22:47

Sziasztok!Este is csináltam képet a működő LED lámpámról:
Kép
Most az almák is tovább érlelődnek :)) :)) :)) .De nem,mert mindjárt kikapcsolom.
dorina

HozzászólásSzerző: dorina » 2020. november 18. 0:58

Paggy! Különleges ez az UV-s fénynél készült fénykép.
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. november 18. 8:54

Micsoda fényárt ad az UV lámpa, Mennyi időt használod erre a célra?
Lányok! Most meg úgy elaludtam, hogy juszt se megyek laborba...majd legközelebb leírom a voltunk :)) :)) :)) :(( :))
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. november 18. 17:14

Helyzetjelentés.. felavattam az új palacsinta sütőmet és almás palacsintát csináltam de mire észbe kaptam minden elfogyott!
Ezt kaptam ajándékba az utolsó vásárlásnál. Oda vissza vagyok annyira szépen sütött!
vettem új hőmérőt, s fel is avattuk, és sajnos éppen jókor. Ugyanis hőemelkedése van! 37.7. remélem már nem megy feljebb a bacikat meg legalább megöli!
Kép
Kép :x :ymhug: :-bd :movingflower: :flower1: :littlehearth:
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. november 18. 19:36

Sziasztok!
Annyi minden történt, hogy este már nem volt kedvem gép elé ülni irni. Volt, hogy vérnyomást akartam mérni, miután már lefeküdtem. Nem volt bekapcsolva az áram hozzá, lenyúlok az ágy mellé, felkapcsolom, a következő meg már amire emlékszem éjszaka, miután felébredtem, hogy megint elaludtam. Köztes idő kiesett vérnyomásméréssel együtt.

Kata, a port nem kell bedörzsölni. Irtam is, hogy bedörzsöltem, de nem lett jobb. amikor viszont letelt az idő, olyan lett porszivózás közben a por, mintha krém lenne. De drága, szerintem is.
Általános szőnyegmosást rendeztem a gépben tegnap. A legnagyobb a fürdőszobai szegett padlózsőnyeg, ami 1,5 X 3,5 m. Azt hittem nem fog belemenni a gépbe, de mindig sikerül betuszkolni.
Samukának gyógyulást. Hogy hogy hőemelkedése van? Sétáltatok és sok volt neki a hideg?

Paggy, jó ez az UV fényes palánta nevelés. El tudod rakni az almákat, hogy kibirjanak anny
i időt, mig megeszitek őket?
Na, fúr a szomszéd. Röhej. A mellettünk levő házban. Még mindig nincs kész, nem is tudom mikor fognak beköltözni. Majdnem minden önerőből megy. Viszont addig meg az albérletet fizetik. Szerintem kb. egálba jönnek majd ki. De ők tudják. Mondjuk mindjárt nyolc óra és mennek haza. Ez máskor este 11-ig ment.
Nagyon aranyos a pici kutya. Infót kérünk majd róla, ha lesz. :-)
Ma irtam a facebookra a német juhász fajtamentés gondozójának, hogy megtaláltam Ödönünk májvédőjét, ami a sok gyógyszer után adva lett neki, mert az érték horror magas volt. Most decemberig elég két hétre egy kutyájuknak. HOlnap adom fel. Drága természetes anyagú tabletta. Sajnáltam volna kidobni.

Képzeljétek tegnap az én zseniális eszű fiam nem találta a jogsiját és a diákigazolványát. Kerestük délután jó sokáig, mire a facebookra jött egy idegen arab csajtól üzenet neki közben, hogy megtalálta.
Ma vette át tőle. Miután két jordán ismerőst is megkérdezett, hogy szerintük mit lehet adni emiatt egy muszlim lánynak, de nem volt kielégitő számunkra a válaszuk - na szerintetek mit csináltak volna a pasik? - , ezért csoki lett belőle.
Megnéztem mennyibe került volna a csináltatás és kb. annyiért vettem mercy, mozart, belga meg after eigt csokit, szép nőcis ajándéktáskába. Nagyon örült a csaj, Zoltán is, hogy visszakapta a dolgait, még utána is irt neki, hogy nagy örömöt szerzett a csokival neki. :-)
Tegnap lejártam a lábam biciklivel. mentem annyit, hogy a fenekemen púp nőtt. Holnap munka, a héten először és utoljára.
Jövő héten festészet, megkaptuk az anyagot, ki is nyomtattam már. Hááát, lesz mit gyakorolni.
Az ELTE-n ismét kiállitás van az Art 9 Galériában a Ráday u. 47-ben. Sok szép képet láttam csak kevesett tettek sajnos közelről. Ők jóval előttünk vannak, szinte elképzelhetetlen, hogy valamikor ilyen képeket fessünk.
A Tiltott városról könyvbemutató online:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 18. 21:36

Sziasztok!Most nincs erőm másra,mert fáradt vagyok.Ez a múltkori kép,de tetszik,ezért felteszem.
Narancsvodka-narancslekvár:
Kép
Nem vagyok egy röviditalkedvelő.A sört nyáron a nagy melegben/Kozel-néha-a vörösbort alkalmanként 1 dl-t/ÁM EZ A SOK NARANCS és kevés vodka NAGYON FINOM LEHŰTVE egy kupicával.Persze nekem nem lehet,de karácsonyi ajándékként jó.
Sőt,a sajátkészítésű narancslekvár szintén!Megyek aludni.Üdv.Paggy %%- @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 18. 21:43

Dorina megnéztem még egyszer a filmet :ymparty: :ymparty: :ymparty: ,olyan jó volt!! :x Paggy
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 18. 23:09

Még nem alszom.Egy pillanat csak.Kata! Sajnos nem tudom visszaadni ,hogy milyen jól néz ki a gépemen az egyik fotód:
Kép
Jó éjt!Paggy %%- @};-
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 19. 10:10

Szép napot!Most hallom a rádióból,hogy VLAGYIMIR PUTYIN 2036-ig elnök maradhat és ő és családja soha nem lesznek semmiben büntethetők.-Ó ISTENEM MILYEN SZERENCSE!!!MÁR ÚGY AGGÓDTAM! %%-
És MA MEGINT EGY CSOMÓAN MEGHALTAK-SZÉP REGGELI HÍREK x_x x_x x_x
Tehát Lányok,gyerünk el a félig szörnyű valóságtól!!! :ymdaydream: De csak félig,mert a lábunk a földön áll és segítünk egymásnak,vigyázunk a szeretteinkre ,miközben a szellemünk szárnyalhat!!!
Legelőször állatleltárt csináltam:
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 19. 10:19

Kép
Kép
Kép
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 19. 10:27

A második:A ZENE
Ma délelőtt 2 dal:
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 19. 10:36

És vidámságnak a ZUMBA órán hallott szám :

Na,látjátok így kell élnünk!!!!!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 19. 10:47

És most még valami vidámat:

Megyek takarítani ,este jövök nézelődni.Sziasztok:Paggy %%- @};- :-h
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. november 19. 12:04

Sziasztok! na hihetetlen, de voltunk laborban, így egy visszafelé képet csináltam. véletlen a linket nyomtam meg a telefonomon, ha itt nem jelenik meg majd rendesen akkor lányok valaki majd a facéról szedje majd le ide rendesen
A feltöltés után láttam mennyire bepárásodott a szemüvegem.
Paggy, olyan aranyos vagy, hogy így is megmutatod a képemet, és számomra is öröm, ha legalább így is fel tudok vidítani valakit a képpel.
Zorán nagy kedvenc, szeretem a dalait.
A kis állatkák ígen bájosak, na és nem is lenne cica a cica, ha nem azonnal valamelyik kosár vagy doboz alkalmatosságot foglalnák el! :)) :littlehearth:
na most jöjjön a próba!
Kép
Kép
Kép Irgalmatlanul nézek ki...
Kép
Kép
Kép
Csak hagyományos lépegetéssel sikerült, de legalább fenn van. :x :movingflower: :flower1: :littlehearth:
Kata58
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Kata58 » 2020. november 19. 13:04

Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 19. 20:06

Sziasztok!Megjöttem.Bevallom őszintén ma nagyon sokat lógtam.Bár azt gondoltam rengeteget fogok takarítani,de csak főztem,komposztoltam,kutyát sétáltattam.És lógtam,meg egy picit pakoltam a bútorokat.Mind a 4 macska bent tanyázik és Fruzsi/a többi állat nem az én szobámban lakik/Virágot öntöztem.A szekrény tetején van az egyik , kicsúszott a kezemből a kanna , leömlött a víz a könyvekre.Minden könyvet az ágyra dobáltam , ez lavinát indított el.Íróasztal elhúzás stb-stb.majd a főlő kelkáposztafőzelék szaga érte el a szobát.Tehát, romeltakarítás volt , nem rendes takarítás.
Lányok!Elolvastam Kati és Ági ,amit írtatok.Kata!Nagyon jó képeket csináltál Samukáról. Éles a kép,olyan tiszta a tekintete .Viszont, rólad nem jó.mintha látássérült lennél. :)) :flower1: Ha csak pár lépést is tettetek a szabadban,az is valami.Minden kint töltött perc, segít a testi-lelki egészség megőrzésében-persze csak maszkban!!!Samuka nem lázas?Van otthon gyümölcs?
Míg el nem felejtem Lányok!A rádióban hallottam a könyvről,felkeltette az érdeklődésem és már meg is rendeltem.miért?1/ a lányoméknak jó ajándék karácsonyra,2/ pont ilyen szellemben jártuk anyukámmal 10 éve az országot.JÓ KIS CSEMEGÉK VOLTAK.Nagyon élveztük a különlegességeket.
Nagy élmény volt.Szeretném,ha a lányomék is átélhetnék.Nézzétek meg,beteszem a linket!
https://www.scolar.hu/bakancslista-magyarorszag
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 19. 20:23

Szia Ágika!Kerestem a galériát/ART /9/,de nem tudtam a kiállítást megnézni.Hogy lehet?Kíváncsi lennék rá!
Szegény fiad jól megijedhetett,amikor elvesztek az okmányai.Ebben a covidos időben mennyire nehéz lett volna megszerezni!Gondolom mérges lehettél.Egyszer a párom a menő vonat WC-jébe ejtette a személyijét,az összes pénzünket nyaralásra utazván.2 hétig a szomszédok pénzén éltünk.
Hogy megy a munka,vannak vendégek?Résztvettél a festésen?Ma kezembe akadt Pál Feri atya tanácsa:
A LELKI STABILITÁSHOZ VEZETŐ ÚT:
KEVESEBB TÁRGY
KEVESEBB INFORMÁCIÓ
KEVESEBB VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉG
LASSABBAN MINDENT
Az unalom segít az elmélyülésben.Nem káros,sőt hasznos.
Ezt szinte nekem üzente. :)) [-x
Persze egy jó kis fizikai munka/pld. takarítás-lépcsőházmosás/mindennél gyógyítóbb! =)) =)) =))
Jó lenne tudni Lányok,hogy mivel töltitek az időtöket!Nyilván,aki dolgozik vagy beteget ápol,annak megvan a dolga.
Kedves Ági,ha dolgozol,vigyázz magadra!
Paggy

HozzászólásSzerző: Paggy » 2020. november 19. 20:30

Lányok!Holnap elmegyek itthonról és nagyon szorgalmas leszek,bepótolom a mait.A hétvégén 2 izgalmas dolog lesz.
Behozzák a lányomék a kiskutyát ÉS ONLINE SÜTÜNK JULIKÁVAL.Majd hozok képeket,de nem ez a fontos.Ti vagytok a fontosak,hogy vagytok?
Most megyek kutyát sétáltatni.
A LED LÁMPA vörös és kék színnel neveli a fréziákat.
Szép estét,jó hangulatok kívánok!Igyatok finom gyógyteát vagy valódi gyümölcslevet!A botmixerrel a feldarabolt gyümölcsből kis vízzel lehet gyümölcslevet készíteni.Megyek is.Sziasztok. :-h Paggy %%- @};-
http://www.belsobarlang.hu/gyumolcs-zol ... ix-italok/
f.ági

HozzászólásSzerző: f.ági » 2020. november 19. 21:02

Szép jó estét mindenkinek!
Kata, milyen idő volt ma Nálatok? Időpontra mentetek a vérvételre?
Mikor van eredmény? Kiküldik, vagy azért is menni kell vissza?
Emlékszem arra a képedre, amit Paggy betett most. nekem is tetszett.
Paggy, jól sikerültek az állatszámlálós képek :-)
Az ajtóra cicaajtó van vágatva? Nem jön be a hideg?
A videórkról: Zorán valahogy nem az én világom, viszont Andre Rieu-t szeretem, meg az Omegát is. Sziven üt mindig a nagyok elmenetele.
Ezt a vetkőzőst láttam már :-) Azt hiszem egy svéd banda ugyanilyenje keringett a neten. Valahova el is mentettem, mert nagyon ügyesek voltak :-)
Kiváncsi leszek a kutyusvendéglátásra :-)
Megné ztem a gyümölcsleves linket. Vannak benne számomra új dolgok.
Viszont a nátrium benzoát az a gyomorra méreg mondta itt a Belklinika professzora.
Nemrég vettem a piacon házi málnaszörpöt, mert amit lehet kapni a boltokban azt a most már higitott édesitőszeres löttyöket, hát feláll a hajam tőle.
Mondta a srác, hogy csak gyümölcs és cukor van benne. Hát megeszem a kalapom, ha az volt benne, mert valamit éreztem, biztos, hogy tartósitószer is volt hozzáadva. A citromsav nálam savat csinál, ezért nem birom pl. az aszkorbinsavas c-vitaminokat sem. Na ezt most jól megirtam. :-)
Érdekes votl a préseléssel és gyümölcscentrifugálással kivont levek összehasonlitása. Hát az én kezem a préselést már nem birja. Egy normális présgép több százezer, ami levet is enged használat után.
A putyinos észrevételen jót vigyorogtam :-)
Az unalom hiába hasznos, én eszek tőle, mint a güzü. :-)
HOgy mit csinálok egy nap? Hát lassan már kinyúlok azt hiszem. Ma ájulás határán voltam két órakor a fáradságtól. Igy este meg már csak nézek ki a fejemből.
Ha dolgozok, akkor reggel hatkor kelek. Ramosnak meleg leves, nekünk cékla-répa centrifugálás, rakat gyógytea lefőzése. Régen belefért a torna, ma már a fáradságtól hanyagolom. Ez a vacak vérnyomáscsökkentő mellékhatása. És akkor ne olvassam el, mert úgyse érvényesül. Hát nálam minden.
Ha van időm reggel még munka előtt piac, mert utána már nem kapok semmit. Ha cserpes joghurt kell akkor még hazafele az Árkádba bemenni, ami a piactól nem messze van és útba is esik. Rohanás délre ebédet főzni. Ha van időm reggel előkészitem, ha nincs akkor főzök, mikor hazaérek. A zepter és amc edények nagy segitségek. ha semmi időm nincs, akkor fagyasztóból veszek elő. Mindig van pörkölt, töltött káposzta, egyebek, meg húsleves, húsgombóc a levesbe, vagy pl. most lencseleves.
Ebéd után romeltakaritás, Ramossal foglalkozás, mosás, egyebek. Mágnesezés, ha nem vagyok lusta, meg a vacsi előkészitése. Ramos etetése ötkor, mert akkor már éhen akar halni. Ha vásárolni kell menni kocsival, vagy valamit intézni a párom megvár, mert egyre több blődséget csinál, jobb ha együtt megyünk. Pl. piacon előszeretettel veszi meg a rohadt almát és paprikát.
Ramos kaja után bent van legalább két órát gyomorcsavar miatt. Ilyenkor tudok már a géphez ülni kicsit, aztán figyelni, ha kimegy, hogy ne rohangáljon még egy ideig, mert a távolban fociznak, ordibálnak, ez nála felhivás több órás rohangálásra és ugatásra. Behivhatatlan ugye ilyenkor. Bár a technikámon finomitottam már. Ha meglát a konyhaajtóban kabátban, azonnal odajön. :-)
Ezek kb. eltartanak kilencig, ja a vacsora készitést, ami meleg étel kihagytam.
Most hogy megint jobban figyelünk az otthonlétre, még több a dolgom a főz éssel.
Hetente egyszer megyek be, ennyi vendég van most. Anyagi csőd, de ez van.
Festésre kellene délután egy nyugis pár óra, ami most nincs.
Jövő hét szerdán indul. Most irtam a tanár úrnak is, hogy elolvastam és kijegyzeteltem a könyvet. Nyolc gépelt oldal lett.

Vissza: “Társalgó”